homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de cap infernale-2

#20 2009-06-14 21:30:43

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: dureri de cap infernale

Ralu, nu ma supar ca ai cerut si parerea fetelor, dimpotriva, poate impreuna ajungem la o concluzie...puss...
Daca ai teste in casa e bine sa faci unul cu urina de dimi, macar stii cum stai...si poate fi si cauza, cum am zis mai sus...corpul uman reactioneaza fff diferit la schimbare, iar o sarcina iti cam da totul peste cap la inceput...fii curajoasa si fa testul!
Voiam sa te mai intreb daca ai avut vreodata lovituri la cap?Si daca da, cu cat timp in urma?

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#21 2009-06-14 22:39:18

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

am facut testul si e negativ,in plus vad k iar a venit nenorocita de candida sad sad sad
lovituri la cap am tot avut de knd eram mik.prima data am cazut din scranciob,dupa aia mi`a spart un copil capul,am dat cu capul de un stalp k radeam k proasta cu o amica si n`am vazut stalpul( rotfl rotfl ) si am mai avut si dupa aia

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2009-06-14 22:41:23)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#22 2009-06-14 22:45:54

bucklucica
Hero member

Ce test ai facut?

Eric 3 ani si 7 luni

#23 2009-06-14 22:54:46

Raluk_
Hero member

bucklucica a scris:

Ce test ai facut?

hhhmm....nuj cum se chaema...parek narcis dar nu sunt sigura
dc? big_smilebig_smile
ar trebui sa fac altul?sau nah in alta ordine de idei ce teste imi recomanzi sa fac?
mai fac unul 2 3 4 sau mai multe dak nu si nu vine uratul

#24 2009-06-15 05:09:21

bucklucica
Hero member

Buna dimineata! Nu, Ralu, cred ca e ok testul ala...parca asa am auzit si de la fete.Era totusi bine sa-l fi facut cu prima urina...
Daca te-au mai lasat durerile de cap poate e bine sa mai astepti putin pana sa incepi sa umbli prin dr...ma mai gandesc ca ai fost stresata si tu in ultima perioada si poate fi si de la stres...mai stai pe aici si zi-ne ce se mai intampla...

Eric 3 ani si 7 luni

Publicitate

loading...

#25 2009-06-15 09:19:58

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Raluk, eu am avut 2 comotii cerebrale - una pe la 12 ani, alta pe la 14 ( ceva de genu ) si am ramas cu dureri de cap, amorteli in emisfera dreapta si alte porcarii de genul asta. NU m-ar mira sa ai durerile astea din cauza loviturilor la cap din copilarie - ai facut vreun EEG atunci ?
Eu zic sa mergi rapid de tot la medic si sa iti faci macar o electroencefalograma, acum, pentru inceput. In locul tau n-as mai sta nicio zi in plus ... Mergi la medic, te rog !!
Si pentru ameliorarea durerii ia ceva calmante, Algocalmin, Piafen, Paracetamol, Ibuprofen ... ceva, orice.
Si mergi la medic !
Multa sanatate si incearca sa nu te stresezi. Tine-ne la curent kram

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#26 2009-06-15 12:54:54

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

Numai daca ar fi sarcina toxica mi se pare ca e asa de rau. Eu am avut stari de rau neurologice si am fost si gravida...difera totusi destul de mult si nu e chiar asa cu dureri intense de cap, mai ales atat de devreme. La mine raul de la sarcina s-a instalat cand avea totusi cam o luna.
Nu trebuie sa ii dai o gramada de bani unui doctor, eu zic sa intrebi totusi si un neurolog, sau orice doctor ai tu incredere ca desi sunt prima care zice ca habar n-au 80%din medici, macar o stii si el ceva in plus fata de noi, amanuntul care ne scapa, sau poate ai noroc si e unul din cei 20% care chiar sunt foarte buni.

#27 2009-06-16 23:26:27

Raluk_
Hero member

bucklucica a scris:

Buna dimineata! Nu, Ralu, cred ca e ok testul ala...parca asa am auzit si de la fete.Era totusi bine sa-l fi facut cu prima urina...
Daca te-au mai lasat durerile de cap poate e bine sa mai astepti putin pana sa incepi sa umbli prin dr...ma mai gandesc ca ai fost stresata si tu in ultima perioada si poate fi si de la stres...mai stai pe aici si zi-ne ce se mai intampla...

