homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sindrom astenic (depresiv)-9

#153 2009-06-05 20:43:40

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Re: Sindrom astenic (depresiv)

asa am inceput si eu...............dar inceraca sa te distrezi sa lasi monotonia si o sa scapi d totte cele chiar daca iti e greu o sa.ti prinda bine .......dar nu v.am intrebat despre pofta d mancare cum e?

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#154 2009-06-05 20:46:25

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

variaza...intr-o perioada slabisem 10 kg...
in unele zile mananc ca sparta...

mi-e frica sa ma distrez...mi-e frica sa fac ceva si sa iasa mai naspa, sau sa nu`mi placa, sau sa`mi provoace o stare mai naspa decat cea de acum (care oricum nu e buna, dar macar sunt obisnuita cu ea...cam stiu la ce sa ma astept)...si uite asa ma inchid in mine, ceea ce nu se vede pe forum, dar in real life vorbesc f putin cu persoanele din jur, si nu am chef de nimeni..

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-06-05 20:47:22)

hjarta

#155 2009-06-05 20:51:27

adina15
Hero member

sad imi pare rau sa aud asta  puss ..............dar o sa vezi k o sa treaca eu am catata d atunci o agrofobie d toata frumusetea si k bonus mi.e frica sa plec in locurile in care mi.a fost rau...d asta incerc sa te conving nu te inchide in tine cu pritenii nu te vei simtii rau si daca da iti iei o pastila si trece,,,,,,,,,,,,,,,,,eu si in prezent umblu cu pastila in geanta...........asa numita"pastila la nevoie".....si nu am folosito niciodata dar ma simt in siguranta cu ea

#156 2009-06-05 20:54:29

Loveable
Diamond member

ce fel de pastile?
oricum, astept sa merg la medic sa imi prescrie dr...nu iau asa din auzite, dar sunt curioasa...

hjarta

#157 2009-06-05 21:52:47

adina15
Hero member

categoric numai medicul iti poate prescrie ....eu am incercat mai multe pt k unele mi.au dat reactii adverse unele mi.au oprit ciclu ........dar pastila cu care umblu in geanta "la nevoie" este extraveral.........iar eu seara iau jum d pharmataz...........si ziua nu mai iau  nimik d 2 luni big_smile.......luam inainte spitomin 5mg(este cel mai slab)

Publicitate

loading...

#158 2009-06-05 21:55:32

Loveable
Diamond member

aha...am inteles...
tu cu mancatul cum stai? ca ai intrebat..

hjarta

#159 2009-06-05 21:59:26

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

din ce citesc pe aici realizez cred ca am avut si eu un atac de panica acum 2 saptamani neutral

#160 2009-06-05 22:06:10

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Loveable a scris:

adina15 a scris:

Durata unui atac de panica este de aproximativ 20 de minute, de la debut si pana la scaderea in intensitate a simptomelor.
In cursul atacului de panica, frica sau disconfortul sunt insotite de cel putin patru  simptome.
batai puternice sau neregulate sau rapide ale inimii
senzatie de dificultate sau incapacitate de a respira
senzatie de sufocare
durere sau disconfort toracic
transpiratii
tremuraturi sau contractii localizate ale muschilor
greata sau jena abdominala
ameteli sau senzatie de instabilitate sau senzatie de lesin
senzatie de irealitate
frica de a-si pierde controlul sau de a innebuni
frica de a muri
furnicaturi
frisoane sau valuri de caldura

luati si de la mine smile va dau si eu smile

ce bine ca am descoperit topicul asta..
blue, nu stiam de atacurile tale de panica... sper sa fii mai bine puss

Sigur o sa fiu mai bine, Love puss
Mie nu imi e frica de atacurile astea, adica de faptul ca ar aparea din nou. Inca smile Sper sa nici nu ajung acolo...

La mine atacurile se manifesta cand e agitatie in jurul meu, cand sunt stresata si obosita. Si sunt stresata si obosita de luni intregi...

Si apropo, si eu fac ca tine, Love... Sunt zile in care mananc foarte foarte putin, iar in altele nu ma opresc pana nu mi-e rau sau pana cand nu ma mustra constiinta. Si atunci fac sport, obsesiv, pana la lesin punish

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#161 2009-06-05 22:11:52

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

lady, din pacate foarte multe persoane sufera din cauza asta  sad  din ce in ce mai multe persoane si mai mare pacat e ca mareeee parte sunt tineri de! stresul, sesiunile, serviciile unde trag de tine, grijile cotidiene...te aduc si aici! sunt oameni normali, daca ii vezi pe strada sau in viata de zi cu zi nu-ti dai seama....dar e ceva greu de dus si care te oboseste, te consuma...iti ia ceva putere sa treci cu bine peste un atac  neutral

