homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale Yaz-11

#191 2010-05-21 00:52:33

szamarmadarpeach
Membru
Inregistrat: 2010-05-19

Re: Anticonceptionale Yaz

Acum numai am nimic,adica numai am dureri sau ceva,n`au mai revenit,tot nu e bine? sau chiar trebuie s ale schimb ?

#192 2010-05-21 07:45:05

persifona
Vizitator

Daca nu mai ai probleme, nu le schimba. Poate totusi n-a fost de la ele sau organismul s-a obisnuit cu Yaz. Continua cu ele dar in caz ca mai apar probleme, fugutza la medic.

#193 2010-05-26 09:50:36

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Hello Doc smile
am luat Yaz la recomandarea ta..si am promis ca urmaresc durerile astea de cap...
cu Yaz a fost asha: ma durea capul fix in a 3a zi de pauza din cele 4...urat de tot...la fel pana la voma

Le'am oprit acum 3 luni(cam dupa 6 luni de administrare) si la sfatul prietenului care a promis ca folosim prezervativ numai sa le las ca nu'mi fac bine...am zis ok...
problema este ca acum , desi nu ma mai doare capul, nu mai am nimic, am o menstra care vine f neregulat..cam intre 29-31 zile...
tenul mi'a redevenit gras..plin de cosuri..ca inainte sa iau orice antinconceptionale..
si peste 2 luni ma marit sad

nu stiu daca'mi trece fatza pana atunci..nu stiu cand va veni....daca'mi vine la nunta?

oofff nu trebuia sa le opresc asha deodata!
intrebare doc: daca le reiau...pot uni 2 folii sa nu'mi vina sau la Yaz nu merge?

cu Yaz ma simteam bine..adik fatza de jeanine...cu care ma durea capul mereu..cu Yaz doar in pauza...
tenul mi se mai curatza in 2 luni?

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2010-05-26 09:51:32)

6 ani de dragoste  hjarta

#194 2010-05-26 10:07:13

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

of,of,of....nu mai zic nimic desi ma simt foarte tentata...
ma rog...ciclul de 29-31 zile nu e foarte neregulat, ba dimpotriva, e regulat...asadar poti numara si poti afla daca iti vine la nunta...in ceea ce priveste cosurile si tenul gras era de asteptat sa reapara....de unde decisesesi, la sfatul prietenului sa nu mai iei deloc acuma vrei sa unesti...nu prea inteleg de ce...ai numarat zilele si ti-a reiesit ca altfel iti va veni la nunta?
Tenul e de asteptat sa se curete daca reiei contraceptivele, nu stiu insa cit de mult pina la nunta....
Totusi, daca am vorbit ca trebuie facute niste analize, poate ar fi fost bine sa le faci....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#195 2010-05-26 10:11:40

JanisJoplin
Platinum member

stiu stiu smile
problema este ca au fost restructurari la munca..si'am primit foitza ca voi urma..si'atunci m'am strofocat tare tare tare sa raman...si luna asta s'a definitivat si'am primit post nou smile
asha ca chiar nu mi'a stat gandul la nimic sad imi pare rau.....am zis ca fac ceva bun oprindu'le...ca doar asha ma simt cel mai bine..e si natural smile
dar se pare ca nu le'am oprit cand trebuie big_smile
daca'mi vine la 29 zile, imi vine fix in ziua de dupa nunta..ceea ce n'ar fi prea bine big_smile mai ales ca ma umflu si ma fac ca toate cele inainte lol

Publicitate

loading...

#196 2010-05-26 10:17:22

Al Pacino
Administrator

pai ok, luna asta cind vine poti sa reiei si sa socotesti cum e mai bine ca sa nu iti afecteze luna de miere si nunta....
dupa aceea le poti opri din nou...singura problema fara ele inteleg ca e fata, deci nu e obligatoriu sa iei

#197 2010-05-26 10:23:13

JanisJoplin
Platinum member

pai mi-ar cam veni pe 3-4 iunie..si n'ar fi bine sa incep atunci...pt ca la nunta as fi in ultimele zile de menstra(mie'mi dureaza 6-7 zile si cu pastile) asha ca ma gandeam sa incep de pe 1 iunie..ar fi ok? bineinteles..cu prezervativ 7 zile smile chiar daca nu e din ziua cand vine...as putea sa fac chestia asta?

#198 2010-05-26 10:49:36

Al Pacino
Administrator

pai inteleg ca nunta e peste 2 luni...daca vine pe 3-4 iunie va veni din nou pe 1-2 iulie(cind o poti impiedica sa vina nefacind pauza)
Nu inteleg deci de ce sa incepi pe 1 iunie....

#199 2010-05-26 10:58:36

JanisJoplin
Platinum member

nunta e pe 31 iulie...da, daca iau pe 3 iunie prima pastila va veni menstra pe 30 iunie...si iar va veni pe 27 iulie smile
daca iau de pe 1 iunie imi va trece cu cateva zile inainte de nunta...

