|
Nu esti logat.
Sindrom astenic (depresiv)-9#153 2009-06-05 20:43:40
Re: Sindrom astenic (depresiv)asa am inceput si eu...............dar inceraca sa te distrezi sa lasi monotonia si o sa scapi d totte cele chiar daca iti e greu o sa.ti prinda bine .......dar nu v.am intrebat despre pofta d mancare cum e? Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #154 2009-06-05 20:46:25
Re: Sindrom astenic (depresiv)variaza...intr-o perioada slabisem 10 kg... Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-06-05 20:47:22) Offline #155 2009-06-05 20:51:27
Re: Sindrom astenic (depresiv)imi pare rau sa aud asta ..............dar o sa vezi k o sa treaca eu am catata d atunci o agrofobie d toata frumusetea si k bonus mi.e frica sa plec in locurile in care mi.a fost rau...d asta incerc sa te conving nu te inchide in tine cu pritenii nu te vei simtii rau si daca da iti iei o pastila si trece,,,,,,,,,,,,,,,,,eu si in prezent umblu cu pastila in geanta...........asa numita"pastila la nevoie".....si nu am folosito niciodata dar ma simt in siguranta cu ea Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #156 2009-06-05 20:54:29
Re: Sindrom astenic (depresiv)ce fel de pastile? Offline #157 2009-06-05 21:52:47
Re: Sindrom astenic (depresiv)categoric numai medicul iti poate prescrie ....eu am incercat mai multe pt k unele mi.au dat reactii adverse unele mi.au oprit ciclu ........dar pastila cu care umblu in geanta "la nevoie" este extraveral.........iar eu seara iau jum d pharmataz...........si ziua nu mai iau nimik d 2 luni .......luam inainte spitomin 5mg(este cel mai slab) Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline Publicitateloading...
#158 2009-06-05 21:55:32
Re: Sindrom astenic (depresiv)aha...am inteles... Offline #159 2009-06-05 21:59:26
Re: Sindrom astenic (depresiv)din ce citesc pe aici realizez cred ca am avut si eu un atac de panica acum 2 saptamani Offline #160 2009-06-05 22:06:10
Re: Sindrom astenic (depresiv)
Sigur o sa fiu mai bine, Love Offline #161 2009-06-05 22:11:52
Re: Sindrom astenic (depresiv)lady, din pacate foarte multe persoane sufera din cauza asta din ce in ce mai multe persoane si mai mare pacat e ca mareeee parte sunt tineri de! stresul, sesiunile, serviciile unde trag de tine, grijile cotidiene...te aduc si aici! sunt oameni normali, daca ii vezi pe strada sau in viata de zi cu zi nu-ti dai seama....dar e ceva greu de dus si care te oboseste, te consuma...iti ia ceva putere sa treci cu bine peste un atac I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #162 2009-06-05 22:23:11
Re: Sindrom astenic (depresiv)si eu pana de curand credeam ca-s singura din persoanele pe care le cunosc care pateste asa ceva Offline #163 2009-06-05 22:27:00
Re: Sindrom astenic (depresiv)si chiar ma intrebam ce-i cu momentele acelea cand simt ca nu pot sa respir, ca ma sufoc, ca imi bate inima f repede si ca ma cuprinde panica inexplicabil Offline #164 2009-06-05 22:29:18
Re: Sindrom astenic (depresiv)iete cum te credeai tu unica! te dezamagesc! spre exemplu in orasul meu sunt vreo 5-6 cabinete de psihiatrie si in fiecare zi cel putin un pacient cu problema asta apare pe acolo....ciudat e ca in ultimul timp e din ce in ce mai plin la psihiatrie si sunt numai tulburari de genul asta: anxietate, depresie...chestii care inainte erau considerate mofturi Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-06-05 22:58:33) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #165 2009-06-05 22:32:37
Re: Sindrom astenic (depresiv)si faza e ca nush cat la suta din cei care au, si apeleaza la psiholog/psihiatru... Offline #166 2009-06-06 11:08:12
eu slabisem f mult ajunsesem undeva la 45 d kg.............in urma medic m.am ingrasat vreo 5 kg am pus defat ce dadusem jos............dar stiu k dupa ce intrerup d tot medicamentele vor revenii la forma initiala Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #167 2009-06-06 12:31:15
Re: Sindrom astenic (depresiv)bluee cum te mai simti? Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #168 2009-06-06 13:24:21
Re: Sindrom astenic (depresiv)eu si dimineata ma trezesc...in 99% din dimineti...cu o stare nasoala, o frica asa parca, o anxietate... imi tremura stomacul, tremur toata pe interior (si uneori si pe exterior), dar trece cam dupa 30 min-1 ora dupa ce ma trezesc. Offline #169 2009-06-06 14:07:23
sa stii ca expunerea in vivo e foarte folosita de teraputii cognitivi-comp. si asta pt ca da rezultate... nu pt ca i`ar placea teraputului sa`i faca rau clientului. #170 2009-06-07 11:05:14
Re: Sindrom astenic (depresiv)skumpi stiu asta numai k p mine m.a speriat atat d rau incat la fiecare stare d rau imi ziceam doamne eu nu o sa mai fiu om normal niciodata nu o sa ma mai fac bine?............si uite asa se declansa mai rau starile d anxetate....am schimbat medicul si a fost f bine Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #171 2009-06-07 11:06:15
posibil sa te gandesti la cate ai d facut in ziua respectiva .........sau poate nivelul tau d stres e mai ridicat.u sg trebuie sa te analizezi pt ati gasii cauza si sa o inlaturi Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|