homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de cap infernale-4

#58 2010-01-11 11:09:04

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Re: dureri de cap infernale

multumesc mult moksha!!

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#59 2010-01-11 13:03:26

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

raluk, eu nu am facut nicio pregatire speciala inainte de CT.. doar am completat un formular pe "proprie raspundere" ca nu sunt insarcinata si ca stiu ca ma supun la radiatii.

#60 2010-01-12 19:32:47

Raluk_
Hero member

ioana da,si eu am facut asta azi...
cu alte cuvinte CT-ul este bun,nu am fractura,cheag,vreo vena mai nasoala...diagnostice probabile sunt 2 care le`am luat prin eliminare:
1. nevralgie sau ceva de genul asta,pt care mi`a facut o injectie la cap sperand k nu o sa ma mai doara dar iata k acum iar plang de durerere
2. migrena pt care tre sa merg la neurolog sa imi de`a tratament
am facut azi prima injectie cu xilina dar nu a trecut si trebuie sa merg peste 3 zile iar la ink o injectie de asta...
nu doare,e ca la o injectie normala care ti`o face cineva cu mana usoara si simti numai intepatura,atat...
daca vreti sa mergeti la dr Streltov vi`l recomand din tot sufletul pt ca mai inainte de toate este om...este un dr care iti explica ce se intampla,care sunt urmarile,care nu face meseria asta pt bani...am vazut azi k ii si place f mult...
pe CT am dat 230 lei cu substanta de contrast...
substanta de contrast care este  o injectie i.v. pe baza de iod
am povestit mai amanuntit pt cele care sunt speriate de aceasta analiza,de rezultatul ei...sper ca nu v`am plictisit
o seara buna in continuare si o viata fara dureri de cap nici la propriu nici la figurat pusspuss

#61 2010-01-12 19:38:39

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

offf,raluk,bine ca nu e ceva grav..
mai, migrene am si eu,dar nu in fiecare zi...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#62 2010-01-12 20:26:27

Raluk_
Hero member

da,de asta ne bucuram si noi...
wild sunt mai multe tipuri de migrene si mai multe cauze normal...
maine daca tot ma doare il sun pe dr sa`mi faca si a 2`a injectie dupa caresa vedem cum evolueaza
multumesc din suflet pusspusspuss

Publicitate

loading...

#63 2010-01-13 00:29:06

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Raluk_ a scris:

ioana da,si eu am facut asta azi...
cu alte cuvinte CT-ul este bun,nu am fractura,cheag,vreo vena mai nasoala...diagnostice probabile sunt 2 care le`am luat prin eliminare:
1. nevralgie sau ceva de genul asta,pt care mi`a facut o injectie la cap sperand k nu o sa ma mai doara dar iata k acum iar plang de durerere
2. migrena pt care tre sa merg la neurolog sa imi de`a tratament
am facut azi prima injectie cu xilina dar nu a trecut si trebuie sa merg peste 3 zile iar la ink o injectie de asta...
nu doare,e ca la o injectie normala care ti`o face cineva cu mana usoara si simti numai intepatura,atat...
daca vreti sa mergeti la dr Streltov vi`l recomand din tot sufletul pt ca mai inainte de toate este om...este un dr care iti explica ce se intampla,care sunt urmarile,care nu face meseria asta pt bani...am vazut azi k ii si place f mult...
pe CT am dat 230 lei cu substanta de contrast...
substanta de contrast care este  o injectie i.v. pe baza de iod
am povestit mai amanuntit pt cele care sunt speriate de aceasta analiza,de rezultatul ei...sper ca nu v`am plictisit
o seara buna in continuare si o viata fara dureri de cap nici la propriu nici la figurat pusspuss

imi cer scuze daca pic ca musca in lapte, nu am citit tot ce ai scris din lipsa de timp, dar as avea 2 intrebari, imi cer scuze inca o data daca o sa te repeti

- un control orl ai facut? desi se exclude acum odata ce ai facut ct-ul, poate poate e ceva in sfera asta
- probleme mai aparte cu dantura, masele de minte etc

Asta mi-a venit prima oara in minte, probabil ca deja ai facut toate astea.

Felicitari ca ai scapt cu bine de investigatii!

#64 2010-01-13 09:33:21

Raluk_
Hero member

moksha control orl nu am facut iar la dentisc merg azi k aseara mi`am dat seama k am o masea rupta si sa nu fie de la aia...cu un curent puternic imediat se duce mai sus...
nu ma supar,multumesc frumos puss

#65 2010-01-13 11:46:01

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

ma bucur ca esti bine, ralu puss
eu am avut cele mai mari emotii din viata mea pana mi-au citit CT  cesafac

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2010-01-13 11:46:52)

#66 2010-01-13 20:23:10

Raluk_
Hero member

te cred ioana acum k stiu cum e...
am fost si mi`am scos maseluta,capul nu ma doare...
sa vedem ce se intampla urm 2-3 zile

#67 2010-01-19 02:16:40

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

Nu e usor nici cu migrena... nu mai stiu daca ai eliminat hipertensiune si probleme cu tiroida,fiere sau alte prostii.
Eu am migrena de forma speciala...la mine de cele mai multe ori se manifesta fara durere de cap si se poarta cum vrea ea, de la paralizare, la convulsii...o data totusi am avut durerea aia urata cu ameteala si greata si e oribila. Daca gasesti un tratament de control si te menajezi eu zic ca totul o sa fie bine.

Si mama si frati-meu au, deci se poate trai cu asa ceva. Doar ma mira sa apara asa din senin si la un adult direct. La mine prima oara eram prin clasa a 5-a.

S-ar putea sa iti vina raspunsul de la sine.Oricum, sper sa treci peste asta cu bine.  majoreta

#68 2010-01-19 10:39:28

Raluk_
Hero member

rosa nu ma mai doare deloc capul si nu mi`e indemana rotfl

#69 2010-01-20 01:03:04

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

Ma bucur. Bravo! storstark

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.