homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat sport am facut azi?-69

#1293 2010-01-19 11:51:58

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Re: Cat sport am facut azi?

Multumesc frumos, da, asa ma gandeam si eu a propos de mancat... oricum eu dupa antrenament nu prea pot sa mananc. Contrar asteptarilor (ca la antrenament te obosesti) nu mi se face foame. Dar apa da, beau... chiar si in timpul antrenamentului (desi ieri am uitat sa-mi iau apa si am facut setea big_smile )

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#1294 2010-01-19 17:43:58

JB
New member
Inregistrat: 2010-01-07

Exercitii care sa grabeasca slabirea..   cred ca de fapt asta isi doreste oricine are astfel de probleme.. Aceleasi exercitii cunoscute (bicicleta, eliptica, stepper, coarda, alergare, etc) trebuiesc facute intr-un ritm accelerat si combinate intre ele pentru a scoate corpul din rutina, adica sa-l supui la ceva nou si intens care sa-l scoata din starea de veghe, sa-l faca sa reactioneze, in acest caz sa arda grasimile. Este de preferat sa sa reduca timpul de antrenament si sa creasca intensitatea lui, astfel se evita intrarea in starea catabolica (atunci cand se consuma din masa musculara pentru refacerea rezervelor energetice). Daca vreti sa slabiti uitati de privitul la tv sau de carcotitul de pe bicicleta stationara de expl.  care duce la o pedalare in nestire, la o stare de visare chiar, fara un ritm care sa-ti creasca pulsul.., antrenamentul nu e lung, asa ca trage tare si profita de cele 20-30-40 de minute.
E bine sa sa combine antrenamentul aerob cu cel anaerob (geno, flotari, tractiuni, "abdomene", etc) insa energia si volumul de antrenament sa fie axat in cazul slabirii mai mult spre cel de tip aerob. 

.. Am mai scris intr-un post, atentie la incepatoare cand vine vorba de antrenamentul anaerob (cel cu greutati sau cu miscari ce folosesc propria greutate a corpului). Conteaza calitatea. Fiti atente la executia corecta, bucurati-va de antrenament. Nu va asteptati la randament foarte mare din primele saptamani ci  invatati mai intai sa va ascultati corpul si sa-i observati reactiile in fata efortului, putin cate putin.

La consumul de minerale m-am referit la aportul de apa, si in timpul antrenamentului si in timpul zilei plus un supliment de minerale si vitamine dupa antrenament (transpiratia=apa+minerale care trebuiesc reasimilate de organism, asa cum a zis si "michidoo" careia i-au prins bine vizitele la sala dupa parerea mea), suplimente ce se pot cumpara de la un magazin de profil (in general salile de forta si/sau fitness au asa ceva). Acestea nu ingrasa pentru ca valoarea lor nutritiva (carbohidrati si calorii) e aproape nula.  Masa de dupa antrenament (asta ai confundat-o cu aportul de minerale "December") trebuie sa fie bogata in proteine, pentru refacerea energiei consumate si a tesutului muscular, si slaba in grasimi: lapte degresat, iaurt, piept de curcan-pui, peste , branza de vaci, banane, etc.

Ce spun eu aici poate e prea fara inteles pentru unele sau poate prea banal pentru altele asa ca sfatul meu cel mai bun e sa incepeti sa va documentati despre cauzele supraponderabilitatii, despre alimentatie, antrenament si suplimentele necesare. Sunt reviste de profil si articole chiar si pe internet, numai sa aiba cine sa le invete si sa le aplice. Cautati pe "goagal" getfit, gasiti sigur si informatii despre slabire acolo.

Bafta! haideti ca noua ne plac fetele frumoase  nails  glumeam (pe jumatate  visslar ) , oricum pentru voi o faceti in primul rand  wink

Ultima oara a fost editat de JB (2010-01-19 17:54:47)

#1295 2010-01-19 17:53:33

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

hmmm...azi am fost dimineata la antrenament,2 ore in total+20 min pe final antrenament cu coarda big_smile la propriu big_smile ko

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#1296 2010-01-19 17:58:23

JB
New member

E prea mult Pako, risti sa te supraantrenezi.  40 de minute de antrenament cu greutati intens plus 10-15 minute cardio e foarte ok (asta daca nu esti profesionist cumva).

#1297 2010-01-19 18:04:42

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Multumesc JB. La mine nu e chiar ce as numi supraponderabilitate (nu prea are cand sa se aseze, fac sport si am antrenamente zilnic, rareori cate o zi nu fac), doar ca uneori am niste solduri mai 'pufoase' decat mi-as dori rodnar (nu pot sa leg fenomenul de ceva anume, altfel as evita cauza; ocazional mai mananc "prostii" dar atat de rar ca nu pot da vina pe ele) si cand se intampla mi-ar placea sa reusesc sa le 'remodelez' cat mai repede mai ales in perioada competitionala cand trebuie sa incap (comod!) in costumul de concurs tummenupp

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

Publicitate

loading...

