homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi vizavi de inselatul prietenului-3

#39 2009-05-06 12:20:17

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenului

pai asta spuneam si eu ..sa se desparta ...nu inainte de a-si analiza sentimentele ,ca sa nu regrete apoi...
eu cred ca e un rau inutil si gratuit sa-i mai spun " stii te-am inselat"...il lovesc de 2 ori

#40 2009-05-06 12:24:39

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

nu  se pune pb de sentimente...
daca il  iubea sau macar tinea la el nu inseala k i s-a parut unul mai nsh cum si hai pe el,fara sa se gandeasca la omul cu care e de 3 ani
n-o sa inteleg niciodata de ce unii oameni apeleaza la inselat.dak relatia nu merge,pune-i pc si gata.nu tre sa il inseli pe celalalt si apoi sa mai tari inca relatia,si iar il inseli si tot asa,numai amagesti omul respectiv
sunt  de acord cu lucia in tot ce a spus

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-05-06 12:26:11)

They can because they think they can.

#41 2009-05-06 12:26:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

am zis mai sus, One, pur si simplu de multe ori e nevoie de altcineva care sa te ajute sa iei decizia de a iesi dintr-o relatie
nici nu mai conteaza daca ramai sau nu cu omul respectiv, conteaza ca ai o motivatie sa mergi mai departe

#42 2009-05-06 13:08:08

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Melany1 a scris:

eu cred ca e un rau inutil si gratuit sa-i mai spun " stii te-am inselat"...il lovesc de 2 ori

ai dreptate, la asta nu m-am gandit.

#43 2009-05-06 13:16:08

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Sky, degeaba astepti sfaturi de la cei care au mai treuct prin asa ceva.
Fiecare om reactioneaza in felul lui, numai TU esti cea care poate lua o decizie.
Numai tu esti cea care stie cel mai bine ce are de facut.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#44 2009-05-06 15:02:30

Skydiving
New member
Inregistrat: 2009-05-05

Vad ca s-au incins spiritele mai mult decat era cazul... I-as fi spus de ce am facut doar in cazul in care as mai vrea o sansa in relatia asta... ca sa continue sincer fara chestii grele tinute ascunse. Cum nu mai vreau realtia asta... nu o sa ii spun pentru ca nu vreau sa sufere... el il stie pe celalalt... nici nu avea cum sa nu il stie ... e my person ca sa zic asa...

Cat despre cele care ma acuza ca am sarit pe unu... ce sa zic nu cred ca tre sa stau sa imi explic sentimentele... relatia dintre mine si el nu e de 3 ani e de 13 ani si de cand ne-am cunoscut si pana acum a existat ceva mai mult.

Vizavi de calitatea celor doi ca persoane... este aceiasi... amandoi s-au purtat cu mine perfect ceea ce pana la urma era si normal... ca nu m-as putea apropia de cineva care se poarta cu mine urat...

Am hotarat sa nu ma mai simt vinovata ca imi doresc tot cand vine vorba de o relatie... prefer sa nu descopar la 40 de ani ca de fapt ma prostituez cu sotul meu pentru ca nu am sentimentele pe care ar trebuii sa le am... Respectul si aprecierea nu vor fii niciodata atractie si dragoste... asta mi-e clar...

Ma bucur pentru majoritatea dintre voi care vad ca stiu clar ce simt in legatura cu partenerii lor. Nu va doresc sa treceti prin asa ceva... ca s-ar putea sa va surprinda reactiile voastre.

Love_t ai dreptate... eram prea dezorientata in momentul cand am ales sa postez pe forum... fara sa imi dau seama ca de fapt nu exista sfat la asa ceva... exista ce simti si aia trebuie sa faci smile

Multmesc oricum pentru feedback!

#45 2009-05-06 15:21:38

skumpi
Vizitator

iubitu tau si`a cam cautat`o cu lumanarea....din moment ce tu ai vrut sa te desparti de el si el nu a acceptat despartirea are si el o parte din vina, parerea mea...
sfatu meu ar fi doar sa te desparti de el... nu cred ca e cazu sa`i spui ca l`ai inselat...pana la urma ce nu stii n`are cum sa`ti faca rau... cu ce l`ar ajuta pe el sa afle k l`ai inselat si acu te desparti ? cu nik... din contra i`ai face mai mult rau...n`ar mai avea incredere in femeie...l`ai da total peste cap
stiu ca suna... mincinos... dar nu vad dc ai rasuci cutitu in rana....despartirea va fi tot despartire si gata...

#46 2009-05-06 16:02:46

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Nu cred ca ar trebui sa criticam pe nimeni.
Fiecare face ce simte si cum simte.
S-a intamplat si cu asta basta... bine ca nu sunt casatoriti sau mai au si vreun copil.
Deci haideti sa fim subiective.
Nu va puneti pe voi in situatia ei si incercati sa dati sfaturi ca nu aveti cum sa simtiti ce simte ea.
Sunt de acord cu Skumpi, nu cred ca are rost sa ii spui ca l-ai inselat.
Nu ai castiga nimic din asta si nici nu are rost sa ii pui sare pe rana.
Daca tu crezi ca e mai bine sa astepti pana isi ia examenele ( si sunt 100% de acord cu tine, si eu as face la fel ) atunci spune-i dupa aceea ca relatia nu mai marge.
bafta!  tummenupp

