homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale Yaz-10

#172 2010-04-11 17:01:36

and112
New member
Inregistrat: 2009-06-11

Re: Anticonceptionale Yaz

persifona a scris:

and112, nu sta cu o pastila in minus pentru ca nu vei fi protejata in pauza, se va reinstala protectia de-abia dupa ce inghiti 7 pastile (fara cele placebo). Mai bine iei o folie din care iei macar o pastila daca nu chiar pe toate cele active.

georgik23, daca esti in primele 3 folii, nu-ti face griji. Pp ca esti la prima, asa ca e ok. Daca dupa primele 3 folii continua spotingul, mergi la medic

Bun, deci in conditiile astea continuu sa le iau normal si mai iau o folie din care voi completa pastila lipsa. Merci de raspuns.

#173 2010-04-11 19:19:35

persifona
Vizitator

Ok, e f bine asa. N-ai pt ce.

#174 2010-04-20 00:39:51

andreeab_
New member
Inregistrat: 2009-03-26

Fetelor, am nevoie de un sfat smile: iau de 6 luni Yaz la recomandarea dr, dar mi-au taiat de tot cheful de sex + ca sunt deprimata, am o senzatie de tristete permanenta si as plange non stop. Stiu ca e si ceva psihologic pt ca pur si simplu simt ca imi vreau ovulatiile inapoi lol. Plus ca de 2 luni am sangerari mici, ocazionale, insotite de dureri de burta ca si cum ar fi prima zi de ciclu (desi n-am uitat nici o pastila si nici n-am mancat mai mult de 1/2 de grapefruit pe saptamana). Mi-am cumparat o noua folie de ac pe care ar tb sa o incep de miercuri, dar pur si simplu nu mai vreau sa le iau. As vrea sa le intrerup, dar imi este teama de cum va reactiona organismul meu. La ce ar trebui sa ma astept?

#175 2010-04-20 08:21:44

daenarys
Vizitator

poate la o mica intarziere a menstrei dar nu este obligatoriu....daca nu te-ai inteles ok cu Yas poate si vrei sa ramai la ac.poti sa mergi la medic sa le schimbi...

#176 2010-04-26 20:51:03

jojo20
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-03-11

buna fetelor....am si eu  nevoie de niste sfaturi...iau un tratament pentru tiroidita autoimuna.....mai exact: Imunice sirop,Prementrid,Crom forte si anticonceptionale Yaz...sunt la a doua folie pe la jumatate...si asera am avut contact sexual neprotezat.pastilutele le-am luat corect..dar nu sunt sigura daca vreo una din celelalte pastilute scade efectul anticonceptionalelor.toate sunt din plante iar prospectul lor este foarte mic si succint...si nimic precizat despre asta.ati luat vreodata astfel de pastilute?oare sa_mi fac griji sau nu....multumesc mult...va pup

Publicitate

loading...

#177 2010-04-26 21:08:42

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Jojo las link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#178 2010-04-27 21:38:53

jojo20
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-03-11

am cautat pe toate site-urile si am intrebat si la farmacie si nu am primit nici un raspuns concret....sunt disperata daca pastilutele mele pentru tiroida scad efectul anticonceptionalelor...nu stiu ce o sa ma fac....doctoressa esti singura mea sansa....multumesc mult

#179 2010-04-29 21:20:27

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Doua nelamuriri:
1. Cat costa pastilele yaz (28 pilule) la planning si cat la farmacie?

2. Credeti ca "nu se cade" urmatoarea situatie?
dr ginecolog mi-a prescris un alt tip de ac, yaz, in locul celor actuale, triquillar, motivul neavand importanta. Mi le-a prescris pe o foaie de reteta. E aiurea sa ma duc cu reteta la planningul din sp in care acest dr ginecolog lucreaza? avand in vedere sa dr de la planning mi-a prescris trquillar acum 4 luni, iar dr ginecolog mi le vaschimba? E posibil sa se agite lol cele de la planning (dr sau asistenta care da ac)pentru ca iau alte pastile fata de ce mi-a fost recomandat de la planning?

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#180 2010-04-30 11:26:01

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

1. Din cate stiu eu, yaz nu se da deocamdata de la planning, dar poate nu sunt la curent cu noutatile. In farmacii costa in jur de 45 de lei folia.

2. Nu e aiurea deloc sa mergi sa ceri si parerea unui medic de planning. Pana la urma el e cel mai in masura sa prescrie anticonceptionale. Ii spui motivele pentru care ginecologul a considerat ca trebuiesc schimbate. Cine stie, poate si el va fi de aceeasi parere.

Fericita mamica de Aida Maria!

#181 2010-04-30 11:48:07

daenarys
Vizitator

jojo20 din cate stiu eu tratamentele pt.tiroida nu scad efectul contraceptivelor.

#182 2010-04-30 20:37:55

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

jojo20 a scris:

buna fetelor....am si eu  nevoie de niste sfaturi...iau un tratament pentru tiroidita autoimuna.....mai exact: Imunice sirop,Prementrid,Crom forte si anticonceptionale Yaz...sunt la a doua folie pe la jumatate...si asera am avut contact sexual neprotezat.pastilutele le-am luat corect..dar nu sunt sigura daca vreo una din celelalte pastilute scade efectul anticonceptionalelor.toate sunt din plante iar prospectul lor este foarte mic si succint...si nimic precizat despre asta.ati luat vreodata astfel de pastilute?oare sa_mi fac griji sau nu....multumesc mult...va pup

nimic din ce inghiti tu acolo nu iti scade efectul contraceptivelor...din pacate nici nu iti rezolva problema tiroiditei...adica le iei cam degeaba insa daca iti face bine la psihic faptul ca le iei e ok

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#183 2010-05-01 11:52:23

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

andreea_andy2 a scris:

1. Din cate stiu eu, yaz nu se da deocamdata de la planning, dar poate nu sunt la curent cu noutatile. In farmacii costa in jur de 45 de lei folia.

