|
Nu esti logat.
Pilula uitata-5#77 2009-07-30 18:52:55
Re: pilula uitataBuna seara. Am marea rugaminte sa ma ajute cineva cat se poate de urgent cu un raspuns. NU stiu ce sa fac si sunt disperata. Iau desorelle de mai bine de 2ani. Luna aceasta am uitat intr-una din zile sa iau o pastila si nu stiu in care din cele 3 saptamani. Am constat ca am uitat sa iau o pastila saptamana aceasta marti, care era penultima zi normal. Lunar incep blisterul joia si-l termin miercurea. Deci marti am observat ca mai am 3 pastilute in loc de 2 cum trebuia. Problema este asa cum am mai spus ca nu stiu in care din saptamani sau zile am uitat o pastila. Contact sexual neprotejat am avut doar in zilele de sambata, zile in care mi-am adus aminte cu siguranta ca am luat pastilele, clar este faptul ca am uitat-o in alte zile decat sambata. Vreau sa mai spun faptul ca marti dimineata m-am trezit cu o durere ingrozitoare de ovare- am racit, la toaleta m-am dus foarte des- cu usturimi, dar ciudat este ca dimineata am avut cateva scurgeri de sange-mai mult firisoare de sange sa zic asa. Am fost la farmacie si mi-a fost recomandat Urinex. Acum nu mai am nimik. Foarte putin ce-i drept am avut scurgerile, mai mult picaturi, dar vreau sa spun asta pentru ca am inteles din alte discutii: daca se uita o pastila este posibil sa apara menstra. Oare mi s-a intamplat asta? si eu am uitata pastila zilele trecute-duminica sau luni? Marti cand am observat ca am o pastila in plus am luat-o impreuna cu cea normal de marti iar miercuri am luat-o pe ultima.Acm nu stiu ce sa fac, sa continui cu un nou blister fara sa mai fac pauza? sau este totul in zadar si sunt insarcinata? Ma gandesc ca totusi iau pastilele de mai bine de 2 ani, este posibil sa ma ajute lucrul acesta? Astept un raspuns cat se poate de urgent. Sunt disperata. Offline #78 2009-07-30 19:01:14
Re: pilula uitatava rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Offline #79 2009-07-30 20:01:31
Re: pilula uitatadaca nu ai avut contact sexual dupa ce ai uitat pastila nu ai cum sa fii insarcinata! ideea e ca trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile (7 pastilute luate corect)...ai inghitit deja marti si miercuri, mai ai 5 zile! poti sa faci pauza, dar nu vei fi protejata decat dupa ce vei fi luat 5 pastile din noua folie! sfatul meu este fie sa unesti doua folii, adica sa nu mai faci pauza, fie sa iei cele 5 pastilute pe care le mai ai de luat 5 zile de azi inainte pana esti din nou protejata dintr-o folie de rezerva, apoi sa faci pauza, apoi sa incepi o noua folie....asa vei fi protejata si in pauza si dupa...sper ca ai inteles! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #80 2009-07-31 08:43:17
Re: pilula uitataGHEORGHE ALINA ai warn pt mesaje consecutive. citeste te rog regulamentul. Offline #81 2009-07-31 11:17:21
Re: pilula uitataMultumesc pentru rapuns. Din pacate am citit raspunsul astazi, aseara am avut probleme cu net-ul asta. Offline Publicitateloading...
#82 2009-07-31 11:56:11
Re: pilula uitatadepinde cand ai uitat pastila... Offline #83 2009-08-15 17:31:09
Re: pilula uitataBuna! Offline #84 2009-08-16 08:07:01
Re: pilula uitatabuna fetelor!am si eu o intrebare ,eu folosesc karissa de 6 luni ,iar acu cateva zile am intarziat la rand cu administrarea pilulei,intarziere ce nu a durat mai mult de jum de ora,in plus intr-o seara mi s-a facut rau la 3 ore dp ce am luat pilula si am vomat!e cazul de protectie suplimentara?multumesc mult! Offline #85 2009-08-16 10:20:45
Re: pilula uitatain legatura cu intarzierea de juma de ora nu e problema. important e sa nu intarzii mai mult de 12 ore. Offline #86 2009-08-16 11:13:08
Re: pilula uitatada dar faza e ca eu nu am inlocuit-o in ziua cand am varsat,acu nu stiu cum sa fac!sa iau in continoare pana cand le termin si dp ce termin sa mai iau una din alta folie de rezerva,eu trebuie sa le termin in mod normal duminica asta ar insemna sa mai iau una luni nu?dp care sa fac pauza de 7 zile in care ar trebui sa-mi vina problemene !oricum nu am facut nimic de cand am varsat si nici in seara respectiva!astept un sfat va rog Offline #87 2009-08-16 11:20:21
Re: pilula uitatatocmai de aceea ti-am scris mai sus cum sa procedezi, pt ca nu ai inlocuit pastila varsata. Offline #88 2009-08-16 20:26:21
Re: pilula uitataSi eu cu... de fapt, cu pastila incurcata; marvelon 28 (de 3 ani): miercuri am luat prima pastila din folie, doar ca ieri, sambata, am luat-o din greseala pe cea de-a 4-a de pe randul al doilea (adica a 11-a pastila din folie). in seara asta am luat-o pe a 5-a, a patra am lasat-o in folie si apoi am sesizat greseala. care pot fi consecintele? cand sa o iau pe cea de-a patra? Ultima oara a fost editat de animis (2009-08-16 20:28:31) Offline #89 2009-08-16 20:56:47
Re: pilula uitatao iei ultima oara.deci parcurgi normal folia apoi cand ajungi la sf o iei pe asta ultima Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #90 2009-08-16 21:34:22
Re: pilula uitataadica dupa cele 7 pastile placebo? sau dupa cele 21 cu hormoni? trebuie sa folosec protectie suplimentara? Offline #91 2009-08-16 22:14:12
Re: pilula uitatapai ai 21 pastile cu hormoni..din cate am priceput din postul tau de mai sus tu ai incurcat intre ele pastilele cu hormoni..right? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #92 2009-08-17 10:41:19
Re: pilula uitataBuna ziua!! Offline #93 2009-08-17 12:47:12
Re: pilula uitatadeci nu ai mai luat pastilele inactive? Offline #94 2009-08-17 12:50:56
Re: pilula uitata
am luat pastilele inactive joi si vineri...sambata si duminica nu le-am luat...azi mi-a venit de dimineata..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|