homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Replici de telefoane

#1 2009-06-15 12:31:51

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Replici de telefoane

Nu stiu daca cineva a auzit dar exista o firma asiatica care produce replici dupa telefoane celebre nokia vertu iphone etc
Mi s-a pus pata pe un nokia 8800 sapphire superb, telefoanele sunt dual sim. si costa 6 milioane asta al meu.
Deci pe el scrie Nokia e absolut identic cu  unul original , bineinteles cu unele insesizabile diferente. Si am stat tot week-endul sa caut pe net daca se renteaza sa-mi iau si eu un asemenea telefon si pe googele n-an gasit mare lucru. Parerile erau imparite unii ziceau k sunt bune si k n-au treaba cu ele altii ziceau k sunt de unica folosinta .
A avut cineva un telefon replica>? Sau cunoasteti pe cineva care are ?
Spuneti-mi si mie daca ati avut probleme cu el sau daca intr-adevAR sunt de lepadat

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2 2009-06-15 12:38:08

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Replici de telefoane

Orice fake sau copie... ramane o copie.
Iti dai seama ca la calitate nici nu se compara.
Chinezii astia or sa ajunga sa produca replici si dupa hartia igienica  rotfl

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#3 2009-06-15 12:57:21

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Eu as zice sa nu te complici cu faze de genul asta ... Caci intr-adevar, orice fake ramane un fake. Si vei fi dat banii degeaba.
Dupa parerea mea, nu merita.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#4 2009-06-15 13:31:07

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

nu ai garantie pentru telefon?

#5 2009-06-15 13:37:37

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pink, eu am iPhone (original) si am vazut la cineva si acea copie de care zici tu. e destul de asemanator (nu e identic), rezolutia este mai slaba, aspectul meniului putin diferit, insa omul se lauda ca e multumit de el.
alte pareri nu cunosc.
in locul tau insa eu nu as cumpara o copie.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Publicitate

loading...

#6 2009-06-15 15:04:45

pink_martini
Hero member
Site

e o firma chinezeasca CECT care produce tel astea care sunt facute dupa o groaza de modele de telefoane de la nokia samsung vertu hugo boss si alte modele d-astea smechere
Eu inteleg ce spuneti dar CECT asta e chiar o firma producatoare si din cate am inteles ar intra si pe piata din romania oficial prin magazine. Zicea cineva k si-a cumparat un mini iphone (copie dupa iphone) de la altex cu 6 mil. Deci ...
Intial vroiam dupa Nokia Arte sa-mi iau k mi-a placut mult dar am citit ca lumea e multumita cu iphonurile astea, la replici ma refer, si ma gandeam sa ma reorientez spre astea, ca macar am un precedent de la altii

Cat despre garantie as vrea sa le cumpar de la unii cu site-uri "specializate" care iti ofera o garantie la ei in service sau intr-un service habar n-am, de 1 an 2 ani cam asa.

Haideti sa vedeti si voi un site d=asta sa vedeti cam ce telefoane sunt www.alogsm.ro

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-06-15 15:05:14)

#7 2009-06-15 15:30:40

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pink... ce sa zic, faci cum crezi. iPhone-ul este un telefon destul de dificil de manevrat (practic imposibil de manevrat cu o singura mana). iti trebuie dexteritate ca sa scrii un sms, iar daca ai unghii lungi, creste si greutatea in a-i manevra "butoanele" big_smile daca ar fi sa aleg acum, nu cred ca as alege un iPhone...
in ceea ce priveste aceste fake-uri, ei bine, gandeste-te ce anume ne determina pe noi oamenii sa alegem telefoane extrem de scumpe/sofisticate (gen Balckberry, Vertu, etc): exact dorinta de avea ceva ce nu are multa lume, de a iesi din anonimat, de a ne crea o imagine... ori, cu un "fake", oricat de bine ar fi el executat, nu realizezi asa ceva.
cred ca in jur de cele 6 mil gasesti un telefon noi, bun, cu performante decente. alegerea e insa a ta.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#8 2009-06-15 15:34:47

pink_martini
Hero member
Site

alinda a scris:

pink... ce sa zic, faci cum crezi. iPhone-ul este un telefon destul de dificil de manevrat (practic imposibil de manevrat cu o singura mana). iti trebuie dexteritate ca sa scrii un sms, iar daca ai unghii lungi, creste si greutatea in a-i manevra "butoanele" big_smile daca ar fi sa aleg acum, nu cred ca as alege un iPhone...
in ceea ce priveste aceste fake-uri, ei bine, gandeste-te ce anume ne determina pe noi oamenii sa alegem telefoane extrem de scumpe/sofisticate (gen Balckberry, Vertu, etc): exact dorinta de avea ceva ce nu are multa lume, de a iesi din anonimat, de a ne crea o imagine... ori, cu un "fake", oricat de bine ar fi el executat, nu realizezi asa ceva.
cred ca in jur de cele 6 mil gasesti un telefon noi, bun, cu performante decente. alegerea e insa a ta.

