Lectie de stil-17
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Re: lectie de stil
Asa e! Eu inca mai am bronz de anul trecut. Bine... eu stau cam o luna la mare si fac plaja de 2-3 ori pe zi
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
- allysa
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-05
am ochit intr-un magazin de pe lipscani o rochita in genul http://15dollarstore.com/p/johnny-marti … 0835310475 ca si croiala, total alte culori, si cred ca un material mai batzos. intrebarea este daca merge cu sandale joase, gen gladiator?
daca nu este ok sa pun link'ul, editez
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
parerea mea e ca se potrivesc, dar sunt departe in a fi expert in stil, moda asortari
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
da,merge.
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- skumpi
- Vizitator
- un_gandacel
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-18
allysa a scris:am ochit intr-un magazin de pe lipscani o rochita in genul http://15dollarstore.com/p/johnny-marti … 0835310475 ca si croiala, total alte culori, si cred ca un material mai batzos. intrebarea este daca merge cu sandale joase, gen gladiator?
Daca materialul ala mai batzos era tot lucios vezi ca nu merge decat cu tocuri sau platforme, daca nu e satinat merge cu sandale gadiator.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
apropo de prima tipa din pozlee lui un_gandacel... si la noi a venti moda asta cu materiale total nepotrivite intre ele.. eu cred ca am imbatranit, da' deloc nu ma impac cu ea. vad prin mall diverse tipe imbracate intr-o rochita subtire din panza topita.... si incaltate in cizme. pare rau, dar pe mine tot ma zgarie vizual.....
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
un_gandacel a scris:allysa a scris:am ochit intr-un magazin de pe lipscani o rochita in genul http://15dollarstore.com/p/johnny-marti … 0835310475 ca si croiala, total alte culori, si cred ca un material mai batzos. intrebarea este daca merge cu sandale joase, gen gladiator?
Daca materialul ala mai batzos era tot lucios vezi ca nu merge decat cu tocuri sau platforme, daca nu e satinat merge cu sandale gadiator.
cred ca ar merge perfect ...alt material,asta ii tare elegant ... si sandalele maro ,daca ziic ca is alte culori
- allysa
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-05
erau doua variante: culorile marii (albastru, verde, gri) si ceva combinatie maro-bej-portocaliu. o sa merg sa probez. era cam scumpa. 150 sau 175, nu mai tin minte exact.
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
exact la combinatia albastru/verde si sandale maro ma gandeam
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
pokemon a scris:fetele, codul spune ca TREBUIE sa se poarte dres indiferent ca porti pantof sau sanda. asa ca paote cele de care ziceti voi nu ar putea merge la munca altfel. mie mi se pare de prost gust!!! sa vad o persoana imbracata office si sa nu aiba dres. e adevarat ca trebuie sa fie un dres fin, fara intarituri prin bot sau la calcaie, dar e musai sa fie!
musai musai ?
mi-am luat o pereche de pantofiori draguti, pt nunta de sambata seara. sunt decupati in fata doar. deci cu degetelele pe afara si adevarul e ca nu stiu cum as arata fara dres. tinuta e compusa din fusta si bluza. fusta neagra, o bluza roz... nu ma innebunsec dupa ea, dar nu prea conteaza..
gasesc dres fara cusaturi in varf oriunde ? mi-ar fi comod fara dres, dar aspectul e important...
sfaturi ?
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
codul zice ce zice insa stilistii nu-s de acord cu dresul pt orice tinuta. cel putin cand porti sandale mi se pare chiar aiurea sa ai dress si pe deasupra sa mai ai si o rochita finuta si sa porti dress.
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
allysa a scris:am ochit intr-un magazin de pe lipscani o rochita in genul http://15dollarstore.com/p/johnny-marti … 0835310475 ca si croiala, total alte culori, si cred ca un material mai batzos. intrebarea este daca merge cu sandale joase, gen gladiator?
Merge, DAR! Nu geanta plic, mai ales ca se pot purta acum si in timpul zilei.. Ai grija la accesorii, incearca sa pastrezi nota data de sandalele gladiator: eventual ar merge multe bratari de lemn pe mana, cercei din lemn... oricum, nu ceva prea shinny. Si eu as mai adauga si o curea lata in talie :)Ii da o nota mai casual si mai de zi rochiei
Poor is the man whose pleasure depends on another
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
anca90 a scris:ce parere aveti daca vedeti o tipa alba complet (nebronzata) in fusta/rochie/pantaloni scurti pe strada? e o lipsa de stil/dovada de prost gust?
Intuitia mea imi spune ca o sa treaca si trendul asta cu pielea maslinie si implicit prejudecatile astea...
Eu, spre ex, am pielea foarte alba si par negru. Si nu mi-e rusine sa ies afara nebronzata, vezi doamne. Ma bronzez destul de greu, acum sunt cat de cat mai "colorata" fiindca am fost la mare si-mi place sa stau la plaja.
Pielea bronzata e ca si multe alte chestii, un trend. O sa treaca la un mom dat. Spre ex, eu nu as vedea-o pe Katy Perry bronzata nici intr-o mie de ani. Sau pe Dita von Teese. Si ambele arata foarte bine, numai ca nu sunt chiar asa comerciale. Marylin Monroe tot alba era, dar pe vremea aia era mai "la moda".
Asa ca tare bine ar fi sa lasam noi prejudecatile deoparte, fiindca pana la urma, cel mai important e ca fiecare sa-si creeze un stil propriu, care sa nu tina cont 100% de conventii (aka trenduri).
Poor is the man whose pleasure depends on another
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Lelaina a scris:anca90 a scris:ce parere aveti daca vedeti o tipa alba complet (nebronzata) in fusta/rochie/pantaloni scurti pe strada? e o lipsa de stil/dovada de prost gust?
Intuitia mea imi spune ca o sa treaca si trendul asta cu pielea maslinie si implicit prejudecatile astea...
Eu, spre ex, am pielea foarte alba si par negru. Si nu mi-e rusine sa ies afara nebronzata, vezi doamne. Ma bronzez destul de greu, acum sunt cat de cat mai "colorata" fiindca am fost la mare si-mi place sa stau la plaja.
Pielea bronzata e ca si multe alte chestii, un trend. O sa treaca la un mom dat. Spre ex, eu nu as vedea-o pe Katy Perry bronzata nici intr-o mie de ani. Sau pe Dita von Teese. Si ambele arata foarte bine, numai ca nu sunt chiar asa comerciale. Marylin Monroe tot alba era, dar pe vremea aia era mai "la moda".
Asa ca tare bine ar fi sa lasam noi prejudecatile deoparte, fiindca pana la urma, cel mai important e ca fiecare sa-si creeze un stil propriu, care sa nu tina cont 100% de conventii (aka trenduri).
Bine zis
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
andrulina a scris:codul zice ce zice insa stilistii nu-s de acord cu dresul pt orice tinuta. cel putin cand porti sandale mi se pare chiar aiurea sa ai dress si pe deasupra sa mai ai si o rochita finuta si sa porti dress.
deci imi pun dres sa nu ? e pantof decupat in fata. negru, inalt.
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
si fusta cum e bluza cum e? poate pui niste poze sa vedem....ma gandesc ca daca ai fusta si bluza si pantofi merge dres dar sa fie culoarea piciorului si f fin daca gasesti fara cusatura e si mai bine insa eu nu prea am vazut fara cusatura aia in fata
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|