homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIE

#1 2009-06-09 22:10:11

nastaseioana
New member
Inregistrat: 2009-05-27

IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIE

Buna ,

Sper sa fie cineva care sa ma ajute cu un sfat... din cauza caldurii si a transiratiei pe gat si piept imi apar iritatii. Am incercat multe lotiuni, creme , etc... nimic. Nu ar fi ceva foarte grav...dar peste o luna si putin sunt mireasa si nu vreau sa imi apara in ziua nunti cine stie ce..
Va rog un sfat.. ceva tratament , creme , ceaiuri
Dna doctor de familie mi-a zis ca nu am ce face sa ma obisnuiesc asa grater

#2 2009-06-09 22:34:35

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIE

iti apar de la caldura sau de la soare? adica si daca stai in casa si e cald apar sau doar cand iesi afara la soare? mama de exemplu pateste asa ca tine cand se expune la soare, e foarte sensibila, nu mai suporta deloc orele 10-17. si-a luat acum de la vichy o crema pe baza de apa termala cu factor de protectie 50 si este foarte buna. poti merge la o farmacie sau un dermatolog sa vezi cineva specializat ce sfaturi ar avea smile si daca intr-adevar nu e nimic de facut, poti oricand opta pt o rochie mai pe gat putin smile bafta sa rezolvi problema

bebe V., soarele si luna

#3 2009-06-10 11:25:07

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

dermatologul ce a zis? avand in vedere ca el este cel mai indicat sa puna un diagnostic...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2009-06-10 14:12:32

complez
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09

nu mai gasesc topicul cu maxim asa ca imi cer scuze dar scriu aici. mi-a sosit deodorantul.voi cat timp l-ai folosit? pana ati simtit ca e ok pt voi?

#5 2009-06-10 14:15:08

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

E asta, complez: http://forum.anticonceptionale.ro/t1951 … scap-.html
Eu l-am folosit prima saptamana zilnic, a doua saptamana la 2 zile, apoi la nevoie.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-06-10 14:34:41

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Alcoolul mentolat nu ar putea ajuta in cazul asta?

#7 2009-06-10 15:01:49

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

stiu ca alcoolul mentolat mai mult calmeaza iritatia, poate si vindeca, nu stiu sigur. sora mea mai folosea la iritatii din astea.
nastaseioana, porti si un lantisor ceva la gat? eu am facut odata o iritatie foarte urata de la un lantisor purtat vara... si zic ca si crystyna, cel mai indicat e sa mergi la dermatolog, cu siguranta exista o rezolvare, mai ales ca vrei sa fii frumoasa in ziua nuntii.. smile.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#8 2009-06-14 23:05:31

nastaseioana
New member

hello .. soryy ca raspund asa tarziu ... serviciul
aceste iritatii im apar doar la caldura cand transpir. uneori seamana cu cosurie .. adica pete rosii cu acea albeata in varf. pana a inceput caldura nu am avut nimic , de exemplu dimineata cand ma trezesc nu am nimic , seara cand ajung acasa si ma dc la dus simt ca ma manca pielea  si e plina de bubite; a incercat sa ma sterg pe timpul zilei cu servetele umde.. normale, dezinfectatnte, bio , etc.
la dermatolg .. mhh.. am vb cu doamna doctor de familie .. nu vreau sa va citez ce mi-a raspuns. am sa merg la o clinica particulara .. doar ca nu stiu cand grater
lantic nu port de fel deoarece la gat eu sunt mai sensibila ... ma inrosesc imediat daca port ceva ( aur , argint) sau daca ma imbrac cu o bluza cu gulerul mai stramt.
la fost la farmacie si dna. farmacist mi-a recomandat  bepanthen plus ... e prima seara. va tin la curent

o seara buna ,
ioana

#9 2009-06-14 23:07:05

nastaseioana
New member

aa si uitam .. deobicei imi mai apar in zona feselor .. dar numai cand port ciorap-dress sau blugi cand este cald.
Sincer am folosit si mixtura mentolata .. calmeaza si atat sad

Ultima oara a fost editat de nastaseioana (2009-06-14 23:07:25)

#10 2009-06-14 23:15:40

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Mie mi se pare ca e un fel de dermatita alergica de contact - adica de la transpiratie si materialul pe care il ai peste piele (blugi sau ciorapi) te iriti... Si eu am avut asa ceva si nu mi-a trecut pana nu am incetat sa port ciorapii respectivi... Oricum, cred ca dermatologul e cel mai potrivit sa-ti dea un diagnostic.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#11 2009-06-15 11:26:23

iona
New member
Inregistrat: 2006-11-14

da... am sa incerc sa evit pe cat posibil pe zona pieptului parfumul , cremele , lotiuni tonice si sa vad ce rezultat da cu  bepanthen plus .... si sper sa ajung la un dermatolog.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.