homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Primul contact...nelamurire-2

#20 2009-06-12 22:28:09

Soryn
New member
Inregistrat: 2009-06-12

Re: Primul contact...nelamurire

michidoo a scris:

in legatura cu nelamurirea ta cu acel lichid, eu cred ca e vorba totusi de lichid pre-ejaculator. Este o picatura care apare din cauza excitatiei si care contine si ea, ca si sperma, spermatozoizi, numai ca in cantitate mai mica. Vestea proasta este ca uneori e suficienta si aceasta picatura pentru fecundare. Vestea buna e ca sansele sunt totusi mai mici.

Nu cred ca acel lichid sa aiba legatura cu orgasmul fetei, din mai multe motive. Stiu ca acel lichid secretat cand e foarte excitata este incolor, nu alb (cel putin la mine asa este). Un orgasm ar aduce poate o cantitate mai mare din acest lichid dar nu cred sa-si schimbe culoarea. Sau poate fi vorba de ejaculare feminina dar stiu ca acel lichid e descris tot ca fiind incolor (de aceea e confundat cu urina). Si apoi, trebuie sa fie norocoasa fata aceea care la dezvirginare, dupa doar o penetrare (cum zici tu) are parte de un orgasm cu ejaculare smile

vai sper sa nu fie vorba despre asa ceva...si chestia e ca daca acela e lichid pre-ejaculator...atunci nu trebuia sa ejaculez oare???...ca logic asa zice si numele hmm

#21 2009-06-12 22:48:35

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

eu nu stiu cum functionezi tu si nici eu nu am multa experienta ca sa pot stii cum functioneaza barbatii in general. Dar iti pot spune din ce-am observat la al meu, ca atunci cand se excita tare apare aceasta picatura. Nu are legatura cu ejacularea in sensul ca aceasta poate sa fie mult mai tarziu (si la fel de bine poate fi imediata, depinde de durata actului). La al meu apare chiar de mai multe ori aceasta picatura. Dar de ejaculat ejaculeaza la sfarsitul actului, uneori si dupa 2 ore de cand a aparut prima picatura.

Acum, tu trebuie sa o fi observat cand te-ai masturbat..sau poate doar cand ai fost excitat...cert e ca nu te poti baza pe faptul ca apare la inceput sau la mijlocul actului sau chiar inainte de ejaculare. Tocmai de aceea e cazul sa folosesti prezervativ chiar de la inceputul actului. Na, nu e un "capcaun" lichidul asta, dar de vreme ce contine spermatozoizi, e bine sa eviti sa ajunga in vagin.

In legatura cu sarcina, nu te-ajuta cu nimic ca afli mai repede sau mai tarziu, poate doar ca sa nu mai fi stresat. Ti-am zis, cel mai repede afli facand testul din sange (costa in jur de 38 lei, n-ai nevoie de trimitere de la doctor) sau poate vine menstruatia intre timp. In acest caz, chiar nu mai trebuie sa va faceti griji. Oricum, in cazul in care contactul nu a fost imediat dupa terminarea menstruatiei, e posibil sa vina mentruatia inainte sa se faca cele 3 saptamani pentru testul de urina, deci tot aflati mai repede.

#22 2009-06-12 22:52:19

Soryn
New member

michidoo a scris:

eu nu stiu cum functionezi tu si nici eu nu am multa experienta ca sa pot stii cum functioneaza barbatii in general. Dar iti pot spune din ce-am observat la al meu, ca atunci cand se excita tare apare aceasta picatura. Nu are legatura cu ejacularea in sensul ca aceasta poate sa fie mult mai tarziu (si la fel de bine poate fi imediata, depinde de durata actului). La al meu apare chiar de mai multe ori aceasta picatura. Dar de ejaculat ejaculeaza la sfarsitul actului, uneori si dupa 2 ore de cand a aparut prima picatura.

Acum, tu trebuie sa o fi observat cand te-ai masturbat..sau poate doar cand ai fost excitat...cert e ca nu te poti baza pe faptul ca apare la inceput sau la mijlocul actului sau chiar inainte de ejaculare. Tocmai de aceea e cazul sa folosesti prezervativ chiar de la inceputul actului. Na, nu e un "capcaun" lichidul asta, dar de vreme ce contine spermatozoizi, e bine sa eviti sa ajunga in vagin.

In legatura cu sarcina, nu te-ajuta cu nimic ca afli mai repede sau mai tarziu, poate doar ca sa nu mai fi stresat. Ti-am zis, cel mai repede afli facand testul din sange (costa in jur de 38 lei, n-ai nevoie de trimitere de la doctor) sau poate vine menstruatia intre timp. In acest caz, chiar nu mai trebuie sa va faceti griji. Oricum, in cazul in care contactul nu a fost imediat dupa terminarea menstruatiei, e posibil sa vina mentruatia inainte sa se faca cele 3 saptamani pentru testul de urina, deci tot aflati mai repede.

iti multumesc pentru clipele acordate si sfaturile pe care mi le-ai dat...acuma sper ca totul sa fie bine...sper ca aceea picatura misterioasa hmm  sa nu reprezinte un pericol dance
am citit acuma pe net ca picatura aceia s-ar putea sa fie secretie vaginala  hmm
"Secretiile vaginale sunt modul natural prin care vaginul isi mentine curatenia. O secretie normala, sanatoasa, trebuie sa fie laptoasa, alb-tulbure sau transparenta"

Ultima oara a fost editat de Soryn (2009-06-12 22:57:36)

#23 2009-06-12 23:07:55

persifona
Vizitator

O sa fie bine, Soryn, nu-ti face griji.

Si te rog sa citesti regulamentul forumului, ai warn pt mesaje consecutive.

#24 2009-06-12 23:13:26

Soryn
New member

persifona a scris:

O sa fie bine, Soryn, nu-ti face griji.

Si te rog sa citesti regulamentul forumului, ai warn pt mesaje consecutive.

Imi cer scuze persifona....dar stresul asta intelege-ma te rog....iti multumesc mult

Publicitate

loading...

#25 2009-06-12 23:15:08

persifona
Vizitator

Te inteleg, crede-ma, dar pe viitor fii un pic mai atent smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.