homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iinterpretare analize-2

#20 2009-07-10 09:17:26

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Re: Iinterpretare analize

si eu am chisturi ovariene si am fost la endocrinolog pt ele wink mia facut dozajul hormonal si mi-a reiesit ca am de 2 ori mai mult progesteron decat trebuie si ca de acolo provine problema cu chisturile wink mi-a dat Jeanine anticonceptionale (intre timp mi-am inceput si viata sexuala) si ma simt bine de la ele parca n-as lua nimic nu am dureri nu am spotiing nimic!inainte de jeanine am luat microgynon pt chisturi si am avut spotting dureri de cap etc. Microgynonul l-am luat fara analize, doar dupa mi-a pus cateva intrebari...pe urma am schimbat doc smile s-au mai diminuat dupa 4 luni de folosire a Jenine:) multe bafta

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-07-10 09:18:26)

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#21 2009-07-10 10:59:40

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ciresica, cand spui ca aveai progesteron de 2 ori mai mult decat cel normal te referi la progesteron sau la 17-oh progesteron?

#22 2009-07-10 12:21:09

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

multumesc mult  kram  kram  sper sa se diminueze si sa dispara si sper sa mi dea si niste AC bune...merg joi. acum pana sapt viit vineri sunt in pauza de diane, cele 7 zile. Banuiesc ca daca imi prescrie ceva joi pot sa continui de vineri cu alte AC ca si cum ar fi tot Diane, nu? tongue pupici

...HAPPY IN LOVE...hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.