homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize si tratament-lamuriri please

#1 2009-05-17 21:35:55

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

analize si tratament-lamuriri please

salut fetelor in urma analizelor secretiei vaginale (de ceva vreme ma lupt cu scurgeri si arsuri..etc..mai p scurt am candida) am refacut analizele secretie col si secretie vaginala -am facut si antifungigrama dar s pare k nu mi-a iesit nimic (ciudat numai la Papu facut in februarie mi-a iesit candida)

deci:
secretie vaginala:
celule epiteliale poligonale-relativ frecvente, izolate si in gramezi, plicaturate in proportie de 70%
celule epiteliale rotunde-absente
celule cu aspect de clue cell-absente
leucocite-frecvente
hematii-absente
trichomonas-absent;levuri-rare
flora microbiana-bacili gram pozitivi, polimorfi(probabil doderlein)-prezenti

cultura secretie col
pe mediile insamantate nu s=a dezv flora patogena
pe mediul sabourad nu s-au izolat colonii de candida spp.

Bun, am fost la consult cu analizele..si dr mi=a dat tratament cu ovule macmiror-12 zile (odata la 2 zile) si inainte sa pun intr-un irigator -mi-a recomandat irigator cu canula si furtun din farmacie, (a zis k alea de la tantum rosa sunt niste porcarii )in care sa pun ceai de musetel cu o lingura de bicarbonat de sodiu inainte s bag ovulul.

ce parere aveti de analize si de tratament(de avut am sigur k am simptomele deranjante ale candidei)-mentionez k eu doctor destul de bun si f laudat..voi c ziceti.pls some help

ps: pt partner mi=a dat crema pimafucin sa ia concomitent cu mine kiar daka nu are simptome deloc

cat despre ovule Macmiror-puteti sa-mi spuneti pe unde se mai gasesc?k am cautat de mi=a venit rau

Ultima oara a fost editat de dreamer (2009-05-17 23:29:18)

Dance like nobody is watchin....

#2 2009-05-18 12:16:16

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: analize si tratament-lamuriri please

pai asa cum ai zis ai candida :   levuri-rare
dar nu eu nu prea sunt pro spalaturi , mai bine mai ceri o alta parere de alt medic

#3 2009-05-19 21:58:10

dreamer
Sr. member

nu le fac in mod normal..dar daka mi s-a recomandat..inainte s bag ovulul..

#4 2009-05-20 08:56:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Daca medicul ti-a recomandat spalaturile, eu zic sa-i urmezi sfatul.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2009-05-25 20:03:48

dreamer
Sr. member

mersi andreea_andy..pb e k acum imi simt colul mai ..nu stiu cum sa zic..exact senzatia aia dinainte de menstruatie..nu stiu cum s descriu..exact senzatia cand stii cand tre s iti vina..m-am apucat de tratament acum o saptamana..il fac odata la 2 zile si practic am 12 ovule..daca intre timp imi vine menstruatia..le pot relua dupa?inca ceva daca aseara prietenul m-a atins..dar nu am avut contact sexual..poate influenta tratamentul?
mersi puss*:

Publicitate

loading...

#6 2009-05-29 19:47:15

dreamer
Sr. member

fetele revin cu pb..mai am 10 zile de tratament si nu ma simt bine deloc(fac o paranteza spunand k am avut o sapt groaznica si sunt cu somnul la pamant...dar oricum nu cred k are legatura)..practic mai am 5 ovule..problema e ca ma tot doare in interior..parca ma dor  muschii vaginali ..dupa ucum puteti vedea la analize am doar candida..e posibil s t doara inauntru?sa termin tratam?precizez ca dr e destul de ok ca si pricepere..voi ce ziceti..d Macmiror? pls lasati link doctoressei
mersi mult
i'm desperate

#7 2009-05-30 16:16:17

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

e normal sa doara de la candida, si eu patesc la fel
daca vine menstra, le reiei dupa. Macmiror suntintradevar pt candida
incearca sa eviti orice contact pe perioada tratamentului

#8 2009-05-30 17:06:36

dreamer
Sr. member

imi raspunde si mie cineva pls sad?