#200 2010-05-26 11:18:03

Al Pacino
Administrator

da...parerea mea e sa nu faci pauza aceea de la sfirsitul lui iulie si sa incepi folia cind apare menstra(care tot atunci va aparea chiar daca incepi sa iei pastile cu vreo 2 zile inainte)...asta evident in cazul in care conteaza parerea mea

#201 2010-05-26 11:29:59

JanisJoplin
Platinum member

bineinteles ca ea conteaza
deci cam pe 25 iulie cand e vorba de pauza sa continui sa iau? ok perfect...
sper sa mearga pt ca ultima oara cand le'am legat(cu jeanine parca) mi'a venit normal peste ele smile

Iti multumesc doc

#202 2010-05-27 10:55:09

Al Pacino
Administrator

ar trebui sa mearga.... mai ai si varianta sa iei nu 24 ci 21 de pastile de pe folia de yaz(asta nu iti afecteaza contraceptia) si atunci, folia inceputa pe 3 se va termina pe23, deci probabil menstra va veni in jur de 26 si apoi din nou in jur de 24 iulie daca numar eu corect....si asta e o varianta ok(pauza am socotit-o de 7 zile insa poti sa o faci si mai scurta si atunci menstra vine si mai devreme)...iata o varianta alternativa mai buna decit aceea de a incepe folia cu 3 zile inaninte de menstra...cred de fapt ca e cea mai buna dintre toate
succes

#203 2010-05-28 15:39:13

irinaancuta
Membru
Inregistrat: 2010-05-28

Buna ziua. Am si eu o intrebare, de 2 luni iau Yasmine si as vrea sa stiu dak vitaminele pe baza de calciu si fier ar putea afecta actiunea si protectia pe care mi-o ofera anticonceptionalele. Mersi anticipat!

#204 2010-05-28 15:49:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, nu afecteaza cu nimic

#205 2010-05-28 15:50:36

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

nu smile

#206 2010-05-29 21:12:16

irinaancuta
Membru
Inregistrat: 2010-05-28

Mersi pt informatii!!!

#207 2010-05-29 21:51:36

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

problem si la mine...pentru prima data in viata am uitat o pastila...

am uitat a 19 a pastila, adica pe cea de aseara...mi-am amintit astazi si am luat-o rapid dar deja trecusera vreo 13 ore de cand era uitata. Pe instructiuni scrie asa: daca uitati o pastila intre zilele 15-24 aveti 2 posibilitati:
1. luati imediat ce va amintiti pastila, terminati comprimatele roz, le aruncati pe cele albe si incepeti un nou blister;
2. opriti imediat administrarea comprimatelor roz, treceti direct la cele albe si incepeti urmatorul blister;

acum nelamuririle mele:

1. nu scrie nimic de protectie suplimentara asa cum scrie la o pastila uitata in prima saptamana deci sa inteleg ca nu este nevoie?
2. daca am luat pastila imediat ce mi-am amintit trebuie neaparat sa urmez prima cale? as vrea totusi sa imi vina menstruatia luna asta si daca las pastilele albe menstruatia nu apare; luna trecuta am avut o menstruatie care a venit peste pastile si a fost putin mai redusa si de asta tin neaparat sa apara menstruatia...ca am eu pitici pe creier si vreau sa exclud 100 % sansa unei sarcini totusi...

voi cum spuneti ca s-ar mai putea? sa renunt acum la ele? sa le iau in continuare, sa astept menstruatia si apoi protectie suplimentara inca 7 zile? sau sa respect ce zice la pct 1?

va multumesc anticipat!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#208 2010-05-30 14:47:09

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

x_ynna a scris:

problem si la mine...pentru prima data in viata am uitat o pastila...

am uitat a 19 a pastila, adica pe cea de aseara...mi-am amintit astazi si am luat-o rapid dar deja trecusera vreo 13 ore de cand era uitata. Pe instructiuni scrie asa: daca uitati o pastila intre zilele 15-24 aveti 2 posibilitati:
1. luati imediat ce va amintiti pastila, terminati comprimatele roz, le aruncati pe cele albe si incepeti un nou blister;
2. opriti imediat administrarea comprimatelor roz, treceti direct la cele albe si incepeti urmatorul blister;

acum nelamuririle mele:

1. nu scrie nimic de protectie suplimentara asa cum scrie la o pastila uitata in prima saptamana deci sa inteleg ca nu este nevoie?
2. daca am luat pastila imediat ce mi-am amintit trebuie neaparat sa urmez prima cale? as vrea totusi sa imi vina menstruatia luna asta si daca las pastilele albe menstruatia nu apare; luna trecuta am avut o menstruatie care a venit peste pastile si a fost putin mai redusa si de asta tin neaparat sa apara menstruatia...ca am eu pitici pe creier si vreau sa exclud 100 % sansa unei sarcini totusi...

voi cum spuneti ca s-ar mai putea? sa renunt acum la ele? sa le iau in continuare, sa astept menstruatia si apoi protectie suplimentara inca 7 zile? sau sa respect ce zice la pct 1?

va multumesc anticipat!!

kapitulation

nu ma poate sfatui nimeni in niciun fel? daca termin pastilele, si cele roz si cele albe, imi vine menstruatia si apoi ma protejez suplimentar 7 zile gresesc? multumesc!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#209 2010-05-30 14:51:47

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

am patit si eu asa si am continuat sa le iau in mod normal. nici nu am trecut la cele albe nici nu am inceput alt blister. si mi-a venit menstra cand trebuia.
cat despre protectie.. nu stiu ce sa iti zic... te protejezi de acum plus inca 7 pastile dupa sa fii sigura nustiu

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.