homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

My little puppy

#1 2009-05-09 17:59:45

pc_cutsa
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-30

My little puppy

Recent am primit un Basset Hound si e foarte pretentios .. poate ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi ..
Are 1 luna si jumatate.. http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/22192_img_1509.jpg

Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...

#2 2009-05-09 18:22:32

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Re: My little puppy

ce dragut este! hjarta

#3 2009-05-09 18:26:21

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

vaiii hjarta cat e de dulce...nu ma pricep la nevoile cainilor chicot dar pe net nu ai gasit ceva? sau poti merge la un magazin pt animale, sa intrebi un veterinar. eventual poti merge cu catelusul sa se uite la el, si sigur vei primi sfaturile de care ai nevoie

bebe V., soarele si luna

#4 2009-05-09 19:06:49

pc_cutsa
Sr. member

April am fost la veterinar in decursul a 24 de ore de 2 ori .. rotfl si pe net ..nu stiu daca mai exista articole necitite .. rotfl
Dar cateodata ma confrunt cu mici 'probleme' si nu stiu ce'as putea sa fac ..mi-e aiurea sa ma duc la veterinar pt. ca ii curge nasul sau ..ca doarme prea mult lol

#5 2009-05-09 20:03:24

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

e mic, e normal sa doarma mai mult. oricum, lasa-l sa doarma dupa ce papa si apoi cauta sa te joci cu el , asta ca sa nu isi faca program de dormit ziua si de jucat noaptea  smile . mancarica ar trebui sa ii cumperi de la pet-shop, ceva bobite de calitate superpremium, speciale pentru pui de rasa medie si pe care sa i le dai inmuiate in apa plata. pe langa asta ii mai poti da branzica de vaci dietetica, carne de pui fiarta, si un galbenus de ou fiert pe saptamana. la varsta asta cred ca are deja primul vaccin facut...daca nu ar trebui facut si bineinteles doar dupa deparazitare. pana nu ii termini schema de vaccinare este bine sa nu il scoti din casa si sa nu il lasi in contact cu alte animale. si in perioada asta poti sa il inveti unde sa isi faca nevoile smile

si nasucul umed cateodata poate fi o problema asa ca nu e de ras ca te-ai dus cu el la veterinar! si nici apatia ( care uneori se poate manifesta si prin somn prelungit ) nu trebuie considerata normala deci ai facut foarte bine. o sa inveti sa faci diferenta in timp cand este vorba de o apatie sau un nasuc care chiar inseamna probleme smile nu ar strica sa il intrebi chiar pe veterinarul tau despre asta

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-05-09 20:05:40)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#6 2009-05-09 22:09:29

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

pc_cutsa a scris:

Recent am primit un Basset Hound si e foarte pretentios .. poate ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi ..
Are 1 luna si jumatate.. http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … g_1509.jpg

m-am indragostit de el  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta
intotdeauna mi am dorit un caine din asta cu urechi clapauge hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#7 2009-05-10 09:22:21

pc_cutsa
Sr. member

Merci frumos lucia , are deja deparazitarea si primul vaccin .. i-am cumparat niste prosoape absorbante speciale si il invat sa faca acolo ...
Mancarica mi-a recomandat medicul numai hill's..si mi-a dat o lista cu ce are voie si ce nu ..
Mi-a spus cand are diaree sa incerc sa-i dau niste orez dar .. am tot incercat .. orez cu morcovi ..orez cu carnita de'a lui ..si nimic ..nu vrea deloc .. am incercat sa'i dau numai bobite, sa evit hrana umeda cat face mai moale .. cat despre legume si fructe ..nu prea le baga in seama ..cu branzica de vaci n-am incercat inca pt. ca face cam moale ..
Apica mi-a spus sa'i dau numai plata , nu de la robinet .. si o gramada de multe alte pretentii big_smile .
Acum ii fac un tratament pt. otita: il spal in urechiuse cu betisoarele si ii pun niste picaturi .. mi-a spus ca acesti cateii au mari probleme cu otitele datorita urechilor lor foarte lungi big_smile ..
Si mai am o problema cu el ..ii curg ochii , adica are mereu urdori .. si mi-a dat un gel pt. curatarea ochilor si'l curat in fiecare zii ..
Nu are voie sa stea pe gresie ca raceste (am gresie aproape in toata casa sad ) .. cam pretentios big_smile ..
In schimb .. e bestial hjarta .. merita tot efortul smile
Mersi frumos pt. ajutor ..
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/22192_img_1707.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/22192_dsc04435.jpg