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#47 2009-05-06 17:10:50

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu cred ca trebuie sa te pui pe tine pe primul loc si sa faci asa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine.....vad ca esti hotarata sa te desparti de prietenul tau, atunci fa-o si nu privi in urma.....poate ca el o sa sufere, asta e, o sa ii treaca si la un moment dat o sa vina vremuri mai bune si pentru el....cat despre celalalt tip, o sa te convingi mai devreme sau mai tarziu daca intradevar poti sa fii cu el sau daca a fost doar un foc de paie.....important e sa-ti fie tie bine!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#48 2009-05-06 20:04:32

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Bai lasand la o parte etica si morala si imbratisand practicul si realitatea, sunt de parere ca ceea ce nu cunosti nu te omoara. Deci ar trebui sa invoce o despartire din presupuse alte motive cu iubitul ei si sa nu-i spuna pentru ca i-ar face mult mai mult rau , l-ar lasa traumatizzat chiar ( vorbesc din experienta) Sau alt motiv de despartire ar fi sa-i spuna ca a mai incercat odata sa se desp de el si el a continuat cu realtia asta fortata si ea si-a gasit pe altcineva si vrea sa se desparta de el. Sa-l puna in fata faptului implinit, caci doar asa poate accepta si el despartirea.
Dupa ce s-a desp de prietenul ei actual poate sa incerce cu colegul asta k n-are nimik de pierdut. Dar toate dupa ce s-a desp oficial de actualul. Daca faci altfel risti sa faci mai mult rau decat bine, si asa i-ai facut destul rau pana acum  , intre noi fie vorba, si singura cale de a iesi cu contiinta impacata cat de cat e cea descrisa de mine mai sus.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#49 2009-05-06 21:35:00

Skydiving
New member

Vad ca multe dintre voi vorbiti ca si cum eu nu o sa sufar deloc iesind din aceasta relatie... Sunt 3 ani in care s-au intamplat o gramada de lucruri frumoase, e barbatul cu care mi-am pierdut virginitatea si am calatorit intr-o gramada de locuri minunate, sunt amintiri pe care o sa le port mereu cu mine... Tocmai de aceea prefer sa pastrez amintirea unor clipe minunate decat sa ajung sa il urasc.

Plus ca de la un timp am senzatia ca de-a dreptul sunt cumparata... povestea cu despartirea nu e doar una... asa s-a intamplat de fiecare data.... si din pacate, sau din fericire nu sunt vreo prostuta si naiva sa mi se para ca asta inseamna dragoste...

Deja ma simt presata din ambele parti si cred ca cel mai bine ar fii sa le spun amandurora ca am nevoie eu de mine... sa fiu singura si sa imi vad de treaba mea.... sunt prea complicate relatiile... si ca sa ies dintr-una asa lunga si cu asa insemnatate sa intru intr-alta in care exista asteptari nu cred ca are rost. "Colegul" a inceput sa vorbeasca de lucruri prea importante care pe mine ma sperie.... nu cred ca m-am maturizat destul incat sa pot sa imi iau un angajament pe viata... N-ar trebuii barbatilor sa le fie frica de astfel de discutii importante?

A inceput sa ma oboseasca ingrozitor aceasta situatie...

#50 2009-05-06 21:48:13

skumpi
Vizitator

Sky...cel mai bine e sa fii singura o vreme ca sa vezi ce`ti doresti de la viata !
O sa`ti fie greu intr`adevar sa intri dintr`o relatie in alta si s`ar putea sa nu tzina... am patit si eu asa, o poveste asemanatoare cu a ta...tot dupa 3 ani juma si am ajuns cu celalalt la vreo 3 luni... pt ca amandoi eram ink legati de fosta relatie desi nu mai aveam sentimente pt fosti... si aveam facute planuri pt urmatoru an si multe altele ...
nu ai cum sa uiti de pe o zi pe alta atata amar de vreme si amintiri chiar dak nu mai exista iubire !

#51 2009-05-06 21:57:07

Skydiving
New member

Da! Asta cred ca e cea mai buna solutie si asa nu mai complic pe nimeni, nici pe iubitul meu sa creada ca celalat a fost problema noastra si nici pe iubita lui sa creada ca relatia lor s-a terminat datorita mie...

#52 2009-05-06 22:00:50

skumpi
Vizitator

dak e sa fiti impreuna... o sa fiti stai tu linistita smile

#53 2009-05-06 23:10:15

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

stii cum e.. cum colegul tau a inselat-o pe prietena lui cu tine, ce crezi ca o sa-l impiedice sa te insele si pe tine, daca o sa fiti impreuna?

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#54 2009-05-06 23:45:43

skumpi
Vizitator

pai amandoi si`au inselat iubitii...asa ca dak e sa o luam asa nici unu nu e mai "bun"

#55 2009-05-06 23:52:22

Skydiving
New member

lol Da... in caz de .. va fii palpitant!!! Oricum nu mai conteaza... vreau sa fiu singura

#56 2009-05-07 00:01:24

skumpi
Vizitator

big_smile singura si disponibila lol
cand planuiesti sa vb cu prietenul tau ? astepti pana dupa licenta sau ii spui mai rpd ?

#57 2009-05-07 08:35:16

Skydiving
New member

In principiu as astepta pana dupa licenta... dar daca initiaza el vreo discutie avand in vedere faptul ca eu sunt f rece atunci ii voi spune...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.