|
Nu esti logat.
Sindrom astenic (depresiv)-8#134 2009-06-05 15:40:57
Re: Sindrom astenic (depresiv)Ei uite ca la schimbarea jobului nu a fost asa Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-06-05 15:58:33) Offline #135 2009-06-05 16:20:26
Re: Sindrom astenic (depresiv)
mda...eu zic ca usor usor vei scapa de ele blue...mai fa o pauza din stres si pregatiri de nunta...stati o zi singuri...relaxati-va, rasfatati-va unul pe celalalt ... uitati-va la tv...deci efectiv pierdeti vremea...incearca sa stai de vorba cu el..si sa-i spui ca ti-e teama de schimbarile astea...nu pentru ca nu-l iubesti ci pentru ca s-a acumulat mult prea mult stres si presiune...nu te "inchide" blue..e cea mai mare greseala, mai ales cu el... baby Dragos Offline #136 2009-06-05 16:31:25
Re: Sindrom astenic (depresiv)Nu prea am cum sa-i zic tot ce am pe suflet, pentru ca stiu ca ar intra in panica... El stie ca mi-e rau, stiu cum sa ma suporte si sa ma ajute atunci cand ma apuca, insa nu cred ca ar intelege si ar interpreta corect temerile mele. Gandeste altfel, e mai practic, mai orientat pe probleme si solutii, iar la mine nu exista nici probleme (reale) nici solutii cu care el ar putea veni. Offline #137 2009-06-05 17:20:32
Re: Sindrom astenic (depresiv)Delia, la cine ai fost? Offline #138 2009-06-05 19:21:33
Re: Sindrom astenic (depresiv)nici eu nu ii spuneam pritenului meu k imi era rau desii era evident nu i.am spus niciodata diagnostigul real pana mai curand a stiut si el..........erau zile in care ieseam in parc si practic ma taram pana colo cu medicamente dupa mine si multe altele..........l.am indepartat d mine nu mai raspndeam la tel vroiam sa fiu singura ajungeam sa ne vedem 1 data p sapt iar el in tot acest timp imi repeta k totul va fii k inainte si k ma iubeste azi imi dau sseama ce inseamna sa comunici cu pers d langa tine iar in mom d panica singurele kre ne pot ajuta sunt parintii ,sotul iubitul si un medic bun Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline Publicitateloading...
#139 2009-06-05 19:27:11
probabil vroia sa`ti spuna ca astea nu se vindeca...se tzin sub control... ca si orice tulburare` #140 2009-06-05 19:33:23
defapt ea vroia sa.mi spuna defapt ca aceste tulburari vor aparea frecvent in viata mea numai k mintea mea trebuie sa le perceapa k p niste stari care vor trece........stiu k de multe ori in cabinetele d psihoterapie se practica sa provoci pacientului starile de panica pt a i se demonstra k nu moare nu lesina nu pateste nimik ci sunt trecatoare........dar eu sincer nu prea sunt d acord cu asa ceva Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #141 2009-06-05 19:37:12
Re: Sindrom astenic (depresiv)Adina, dar nu la inceputul terapiei ci dupa ceva timp cand esti pregatit sa faci fata provocarii. Pe de alta parte, nu toti terapeutii s-au detasat de problemele lor (in propria analiza) si pot infunda un client si mai tare. Ultima oara a fost editat de ET (2009-06-05 19:40:18) Offline #142 2009-06-05 19:42:32
Re: Sindrom astenic (depresiv)nu stiu parca m.ar durea sufletul sa i le provoc pacientul ..........oricum se pp k sunt benefice pt pacient Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #143 2009-06-05 19:44:08
Re: Sindrom astenic (depresiv)Probabil, stiu ca in cazul fobiilor se procedeaza asa, dar (repet) gradat si nu de la inceput. Ultima oara a fost editat de ET (2009-06-05 19:44:44) Offline #144 2009-06-05 19:47:14
Re: Sindrom astenic (depresiv)da corect;))).....dar tot pacient ii zic eu chiar daca se zice k axiosul este cel kre se crede bolnav ("bolnav inchipui") Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #145 2009-06-05 19:47:35
Re: Sindrom astenic (depresiv)sorry am papat un n ......anxiosul Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #146 2009-06-05 20:13:08
luati si de la mine va dau si eu Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-06-05 20:13:36) Offline #147 2009-06-05 20:19:03
Re: Sindrom astenic (depresiv)Tulburarile legate de panica constau in episoade de atacuri de panica. Nu oricine care are atacuri de panica dezvolta o tulburare. O persoana este diagnosticata cu tulburare daca are cel putin doua atacuri pe neasteptate plus frica sau ingrijorarea ca poate avea si altele evitand situatiile care le-ar putea declansa.Atacurile de panica pot fi declansate de o anumita actiune (se utilizeaza prea multa cofeina), situatie (mare aglomeratie) sau fara cauza aparenta. Persoanele care au trecut printr-un atac de panica dezvolta frica de a mai trece prin aceasta experienta (anxietate anticipativa) si evita activitatile sociale (agorafobia). Aproximativ jumatate din persoanele care au tulburari legate de panica au agorafobie. Izolarea interfereaza cu serviciul si cu relatiile interpersonale, in special cu rude si prieteni apropiati.Medicamentele folosite pentru tratarea tulburarilor cauzate de panica pot preveni atacurile de panica, dar nu inlatura frica de un posibil nou atac. Consilierea este cea mai buna pentru inlaturarea fricii. Frica in sine poate cauza un nou atac de panica. Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #148 2009-06-05 20:24:55
Re: Sindrom astenic (depresiv)la mine e invers. cand raman singura ma apuca... Offline #149 2009-06-05 20:25:54
Re: Sindrom astenic (depresiv)dc?.........dar la tine dc au aparut starile? Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #150 2009-06-05 20:28:29
Re: Sindrom astenic (depresiv)nu stiu... as tinde sa dau vina pe o anumita persoana, dar e cam aiurea, pt ca nu e persoana vinovata, ci ceva ce tzine de tine... Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-06-05 20:31:13) Offline #151 2009-06-05 20:31:24
Re: Sindrom astenic (depresiv)eu de multe ori knd eram inconjurata de prea multa lume simteam k ma sufoc si ma retrageam in camera mea.singura ma simteam bine dar nu pt mult timp............ Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #152 2009-06-05 20:38:22
Re: Sindrom astenic (depresiv)si mie mi`e mai bine singura...adica nush cum sa zic, ca ma contrazic vad Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-06-05 20:38:55) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|