homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lectie de stil-17

#305 2009-06-05 14:08:31

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: lectie de stil

offtopic  Asa e!
Eu inca mai am bronz de anul trecut. Bine... eu stau cam o luna la mare si fac plaja de 2-3 ori pe zi  rotfl

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#306 2009-06-05 14:11:17

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

big_smile am pretext sa mai merg! chicot
eu gata cu offtopic-ul. rodnar

#307 2009-06-05 14:26:14

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

am ochit intr-un magazin de pe lipscani o rochita in genul
http://15dollarstore.com/p/johnny-marti … 0835310475
ca si croiala, total alte culori, si cred ca un material mai batzos.
intrebarea este daca merge cu sandale joase, gen gladiator?

daca nu este ok sa pun link'ul, editez

#308 2009-06-05 14:38:26

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

parerea mea e ca se potrivesc, dar sunt departe in a fi expert in stil, moda asortari smile

#309 2009-06-05 15:01:21

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

da,merge. smile

Publicitate

loading...

#310 2009-06-05 15:21:04

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

si yo am pielea sa zicem deschisa... si port scurt, foarte scurt tongue
in perioada asta a anului nu am nici o pb sa ies asa, da vara nu concep sa nu fiu bronzata lol imi este asa drag de mine cand vad la slipi alb si in rest mai inchis hjarta
si nu am vazut persoane carora sa nu le stea bine bronzate... ideea e ca mai degraba e vb de piele k nici o pers blonda cu pielea rosie nu'i tocmai frumos chicot zic yo. daca e un bronz uniform e ok pt oricine.

cat despre solar no thanks... nu imi plac pitipoancele preaaa negre artificial smile

yo daca as putea vara as sta numai si numai la soare all day long tongue si in apa bineinteles big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#311 2009-06-05 15:27:52

skumpi
Vizitator

si eu ador soarele si bronzu hjarta vara sunt un pui mik de tzigan big_smile
de`abia astept sa se incalzeasca iar hjarta oricum deja am o culoare... am stat de vreo 3 ori la plaja anu asta si am scapat nu ma mai rosesc nu nik....ma inegresc direct de`acuma inainte big_smile

#312 2009-06-05 16:43:10

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

allysa a scris:

Daca materialul ala mai batzos era tot lucios vezi ca nu merge decat cu tocuri sau platforme, daca nu e satinat merge cu sandale gadiator.

#313 2009-06-05 17:39:46

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

apropo de prima tipa din pozlee lui un_gandacel... si la noi a venti moda asta cu materiale total nepotrivite intre ele.. eu cred ca am imbatranit, da' deloc nu ma impac cu ea. vad prin mall diverse tipe imbracate intr-o rochita subtire din panza topita.... si incaltate in cizme. pare rau, dar pe mine tot ma zgarie vizual.....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#314 2009-06-05 17:56:31

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

un_gandacel a scris:

allysa a scris:

Daca materialul ala mai batzos era tot lucios vezi ca nu merge decat cu tocuri sau platforme, daca nu e satinat merge cu sandale gadiator.

cred ca ar merge perfect smile ...alt material,asta ii tare elegant hmm ... si sandalele maro hjarta ,daca ziic ca is alte culori

#315 2009-06-05 19:31:14

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

erau doua variante: culorile marii (albastru, verde, gri) si ceva combinatie maro-bej-portocaliu.
o sa merg sa probez. era cam scumpa. 150 sau 175, nu mai tin minte exact.

#316 2009-06-05 19:41:59

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

exact la combinatia albastru/verde si sandale maro ma gandeam hjarta

#317 2009-09-04 14:09:51

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

pokemon a scris:

fetele, codul spune ca TREBUIE sa se poarte dres indiferent ca porti pantof sau sanda.
asa ca paote cele de care ziceti voi nu ar putea merge la munca altfel.
mie mi se pare de prost gust!!! sa vad o persoana imbracata office si sa nu aiba dres.
e adevarat ca trebuie sa fie un dres fin, fara intarituri prin bot sau la calcaie, dar e musai sa fie!

musai musai ? big_smile

mi-am luat o pereche de pantofiori draguti, pt nunta de sambata seara. sunt decupati in fata doar. deci cu degetelele pe afara tongue  si adevarul e ca nu stiu cum as arata fara dres. tinuta e compusa din fusta si bluza. fusta neagra, o bluza roz... nu ma innebunsec dupa ea, dar nu prea conteaza..

gasesc dres fara cusaturi in varf oriunde ?
mi-ar fi comod fara dres, dar aspectul e important...

sfaturi ?

