homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-287

#5435 2011-07-03 16:58:10

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!

nu trebuia sa se afiseze azi si pe net?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#5436 2011-07-03 17:12:03

Mini.K
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2011-06-13
Site

kdeea a scris:

lala, bravo !! puss

hai_five - da, stiu, trebuie smile

mini - te rog sa imi zici cand pot sa sterg id-ul. Numai ca ideea e ca noi am vrea sa stam in chirie, nu in gazda, daca tu despre asta vorbesti cumva smile

Sterge, sterge big_smile

Multe si nimic... un om ca oricare altul. coffestudiu

#5437 2011-07-03 17:12:53

Mini.K
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2011-06-13
Site

lala20 a scris:

M-am intors si eu de la suc smile

Romana- 9.85
Istorie- 9.35
Psihologie- 8.66

Multumesc lui Dumnezeu! Aveam o frica la psihologie de...
Felicitari, fetelor! puss

Felicitari !! pusspuss

Multe si nimic... un om ca oricare altul. coffestudiu

#5438 2011-07-03 17:19:22

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Multumesc! Felicitari si tie puss puss
Stateam acum si ma gandeam ce stresate eram duminica trecuta pe vremea asta lol

Ultima oara a fost editat de lala20 (2011-07-03 17:19:57)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#5439 2011-07-03 17:29:57

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Vaaai ... eu la ora asta plangeam lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#5440 2011-07-03 17:44:20

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

daenarys si este cat de cat acceptabil?V-am zis nu prea am habar cu facultatile...Pana acum nu m-am gandit pt ca nu imi place sa fac planuri am zis sa ma vad cu bacul luat si apoi vedem.Pai stiu ca suna aiurea dar fac o fac mai mult pt avansare(daca v-a fi cazul si sper sa fie)Ma gandeam sa fac finainte banci iar apoi un curs de contabilitate si sa ma fac contabila.Dar cum am zis nu sunt apraope deloc documentata in domeniul facultate...am sa caut si eu pe cineva sa imi explice si mie cum sta treaba si poate imi voi da seama ce vreau cu adevarat si nu sa fac o facutlate doar sa fie acolo...

Ultima oara a fost editat de Asd (2011-07-03 17:45:41)

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#5441 2011-07-03 17:53:21

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

vai, contabilitatea, moartea mea lol asd nu e greu, pe bune. si decat spiru....mai bine nimic, ai arunca banii degeaba.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#5442 2011-07-03 18:03:34

Asd
Full member

Si ce mi-ai recomanda?(in Bucuresti)

#5443 2011-07-03 18:13:07

Asd
Full member

Mie mi-ar fi frica sa fac in locul tau lol In orice caz mult noroc!puss

#5444 2011-07-03 18:20:19

Asd
Full member

Eu am vazut multe situatii asemanatoare in care s-au scazut notele,in fine sper sa obti notele dorite puss

#5445 2011-07-03 18:53:07

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Multumim ! puss

Banana, daca esti sigura pe tine, depune. Fix asa am patit si eu: la socio, o colega era praf, nu stia definitii elementare de cate 5-10 cuvinte, absolut banale. I le-am dictat cuvant cu cuvant si ea a luat 9,75, si eu 9,55. Nu ma plang, nu vreau sa par ipocrita, ar fi si culmea sa fac figuri, dar zic asa, ca idee ... lol Se intampla multe nedreptati tongue

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5446 2011-07-03 18:56:15

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

La chestiile astea cred ca depinde si de cat de plictisit era corectorul cand a ajuns la lucrarea ta, gradul de subiectivitate...
Banana, daca tu stii si crezi ca meriti punctaj mai mare, fa contestatie. Dar na, sa fii absolut sigura. Bafta! puss

