homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize si tratament-lamuriri please-2

#20 2009-06-01 20:17:26

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

Re: analize si tratament-lamuriri please

lady in black a scris:

pai daca ai si simptome externe e indicat pe langa ovule sa folosesti si o crema. cu candida ma lupt si eu in ultima vreme si parca tot degaba bang
trebuie actionat pe mai multe planuri daca recidiveaza, trebuie intarit sistemul imunitar, avut grija la alimentatie...

sg crema e clotrimazolul  pe care o am in casa..nu stiu c s fac..dulciuri mai mananc dar rar..ocazional..dar le voi scoate d tot din alimentatie..paste am mai mancat..dimineata mai mananc produse d patiserie..kred k o sa imi si fierb toata lenjeria intima..prosoapele..nu  stiu daka am rabdare s le fierb p  toate..c altceva s mai scot din alimentatie..?m-as da cu clotrimazol,dar ma gandesc s nu l amestc aiurea..si mi=e aiurea s cred kate femei s lupta cu asa cva..aia sa nu mananci aia nu e buna..practic c ai voie..?off lasa-i link doctoressei cand intra..pls

Dance like nobody is watchin....

#21 2009-06-01 20:21:31

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

doctoressa e online si mai mult decat ce s-a discutat la cele n topicuri de candidoza nu are ce sa-ti raspunda....
candida e o infectie banala insa apare frecvent si produce neplaceri

#22 2009-06-01 20:27:20

dreamer
Sr. member

lady in black a scris:

doctoressa e online si mai mult decat ce s-a discutat la cele n topicuri de candidoza nu are ce sa-ti raspunda....
candida e o infectie banala insa apare frecvent si produce neplaceri

stiu dar ma gandeam xa imi poate da un sfat in urma tratamentului pe care il urmez eu si in  urma diagnosticului si simptomelor mele..adika ma refer la calmarea arsurilor..sad

#23 2009-06-01 22:54:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

dreamer a scris:

lady in black a scris:

pai daca ai si simptome externe e indicat pe langa ovule sa folosesti si o crema. cu candida ma lupt si eu in ultima vreme si parca tot degaba bang
trebuie actionat pe mai multe planuri daca recidiveaza, trebuie intarit sistemul imunitar, avut grija la alimentatie...

sg crema e clotrimazolul  pe care o am in casa..nu stiu c s fac..dulciuri mai mananc dar rar..ocazional..dar le voi scoate d tot din alimentatie..paste am mai mancat..dimineata mai mananc produse d patiserie..kred k o sa imi si fierb toata lenjeria intima..prosoapele..nu  stiu daka am rabdare s le fierb p  toate..c altceva s mai scot din alimentatie..?m-as da cu clotrimazol,dar ma gandesc s nu l amestc aiurea..si mi=e aiurea s cred kate femei s lupta cu asa cva..aia sa nu mananci aia nu e buna..practic c ai voie..?off lasa-i link doctoressei cand intra..pls

da-te cu clotrimazol ca nu patesti nimic
ai voie sa maninci orice doar ca sa nu faci excese

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#24 2009-06-03 14:49:24

bla_bla_bla_
Membru
Inregistrat: 2008-03-03

va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat.
de cateva zile am niste simptome asemanatoare cu cele pe care le ai cand ai candida. mancarimi, usturimi plus k acolo jos sunt foarte rosie. nu stiu ce sa fac. la medic nu pot ajunge prea curand pentru k o sa fiu plecata din tara. si pana ma intorc nu cred k mai rezist.
daca merg la farmacie si cumpar un gynofort oare mi-o face rau?
sau nu stiu ce altceva sa iau? dar de gynofort am tot citit k ar fi bun.
si apropo se poate cumpara si fara reteta?

Publicitate

loading...

#25 2009-06-03 15:06:56

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

gynofort e pt candida si se poate cumpara fara reteta, insa eu zic sa nu iei nimic pana nu stii sigur ce ai
la medic chiar nu poti ajunge?

#26 2009-06-05 14:54:12

dreamer
Sr. member

fetele..sunt in a 10'a zi de tratament..si nu ma simt deloc bine..in sensu k am in continuare arsuri si dureri..c fac intrerup?daka cu tot cu tratament nu au trecut simptomele ma indoiesc k si candida..psihic nu am cum s nu ma gandesc pt k ma deranjeaza incontinuu si nu e normal:( c fac? intrerup?

#27 2009-06-05 14:58:46

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu zic sa mai faci o vizita la medic ... poate iti schimba tratamentul.

Fericita mamica de Aida Maria!

#28 2009-06-05 15:01:19

dreamer
Sr. member

andreea_andy2 a scris:

Eu zic sa mai faci o vizita la medic ... poate iti schimba tratamentul.

am de abia pe 20 iunie..sincer nu stiu c s mai fac s scap d simptomele astea violente sad

#29 2009-06-05 15:04:59

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Incearca sa dai cu crema canesten la exterior. Poate mai ameloireaza simptomele ... Chiar nu stiu ce altceva sa te sfatuiesc.

Fericita mamica de Aida Maria!

#30 2009-06-05 15:13:36

dreamer
Sr. member

andreea_andy2 a scris:

Incearca sa dai cu crema canesten la exterior. Poate mai ameloireaza simptomele ... Chiar nu stiu ce altceva sa te sfatuiesc.

sunt satula..am mai citit p forum d candida..doar scurgeri si mancarimi..dar ca in cazul meu cu simpt astea d ma dispera..sincersa s fiu..fetele..acum un an "cand am inceput s ma controlez  aiurea fiind stresata k am ceva" n-aveam frate nimic..scurgerea mai aiurea in rest ok..d cand cu tratamente cu ovule creme mai rau ma simt..ba mai mult ma simt din c in c mai rau astfel k nu pot duce o viata fara stresul asta zilnic (poate exagerez un pic ).daca nici medicii pe caror consultatie dai super multi bani nu sunt in stare ..medici d ani in bransa..atunci ..

ps: dupa cum ziceam..mai am 2 zile de ovule..le mai iau? dka nu m simt bine deloc?

Ultima oara a fost editat de dreamer (2009-06-05 15:15:00)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.