|
Nu esti logat.
Stari de lesin-2#20 2009-06-07 07:51:31
Re: Stari de lesinVa multumesc pentru raspunsuri. Ultima oara a fost editat de Tei (2009-06-07 07:51:58) Offline #21 2009-06-07 09:15:03
Re: Stari de lesintei cred ca mai important decat cateva kilograme in minus e sa fii sanatoasa.asta nu inseamna sa te indopi de acu cu de toate ci pur si simplu sa ai o alimentatie echilibrata si variata. eu nu inteleg cum va puteti pune asa sanatatea in pericol.sau poate ca daca intr-adevar vrei sa si slabesti si sa fii si sanatoasa mergi la un medic nutritionist. zic eu ca el te poate sfatui cel mai bine cu privire la o dieta care sa-ti mentina sanatatea! Offline #22 2009-06-07 09:29:40
Re: Stari de lesinNu este deloc bine sa fii gras si nici sa fii la dieta... Nu am stiut, in prostia mea, ca imi fac atata rau. Consecintele le-am suportat pe propria-mi piele si inca trag ponoasele actiunilor mele si le voi trage inca o buna perioada avand in vedere starea in care am ajuns. am spus aici ce s-a intamplat cu mine nu numai pentru a cere sfaturi(de care chiar aveam nevoie si inca am), dar si pentru a fi un model pentru altele de "nu faceti ca mine!". Mi-e teama sa nu aibe starea mea urmari si mai grave, nu vreau sa sufar de caderi glicemice in continuare pentru ca este foarte urat si de speriat atunci cand incerci cu toate puterile sa-ti pastrezi constiinta, dar corpul tau cedeaza impotiva eforturilor tale... in fine, nu faceti ca mine vreodata! Offline #23 2009-06-07 09:39:28
Re: Stari de lesinda..inteleg..mai ales ca e criza;) Atunci incearca tu sa ai o alimentatie care sa acopere necesarul zilnic. nu zice nimeni ca e bine sa fii gras, doamne fereste, ptr ca si kilogramele in plus pot provoca probleme de sanatate, dar pur si simplu sa asiguri organismului si glucide si proteine si tot ce i mai trebuie lui. sa dea Domnu sa-ti urmeze si alte persoane exemplul si sa nu mai tina regimuri drastice. nu cred ca o sa ai probleme pe viitor, cred ca te-ai oprit la timp. Totusi, poate ca niste analize nu ti-ar strica, si asa sigur te vei linisti. Offline #24 2009-06-07 10:06:42
Re: Stari de lesinEu am tinut jumatate din dieta aceasta si tot la spital am ajuns. De data asta insa mi-am invatat lectia. Pur si simplu organismul meu e deja slabit si nu mai resista altor regimuri, indiferent. Mananc asa cum am mancat eu inainte si o sa-i dau corpului ce-mi cere pentru ca nu ma minte. Cum ieri si acum doua zile urla dupa zahar, ma alarma si eu nimic... acum stiu, nu mai astept sa pic jos... Offline Publicitateloading...
#25 2009-06-07 10:07:51
Re: Stari de lesinTei, apa cu zahar este o solutie de urgenta...din cauza asta ti-am spus sa iei zahar cu apa iar apoi sa si mananci ceva. luand zahar, te mai linisteai, mai disparea si din senzatia de greata - data si de hipoglicemie dar si de refuzul tau de a manca - si puteai manca ceva care sa iti asigure aportul necesar pe o perioada mai lunga. ideea era urmatoarea, iei zahar, creste glicemia, ea scade ce e drept dupa o perioada scurta de timp ( scurta raportat la ce e normal ) insa mancand iti preveneai scaderea respectiva. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #26 2009-06-07 11:49:48
Re: Stari de lesinDa, Lucia, si iti dai seama ca m-a ajutat teribil apa cu zaharul, altfel riscam sa cad jos. Apoi am facut asa cum mi-ai spus, mancand si doua feliute de paine, care m-au ajutat si pe timpul noptii, mancare si o prajitura. Ultima oara a fost editat de Tei (2009-06-07 11:52:42) Offline #27 2009-06-07 12:09:57
Re: Stari de lesinba eu cred ca ti-ar trebui si niste carne - rosie, de vitel sau niste ficat - pentru ca de la dietele tale e foarte posibil sa te fi ales si cu o anemie. si sfecla rosie ajuta, sfecla rosie insa facuta salata ( fiarta, taiata cu otet, sare si zahar ) daca o mananci cruda ai grija cata pentru ca provoaca stari de greata, diaree in cantitate mai mare... si nu o mai lua chiar asa cu mancarea! nu cred ca te ingrasi daca la o masa mananci si o lingura de pilaf ca garnitura sau 5-6 bucatele de cartof natur. mananca de toate! principalul e sa iti readuci organismul la normal si apoi poti elimina treptat acele alimente de la care crezi tu ca te-ai putea ingrasa. iar dupa ce te repui pe picioare mai bine incepi sa faci miscare. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #28 2009-06-07 12:15:43
Re: Stari de lesincarnea nu prea ma impaca, de mica sunt asa. Offline #29 2009-06-07 12:37:59
Re: Stari de lesinTei, e bine sa mananci din toate dar cate PUTIN. nu trebuie sa te saturi, mananci ca sa iti fie ok si sa iti faci pofta. si faci miscare.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #30 2009-06-07 12:54:10
Re: Stari de lesinEu o sa incerc sa mananc sanatos, daca slabesc slabesc, daca nu nu... Offline #31 2009-06-07 14:53:39
Re: Stari de lesinalexia si eu il propavaduiesc pe Monti... e un mod de viata sanatos! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #32 2009-06-15 12:41:04
Re: Stari de lesinFetele ma simt rau ce ar putea sa fie, o cadere de calciu? Tremur,am o stare de lesin,ma ia cu calduri,n am nici o vlaga...Chiar mi am facut acum cateva zile analizele si au iesit ok,calciu si mag e in regula,dar ce poate sa fie?!! help Offline #33 2009-06-15 12:44:42
Re: Stari de lesinPoate ai tensiunea prea mica, sau hipoglicemie... eu asa am patit o data in metrou, din cauza aglomeratiei Offline #34 2009-06-15 12:49:04
Re: Stari de lesinSunt acasa,m am intins dar degeaba ca nu mi trece ...am baut si putina apa cu zahar...m a luat asa subit,nu stiu din ce cauza... ma simt asa fara vlaga.. Offline #35 2009-06-15 12:51:24
Re: Stari de lesinPoate din cauza caldurii...vezi si tu daca te simti tot asa mergi undeva la camera de garda sa te consulte un medic Offline #36 2009-06-15 12:55:12
Re: Stari de lesinDa cred,ieri am cam exagerat cu statul la soare,e posibil sa mi fie rau de abia azi? mersi mult heim Offline #37 2009-06-15 12:58:04
Re: Stari de lesinDa, poate sa fie si insolatie, mai ales daca zici ca ai frisoane... ia o aspirina si incearca sa dormi putin Offline #38 2009-06-15 12:59:37
Re: Stari de lesinMersi mult heim,asa am sa fac,sper sa mi treaca Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|