Ultima oara a fost editat de lala20 (2011-07-03 18:56:34)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#5447 2011-07-03 18:57:46

daenarys
Vizitator

Asd a scris:

daenarys si este cat de cat acceptabil?V-am zis nu prea am habar cu facultatile...Pana acum nu m-am gandit pt ca nu imi place sa fac planuri am zis sa ma vad cu bacul luat si apoi vedem.Pai stiu ca suna aiurea dar fac o fac mai mult pt avansare(daca v-a fi cazul si sper sa fie)Ma gandeam sa fac finainte banci iar apoi un curs de contabilitate si sa ma fac contabila.Dar cum am zis nu sunt apraope deloc documentata in domeniul facultate...am sa caut si eu pe cineva sa imi explice si mie cum sta treaba si poate imi voi da seama ce vreau cu adevarat si nu sa fac o facutlate doar sa fie acolo...

da este acceptabil smile
daca vrei o facultate particulara mergi spre romano americana,cantemir,titulescu,maiorescu
poti s aincerci si la universitate pe locurile cu taxa ma gandesc eu

#5448 2011-07-03 19:12:50

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

daenarys a scris:

Asd a scris:

da este acceptabil smile
daca vrei o facultate particulara mergi spre romano americana,cantemir,titulescu,maiorescu

Pai acolo ar fi cel mai greu, adica de la Spiru la Universitate e un pas urias, si a si mentionat ca nu vrea ceva foarte greu.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5449 2011-07-03 19:14:56

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Banana Split a scris:

fetelor.. eu depun contestatie. nu mi se par deloc ok notele mele pt cat am stiut si cat m-am pregatit (de una singura, ca meditatii nu am facut)

9.10 romana (in masura in care aveam intamplator o fosta colega de  gimnaziu in spate si i-am spus tot la sub 3 si ea a luat 9.45.. dar na.. e din liceul la care am dat bac-ul...)

8.80 istorie (wtf!!! am scris tot, am acoperit toate subiectele, m-am verificat)

8.85 la geogra (aici ma asteptam la o nota mai mica inainte sa dau proba, insa chiar m-am descurcat fffff bine, m-am si verificat cu colegii in clasa la sfarsit, am facut toti la fel si totusi am urmarit niste colegi ce note aveau si surpriza- 9.50 etc )

depun maine contestatie wink sunt f dezamagita..

felicitari mini si kdeea kram ma bucur ca nu ati fost nedreptatite

sper totusi ca stiti ca ti se mareste/micsoreaza nota doar daca ai urmatoarea nota de dupa contestatii cel putin mai mica/mare cu 0,5 puncte. altfel..nu vad rostul contestatiilor. totusi..bafta banana,depune contestatie daca stii cat ai lucrat! puss

@Asd: eu fac contabilitate la facultate si nu mi se pare grea deloc, e totul logic si chiar nu vad ce nu ai putea intelege...

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#5450 2011-07-03 19:19:04

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Ce fete destepte avem aici!  kram
Felicitari tuturor pt notele de la bac!!!  applause  bis

Iubesc si sunt iubita

#5451 2011-07-03 19:21:53

daenarys
Vizitator

carmen_21 a scris:

daenarys a scris:

Asd a scris:

da este acceptabil smile

Pai acolo ar fi cel mai greu, adica de la Spiru la Universitate e un pas urias, si a si mentionat ca nu vrea ceva foarte greu.

pai atunci sa incerce la facultatile particulare enumerate de mine.nu de alta dar astea sunt macar vazute ca fiind ok de catre angajatori.cand aud de spiru cam stramba din nas .
oricum sa incerci sa te angajezi din timpul facultatii smile

#5452 2011-07-03 19:23:40

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

De acord cu mina. Chiar mi se pare aiurea faptul ca astia la tv, vorbesc de 8 ore despre cat de "prosti" sunt elevii, iar despre notele mari nu spune nimeni absolut nimic. Ma rog, asa a fost mereu... daca se bat doua la liceu sunt pe toate posturile, daca merg 20 la o olimpiada, nu-i arata nici naiba forgetit

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5453 2011-07-03 19:25:35

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

jumatate din liceeni au picat.care e cauza?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.