|
Nu esti logat.
Sindrom astenic (depresiv)-5#77 2009-05-28 22:11:12
Re: Sindrom astenic (depresiv)Cum merge tratamentul? Mai esti somnolenta? Offline #78 2009-05-29 08:55:53
Re: Sindrom astenic (depresiv)Da, mai sunt, insa nu in masura in care am fost in prima zi... Insa ma ingrijoreaza faptul ca sunt indiferenta fata de stimulii exteriori, stiu ca scopul e sa nu ma stresez si sa nu ma agit, dar chiar asa? Asta nu sunt eu Offline #79 2009-05-29 09:04:39
Re: Sindrom astenic (depresiv)tocmai agitatia te-a adus aici asa ca ii prinde bine si organismului tau o perioada de pauza. gandeste-te ca toate resursele pe care el le consuma stresandu-te tu de stimulii exteriori, acum le poate folosi ca sa se recupereze. si pana la urma, tu nu ai observat ca aia care nu se streseaza de fel, sunt linistiti, fericiti, nu sufera de astfel de sindroame si cu toate astea sunt ok? si profesional, si personal si pe ce plan vrei.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #80 2009-05-29 09:19:24
Re: Sindrom astenic (depresiv)Sa stii ca am vazut ca persoanele mai fara obraz asa, nu au nici un stres, si nici o treaba cu viata asta, pe cand cele ca mine ajung sa rezolve incontinuu probleme(le altora) si sa traiasca o continuua stare de agitatie. Asta mi se pare mie ciudat, ca acum e liniste in mine, ca am timp sa cuget, sa ma relaxez Offline #81 2009-05-29 09:39:37
Re: Sindrom astenic (depresiv)si e atat de mishtoooo! recunoaste! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#82 2009-05-29 09:41:36
Re: Sindrom astenic (depresiv)e misto de tot parca nu mai am nici o povara pe umeri! Offline #83 2009-05-29 22:01:30
Re: Sindrom astenic (depresiv)buna blue m.am gandit sa intru special pt tine sa te intreb cum iti merge? si daca simti vreo diferenta? Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #84 2009-05-30 20:55:19
Re: Sindrom astenic (depresiv)multumesc frumos pentru suport, adina Offline #85 2009-05-30 21:21:39
Re: Sindrom astenic (depresiv)care e treaba cu pilonul? ca m-ar interesa.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #86 2009-05-31 14:04:58
Re: Sindrom astenic (depresiv)
pilonul.....este o medota de relaxare e mintii si corpului.....te ajuta sa te deztresezi cum ii zic eu ........deobicei se face impreuna cu un psiholog care te ajuta dar poti face singur acasa il gasesti p net(odc) sub denumirea de exercitiu de relaxare fizica&mentala-pilonul central 1 Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #87 2009-05-31 14:35:52
Re: Sindrom astenic (depresiv)Ieri am avut o zi exceptionala - am fost in Sumuleu Ciuc, ne-am rugat, am ascultat slujba, e un sentiment inaltator si purificator Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-05-31 14:36:11) Offline #88 2009-05-31 20:47:40
Re: Sindrom astenic (depresiv)micile bucurii te fac cea mai fericita bluee............ Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #89 2009-05-31 22:06:27
Re: Sindrom astenic (depresiv)Asa e - acum am ocazia sa le observ si sa profit de ele Offline #90 2009-05-31 22:15:55
Re: Sindrom astenic (depresiv)pai de fapt, viata e facuta din lucruri marunte...noi facem din ele chestii mari si importante si tot noi le dam si sensul - negativ sau pozitiv. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #91 2009-06-01 12:36:26
Re: Sindrom astenic (depresiv)blue, cum te mai simti? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #92 2009-06-01 12:57:53
Re: Sindrom astenic (depresiv)Multumesc de intrebare Jessie Offline #93 2009-06-01 13:10:55
Re: Sindrom astenic (depresiv) "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #94 2009-06-01 13:11:25
Re: Sindrom astenic (depresiv)Wow, deci tratamentul chiar functioneaza. Offline #95 2009-06-01 14:18:18
Re: Sindrom astenic (depresiv)Uimitor Mai am doar 4 pastile pe care le iau in regim de "renuntare la ele" - cate o jumate pe zi pt 4 zile, apoi o sa iau din 2 in 2 zile cate o jumate, apoi nu mai iau nimic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|