|
Nu esti logat.
My little puppy#1 2009-05-09 17:59:45
My little puppyRecent am primit un Basset Hound si e foarte pretentios .. poate ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi .. Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #2 2009-05-09 18:22:32
Re: My little puppyce dragut este! Offline #3 2009-05-09 18:26:21
Re: My little puppyvaiii cat e de dulce...nu ma pricep la nevoile cainilor dar pe net nu ai gasit ceva? sau poti merge la un magazin pt animale, sa intrebi un veterinar. eventual poti merge cu catelusul sa se uite la el, si sigur vei primi sfaturile de care ai nevoie V., soarele si luna Offline #4 2009-05-09 19:06:49
Re: My little puppyApril am fost la veterinar in decursul a 24 de ore de 2 ori .. si pe net ..nu stiu daca mai exista articole necitite .. Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #5 2009-05-09 20:03:24
Re: My little puppye mic, e normal sa doarma mai mult. oricum, lasa-l sa doarma dupa ce papa si apoi cauta sa te joci cu el , asta ca sa nu isi faca program de dormit ziua si de jucat noaptea . mancarica ar trebui sa ii cumperi de la pet-shop, ceva bobite de calitate superpremium, speciale pentru pui de rasa medie si pe care sa i le dai inmuiate in apa plata. pe langa asta ii mai poti da branzica de vaci dietetica, carne de pui fiarta, si un galbenus de ou fiert pe saptamana. la varsta asta cred ca are deja primul vaccin facut...daca nu ar trebui facut si bineinteles doar dupa deparazitare. pana nu ii termini schema de vaccinare este bine sa nu il scoti din casa si sa nu il lasi in contact cu alte animale. si in perioada asta poti sa il inveti unde sa isi faca nevoile Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-05-09 20:05:40) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-09 22:09:29
Re: My little puppy
m-am indragostit de el În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #7 2009-05-10 09:22:21
Re: My little puppyMerci frumos lucia , are deja deparazitarea si primul vaccin .. i-am cumparat niste prosoape absorbante speciale si il invat sa faca acolo ... Ultima oara a fost editat de pc_cutsa (2009-05-10 09:29:16) Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #8 2009-05-10 11:04:53Re: My little puppye super dragut catelusul tau,am si eu o catelusa caniche pitic,o am de la 2 luni,acuma are 2 ani jumate.daca pot sa te ajut cu ceva,orice,intreaba-ma si daca stiu,am sa-ti raspund.Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #9 2009-05-10 11:40:12
Re: My little puppysunt bune sfaturile date de doctorul tau. daca nu vrea sa pape orez, incearca sa ii dai mucilajiu de orez ( il fierbi in mai multa apa si ii dai din zeama aia care ramane ) sau putin ceai de menta neindulcit. daca nu bea singurel, ia o seringa FARA AC si da-i usurel cu seringa, cate putin sa nu se inece. nu cumva bea multa apa si din cauza asta face moale? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #10 2009-05-10 12:43:00
Re: My little puppyam si eu o mare problema... catelusul meu ia capuse...nu stiu ce sa ma mai fac cu el...i-am pus si picaturi dar degeaba...stie cineva vreun remediu? Offline #11 2009-05-10 13:07:43
Re: My little puppyLu .. problema este ca inca nu am gasit un cos pentru el ..si nu pot sa-l las sa doarma pe jos ..mi-e mila de el .. Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #12 2009-05-10 15:13:35
Re: My little puppye bine sa ii iei un cos din plastic...in cazul in care va dori sa il roada nu va avea ce inghiti si trebuie sa fie suficient de mare astfel incat cutzu sa incapa in el si atunci cand va fi mare I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #13 2009-05-10 15:58:31
Re: My little puppylucia eu am catel si stau la bloc...cum o pot feri de capuse? Ultima oara a fost editat de maryu (2009-05-10 15:59:04) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #14 2009-05-10 16:13:24
Re: My little puppycat e de scump expect the worst , hope for the best! Offline #15 2009-05-10 16:26:51
Re: My little puppyimi place si mie ,eu care nu sufar animalele sa le tin in casa Mamica de 2 pui scumpi Offline #16 2009-05-10 23:19:11
Re: My little puppymaryu, lasa praful ca nu face mare lucru! cel mai bine pune-i o fiola de advantix ( daca nu stii exact cum poti sa mergi cu cutzu la cabinet si i-o pune chiar vetul ) si apoi la vreo saptamana diferenta cumpara-i si o zgardutza pe care sa i-o pui la gat. si aveti grija, cand va intoarceti de la plimbarici, arunca-ti un ochi prin blanita ei, printre degetele de la labutze. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #17 2009-05-11 12:52:03
Re: My little puppy m'am uitat aseara la topicul asta si am visat toata seara ca aveam cutzu' tau acasa Offline #18 2009-05-11 13:14:54
Re: My little puppybine ca n-ai visat ca stergeai caca si pipi'ul toata noaptea .. Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #19 2009-05-11 13:16:37Re: My little puppycu capusele e problema mare din pacate... in afara de faptul ca trebuie evitate spatiile cu multa iarba (si inalta), nu prea stiu ce sa zic. a mea e deparazitata regulat si slava domnului, de anul trecut si pana acum n-am avut probleme... asta e a 2a vara de cand e la noi, sper sa avem norocul de partea noastra si anul asta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|