|
Nu esti logat.
Efecte adverse Postinor-5#77 2009-03-16 21:31:35
Re: efecte adverse Postinorok multumesc mult mult Offline #78 2009-03-17 20:10:48
Re: efecte adverse Postinora mai aparut o mik problema azi dimineata sa trezit si a spus k iar a duruto jos si cand a ajuns azi acasa a spus k a vomat si a zi la scoala i sau inmuiat picioarele ..dar a spus k ea nu a mancat si e fumatoare ..dar nu fumeaza mult va rog sa imi spuneti toate variantele posibile si cea mai rea si cea mai faina .... is forte ingrijorat... Offline #79 2009-03-17 23:50:16
Re: efecte adverse Postinorsunt efecte secundare ale postinorului... happy with him...inlove with him... Offline #80 2009-03-17 23:55:09
Re: efecte adverse Postinorda dar acum mia impartasit k mai sufera ssi de anemie si a si lesinat acum 5 min... Offline #81 2009-03-17 23:57:50
Re: efecte adverse Postinorda...se poate...pastilele de postinor nu sunt bomboane...sunt mici bombe hormonale...senzatiile pot fi mai accentuate in cazul ei pe fondul anemiei... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#82 2009-03-18 00:15:34
Re: efecte adverse Postinorsi in cazul in care acestea sunt fenomene adverse c poate fi facut..... k sa dispara?? Offline #83 2009-03-18 00:19:37
Re: efecte adverse Postinornimic...vor disparea ele...pt greata poate lua metroclopramid...si odihna... happy with him...inlove with him... Offline #84 2009-03-18 00:22:33
Re: efecte adverse Postinordar sintomele astea nu inseamna k pastila nu sia facut efectul nu....??? Offline #85 2009-03-18 00:32:02
Re: efecte adverse Postinornu...nu inseamna nimic de fapt...sunt doar efecte secundare... happy with him...inlove with him... Offline #86 2009-03-21 15:38:58
Re: efecte adverse Postinorhello again..mai amo intrebare referitoare la efectele adverse ale postinorului..v-am scris acum ceva zile cum am luat postinor si cand...si cam la o saptamana si 2 zile dupa ce am luat postinor mia venit ciclul...m-a tinut de marti pana sambata..in conditiile in kre ciclul normal trebuia sa-mi vina sambata...deci mia venit c cateva zile mai devreme...la o saptamana dupa asa zisul ciclu..azi am avut o mica sangerare..inca nu stiu dak a fst doar o mik sangerare..sau aceasta continua..spuneti-mi va rog..acele 5 zile de sangerari au fost efectul postinorului sau mi-a venit ciclul mai devreme..si ce-i c sangerarea de astazi..se poate k astazi sa-mi vian ciclul propriu zis?!?:Dplssss..am nevoie de un raspuns.. Offline #87 2009-03-21 19:53:42
Re: efecte adverse Postinornimeni nu poate sa iti spuna cu certitudine maxima...insa cel mai probabil menstra a venit cu citeva zile mai devreme iar singerarea de acum e o alta chestiune, de o cu totul alta cauza(nu stiu care0 Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #88 2009-03-21 20:39:49
Re: efecte adverse Postinordar exista vreun risc sa fiu gravida?!?!... Offline #90 2009-03-22 20:03:36
Re: efecte adverse Postinormdape..sangerarea inceouta ieri continua si astazi..dupa simptomele pe kre el am..consistenta si culoarea sangerarii..tind sa cred k ce s-a intamplat acum o saptamana si ceva..acele 5 zile au fost de menstra falsa si abia acum am menstra normala..cu 7 ziel intarziere...sper sa fie asa..oricum dupa ce-mi trece trebuie sa ma duc la un consult pt papanicolau si pt a vedea dak tratamentul pt anexita si pt rana au avut efect...si voi cere si anticonceptionale..k sa fiu sigura..multumesc mult pentru ajutor..faceti o treaba foarte buan cu acest forum si site.. Offline #91 2009-03-26 02:54:46
Re: efecte adverse Postinorhello..deja e a 5-a zi de ciclu si e pe sfarsite...avand in vedere k la 9 zile dupa postinor am avut 5 zile de ciclu..apoi o saptamana pauza si apoi ink 5 zile de ciclu..sa consider k nu exista niciun pericol de sarcina?!?!?!...raspundeti-mi plsss..k ma obsedeaza gandul asta de knd am facut "prostia"... Offline #92 2009-03-26 08:48:32
Re: efecte adverse Postinorasiatique daca ai avut menstruatie nu esti insarcinata. Offline #93 2009-08-07 11:30:14
Re: efecte adverse PostinorAcum exact o saptamana am avut un contact sexual neprotejat, fiind in perioada fertila am luat postinor 2 la mai putin de 24 de ore ( a doua zi de dimineata) si urmatoarea la 12 ore dupa, insa nu am sesizat nici sangerarea respectiva si nici un alt efect pana acum 3...4 zile cand au inceput durerile de spate si de ovare care se intensifica pe zi ce trece, azi abia ma pot misca. Offline #94 2009-08-09 18:43:41
Re: efecte adverse PostinorBuna ammona, Offline #95 2010-03-30 15:57:26
Re: efecte adverse Postinorbuna..am si eu intrebare..pe 9 februarie am avut un contact neprotejat..si dupa 12 ore am luat postinor 2..pe 14 februarie mia venit menstruatia.dar era mai putina si de alta culoare..problema e ca nu mia mai venit menstruatia pana acum.mi am facut 2 teste de sarcina si au iesit ambele negative..problema e ca ieri am avut in continuu o senzatie de greata..nu stiu ce sa mai cred..astept un raspuns..multumesc mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|