thanks wink

#9 2009-06-15 15:38:27

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Sa cumperi un tel fake... e a si cum ai cumpara verighete din acelea "bvlgari" din Unirii ( care oricum sunt hidoase )  lol
Eu am un sony ericsson K610i si sunt super multumita de el.
Il am de 3 ani.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#10 2009-06-15 15:50:46

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

eu am avut in mana un nokia din asta, lol  100% chinezesc si am umblat prin meniu, l-am"frecat" ca sa zic asa si ce crezi?s-a blocat imediat.plus ca, cum ti s a mai spus,rezolutia la camera lasa de dorit, calitatea si claritatea ecranului e sub nivelul asteptarilor.probleme la baterie au, nu tin foarte mult incarcate, plus ca o sa trebuiasca schimbate mai repede decat iti imaginezi, pt ca nu sunt de calitate.
acum na..depinde si de norocul tau, cum il nimeresti neutral
oricum nu ti as recomada sa ti cumperi unul pana nu o sa ti arate cineva cum merge si sa te uiti atent la el..
sa o luam si invers,daca ar fi bune tel astea, de ce nu ne am imbulzi cu totii sa ne cumparam?mai bine dau un banutz in plus, dar macar stiu ca e ceva de calitate.

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#11 2009-06-15 16:42:46

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

pink, are cineva o replica dupa nokia si e multumit de el de vreo 2 ani..
acum nu stiu ce sa zic, eu nu sunt fan fake-uri deloc...
stiu sursa de unde as putea sa le aduc din china, dar pana acum nu m-am bagat..

#12 2009-06-15 17:04:06

pink_martini
Hero member
Site

ioana_4 a scris:

aaa si stii cumva ce model e ???
De unde l-a luat? L-a luat cu  cu garantie ?

#13 2009-06-15 17:10:40

pink_martini
Hero member
Site

maryu a scris:

eu am avut in mana un nokia din asta, lol  100% chinezesc si am umblat prin meniu, l-am"frecat" ca sa zic asa si ce crezi?s-a blocat imediat.plus ca, cum ti s a mai spus,rezolutia la camera lasa de dorit, calitatea si claritatea ecranului e sub nivelul asteptarilor.probleme la baterie au, nu tin foarte mult incarcate, plus ca o sa trebuiasca schimbate mai repede decat iti imaginezi, pt ca nu sunt de calitate.
acum na..depinde si de norocul tau, cum il nimeresti neutral
oricum nu ti as recomada sa ti cumperi unul pana nu o sa ti arate cineva cum merge si sa te uiti atent la el..
sa o luam si invers,daca ar fi bune tel astea, de ce nu ne am imbulzi cu totii sa ne cumparam?mai bine dau un banutz in plus, dar macar stiu ca e ceva de calitate.

pai tu stii cata lume cumpara d-astea ? Multa lume se fereste de ele si nu condamn dar ... am citit ca multa lume e multumita. In fine , fiecare cu parerea lui, sincer as incerca sa-mi iau un iphone de genul asta

#14 2009-06-15 17:11:51

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

pink..eu stiu cazuri care au luat teapa cu Cecturile astea si persoane care il au de 2 si ceva si inca merg bine..problema e intr-adevar la baterii care nu prea tin..

Sa nu te astepti sa te salut!

#15 2009-06-15 17:23:53

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

pink scrie pe youtube iphone vs hiphone cect.
vezi si tu diferentele  inainte  de a cumpara tongue
oricum iti dai seama ca nu are cum sa aiba acelasi procesor, toate functiile etc. take a look tongue
uite aici

Ultima oara a fost editat de maryu (2009-06-15 17:25:51)

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#16 2009-06-15 17:41:50

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Un fake ramane intotdeauna un fake ... Fie ca e vorba de telefoane, verighete ( vorba lui love_t ), fie ca e vorba de adidasi or something like that ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#17 2009-06-15 17:44:44

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

pink_martini a scris:

ioana_4 a scris:

aaa si stii cumva ce model e ???
De unde l-a luat? L-a luat cu  cu garantie ?

nu stiu ce model e, o replica la nokia d-asta mai nou.. dar nu stiu de unde l-a luat si daca avut garantie.. stiu doar ca a mers ok..le poti lua direct din china

#18 2009-06-15 17:50:16

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

aaa si din kte stiu eu nu scrie nokia pe ele..scrie noika.

Sa nu te astepti sa te salut!

#19 2009-06-15 18:09:34

pink_martini
Hero member
Site

mykutza a scris:

aaa si din kte stiu eu nu scrie nokia pe ele..scrie noika.

ntzu ... e 99% veridic. Pai pe forumuri toata lumea intreaba cum se pot feri de replicile astea fiindca vor sa -si cumpere telefoane originale si le e frica sa nu-i pacaleasca cineva cu copii.
Deci diferentele din cate stiu eu la nokia ca stelutele sunt in 5 colturi nu ca la nokia original in 6 colturi si daca bagi nush ce coduri iti apare nush ce.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.