|
Nu esti logat.
Replici de telefoane#1 2009-06-15 12:31:51
Replici de telefoaneNu stiu daca cineva a auzit dar exista o firma asiatica care produce replici dupa telefoane celebre nokia vertu iphone etc "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2009-06-15 12:38:08
Re: Replici de telefoaneOrice fake sau copie... ramane o copie. Offline #3 2009-06-15 12:57:21
Re: Replici de telefoaneEu as zice sa nu te complici cu faze de genul asta ... Caci intr-adevar, orice fake ramane un fake. Si vei fi dat banii degeaba. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #4 2009-06-15 13:31:07
Re: Replici de telefoanenu ai garantie pentru telefon? Offline #5 2009-06-15 13:37:37
Re: Replici de telefoanepink, eu am iPhone (original) si am vazut la cineva si acea copie de care zici tu. e destul de asemanator (nu e identic), rezolutia este mai slaba, aspectul meniului putin diferit, insa omul se lauda ca e multumit de el. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-15 15:04:45
Re: Replici de telefoanee o firma chinezeasca CECT care produce tel astea care sunt facute dupa o groaza de modele de telefoane de la nokia samsung vertu hugo boss si alte modele d-astea smechere Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-06-15 15:05:14) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #7 2009-06-15 15:30:40
Re: Replici de telefoanepink... ce sa zic, faci cum crezi. iPhone-ul este un telefon destul de dificil de manevrat (practic imposibil de manevrat cu o singura mana). iti trebuie dexteritate ca sa scrii un sms, iar daca ai unghii lungi, creste si greutatea in a-i manevra "butoanele" daca ar fi sa aleg acum, nu cred ca as alege un iPhone... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #8 2009-06-15 15:34:47
Re: Replici de telefoane
thanks "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #9 2009-06-15 15:38:27
Re: Replici de telefoaneSa cumperi un tel fake... e a si cum ai cumpara verighete din acelea "bvlgari" din Unirii ( care oricum sunt hidoase ) Offline #10 2009-06-15 15:50:46
Re: Replici de telefoaneeu am avut in mana un nokia din asta, 100% chinezesc si am umblat prin meniu, l-am"frecat" ca sa zic asa si ce crezi?s-a blocat imediat.plus ca, cum ti s a mai spus,rezolutia la camera lasa de dorit, calitatea si claritatea ecranului e sub nivelul asteptarilor.probleme la baterie au, nu tin foarte mult incarcate, plus ca o sa trebuiasca schimbate mai repede decat iti imaginezi, pt ca nu sunt de calitate. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #11 2009-06-15 16:42:46
Re: Replici de telefoanepink, are cineva o replica dupa nokia si e multumit de el de vreo 2 ani.. Offline #12 2009-06-15 17:04:06
aaa si stii cumva ce model e ??? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #13 2009-06-15 17:10:40
pai tu stii cata lume cumpara d-astea ? Multa lume se fereste de ele si nu condamn dar ... am citit ca multa lume e multumita. In fine , fiecare cu parerea lui, sincer as incerca sa-mi iau un iphone de genul asta "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #14 2009-06-15 17:11:51
Re: Replici de telefoanepink..eu stiu cazuri care au luat teapa cu Cecturile astea si persoane care il au de 2 si ceva si inca merg bine..problema e intr-adevar la baterii care nu prea tin.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #15 2009-06-15 17:23:53
Re: Replici de telefoanepink scrie pe youtube iphone vs hiphone cect. Ultima oara a fost editat de maryu (2009-06-15 17:25:51) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #16 2009-06-15 17:41:50
Re: Replici de telefoaneUn fake ramane intotdeauna un fake ... Fie ca e vorba de telefoane, verighete ( vorba lui love_t ), fie ca e vorba de adidasi or something like that ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #17 2009-06-15 17:44:44
nu stiu ce model e, o replica la nokia d-asta mai nou.. dar nu stiu de unde l-a luat si daca avut garantie.. stiu doar ca a mers ok..le poti lua direct din china Offline #18 2009-06-15 17:50:16
Re: Replici de telefoaneaaa si din kte stiu eu nu scrie nokia pe ele..scrie noika. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #19 2009-06-15 18:09:34
ntzu ... e 99% veridic. Pai pe forumuri toata lumea intreaba cum se pot feri de replicile astea fiindca vor sa -si cumpere telefoane originale si le e frica sa nu-i pacaleasca cineva cu copii. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|