homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Primul contact...nelamurire

#1 2009-06-12 21:01:35

Soryn
New member
Inregistrat: 2009-06-12

Primul contact...nelamurire

Buna!as avea si eu o problema si daca pute-ti va rog frumos sa ma linistiti si pe mine cu anumite idei ,sfaturi...in ceea ce priveste urmatoarele:Am 19 ani si azi am avut primul contact sexual insa au aparut cateva nelamuriri si as putea va rog daca pute-ti sa ma ajutati cu sfaturi...persoana respectiva cea cu care am avut raportul sexual era si ea virgina...la inceput totul a fost bine iar apoi cand am inceput sa trec la fapte prima data nu m-am gandit si am intrat in raport cu ea neprotejat dar doar cat am dezvirginat-o...ma refer la faptul cat am patruns si imediat apoi am indepartat pericolul...dar semnul de intrebare a inceput atunci cand am indepartat pericolul observand pe organul genital ma refer al baiatului o "chestie" alba si de atunci ma tot gandesc sa nu fie acela cumva spermatozoid...precizez ca cel putin eu nu am simtit ca vine momentul pentru a ejacula de aceia ma gandesc si la faptul ca aceea chestie ar putea sa fie orgasm din partea fetei...aceasta inainte de a se intampla acest lucru dand semne de producere a orgasmului...adica a inceput sa tremure.....Dupa aceasta actiune am intretinut contactul sexual protejat....intrebarea ar fi ar putea ramane cumva insarcinata??...precizez ca eu nu am simtit sa fii ejaculat...presupun cand e momentul pentru asa ceva trebuie sa simti cat decat o diferenta,nu?...as vrea niste sfaturi cum as putea afla daca a ramas sau nu insarcinata...incat mai scurt timp ca sa nu fie nici prea tarziu...va multumesc frumosc pentru ajutor...ma scuza-ti poate in unele cazuri nu am folosit un lmbaj adecvat dar sunt foarte stresat de atunci si nu prea imi mai gasesc cuvintele si ideile

Ultima oara a fost editat de Soryn (2009-06-12 21:18:52)

#2 2009-06-12 21:49:49

Soryn
New member

Re: Primul contact...nelamurire

Nimeni nu ma ajuta ???va rog din suflet ceva sfaturi

#3 2009-06-12 21:51:33

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

sanse sunt ffff mici....dar asteapta si alte pareri

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#4 2009-06-12 21:56:50

Soryn
New member

d3vildelia a scris:

sanse sunt ffff mici....dar asteapta si alte pareri

astept dar crede-ma ca sunt foarte ingandurat si nush ce sa mai fac...cum as putea sa aflu cat mai repede daca e ceva periculos doamne fereste??...multumesc mult....si inca o intrebare daca face maine test de sarcina se va observa ceva?...adica un raspuns la situatia in care ma aflu un raspuns concret al testului...

Ultima oara a fost editat de Soryn (2009-06-12 21:59:22)

#5 2009-06-12 21:58:38

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

dupa cum observ nu te-ai documentat prea bine inainte sa -ti incep viata sexuala!
trebuia sa folosesti prezervativ inca de la inceput; chiar dak a fost pt prima data pentru amandoi poate sa ramana insarcinata.

Acum este prea devreme ca sa va dati seama daca este insarcinata..o sarcina se vede dupa 3 saptamani aproximativ.

Incearca se te documentezi pe net despre sex si protectie impotriva sarcinii nedorite si a bolilor..sunt atatea site-uri specializate pe acest domeniu.

Foloseste prezervativul de la inceput pana la sfarsit ca sa fi fara grija. Mai multa atentie si bafta pe viitor!  smile

...HAPPY IN LOVE...hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-06-12 22:00:32

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

teoretic sunt sanse ff mici, practic, tind spre zero.. daca nu a existat ejaculare nu are cum sa ramana insarcinata, decat din asa numita "picatura placerii", care contine o mica cantitate de spermatozoizi. dar asta nu apare chiar la inceputul actului.

#7 2009-06-12 22:01:15

Soryn
New member

leonora a scris:

dupa cum observ nu te-ai documentat prea bine inainte sa -ti incep viata sexuala!
trebuia sa folosesti prezervativ inca de la inceput; chiar dak a fost pt prima data pentru amandoi poate sa ramana insarcinata.