#9 2009-05-30 17:07:54

dreamer
Sr. member

mersi lady...eu stiam ca da doar mancarimi si disconfort dar dureri intravaginale nu ..ma afecteaza psihic rau..sunt agitata..imi vine s-o iau razna

#10 2009-05-30 17:55:19

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

Ai facut si spalaturile cu bicarbonat?
Si tratament cu lomexim ai incercat vreodata?

Ultima oara a fost editat de kzkazuia93 (2009-05-30 17:56:57)

#11 2009-05-30 17:57:15

dreamer
Sr. member

kzkazuia93 a scris:

Ai facut si spalaturile cu bicarbonat?

pai inainte s bag ovulul mi s-a zis sa fierb apa cu un pliculetz de musetel si p urma s pun bicarbonat si continutul in irigfator

lomexim..nu !mi s-a dat anterior  polyginax..colposeptine..p urma tergynan si acum macmiror..... problema e ca inainte de tratamentele astea aveam doar scurgerea enervanta..dar atat!!!! nimic altceva..nu arsuri nu dureri nu nimic..

Ultima oara a fost editat de dreamer (2009-05-30 17:59:01)

#12 2009-05-30 18:10:39

kzkazuia93
Full member

Ce sa zic..eu candidoza am avut o singura data si destul de violenta manifestarea dar nu cu dureri. In schimb am folosit bicarbonat pt clatirea gurii: eram obsedata ca aveam limba alba. am incetat sa l mai iau ca incepusem sa am niste arsuri la stomac (nu stiu daca de la el sau era o pura coincidenta). Si intreb de el in ideea sa nu ti produs vreo 'bucurie'.. o lingura(!) mi se pare mult!
Oricum, mie candidoza mi a trecut imediat de la lomexim. Mie mi s pare cel mai modern medicament, dar este puternic si unele fete sunt alergice la compozitie. Pe mine m a intrebat inainte daca am alergie la vreun medicament de exemplu.
Poate ar fi bine sa mai mergi la un medic...

#13 2009-05-30 18:40:50

dreamer
Sr. member

kzkazuia93 a scris:

Ce sa zic..eu candidoza am avut o singura data si destul de violenta manifestarea dar nu cu dureri. In schimb am folosit bicarbonat pt clatirea gurii: eram obsedata ca aveam limba alba. am incetat sa l mai iau ca incepusem sa am niste arsuri la stomac (nu stiu daca de la el sau era o pura coincidenta). Si intreb de el in ideea sa nu ti produs vreo 'bucurie'.. o lingura(!) mi se pare mult!
Oricum, mie candidoza mi a trecut imediat de la lomexim. Mie mi s pare cel mai modern medicament, dar este puternic si unele fete sunt alergice la compozitie. Pe mine m a intrebat inainte daca am alergie la vreun medicament de exemplu.
Poate ar fi bine sa mai mergi la un medic...

sincer nu stiu cat am pus..ideea e ca aveam durerile astea si inainte de tratament..dupa cum am scris mai sus..desi am candidoza la antifungigrama nu mi-a iesit nimic deci nu pot sti la ce sunt sensibila..la alt medic nu sunt prea sigura ca am skimbat vreo 5 intr-un an de zile..deci ..am auzit de lomexim dar nu stiu ce sa zic in conditiile in care nu pot sti la ce sunt sensibila..

pS: stiu ca am si ceva nisip la rinichi in urma echografiei..dar nu ma ustura la urinat sa zic ca are vreo legatura plus ca am ovarul drept micropolichistic..