2. Nu e aiurea deloc sa mergi sa ceri si parerea unui medic de planning. Pana la urma el e cel mai in masura sa prescrie anticonceptionale. Ii spui motivele pentru care ginecologul a considerat ca trebuiesc schimbate. Cine stie, poate si el va fi de aceeasi parere.

multumesc andy2 puss

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#184 2010-05-03 02:04:53

natalia.C
Membru
Inregistrat: 2010-05-02

Buna! iau anticonceptionale yaz recomandate de ginecolog(fara sa-mi faca vreun control in afara de cel ginecologic), e prima data cand iau anticonceptionale si sunt la al 3-lea blister, insa de cand am inceput sa le iau, m-am ingrasat  cam 5-6 kg si in ultima vreme ma cam infometeze si tot nu reusesc sa pierd cat de putin din greutate, mai mult am obrevat ca sanii mei s-au marit si sunt durerosi la atingere si nu numai...credeti ca ar trebui sa le schimb? ginegologul mi-a spus ca trebuie sa astept 3 luni pana se acomodeaza corpul meu cu ele.

#185 2010-05-03 08:15:54

daenarys
Vizitator

eu zic sa mergi la un medic d eplanning si sa vb.cu el....

#186 2010-05-03 20:58:11

georgik23
New member
De la: bacau
Inregistrat: 2010-03-23

eu am slabit 4 kg

#187 2010-05-20 00:06:19

szamarmadarpeach
Membru
Inregistrat: 2010-05-19

Buna,am intrat aici pentru ca cineva ar putea sa ma ajute,vreau sa`mi spun si eu povestea si oricine e in masura sa.si dea cu parerea sa o faca !
Am fost la ginecolog pentru a`mi recomanda antico. A decis Yas. Luna asta am inceput sa le iau. Dupa cateva zile am inceput sa am niste dureri foarte mari,cum nu am avut niciodata in viata mea si nu semanau deloc cu cele de la menstruatie,erau la nivelul stomacului,ma taiau pur si simplu, ma inroseam la fata,ramaneam fara respiratie timp de 5 6 secunde,de cateva ori pe zi,burta ma durea non stop asa de rau,datorita acestei dureri nu puteam sa merg normal,mergeam ca si cum aveam 60 de ani,diaree.Durerile m`au tinut mai bine de 5-6 zile cand am zis ca ma voi duce la doctor sa vad ce se intampla. Unele prietene mi-au spus ca e perioada de acomodare insa asa "perioada de acomodare" n-a avut`o nicio prietena a mea. Numai am dureri dar inca am o usoara senzatie.cand intretin un contact sexual ma doare foarte rau si sangerez putin. Poate sa=-mi spuna cineva ce a fost asta ? Ce am de facut ? multumesc frumos.

#188 2010-05-20 12:29:24

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

am si eu o nedumerire...daca schimb Ac..eu acum iau Karissa si de luna viitoare incep sa iau Yasmin...trebuie sa ma protejez suplimentar sau nu are nici o importanta?va multumesc anticipat smile

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#189 2010-05-20 12:48:20

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

szamarmadarpeach a scris:

Buna,am intrat aici pentru ca cineva ar putea sa ma ajute,vreau sa`mi spun si eu povestea si oricine e in masura sa.si dea cu parerea sa o faca !
Am fost la ginecolog pentru a`mi recomanda antico. A decis Yas. Luna asta am inceput sa le iau. Dupa cateva zile am inceput sa am niste dureri foarte mari,cum nu am avut niciodata in viata mea si nu semanau deloc cu cele de la menstruatie,erau la nivelul stomacului,ma taiau pur si simplu, ma inroseam la fata,ramaneam fara respiratie timp de 5 6 secunde,de cateva ori pe zi,burta ma durea non stop asa de rau,datorita acestei dureri nu puteam sa merg normal,mergeam ca si cum aveam 60 de ani,diaree.Durerile m`au tinut mai bine de 5-6 zile cand am zis ca ma voi duce la doctor sa vad ce se intampla. Unele prietene mi-au spus ca e perioada de acomodare insa asa "perioada de acomodare" n-a avut`o nicio prietena a mea. Numai am dureri dar inca am o usoara senzatie.cand intretin un contact sexual ma doare foarte rau si sangerez putin. Poate sa=-mi spuna cineva ce a fost asta ? Ce am de facut ? multumesc frumos.

Sa le schimbi. Urgent. Ca asta nu pe perioada de acomodare.

Organismul tau nu se impaca bine cu ele.

#190 2010-05-20 12:49:13

persifona
Vizitator

andutu a scris:

am si eu o nedumerire...daca schimb Ac..eu acum iau Karissa si de luna viitoare incep sa iau Yasmin...trebuie sa ma protejez suplimentar sau nu are nici o importanta?va multumesc anticipat smile

Nu, iei mai departe ca si cum ar fi tot o folie de Karissa, pauza 7 zile si schimbi cu Yasmin smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.