Acum este prea devreme ca sa va dati seama daca este insarcinata..o sarcina se vede dupa 3 saptamani aproximativ.

Incearca se te documentezi pe net despre sex si protectie impotriva sarcinii nedorite si a bolilor..sunt atatea site-uri specializate pe acest domeniu.

Foloseste prezervativul de la inceput pana la sfarsit ca sa fi fara grija. Mai multa atentie si bafta pe viitor!  smile

ms mult asa am sa fac de acuma...pacat ca s-a ajuns in situatia asta...nush cum pot afla cat mai repede daca e ceva...dar dupa 3 saptamani nu e prea tarziu???...ca sa poti opri sau sa poti face ceva

#8 2009-06-12 22:03:36

ioana_4
Diamond member

ba da, e tarziu peste 3 saptamani.
in 72 ore de la contact de poate lua pastila de dupa, dar la voi eu zic ca nu e cazul

#9 2009-06-12 22:05:09

Soryn
New member

ioana_4 a scris:

teoretic sunt sanse ff mici, practic, tind spre zero.. daca nu a existat ejaculare nu are cum sa ramana insarcinata, decat din asa numita "picatura placerii", care contine o mica cantitate de spermatozoizi. dar asta nu apare chiar la inceputul actului.

faza e ca eu nu am simtit nimic ma refer la momentul cand sa ejaculez...as vrea sa stiu cum se manifesta un orgasm la o femeie...nu apare cumva o chestie alba ca aceia care am observat-o la indepartarea contactului... nici nush cum sa ma exprim sunt si prea mik pentru asa ceva...ma scuza-ti in caz ca sunt si comic unpik...va rog frumos un raspuns ...ma tot gandesc ca aceea chestie misterioasa ar putea proveni de la orgasmul fetei aceasta dand inainte semne ...adica tremurand

#10 2009-06-12 22:06:26

Soryn
New member

ioana_4 a scris:

ba da, e tarziu peste 3 saptamani.
in 72 ore de la contact de poate lua pastila de dupa, dar la voi eu zic ca nu e cazul

am auzit ca pastila de dupa are urmari cat decat neplacute...si va da-ti seama ca nu as vrea sa se ajunga la asa ceva doar in cel mai rau caz

#11 2009-06-12 22:07:41

ioana_4
Diamond member

da.. au f multi hormoni si de asta nu e bine sa se faca abuz de ele... se pot lua maxim de 2 ori pe an.. eu zic sa stati linistiti ca nu e pericol de sarcina

fetele oricum au secretie albicioasa care se intensifica in faza de excitatie, deci cel mai probabil asta era

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-06-12 22:10:36)

#12 2009-06-12 22:09:44

Soryn
New member

ioana_4 a scris:

da.. au f multi hormoni si de asta nu e bine sa se faca abuz de ele... se pot lua maxim de 2 ori pe an.. eu zic sa stati linistiti ca nu e pericol de sarcina

prostie am facut si eu ca abia apoi am folosit prezervativul la primul contact cu corpul fetei a fost neprotejat dar v-am zis atat cat a intrat in contact cu persoana si l-am si inlaturat nu credc sa fie problema intr-un timp asa scurt

#13 2009-06-12 22:11:33

ioana_4
Diamond member

pericolul de sarcina e spre zero.. asa ca stati linistiti si aveti mai multa grija pe viitor

#14 2009-06-12 22:12:24

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

Soryn, dupa 7-8 zile de la contact se poate face testul beta-HCG din sange si afli mai repede daca este vorba de sarcina. Motive de graba nu ai avea totusi, pentru ca singura varianta de oprire a unei sarcini este avortul (chiuretaj) si acesta se face de la 5 saptamani incolo, cand copilul este destul de mare.

Mai exista varianta ca in 72 de ore de la contact sa ia Postinor, dar trebuie sa stii ca acesta e o bomba hormonala, nu-i va face tocmai bine fetei (si in niciun caz sa nu va puneti in situatia de a mai apela la aceasta solutie). De asemenea, trebuie sa stii ca aceasta pilula are efect avortiv, nu anticonceptional, deci distruge ovulul deja fecundat (daca e cazul sa existe). Pe de alta parte, ai vazut ce au zis fetele, sunt sanse destul de mici sa existe o sarcina, de aceea eu zic sa va ganditi bine daca sa ia pastila.

a, si inca ceva. Afla care este perioada fertila a fetei - exista pe net niste calculatoare in functie de menstruatii, dar sistemul functioneaza doar daca are ciclu menstrual regulat, si nici atunci nu e 100% sigur. Ideea e ca daca nu era in perioada fertila puteti sta mai linistiti si sa nu o pui sa ia pastila degeaba.