Ultima oara a fost editat de pc_cutsa (2009-05-10 09:29:16)

#8 2009-05-10 11:04:53

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

e super dragut catelusul tau,am si eu o catelusa caniche pitic,o am de la 2 luni,acuma are 2 ani jumate.daca pot sa te ajut cu ceva,orice,intreaba-ma si daca stiu,am sa-ti raspund.Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

#9 2009-05-10 11:40:12

lucia05
Insomniac member

sunt bune sfaturile date de doctorul tau. daca nu vrea sa pape orez, incearca sa ii dai mucilajiu de orez ( il fierbi in mai multa apa si ii dai din zeama aia care ramane ) sau putin ceai de menta neindulcit. daca nu bea singurel, ia o seringa FARA AC si da-i usurel cu seringa, cate putin sa nu se inece. nu cumva bea multa apa si din cauza asta face moale?
am inteles din poze ca vrei pe viitor sa dormiti in pat impreuna  big_smile  pentru ca daca se invata in pat, acolo va vrea sa doarma toata viata lui smile

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#10 2009-05-10 12:43:00

mihaela27
New member
Inregistrat: 2007-07-24

am si eu o mare problema... catelusul meu ia capuse...nu stiu ce sa ma mai fac cu el...i-am pus si picaturi dar degeaba...stie cineva vreun remediu?

#11 2009-05-10 13:07:43

pc_cutsa
Sr. member

Lu .. problema este ca inca nu am gasit un cos pentru el ..si nu pot sa-l las sa doarma pe jos ..mi-e mila de el ..
Trebuie sa indeplineasca anumite criterii cosul ?
Io sunt cam disperata lol .. stiu si io ca la toate pet shopurile gasesc tot felul de modele dar vreau sa'i fie bine big_smile

#12 2009-05-10 15:13:35

lucia05
Insomniac member

e bine sa ii iei un cos din plastic...in cazul in care va dori sa il roada nu va avea ce inghiti lol  si trebuie sa fie suficient de mare astfel incat cutzu sa incapa in el si atunci cand va fi mare  lol

cat despre capuse....anul asta e invazie, nu stiu ce fel de picaturi i-ai pus si cand i-ai pus ultima data, daca stai la casa sau bloc...asa ca fara informatiile astea nu iti pot da sfaturi

#13 2009-05-10 15:58:31

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

lucia eu am catel si stau la bloc...cum o pot feri de capuse?
o dau cu un praf,anti purici dtt sau nu stiu cum se numeste dar nu cred ca o pot feri..ii mai dau drumul afara si sta singura si mi e frica sa nu ia capuse..

Ultima oara a fost editat de maryu (2009-05-10 15:59:04)

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#14 2009-05-10 16:13:24

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

hjartahjartahjartahjarta cat e de scump hjartahjartahjartahjarta

expect the worst , hope for the best!

#15 2009-05-10 16:26:51

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

imi place si mie ,eu care nu sufar animalele sa le tin in casa

Mamica de 2 pui scumpi

#16 2009-05-10 23:19:11

lucia05
Insomniac member

maryu, lasa praful ca nu face mare lucru! cel mai bine pune-i o fiola de advantix ( daca nu stii exact cum poti sa mergi cu cutzu la cabinet si i-o pune chiar vetul ) si apoi la vreo saptamana diferenta cumpara-i si o zgardutza pe care sa i-o pui la gat. si aveti grija, cand va intoarceti de la plimbarici, arunca-ti un ochi prin blanita ei, printre degetele de la labutze.
si nu e ok sa o lasi singurica afara, nu stii niciodata ce se poate intampla puss

#17 2009-05-11 12:52:03

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

offtopic  m'am uitat aseara la topicul asta si am visat toata seara ca aveam cutzu' tau acasa lol
vai si ce il mai smotoceam,si cum dormea sufletelu' hjartahjartahjarta exact ca in poza aia din pat  rodnar

#18 2009-05-11 13:14:54

pc_cutsa
Sr. member

bine ca n-ai visat ca stergeai caca si pipi'ul toata noaptea big_smilebig_smile ..
Eu asta am visat ..din pacate visul a devenit realitate ..

Dar eu tot il iubesc hjarta

#19 2009-05-11 13:16:37

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

cu capusele e problema mare din pacate... in afara de faptul ca trebuie evitate spatiile cu multa iarba (si inalta), nu prea stiu ce sa zic. a mea e deparazitata regulat si slava domnului, de anul trecut si pana acum n-am avut probleme... asta e a 2a vara de cand e la noi, sper sa avem norocul de partea noastra si anul asta smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.