bucklu   am fost si mai stresata de atat dar niciodata nu m`a durut atat de tare capul
kt despre test nu`mi pare asa rau k nu e pozitiv dar nici bine,sunt intre
kdeea deocamdata mai stau asa sa vad cum e cu durerile astea.de examplu azi iar m`au incercat f tare dar m`am enervat de credeam k`mi sare si capul din umeri.probleme pe sistem nervos am si cu stomacul
calmante? nu`mi trece nici cu ketonal sau aulin apoi cu algocalmin
rosa i-am trimis e-mail unui dr despre care am auzit k ar fi unul din cei mai cei dar mi-a facut programare maine la ora 17-18 si eu atunci sunt la munk;iar el in iasi si eu in roman.poate daca vedeam mail-ul mai devreme faceam cumva o rocada cu a mea colega dar asa nu pot mai ales k lucrez de o luna acolo
p.s. acum nu ma mai doare capul in partea dreapta(sus,nu spre ureche) ci mai mult spre spate si mi-e sa nu dau in altceva doamne fereste k am mai avut cazuri in familie knd de la o cazatura in 6luni a murit k i se facuse cheag de sange pe creier iar azi implineste 19 ani de cand a murit...e vorba de bunica mea de pe tata Dumnezeu s-o Odihneasca... grater grater

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2009-06-16 23:29:03)

#28 2009-06-17 11:57:22

bucklucica
Hero member

Ralu, nu mai sta asa, te rog din suflet fugi si fa tomograf ceva, sa vada ce ai, macar te linistesti pe partea asta...

Eric 3 ani si 7 luni

#29 2009-06-17 11:58:51

Rosa
Full member

Imi pare rau, dar nu te da batuta. Mai incearca cu colega sau sa gasesti alt doctor...eventual sa mute el programarea. Nu ti-a dat si numar de telefon, ceva? Spune-i ca e urgent, ca ti-e foarte rau, etc.
Pana la urma sa stii ca daca e grav cu adevarat risti multe, in afara de viata, poti sa faci o pareza, sa ai probleme de vorbire, etc. Nu ca vreau sa te sperii, dar vreau sa te sperii...ca sa stii ca sunt lucruri cu care nu te joci si nu cred ca nu ar intelege chiar si seful toata povestea.

Ultima oara a fost editat de Rosa (2009-06-17 12:29:59)

#30 2009-06-17 12:41:17

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

raluk_ dureri din astea am avut si eu si s`au dovedit a fi din cauza anticonceptionalelor. mergi la medicul de planning, stai de vb cu el sa vezi ce si cum. nu sta asa ca nu e ok.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#31 2009-06-17 19:55:09

Raluk_
Hero member

Danae a scris:

raluk_ dureri din astea am avut si eu si s`au dovedit a fi din cauza anticonceptionalelor. mergi la medicul de planning, stai de vb cu el sa vezi ce si cum. nu sta asa ca nu e ok.

Danae pastilele le`am terminat duminik seara si nu mai iau

bucklu crede-ma k stau atat de rau cu banii k nici nu`mi mai vine sa beau apa k si aia costa

rosa am nr dr de tel dar o sa`l sun knd vine mama aksa adik peste 2 sapt k sa iau niste banut de la ea.stiu cate pot sa risc,crede`ma k stiu f bine.knd merg cu mama in iasi la dr meu gineco o sa merg si eu la neurologul asta

#32 2009-06-17 23:39:20

Rosa
Full member

Eh, stii ce, nu te speria, ca sunt oameni care traiesc cu cine stie ce perioade lungi si n-au nici o problema. Important e sa te simti tu bine pana ajungi la doctor si sa nu renunti de tot sa ajungi sa vb cu el. Daca reusesti sa controlezi simptomele atunci o sa te descurci, ca ultimul lucru care iti trebuie e sa iti faci griji aiurea. Poate fi si ceva banal.
Eu traiesc numai pe baza controlului simptomelor, deci stiu cum e, si ma speriasem rau la inceput ca in prima faza mi-am pierdut cunostinta si memoria si eram inainte de bac. A fost din senin, dar am trecut si de bac, asa ca sunt optimista, ca acum, 2 ani mai tarziu, inca am un viitor si curaj sa nu las sa ma opreasca.

#33 2009-06-18 09:54:25

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

de ce nu mergi la urgente pana rezolvi problema cu banii? mergi si faci acum la urgente si cand o sa ai bani mergi si la un particular ca sa stai linistita!

