|
Nu esti logat.
Avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzi#1 2006-10-25 12:12:01
avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziBuna!tin sa va anuntz k sa avetzi mare grija de id-urile voastre si ce parole va pune-tzi ...pt k eu am patzit-o.......am avut un id de cel putin un an de zile si mi s-a furat.....efectiv nu mai pot sa intru pe id-ul meu,,,,,shi intr-o seara era varamea pe id-ul ei si asa s-a nimerit k sa intre acea pers kre mi-a luat id-ul.....si am vb cu ea...deci am vb eu de pe id-ul lui varamea cu pers respectiva pe id-ul meu.....nu vroia sa imi zica cum o cheama....catzi ani are...absolut nik....va datzi seama?.....asa k avetzi mare grija de ele shi la cine le datzi....chestia e k exista prostia aia de program cu care poate sparge parole shi multe altele....ooooffffffff!!!shi mi-e asa de ciuda...pt k dupa ce ajungi shi ii cunosti pe toti de la tine din lista sa intre un nesimtzit(a) si sa isi bata joc de ei si dupa aia sa te trezesti cu pers respectiva langa tine(pers pe kre o cun de pe id)si sa te ia tare ca dc vb asa cu ea pe mess dar defapt u nici nu shti depsre ce e vorba....!!!DOAMNE!! Offline #2 2006-10-25 12:18:50
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziexact asa i s-a intamplat si unui prieten al meu...cred ca o solutie buna este schimbarea periodica a parolei...eu oricum am 2 id-uri... unul asa "de rezerva" pe care nu il stie decat prietena mea cea mai buna.dar e nesimtire... Offline #3 2006-10-25 12:20:19
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzipai degeaba le schimbati periodic. ca daca e sa spaga parola o sparge si gata. Nobody home Offline #4 2006-10-25 12:23:08
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzimda...ai dreptate Ultima oara a fost editat de mika (2006-10-25 12:23:20) Offline #5 2006-10-25 12:24:22
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzishi eu am id-uri de rezerva dar mai mult am vb pe ala mai vechi shi am cun f multi pe id-ul ala shi acuma d unde fac eu rost de celalalte id-uri?...bine k unele le mai shtiu shi eu dar totushi....shti cum e ...persoana care e pe id-ul meu shi vb urat cu altii de la min din lista/? ce fac?sunt multe prs kre ma cun shi vin la mine shi ma ia tare... k dc vb eu asa cu ei p mess dar defapt eu nici nu shtiu despre ce e vb....asa avetzi mare grija..... Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-25 12:50:03
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziNu ajuta la nimic daca schimbati parola periodic, dupa cum spunea si Nashira. Nu acceptati niciun fisier executabil de la persoane necunoscute sau in care nu aveti maxima incredere. Sau luati-l si inainte sa-l deschideti, scanati-l cu un antivirus. Daca e trojan, nu-l deschideti SUB NICIO FORMA. Doar cu acest executabil se pot fura parolele de Yahoo. #7 2006-10-25 13:03:08
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziEu nu prea ma pricep la lucruri din astea asa ca intreb: ce inseamna mai exact fisier executabil ? Offline #8 2006-10-25 13:09:00
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziOF DOAMNE IN ZIUA DE AZI NICI PE NET NU POTI SA VB>. Offline #9 2006-10-25 13:11:42
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzibine dar eu nu am acceptat nik.....nici un fisier...dar mnoah,.....cine shtie ce e baiu..... Offline #10 2006-10-25 13:16:26
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziNu se poate sa nu fi acceptat, e imposibil. Altfel nu putea sa-ti fure nimic. #11 2006-10-25 13:19:36
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzipoi eu nu am am primit de astea niciodaata...sincer,....ei probabil k mi-a spart cineva parola....asta e nu am ce face..... Offline #12 2006-10-25 13:32:22
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziDaca tu nu vrei sa ma crezi ca altfel nu iti poate fura nimeni parola, eu n-am ce sa mai zic. #13 2006-10-25 13:35:01
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzimnoah nu shtiu.....fie ce o fi....nu ma mai intere Offline #14 2006-10-25 14:09:55
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziSau poate cineva i-a instalat un spy pe calc si a vazut. Sau a vazut cand a scris parola, sau a gasit-o scrisa pe undeva. Chiar nu stiam ca trojeni-i iti "fura" parola de mail. Cum? Poate doar cel care ti-l trimite sa intre la tine in calc apoi, dar altfel nu vad cum. Zi-mi si mie,pls. Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #15 2006-10-25 14:20:08
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzi
Exact cum ai zis tu procedeaza. Intra in calculatorul tau din calculatorul lui, nu e nevoie sa foloseasca, calculatorul tau efectiv. #16 2006-10-25 14:54:36
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzisi aveti grija sa nu va uitati mesurile deschise la sali de net, k io am uitat, si a trimis cineva un mas de genu sunt o curva si nush ce fac..... n-are legatura da eu zic asta la toti http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #17 2006-10-25 16:12:22
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tziEu sunt bata la calculatoare, dar sotul meu e de meserie. Mi-a zis in urma cu cateva luni ca daca imi cere pe yahoo sa reintroduc parola (ca nu stiu pentru ce ar fi neaparat necesar), sa il inchid imediat, sa nu imi bag parola ca e un program care fura parola si apoi patesc ce a patit Deeyutza. Culmea e ca a doua zi chiar mi s-a intamplat asta. Am inchis si apoi am relansat yahoo si nu a mai avut nevoie de nici o parola. Poate ca asta o fi fost si la voi. Offline #19 2006-10-25 17:44:05
Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzisau se mai poate k tu sa fi intrat de la vreun prieten sau cunoscut pe mess..kre are pe calculator keyloger sau nuj cum se cheama...de poate vedea toate parolele si toate campurile care apar cu * prietenul meu mi-a facut-o de vreo 2 ori Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|