|
Nu esti logat.
Analize si tratament-lamuriri please-2#20 2009-06-01 20:17:26
Re: analize si tratament-lamuriri please
sg crema e clotrimazolul pe care o am in casa..nu stiu c s fac..dulciuri mai mananc dar rar..ocazional..dar le voi scoate d tot din alimentatie..paste am mai mancat..dimineata mai mananc produse d patiserie..kred k o sa imi si fierb toata lenjeria intima..prosoapele..nu stiu daka am rabdare s le fierb p toate..c altceva s mai scot din alimentatie..?m-as da cu clotrimazol,dar ma gandesc s nu l amestc aiurea..si mi=e aiurea s cred kate femei s lupta cu asa cva..aia sa nu mananci aia nu e buna..practic c ai voie..?off lasa-i link doctoressei cand intra..pls Dance like nobody is watchin.... Offline #21 2009-06-01 20:21:31
Re: analize si tratament-lamuriri pleasedoctoressa e online si mai mult decat ce s-a discutat la cele n topicuri de candidoza nu are ce sa-ti raspunda.... Offline #22 2009-06-01 20:27:20
stiu dar ma gandeam xa imi poate da un sfat in urma tratamentului pe care il urmez eu si in urma diagnosticului si simptomelor mele..adika ma refer la calmarea arsurilor.. Dance like nobody is watchin.... Offline #23 2009-06-01 22:54:18
da-te cu clotrimazol ca nu patesti nimic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2009-06-03 14:49:24
Re: analize si tratament-lamuriri pleaseva rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Offline Publicitateloading...
#25 2009-06-03 15:06:56
Re: analize si tratament-lamuriri pleasegynofort e pt candida si se poate cumpara fara reteta, insa eu zic sa nu iei nimic pana nu stii sigur ce ai Offline #26 2009-06-05 14:54:12
Re: analize si tratament-lamuriri pleasefetele..sunt in a 10'a zi de tratament..si nu ma simt deloc bine..in sensu k am in continuare arsuri si dureri..c fac intrerup?daka cu tot cu tratament nu au trecut simptomele ma indoiesc k si candida..psihic nu am cum s nu ma gandesc pt k ma deranjeaza incontinuu si nu e normal:( c fac? intrerup? Dance like nobody is watchin.... Offline #27 2009-06-05 14:58:46
Re: analize si tratament-lamuriri pleaseEu zic sa mai faci o vizita la medic ... poate iti schimba tratamentul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #28 2009-06-05 15:01:19
am de abia pe 20 iunie..sincer nu stiu c s mai fac s scap d simptomele astea violente Dance like nobody is watchin.... Offline #29 2009-06-05 15:04:59
Re: analize si tratament-lamuriri pleaseIncearca sa dai cu crema canesten la exterior. Poate mai ameloireaza simptomele ... Chiar nu stiu ce altceva sa te sfatuiesc. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #30 2009-06-05 15:13:36
sunt satula..am mai citit p forum d candida..doar scurgeri si mancarimi..dar ca in cazul meu cu simpt astea d ma dispera..sincersa s fiu..fetele..acum un an "cand am inceput s ma controlez aiurea fiind stresata k am ceva" n-aveam frate nimic..scurgerea mai aiurea in rest ok..d cand cu tratamente cu ovule creme mai rau ma simt..ba mai mult ma simt din c in c mai rau astfel k nu pot duce o viata fara stresul asta zilnic (poate exagerez un pic ).daca nici medicii pe caror consultatie dai super multi bani nu sunt in stare ..medici d ani in bransa..atunci .. Ultima oara a fost editat de dreamer (2009-06-05 15:15:00) Dance like nobody is watchin.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|