#318 2009-09-04 14:13:11

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

codul zice ce zice insa stilistii nu-s de acord cu dresul pt orice tinuta. cel putin cand porti sandale mi se pare chiar aiurea sa ai dress si pe deasupra sa mai ai si o rochita finuta si sa porti dress.

#319 2009-09-04 14:14:30

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

allysa a scris:

Merge, DAR! Nu geanta plic, mai ales ca se pot purta acum si in timpul zilei.. Ai grija la accesorii, incearca sa pastrezi nota data de sandalele gladiator: eventual ar merge multe bratari de lemn pe mana, cercei din lemn... oricum, nu ceva prea shinny. Si eu as mai adauga si o curea lata in talie :)Ii da o nota mai casual si mai de zi rochiei

Poor is the man whose pleasure depends on another

#320 2009-09-04 14:19:58

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

anca90 a scris:

ce parere aveti daca vedeti o tipa alba complet (nebronzata) in fusta/rochie/pantaloni scurti pe strada? e o lipsa de stil/dovada de prost gust?

Intuitia mea imi spune ca o sa treaca si trendul asta cu pielea maslinie si implicit prejudecatile astea...

Eu, spre ex, am pielea foarte alba si par negru. Si nu mi-e rusine sa ies afara nebronzata, vezi doamne. Ma bronzez destul de greu, acum sunt cat de cat mai "colorata" fiindca am fost la mare si-mi place sa stau la plaja.

Pielea bronzata e ca si multe alte chestii, un trend. O sa treaca la un mom dat. Spre ex, eu nu as vedea-o pe Katy Perry bronzata nici intr-o mie de ani. Sau pe Dita von Teese. Si ambele arata foarte bine, numai ca nu sunt chiar asa comerciale. Marylin Monroe tot alba era, dar pe vremea aia era mai "la moda".

Asa ca tare bine ar fi sa lasam noi prejudecatile deoparte, fiindca pana la urma, cel mai important e ca fiecare sa-si creeze un stil propriu, care sa nu tina cont 100% de conventii (aka trenduri).

Poor is the man whose pleasure depends on another

#321 2009-09-04 14:28:45

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Lelaina a scris:

anca90 a scris:

ce parere aveti daca vedeti o tipa alba complet (nebronzata) in fusta/rochie/pantaloni scurti pe strada? e o lipsa de stil/dovada de prost gust?

Intuitia mea imi spune ca o sa treaca si trendul asta cu pielea maslinie si implicit prejudecatile astea...

Eu, spre ex, am pielea foarte alba si par negru. Si nu mi-e rusine sa ies afara nebronzata, vezi doamne. Ma bronzez destul de greu, acum sunt cat de cat mai "colorata" fiindca am fost la mare si-mi place sa stau la plaja.

Pielea bronzata e ca si multe alte chestii, un trend. O sa treaca la un mom dat. Spre ex, eu nu as vedea-o pe Katy Perry bronzata nici intr-o mie de ani. Sau pe Dita von Teese. Si ambele arata foarte bine, numai ca nu sunt chiar asa comerciale. Marylin Monroe tot alba era, dar pe vremea aia era mai "la moda".

Asa ca tare bine ar fi sa lasam noi prejudecatile deoparte, fiindca pana la urma, cel mai important e ca fiecare sa-si creeze un stil propriu, care sa nu tina cont 100% de conventii (aka trenduri).

Bine zis smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#322 2009-09-04 14:32:39

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

andrulina a scris:

codul zice ce zice insa stilistii nu-s de acord cu dresul pt orice tinuta. cel putin cand porti sandale mi se pare chiar aiurea sa ai dress si pe deasupra sa mai ai si o rochita finuta si sa porti dress.

deci imi pun dres sa nu ? e pantof decupat in fata. negru, inalt.

#323 2009-09-04 14:34:27

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

si fusta cum e bluza cum e? poate pui niste poze sa vedem....ma gandesc ca daca ai fusta si bluza si pantofi merge dres dar sa fie culoarea piciorului si f fin daca gasesti fara cusatura e si mai bine insa eu nu prea am vazut fara cusatura aia in fata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.