Ultima oara a fost editat de dreamer (2009-05-30 18:44:15)

#14 2009-05-30 19:15:16

kzkazuia93
Full member

Chiar nu stiu ce sa zic... poate ar fi bine sa intrebi totusi de lomexim ca nu strica...daca tot ai luat asa de multe ovule ce mai conteaza inca un fel in plus? Oricum nu te sfatuiesc sa iei de capul tau (probabil nici nu ai face asta dar zic asa...) pt ca -repet sunt puternice. exista de mai multe feluri (de 200 mg-parca, de 600mg) si sunt dozate in functie de fiecare caz in parte (gandesc eu)...Cred ca sunt si cele mai scumpe ovule,  Cel de 600 de mg costa 20 Ron (unul singur) si de obicei se prescriu 2.
Oricum, un medic care prescrie in anul 2009 bicarbonat pt candida nu mi inspira prea mare incredere... sau poate gresesc eu

p.s. legat de tratament, sti ca mai exista niste ovule 'doderlein' si alea scumpe rau vreo 10 ovule= 110 lei, aduse din germania, recomandate celor cu probleme de genul tau pt refacerea florei. acuma desigur, nu stiu cati bani esti dispusa sa cheltui pe chestii d astea da incerc si eu sa fac o sugestie  va
http://www.ginecologie.ro/www1/Magazino … roductName

Ultima oara a fost editat de kzkazuia93 (2009-05-30 19:21:04)

#15 2009-05-30 19:59:43

dreamer
Sr. member

kzkazuia93 a scris:

Chiar nu stiu ce sa zic... poate ar fi bine sa intrebi totusi de lomexim ca nu strica...daca tot ai luat asa de multe ovule ce mai conteaza inca un fel in plus? Oricum nu te sfatuiesc sa iei de capul tau (probabil nici nu ai face asta dar zic asa...) pt ca -repet sunt puternice. exista de mai multe feluri (de 200 mg-parca, de 600mg) si sunt dozate in functie de fiecare caz in parte (gandesc eu)...Cred ca sunt si cele mai scumpe ovule,  Cel de 600 de mg costa 20 Ron (unul singur) si de obicei se prescriu 2.
Oricum, un medic care prescrie in anul 2009 bicarbonat pt candida nu mi inspira prea mare incredere... sau poate gresesc eu

p.s. legat de tratament, sti ca mai exista niste ovule 'doderlein' si alea scumpe rau vreo 10 ovule= 110 lei, aduse din germania, recomandate celor cu probleme de genul tau pt refacerea florei. acuma desigur, nu stiu cati bani esti dispusa sa cheltui pe chestii d astea da incerc si eu sa fac o sugestie  va
http://www.ginecologie.ro/www1/Magazino … roductName

nu e vba d bani k atunci cand esti rau..dai orice si oricat s fii bine..bacilii doderlein mi-au iesit frecventi la toate 5 analizele facute pana acum..am o s intreb si d lomexin p doctor..

#16 2009-06-01 19:40:20

dreamer
Sr. member

fetele ..desi sunt inca in perioada tratam..mai am un sfert din el..tot nu imi trec simptomele..adika arsuri si disconfort..grater( stiti vreun remediu..?ma innebunesc arsurile astea

#17 2009-06-01 19:45:28

lady in black
Insomniac member

dreamer, sterge mesajul de la topicul candidoza ca iei warn pt postare multipla

mai asteapta putin si daca simptomele persista vorbeste cu medicul tau. un antimicotic ai luat? crema exterma ti-a prescris?

#18 2009-06-01 19:48:39

dreamer
Sr. member

lady in black a scris:

dreamer, sterge mesajul de la topicul candidoza ca iei warn pt postare multipla

mai asteapta putin si daca simptomele persista vorbeste cu medicul tau. un antimicotic ai luat? crema exterma ti-a prescris?

sters mesaj

oricum mai am o sapt d tratament..nu..nu am luat ma tot dau cu crema d galbenele dar vad ca deja nici un efect!absolut deloc..ma gandesc k daka mi=a dat ovule..sunt eficiente dkt o crema externa..dar m-am saturat d arsuri si cand intaln cu pr. m-am saturat sa-i zic acelasi lucru..nu stiu c Dzeu s mai fac sad iar p Dr. mi-e asa sa-l sun

#19 2009-06-01 19:53:33

lady in black
Insomniac member

pai daca ai si simptome externe e indicat pe langa ovule sa folosesti si o crema. cu candida ma lupt si eu in ultima vreme si parca tot degaba bang
trebuie actionat pe mai multe planuri daca recidiveaza, trebuie intarit sistemul imunitar, avut grija la alimentatie...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.