|
Nu esti logat.
Sindrom astenic (depresiv)-7#115 2009-06-05 12:33:32
Re: Sindrom astenic (depresiv)Durata unui atac de panica este de aproximativ 20 de minute, de la debut si pana la scaderea in intensitate a simptomelor. Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #116 2009-06-05 12:35:21
Re: Sindrom astenic (depresiv)
pe astea le-am avut eu baby Dragos Offline #117 2009-06-05 12:37:42
Re: Sindrom astenic (depresiv)Recomandari in legatura medicatia folosita in cazul atacurilor de panica: Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #118 2009-06-05 12:40:44
Re: Sindrom astenic (depresiv)acum am scapat de ele...de fapt le-am avut acum vreo 2 ani...si toata treaba a durat cam 5-6 luni...au devenit din ce in ce mai slabe ca intensitate...primul a fost crunt...cred ca m-a tinut 4 h...am crezut ca morr...acum nu mai am treaba dar eu am facut cateva sedinte de psihologie cognitiv-comportamentala....si tipa a fost suuupeeer...imi facea placere sa vb cu ea...nu m-as fi oprit ore intregi ....si m-am lamurit de unde toata tarasenia mea si de-atunci am scapat de ele.. baby Dragos Offline #119 2009-06-05 12:43:30
si eu am facut pshiterapie cognitiv comportamentala cateva sedinte dar le.am abandonat pt k tipa m.a speriat crunt si am renuntat sa ma mai duc Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline Publicitateloading...
#120 2009-06-05 12:44:48
Re: Sindrom astenic (depresiv)pacat ...pe mine asta m-a scos din rahatel ...si nu am avut niciun fel de medicatie in afara de magne b6 si calciu Ultima oara a fost editat de deliav (2009-06-05 12:45:11) baby Dragos Offline #121 2009-06-05 12:47:56
Re: Sindrom astenic (depresiv)pai mi.a zis k nicodata nu ma mai fac bine si .......d fiecare data knd imi era rau imi aduceam aminte d cuv ei.....si mi se facea si mai rau........am renuntat sa ma mai duc la ea si am cautat p altcineva si azi sunt bine Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #122 2009-06-05 12:49:00
Doamne feresteee ... cati idiotiii!!!!!!! baby Dragos Offline #123 2009-06-05 12:53:29
stiu imi zicea k ele vor aparea mereu si k eu trebuie sa fiu constienta de ce am si k trebuie sa invat sa ma controlez ..............asta e Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #124 2009-06-05 12:59:05
Re: Sindrom astenic (depresiv)delia si adina, voi ati scapat complet de atacurile de panica ? Offline #125 2009-06-05 13:04:15
Re: Sindrom astenic (depresiv)eu.........in prop d 90%da ......... inca mai am urme dar ma tratez ...........si o sa.mi fie bine......vad k din ce in ce mai multi tineri se confrunta cu atacile de panica anxietatea si depresiile este un lucru trist dar asta e .la cabinet unde ma duc vad din ce in ce mai multi tineri....... Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #126 2009-06-05 13:34:15
Astea le am eu, plus nu reactionez deloc la ce e in jurul meu pentru ca ma concentrez pe respiratie. Si vreau sa fiu lasata in pace. Offline #127 2009-06-05 13:36:56
da..cred ca de-atunci am mai avut numai stari de ...sa-i zic sperietura ...dar atac de panica nu am mai avut si nici n-o sa mai am...pentru ca nu mai am cum...nu stiu cum sa va explic...dar atat de bine m-a intors femeia aia pe dos, sus si jos ca am inteles exact care-mi erau prblemele...si stiti cum e...atunci cand cunosti nu are cum sa-ti mai fie "frica" baby Dragos Offline #128 2009-06-05 13:45:58
Re: Sindrom astenic (depresiv)Astea le am eu, plus nu reactionez deloc la ce e in jurul meu pentru ca ma concentrez pe respiratie. Si vreau sa fiu lasata in pace. Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #129 2009-06-05 13:55:28
Re: Sindrom astenic (depresiv)stiu k nu e bine sa cercetezi despre atacurile d panica asta te faci sa te gandesti mai mult la ele sa analizezi mai multe eu m.am informat f mult despre ele am citit f mult si uneori m.a ajutat uneori nu........mi.am impus sa gandesc pozitiv si s.ami spun "in fiecare zi sunt din ce in ce mai puternica"......iar knd imi era rau spuneam "nimik din ce e rau nu ma doboara"........gandeam pozitiv+medicam.......dar erau zile in care nu mai puteam sa.mi repet frazele pt k ajunsesem la capatul puterilor ....nu aveam cu cine vorbii refuzam sa ma expprim si astfel am devenit o pers inchisa ........m.am ales cu o agofobie d toata frumusetea(frica d spatii deschise, magazine, aglomeratie).tot ceea ce stiam k imi poate provoca panica le ocoleam..........d altfel psihologul incurajeaza iesirile cu prietenii in statii deschise si in natura Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #130 2009-06-05 14:21:56
Si astea toate sunt "impotriva" mea. Sunt prea multe schimbari si mie nu-mi plac schimbarile si mi-e frica de ele. Offline #131 2009-06-05 14:23:46
Re: Sindrom astenic (depresiv)aici ...uite tauroaica cu picioarele bine infipte...asa-s si io blue app de schimbari Ultima oara a fost editat de deliav (2009-06-05 14:23:56) baby Dragos Offline #132 2009-06-05 15:37:04
Si eu sunt la fel. Am vrut sa-mi schimb job-ul si am renuntat, ca aveam atacuri de panica zi si noapte Offline #133 2009-06-05 15:39:56
da heim..te inteleg...de cate ori nu m-am gandit...da' degeaba, sunt indaratnica...si orice schimbare eu trebuie s-o pregatesc cu mmmmuuult inainte ca sa-i pot face fata...orice ma ia pe nepregatitee, ma face varza baby Dragos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|