|
Nu esti logat.
Efecte adverse Postinor-3#39 2006-04-20 13:14:20
Re: efecte adverse PostinorIn ceea ce priveste coitul intrerupt, asta e o metoda de protectie impotriva sarcinii(nu foarte eficienta) si inseamna ca barbatul nu ejaculeaza in interiorul vaginului partenerei. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #40 2006-04-20 13:21:14
Re: efecte adverse Postinorok,multumesc mult de tot!! Offline #41 2007-07-26 13:01:06
Re: efecte adverse PostinorAm luat si eu postinor,asa cum scria pe prospect,dupa 8 ore de la contactul sexual neprotejat.dupa o saptamana am avut acea sangerare de 2-3 zile,care din cate stiu este semn ca sarcina nu s-a instalat.Asta s-a intamplat pe 20 iunie.pe 13 iulie am avut din nou un contact sexual care a fost pana la urma tot neprotejat pt ca s-a rupt prezervativul(dar nu ejaculase).acum suntem in 26 iulie,menstruatia nu mi-a venit,ieri am facut un test de sarcina si a iesit negativ.sunt putin ingrijorata...putin mai mult..help:D Offline #42 2007-07-26 13:06:21
Re: efecte adverse Postinorsangerarea de dupa postinor nu indica nimic...nici ca si a facut efectul...nici ca nu si l a facut...din pacate nu avem de unde sa stim daca erai in perioada fertila sau nu in cauzul celui de al doilea contact...deci posibilitatea unei sarcini exista (pt ca din cate am inteles a 2 oara n ai mai luat postinor)...mai fa un test la 7 zile de la intarziere... happy with him...inlove with him... Offline #43 2007-07-26 16:35:49
Re: efecte adverse Postinormai bine mergi la doc sau facu un test de sarcina ca sa fii sigura si poti sa mergi la un doc la planning sau la gine sa iei anti sau ceva de acre sa fii sigura sa nu ai surprize de o sarcian nedorita dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline Publicitateloading...
#44 2007-11-26 15:25:35
Re: efecte adverse PostinorBuna,am si eu o intrebare..........prietena mea a luat Postinor 2 acum vreo 11 zile.....i-a venit ciclu pe 22, dar ii curge foarte putin(anormal), o dor sanii foarte tare si sunt foarte intariti...........Este posibil sa fii ramas insarcinata? Offline #45 2007-11-26 15:30:52
Re: efecte adverse Postinordaca prietena ta a luat corect pastilele atunci nu vad cum ar putea fi insarcinata.culoarea ciclului poate sa fie schimbata din cauza pastilelor,de ce nu cititi pe prospectul medicamentului ce scrie exact...sunt efecte adverse cum ar fi greatza,ameteala,etc. dar astea trec imediat... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #46 2007-11-26 16:46:53
Re: efecte adverse Postinoram citit prospectul, dar pe ea sanii o dor foarte tare de aproape 4 zile si i s-a umflat si intarit, ciclu i-a curs foarte putin (in cantitate foarte mica),4 zile ................sper k nu va suparati pe mine acum pentru k pun prea multe intrebari in domeniul asta, este prima oara cand folosesc Postinor 2 Ultima oara a fost editat de alycooclino2001 (2007-11-26 16:50:42) Offline #47 2007-11-26 16:50:37
Re: efecte adverse Postinorsa-si ia si un test de sarcina, ca sa fie sigura Offline #48 2007-11-26 16:51:24
Re: efecte adverse Postinorsi-a facut test de sarcina si i-a aparut doar o liniuta Ultima oara a fost editat de alycooclino2001 (2007-11-26 16:51:40) Offline #49 2007-11-26 16:55:22
Re: efecte adverse Postinoratunci e ok, durerile de sani pot fi de la postinor Ultima oara a fost editat de heimdall (2007-11-26 16:55:32) Offline #50 2007-11-26 17:11:24
Re: efecte adverse PostinorDar ea a luat Postinor 2 acum 11 zile.........De abia acum are efecte? Si cat dureaza aceste dureri de sani? Ultima oara a fost editat de alycooclino2001 (2007-11-26 17:12:36) Offline #51 2007-11-26 17:17:46
Re: efecte adverse Postinornimeni nu poate spune cat dureaza, depinde de la o persoana la alta, gandeste-te ca e o doza imensa de hormoni Offline #52 2007-11-26 17:22:25
Re: efecte adverse Postinortestul de sarcina are valoare la 3 saptamani de la contactul cu risc si nu mai devreme. mami de minuni Offline #53 2007-11-27 23:33:06
Re: efecte adverse PostinorBuna fetelor...sunt noua pe acest forum si m-am inregistrat tcmai pt k am si eu o problema...si nu am gasit niciun raspuns clar pe forum...problema mea este urmatoarea:luna trecuta ciclul mi-a venit pe 27 octombrie...pe data de 6 noiembrie am luat postinor si la 5 zile dupa administrare am avut din nou o sangerare...care m-a tinut 2 zile...simptomele au fost ale unui ciclu normal...dar nu stiu daca sa-l consider sau nu ciclu! Intreb pt k luna aceasta astept ingrijorata ciclul in urma unor contacte sexuale bazate pe "coitus interruptus"...si nu stiu cand sa-l astept....sa astept pe data normala la kre mi-a venit luna trecuta...adica pe 27 noiembrie sau sa consider acea sangerare de dupa postinor k fiind ciclu si in consecinta sa-l astept abia pe 11 decembrie??? Va rog mult raspundeti-mi cele care stiti sau ati patit asta.....doctoressa te rog daca ma poti ajuta cu un raspuns......sunt destul de ingrijorata ptr k daca ar fi sa trebuiasca sa-mi vina pe 27....deja azi a fost 27 si....nu da prea mari semne...decat niste dureri de sani.....dar nu f accentuate....mersi anticipat, va poop ! Offline #54 2007-11-27 23:46:10
Re: efecte adverse Postinoreu as inclina mai degraba spre sangerare dupa postinor decat menstra...deci asteapta menstra normal...dar cel mai probabil va intarzia...ce nu inteleg eu...nu ti e frica de un eventual avort? happy with him...inlove with him... Offline #55 2007-11-28 11:45:53
Re: efecte adverse PostinorUfff...ba da crys_ty_na....mi-e frica de mor de un eventual avort...este ceva prin care n-as vrea sa trec niciodata !! Mai ales ca in ultima vreme am tot stat pe forum'uri si site'uri specializate si la ce am vazut m-am ingrozit..."scaparile" acelea de care ziceam...au fost intamplare....bazata pe increderea in el ...din moment ce a avut grija si n-a ejaculat in mine...dar acum evident...m-au luat grijile abia dupa.....my mistake...ms ptr raspuns Astept in continuare o parere si de la doctoressa..pls:D! Offline #56 2007-11-28 15:00:34
Re: efecte adverse Postinoriepurash_20, singerarea aceea nu a prea fost menstruatie...totusi, inainte de a trece cele 30 zile de la ea eu nu m-as ingrijora.....desi, sincer, coitul intrerupt e cu risc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #57 2007-11-28 15:42:29
Re: efecte adverse PostinorMersi mult doctoressa...Ce sa zic..nici macar nu este 11 decembrie(data la care ar trebui sa-mi vina dupa sangerarea post-postinor)mai este pana atunci...Abia a trecut o zi in plus fata de data knd ar fi trebuit sa-mi vina in mod normal adik pe 27 luna asta...(fara sa iau in considerare sangerarea de la postinor)...dar sunt stresata deja din clipa urmatoare contactului.... asta e....inconstienta se plateste... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|