#34 2009-06-18 10:20:45

Raluk_
Hero member

be_happy a scris:

de ce nu mergi la urgente pana rezolvi problema cu banii? mergi si faci acum la urgente si cand o sa ai bani mergi si la un particular ca sa stai linistita!

catreva posturi mai in urma am zis k la mine in oras nu merg la medici k astia in loc sa te faca bine te omoara si zic asta la modul cel mai serios...de ex lu` sora`mea in loc sa`i de`a trat pt mentinerea sarcini:acid folic,vitamine si mai stiu eu ce i`a dat niste pastile sa faca avort spontan??asta e doar unul din cazuri k mai stiu iar eu la dr de aici nu merg si pace buna
rosa oricum nu ma las de dr asta,o sa vad cum fac rost de nr lui de tel sa`mi faca alta programare

#35 2009-06-18 12:15:10

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

wow am zis eu ca in Romania mori cu zile. te duci bolnav iti zice ca esti sanatos, te duci sanatos iti zice ca esti pe moarte.
sper sa reusesti sa ajungi cat mai repede la un dr intr-un alt oras. sa ajungi la urgente intr-un alt oras e destul de greu.ar trebui sa fii in orasul respectiv si sa chemi o salvare, altfel nu stiu ce sanse sunt. dar oricum nu e de lasat. orice afectiune trebuie investigata si tratata din timp.

#36 2009-06-19 18:22:19

Raluk_
Hero member

be_happy a scris:

wow am zis eu ca in Romania mori cu zile. te duci bolnav iti zice ca esti sanatos, te duci sanatos iti zice ca esti pe moarte.
sper sa reusesti sa ajungi cat mai repede la un dr intr-un alt oras. sa ajungi la urgente intr-un alt oras e destul de greu.ar trebui sa fii in orasul respectiv si sa chemi o salvare, altfel nu stiu ce sanse sunt. dar oricum nu e de lasat. orice afectiune trebuie investigata si tratata din timp.

asta`i clar...norocul ar fi sa dai peste un dr super,kre e sigur pe diagnosticul pus si in cazul urgentelor k dak dai peste un tilicar nu ai sanse

#37 2009-06-21 13:34:03

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Ralu ... ce mai faci ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#38 2009-06-25 13:27:45

mikaela28
New member
Inregistrat: 2008-08-27

Referitor la durerile de cap... cu cateva luni in urma pt o infectie cu E.coli am luat ciprofloxacin.De la prima pastila, la interval de 40-60 min, m-a luat o durere de cap pe partea dreapta,care urca spre frunte,ma durea tampla, mi s-a incetosat privirea, am simtit o presiune puternica in urechi si mi s-a facut rau.A fost prima data cand am avut aceste simptome. (Cu cateva zile inainte m-a durut tampla dreapta usor).M-am dus la ORL. la Interne..habar n-au avut ce am.Mi-a dat dr.de la boli interne pastile pt calmare de care se dau celor cu probl psihice!???!! Ce mai medic!..De-abia ma tineam pe picioare si aveam senzatie de lesin si medicul imi dadea pastile sa-mi fie somn!!!..."Mare e gradina Ta, Doamne!"
Am intrerupt ciprofloxacinul.M-am dus la neurologie intr-un final,dar si aici...
Mi-a spus medicul ca am zona zoster la cap, fiindca vazuse cateva cosulete pe gat.Mi-a prescris..vitamine??!!?? Culmea e ca NU AM vezicule cu lichid pe corp, sau in cap,iar eu varicela N-AM facut pana acum.Cum as putea face direct zona zoster? si fara sa apara ceva pe piele.Iar medicul de familie a spus ca sigur nu am zona zoster! M-a tinut cateva zile starea de rau,dar dupa vitamine si calciu a fost ok. Pana  in urma cu cateva zile cand  am luat metronidazol si au aparut aceleasi simptome. L-am intrerupt si durerea-ameteala m-a lasat. Uneori,cand nu prea mananc de dimineata, ma simt cam ametita .
Pe prospect Metronidazol scrie la precautii ca exista riscul de afectare neurologica si se recomanda evitarea administrarii la pacientii cu afectiuni neurologice centrale sau periferice.Deci sa am eu o afectiune? Si pe prospectul ciprofloxacin scria ceva asemanator.
La ultimele analize la sange a iesit calciul ionic 4 si total 9,2,iar leucocitele si neutrofilele sub limita inferioara.Med. de familie a spus sistem imunitar slabit.
Ar trebui sa fac niste investigatii amanuntite la cap? Si ce fel de investigatii? RMN, Doppler, Tomograf?
Am mai luat metronidazol si in urma cu 1 an, timp de 2-3 sapt asociat cu antibiotic pt o masea si n-am avut nimic atunci de la el. Ce sa mai fac?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.