|
Nu esti logat.
Sfaturi vizavi de inselatul prietenului-3#39 2009-05-06 12:20:17
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluipai asta spuneam si eu ..sa se desparta ...nu inainte de a-si analiza sentimentele ,ca sa nu regrete apoi... Offline #40 2009-05-06 12:24:39
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluinu se pune pb de sentimente... Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-05-06 12:26:11) They can because they think they can. Offline #41 2009-05-06 12:26:18
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluiam zis mai sus, One, pur si simplu de multe ori e nevoie de altcineva care sa te ajute sa iei decizia de a iesi dintr-o relatie Offline #42 2009-05-06 13:08:08
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenului
ai dreptate, la asta nu m-am gandit. Offline #43 2009-05-06 13:16:08
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluiSky, degeaba astepti sfaturi de la cei care au mai treuct prin asa ceva. Offline Publicitateloading...
#44 2009-05-06 15:02:30
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluiVad ca s-au incins spiritele mai mult decat era cazul... I-as fi spus de ce am facut doar in cazul in care as mai vrea o sansa in relatia asta... ca sa continue sincer fara chestii grele tinute ascunse. Cum nu mai vreau realtia asta... nu o sa ii spun pentru ca nu vreau sa sufere... el il stie pe celalalt... nici nu avea cum sa nu il stie ... e my person ca sa zic asa... Offline #45 2009-05-06 15:21:38
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluiiubitu tau si`a cam cautat`o cu lumanarea....din moment ce tu ai vrut sa te desparti de el si el nu a acceptat despartirea are si el o parte din vina, parerea mea... #46 2009-05-06 16:02:46
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluiNu cred ca ar trebui sa criticam pe nimeni. Offline #47 2009-05-06 17:10:50
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluieu cred ca trebuie sa te pui pe tine pe primul loc si sa faci asa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine.....vad ca esti hotarata sa te desparti de prietenul tau, atunci fa-o si nu privi in urma.....poate ca el o sa sufere, asta e, o sa ii treaca si la un moment dat o sa vina vremuri mai bune si pentru el....cat despre celalalt tip, o sa te convingi mai devreme sau mai tarziu daca intradevar poti sa fii cu el sau daca a fost doar un foc de paie.....important e sa-ti fie tie bine! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #48 2009-05-06 20:04:32
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluiBai lasand la o parte etica si morala si imbratisand practicul si realitatea, sunt de parere ca ceea ce nu cunosti nu te omoara. Deci ar trebui sa invoce o despartire din presupuse alte motive cu iubitul ei si sa nu-i spuna pentru ca i-ar face mult mai mult rau , l-ar lasa traumatizzat chiar ( vorbesc din experienta) Sau alt motiv de despartire ar fi sa-i spuna ca a mai incercat odata sa se desp de el si el a continuat cu realtia asta fortata si ea si-a gasit pe altcineva si vrea sa se desparta de el. Sa-l puna in fata faptului implinit, caci doar asa poate accepta si el despartirea. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #49 2009-05-06 21:35:00
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluiVad ca multe dintre voi vorbiti ca si cum eu nu o sa sufar deloc iesind din aceasta relatie... Sunt 3 ani in care s-au intamplat o gramada de lucruri frumoase, e barbatul cu care mi-am pierdut virginitatea si am calatorit intr-o gramada de locuri minunate, sunt amintiri pe care o sa le port mereu cu mine... Tocmai de aceea prefer sa pastrez amintirea unor clipe minunate decat sa ajung sa il urasc. Offline #50 2009-05-06 21:48:13
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluiSky...cel mai bine e sa fii singura o vreme ca sa vezi ce`ti doresti de la viata ! #51 2009-05-06 21:57:07
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluiDa! Asta cred ca e cea mai buna solutie si asa nu mai complic pe nimeni, nici pe iubitul meu sa creada ca celalat a fost problema noastra si nici pe iubita lui sa creada ca relatia lor s-a terminat datorita mie... Offline #52 2009-05-06 22:00:50
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluidak e sa fiti impreuna... o sa fiti stai tu linistita #53 2009-05-06 23:10:15
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluistii cum e.. cum colegul tau a inselat-o pe prietena lui cu tine, ce crezi ca o sa-l impiedice sa te insele si pe tine, daca o sa fiti impreuna? I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #54 2009-05-06 23:45:43
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluipai amandoi si`au inselat iubitii...asa ca dak e sa o luam asa nici unu nu e mai "bun" #55 2009-05-06 23:52:22
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluiDa... in caz de .. va fii palpitant!!! Oricum nu mai conteaza... vreau sa fiu singura Offline #56 2009-05-07 00:01:24
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenului singura si disponibila #57 2009-05-07 08:35:16
Re: sfaturi vizavi de inselatul prietenuluiIn principiu as astepta pana dupa licenta... dar daca initiaza el vreo discutie avand in vedere faptul ca eu sunt f rece atunci ii voi spune... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|