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#162 2009-06-05 22:23:11

Loveable
Diamond member

si eu pana de curand credeam ca-s singura din persoanele pe care le cunosc care pateste asa ceva hmm

hjarta

#163 2009-06-05 22:27:00

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

si chiar ma intrebam ce-i cu momentele acelea cand simt ca nu pot sa respir, ca ma sufoc, ca imi bate inima f repede si ca ma cuprinde panica inexplicabil neutral
la mine e clar pe fond de stres si oboseala si acum ma si termina psihic perspectiva unui discurs cu ocazia absolvirii tongue nu radeti, dar chiar mi-e frica de faptul ca nu am sa fiu in stare sad

#164 2009-06-05 22:29:18

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

iete cum te credeai tu unica! rotfl  te dezamagesc! spre exemplu in orasul meu sunt vreo 5-6 cabinete de psihiatrie si in fiecare zi cel putin un pacient cu problema asta apare pe acolo....ciudat e ca in ultimul timp e din ce in ce mai plin la psihiatrie  sad  si sunt numai tulburari de genul asta: anxietate, depresie...chestii care inainte erau considerate mofturi  skitarg
partea mai proasta e ca sunt unii care te privesc aiurea daca le spui ca ai asa ceva si imediat ti-o trantesc pe aia " draga, cu vointa se poate!" eu deja am invatat sa nu ma mai enervez la d-astea si le dau replica in gand " cand o sa faci si tu atacuri de panica o sa-ti spun ca daca ai vointa se rezolva si sa te vad pe tine intai" lol

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-06-05 22:58:33)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#165 2009-06-05 22:32:37

Loveable
Diamond member

si faza e ca nush cat la suta din cei care au, si apeleaza la psiholog/psihiatru...
deci probabil sunt mai multi in realitate decat cei "cunoscuti"
smile buna e replica aia

hjarta

#166 2009-06-06 11:08:12

adina15
Hero member

Loveable a scris:

aha...am inteles...
tu cu mancatul cum stai? ca ai intrebat..

eu slabisem f mult ajunsesem undeva la 45 d kg.............in urma medic m.am ingrasat vreo 5 kg am pus defat ce dadusem jos............dar stiu k dupa ce intrerup d tot medicamentele vor revenii la forma initiala

#167 2009-06-06 12:31:15

adina15
Hero member

bluee cum te mai simti?

#168 2009-06-06 13:24:21

Loveable
Diamond member

eu si dimineata ma trezesc...in 99% din dimineti...cu o stare nasoala, o frica asa parca, o anxietate... imi tremura stomacul, tremur toata pe interior (si uneori si pe exterior), dar trece cam dupa 30 min-1 ora dupa ce ma trezesc.
asta ce/de la ce poate fi? hmm

hjarta

#169 2009-06-06 14:07:23

skumpi
Vizitator

adina15 a scris:

skumpi a scris:

adina15 a scris:

pai mi.a zis k nicodata nu ma mai fac bine si .......d fiecare data knd imi era rau imi aduceam aminte d cuv ei.....si mi se facea si mai rau........am renuntat sa ma mai duc la ea si am cautat p altcineva si azi sunt bine

probabil vroia sa`ti spuna ca astea nu se vindeca...se tzin sub control... ca si orice tulburare`

defapt ea vroia sa.mi spuna defapt ca aceste tulburari vor aparea frecvent in viata mea numai k mintea mea trebuie sa le perceapa k p niste stari care vor trece........stiu k de multe ori in cabinetele d psihoterapie se practica sa provoci pacientului starile de panica pt a i se demonstra k nu moare nu lesina nu pateste nimik ci sunt trecatoare........dar eu sincer nu prea sunt d acord cu asa ceva

sa stii ca expunerea in vivo e foarte folosita de teraputii cognitivi-comp. si asta pt ca da rezultate... nu pt ca i`ar placea teraputului sa`i faca rau clientului.

#170 2009-06-07 11:05:14

adina15
Hero member

skumpi stiu asta numai k p mine m.a speriat atat d rau incat la fiecare stare d rau imi ziceam doamne eu nu o sa mai fiu om normal niciodata nu o sa ma mai fac bine?............si uite asa se declansa mai rau starile d anxetate....am schimbat medicul si a fost f bine

#171 2009-06-07 11:06:15

adina15
Hero member

Loveable a scris:

eu si dimineata ma trezesc...in 99% din dimineti...cu o stare nasoala, o frica asa parca, o anxietate... imi tremura stomacul, tremur toata pe interior (si uneori si pe exterior), dar trece cam dupa 30 min-1 ora dupa ce ma trezesc.
asta ce/de la ce poate fi? hmm

posibil sa te gandesti la cate ai d facut in ziua respectiva .........sau poate nivelul tau d stres e mai ridicat.u sg trebuie sa te analizezi pt ati gasii cauza si sa o  inlaturi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.