|
Nu esti logat.
Despre yaz - pt dna dr#1 2009-05-29 19:14:14
despre yaz - pt dna drBuna ziua! Acum 3 sapt am inceput sa iau Yaz la recomandarea medicului. Le iau dupa o lunga perioada in care nu am mai folosit aceasta metoda contraceptiva si dupa 2 sarcini. La 7 zile de la prima pastila roz (luata in a4a zi de ciclu) am uitat sa o iau pe cea din ziua respectiva ; am luat-o a doua zi. Din acea zi si pina astazi (=1 saptamina) am avut scurgeri ca de menstra , nu abundente ci doar picaturi. Miine ar tb sa le iau pe cele albe (placebo). Sint normale aceste scurgeri? Este doar o adaptare a organismului la ac? Offline #2 2009-05-29 19:33:24
Re: despre yaz - pt dna drAcele sangerari poarta denumirea de spotting si pot aparea in primele 3 luni d administrare a AC. In cazul tau, mai pot avea drept cauza faptul ca ai uitat sa iei acea pastila. Sper ca stiai de regula protectiei suplimentare de 7 zile in caz ca omiti vreo pastila Offline #3 2009-05-29 20:40:44
Re: despre yaz - pt dna drLa spotting ma gindisem si eu dar, totusi, de o saptamina in continuu?!? In cea de-a doua saptamina m-au durut si sinii foarte tare (acum , nu) si SPM a fost foarte acut (nervozitate, iritabilitate exagerate). In mod normal urmatorul ciclu ar fi trebuit sa fie sapt viitoare. Stiam si de protectie. Mersi pt raspuns. Offline #4 2009-05-29 20:53:54
Re: despre yaz - pt dna drgabi asta e situatia..poate sa mai continue spotting-ul, sau sa revina in urmatoarele luni...depinde de fiecare organism, pana se acomodeaza..oricum va trece My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #5 2009-06-01 10:42:22
Re: despre yaz - pt dna dr
avind in vedere ca spottingul a aparut ca urmare a pastilei iutate(si deci a scaderii efectului contraceptivului nu e de mirare nici ca a aparut , nici ca a durat atit si nici chiar ca a aparut SPM-ul....deci cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-01 16:22:22
Re: despre yaz - pt dna drMultumesc pt raspuns. Este posibil ca perioada aceasta cu spotting sa continue cu ciclul normal, care am inteles ca tb sa vina la pastilutele placebo(albe)? Offline #7 2009-06-01 16:46:52
Re: despre yaz - pt dna drDa. Este posibil. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2009-06-01 22:50:27
Re: despre yaz - pt dna drAm si eu mai multe intrebari despre yaz,pt. doctoressa(consider ca este mai exact informata din moment ce lucreaza in domeniu)... Offline #9 2009-06-01 23:06:16
Re: despre yaz - pt dna dr
daca ai intirziat cu mai mult dfe 12 ore exista riscul sa apara singerare(semn ca efectul contraceptiv e diminuat) sa nu te sperii deci...protectie suplimentara urmatoarele 7 zile dupa ce ai uitat pastila...si eu nu as aruncas nimic, ia pastilele in continuare(vei fi protejata din nou dupa ce inghiti corect 7 pastile roz Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2009-06-02 12:24:23
Re: despre yaz - pt dna drMerci mult de sfaturi! M-am linistit... Offline #11 2009-06-02 21:40:18
Re: despre yaz - pt dna dreu am o prietena care ia yaz si i-a interzis sa fumeze deoarece nu isi mai face atat de bine din efect si da reactii adverse....a incercat ea sa imi explice ceva dar oricum cica la yaz e contraindicat sa fumezi Offline #12 2009-06-02 21:51:59
Re: despre yaz - pt dna drpastilele isi fac efectul si daca fumeaza, iar daca nu fumeaza mult si nu are peste 35 ani nu sunt probleme. se recomanda insa o serie de analize la 6 luni printre care si timpul de coagulare a sangelui... Offline #13 2009-06-05 17:01:47
Re: despre yaz - pt dna drD-na doctor, Offline #14 2009-06-05 17:10:05
Re: despre yaz - pt dna drDoctoressa vorbea despre Yaz, tu iei Yasmin... sunt pastile diferite Offline #15 2009-06-05 17:41:12
Re: despre yaz - pt dna drmultumesc, mult heimdall Offline #16 2009-06-07 15:20:20
Re: despre yaz - pt dna drbuna ziua.si eu am fost la doctor si mi sa prescris yaz si azia r trebui sa le incep pt ca mia venit menstra.ideea este ca a aparut in libertatea un reportaj despre o fata din austria care a luat yasmin si sa inbolnavit foarte rau,cu malformatii si multe altele.cand am citit despre yaz am citit ca sunt facute de cine face si yasminul si ca yaz-ul sunt o varianta inbunatatita.nu stiu ce sa fac sa yau yaz cum mia prescris ginecologul sau sa iau karissa de capul meu pt ca am citit ca sunt foarte bune.astept raspuns.multumesc Offline #17 2009-06-07 15:58:37
Re: despre yaz - pt dna drNU lua uimic de capul tau! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #18 2009-06-12 19:13:01
Re: despre yaz - pt dna drBuna! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|