#1298 2010-01-19 19:09:01

Pako
Full member

JB a scris:

E prea mult Pako, risti sa te supraantrenezi.  40 de minute de antrenament cu greutati intens plus 10-15 minute cardio e foarte ok (asta daca nu esti profesionist cumva).

am un fizic si un metabolism destul de bun acum,care imi permite sa fac antrenamentul asta.
in plus,stii in ce consta in mare,exercitii forta,pt abdomen,cu mingea medicinala,etc.
apoi pe perechi,cu aparatorile,cate vreo 10x100 serii dreapta-stanga-picior (si eventuale variatii)
antrenament la sac(tot in jur de 20 min)
cu coarda vreo 20 min apoi,pt relaxare.

nu mi se pare mult,chiar e foarte ok.

#1299 2010-01-19 21:06:47

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

e ceva pako yikes yikes

#1300 2010-01-19 21:40:22

JB
New member

A, tu nu te lupti doar cu fiarele.. Eu cand aud cuvantul antrenament gandul imi fuge intr-acolo din obisnuinta. Bun.. bun.. antrenament faci, daca aveam posibilitatea si eu alegeam sa combin fortza cu artele martiale.

Ultima oara a fost editat de JB (2010-01-19 21:40:49)

#1301 2010-01-19 21:43:15

sugar_bossie
Sr. member
Inregistrat: 2009-04-01

4 km pe jos pana la serv, prin zapada se pun? big_smile

You can tell Jesus that the bitch is back...

#1302 2010-01-19 21:46:40

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

sugar_bossie a scris:

4 km pe jos pana la serv, prin zapada se pun? big_smile

cu siguranta tongue

vreo 10 minute de aerobic smile

#1303 2010-01-19 21:50:54

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

bicicleta:30min=13km

#1304 2010-01-19 21:51:45

sugar_bossie
Sr. member

toata saptamana o sa practic "sportul" asta, bn k nu-i frig

#1305 2010-01-19 21:54:52

Divya
Hero member

sugar_bossie a scris:

toata saptamana o sa practic "sportul" asta, bn k nu-i frig

serios?nu poti lua un bus,ceva?
la mine e foarteee friggg brrrr cold

#1306 2010-01-19 21:57:24

sugar_bossie
Sr. member

nu, k mi-e frik sa nu alunece pe gheata si sa se rastoarne si sa mor strivita de o tanti de o suta de kile rotfl2)
masina are 1 metru de zapada pe ea...asa k merg pe jos, dar nu-mi displace f tare

#1307 2010-01-19 22:00:05

Divya
Hero member

sugar_bossie a scris:

nu, k mi-e frik sa nu alunece pe gheata si sa se rastoarne si sa mor strivita de o tanti de o suta de kile rotfl2)
masina are 1 metru de zapada pe ea...asa k merg pe jos, dar nu-mi displace f tare

lol  atunci e ok.las'k faci picioare si mai frumoase

#1308 2010-01-19 22:03:10

sugar_bossie
Sr. member

sper, k zilele astea e nepoata la mine si nu pot face sport.

#1309 2010-01-19 22:17:51

Pako
Full member

JB a scris:

A, tu nu te lupti doar cu fiarele.. Eu cand aud cuvantul antrenament gandul imi fuge intr-acolo din obisnuinta. Bun.. bun.. antrenament faci, daca aveam posibilitatea si eu alegeam sa combin fortza cu artele martiale.

nu,pe la sala dau mai putin acum,de cand fac antrenamentele astea,maxim de 2 ori pe sapt in zilele cand nu le fac pe celelalte. in plus,am si o perioada destul de aglomerata.

PS:

sugar_bossie a scris:

mi-e frik sa nu alunece pe gheata si sa se rastoarne

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

#1310 2010-01-19 22:43:59

sugar_bossie
Sr. member

Pako a scris:

JB a scris:

nu,pe la sala dau mai putin acum,de cand fac antrenamentele astea,maxim de 2 ori pe sapt in zilele cand nu le fac pe celelalte. in plus,am si o perioada destul de aglomerata.

PS:

sugar_bossie a scris:

mi-e frik sa nu alunece pe gheata si sa se rastoarne

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

fiecare cu stolul lui, da???  chicot

#1311 2010-01-19 23:08:50

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

o ora eliptica

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.