#15 2009-06-12 22:13:15

Soryn
New member

ioana_4 a scris:

pericolul de sarcina e spre zero.. asa ca stati linistiti si aveti mai multa grija pe viitor

iti multumesc mult ioana...parca mi-am redat nota de optimism...astept si alte sfaturi va rog din suflet

#16 2009-06-12 22:17:19

ioana_4
Diamond member

cu placere si stai linistit ca nu aveti motive de ingrijorare daca a fost asa cum spui.. ti-am zis sansele sunt enorm de mici...

#17 2009-06-12 22:19:36

Soryn
New member

michidoo a scris:

Soryn, dupa 7-8 zile de la contact se poate face testul beta-HCG din sange si afli mai repede daca este vorba de sarcina. Motive de graba nu ai avea totusi, pentru ca singura varianta de oprire a unei sarcini este avortul (chiuretaj) si acesta se face de la 5 saptamani incolo, cand copilul este destul de mare.

Mai exista varianta ca in 72 de ore de la contact sa ia Postinor, dar trebuie sa stii ca acesta e o bomba hormonala, nu-i va face tocmai bine fetei (si in niciun caz sa nu va puneti in situatia de a mai apela la aceasta solutie). De asemenea, trebuie sa stii ca aceasta pilula are efect avortiv, nu anticonceptional, deci distruge ovulul deja fecundat (daca e cazul sa existe). Pe de alta parte, ai vazut ce au zis fetele, sunt sanse destul de mici sa existe o sarcina, de aceea eu zic sa va ganditi bine daca sa ia pastila.

a, si inca ceva. Afla care este perioada fertila a fetei - exista pe net niste calculatoare in functie de menstruatii, dar sistemul functioneaza doar daca are ciclu menstrual regulat, si nici atunci nu e 100% sigur. Ideea e ca daca nu era in perioada fertila puteti sta mai linistiti si sa nu o pui sa ia pastila degeaba.

Prima data m-am gandit la pastilele acelea dar am citit pe net si am vazut ca nu sunt bune au efecte puternice ...in primul rand eu m-am gandit la un test de sarcina ceva cu urina sau asa ceva din cate am citit...nu stiu ar putea sa-mi fie de folos la ceva...dar mi-ar trebui sa-mi de-a rezultatul cat mai repede am inteles ca asemenea teste se pot face la 2-3 saptamani...ceea ce consider ca e foarte tarziu pentru a mai face ceva...am sa vorbesc cu prietena si am s-o intreb in functie de perioada aia a fertilitatii....iti multumesc pentru sfat

#18 2009-06-12 22:22:19

Soryn
New member

ioana_4 a scris:

cu placere si stai linistit ca nu aveti motive de ingrijorare daca a fost asa cum spui.. ti-am zis sansele sunt enorm de mici...

Sper si eu sa fie asa...acuma dumnezeu e mare si poate ma ajuta si pe mine macar acuma m-am invatat minte a doua oara sigur nu o sa mai fie sad

#19 2009-06-12 22:23:48

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

in legatura cu nelamurirea ta cu acel lichid, eu cred ca e vorba totusi de lichid pre-ejaculator. Este o picatura care apare din cauza excitatiei si care contine si ea, ca si sperma, spermatozoizi, numai ca in cantitate mai mica. Vestea proasta este ca uneori e suficienta si aceasta picatura pentru fecundare. Vestea buna e ca sansele sunt totusi mai mici.

Nu cred ca acel lichid sa aiba legatura cu orgasmul fetei, din mai multe motive. Stiu ca acel lichid secretat cand e foarte excitata este incolor, nu alb (cel putin la mine asa este). Un orgasm ar aduce poate o cantitate mai mare din acest lichid dar nu cred sa-si schimbe culoarea. Sau poate fi vorba de ejaculare feminina dar stiu ca acel lichid e descris tot ca fiind incolor (de aceea e confundat cu urina). Si apoi, trebuie sa fie norocoasa fata aceea care la dezvirginare, dupa doar o penetrare (cum zici tu) are parte de un orgasm cu ejaculare smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.