homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-289

#5473 2011-07-03 21:41:37

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!

Multumesc mult, carmen, voi cauta cartile lui.

#5474 2011-07-03 21:49:43

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Incearca si Eseul , editura ART, este in jur de 30 lei , mie imi plac comentariile din el, majoritatea.

Daca te uiti pe tara sunt vreo 7-8 pagini intregi numa cu media 10 , deci sunt ceva ... ei dramatizeaza mult la tv. Eu sunt nr 5790 pe tara lol din peste 220 mii de elevi . Sunt ok lol

Ultima oara a fost editat de denise_dd (2011-07-03 21:54:28)

#5475 2011-07-03 21:55:02

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

@denise
Da, la Eseul ma refeream si eu, uitasem numele, stiam doar ca e o carte vernil lol
Nu m-am uitat pe tara, dar sunt sigura ca sunt o gramada de medii f mari. Pacat ca se pune stigmatul asta cu "generatia etnobotanicelor, a cluburilor & netului", doar pt ca o mare parte din cei care au picat s-au bazat pe copiat.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5476 2011-07-03 21:57:29

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Multumim.
Sunt o gramada de criterii, dar zic eu ca daca profesorii erau competenti si stiau sa isi indrume elevii sa invete numai era situatia asta . Pai am colegii cu medii exagerat de mari si absente o gramada , dar cu parinti de vita aleasa ...

#5477 2011-07-03 22:27:58

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

denise,vina cea mai mare o poarta profesorii? neutral

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#5478 2011-07-03 22:46:24

sonia30
Moderator

banana,fff tare in gura esti tu,reprezentanta acestei generatii wink

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#5479 2011-07-03 22:59:14

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

nu exista banana..

ai dreptate! sunt profesori care sunt tinuti pe pile in scoli, nu stiu sa predea si nici macar nu se mai deranjeaza sa o faca in conditiile in acre se vaita de salariile de nimic neutral

In al doilea rand cred ca voi ati fost foarte derutati de toate schimbarile care au suvenit pe parcursul unui singur an scolar... Imi pare rau de copiii care au invatat si au luat note de nimic..

dar aia de au scris "Ultima noapte..."  sunt curioasa daca a trecut vreunu...

#5480 2011-07-03 23:05:58

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

ok ma bag si eu.
de ce consider ca noi am fost generatie de cobai? anul acesta au picat atatia vai elevii nu au invatat nimic si fiti atenti de nu o sa dea anul viitor un bac mult mai usor si vor zice ca promovabilitatea mai mare la bac se datoreaza noii conduceri si in special domnului funeriu.
eu sunt de acord ca e vina si profesorilor si elevilor. elevii nu au invatat destul dar profesorii....nu au nici un interes. ca sa nu mai vb de corectat. adica profesorii nu predau, dar la bac corecteaza dur. de ce zic asta? poate ca mate nu stiu,fizica nu stiu dar romana stiu cata in luna si in stele. din cls a 5-a am facut romana intensiv si am fost printre primii daca nu chiar prima si am luat 9.05? hai sa nu glumim.
inca o chestie...colegii mei si-au aflat notele cu 2-3 zile inainte sa se afiseze asa ca stiu clar ca au stiut si subiectele. cei cu pile...vor ramane mereu cu pile. faza cu extrasu si trimisu subiectelor pe loc pica din start fiindca cei din minister se presupune ca le-au extras la ora 9.00 si apoi le-au trimis in centre unde au fost multiplicate, sigilate etc. singura problema e ca noi am avut subiectele la 9.04. in 4 minute nici cu slujbe nu multiplicau, sigilau si aducem sute de subiecte.
si generatiile trecute uitati un lucru. si eu vroiam sa dau 3 orale....la care fara suparare luam 10 hai 9 fara griji, sport si altele care sa-mi ridice media pana la cer. subiectele au fost cum au fost, elevii nu au fost pregatiti dar am fost o generatie de care si-au batut joc cat au putut de mult si au facut ce au vrut ei din noi.

#5481 2011-07-03 23:19:15

sonia30
Moderator

jeniffer,iar te crezi desteapta,nu? forgetit

nu zic ca profesorii nu sunt de vina,dar cea mai mare sta la elevi.voi sunteti elevi,nu aveti cum sa dati vina pe cei de-o varsta cu voi,care nu invata nimic si vor doar sa copieze.

felicitari celor cu rezultate bune si f bune! applause ei vor fi viitorul tarii.daca n-or pleca.

banana,mult succes maine!

#5482 2011-07-03 23:23:33

Madalina85
Addicted member

offtopic sonia nu stiu ce probleme ai tu de esti asa pusa pe cearta ...

#5483 2011-07-03 23:25:43

sonia30
Moderator

offtopic jeniffer,nu am absolut nici o problema.decat cu cei care se dau destepti si cred ca le stiu pe toate.adica cu tine,de exemplu.nu prea ma vezi certandu-ma cu altcineva,nu?

#5484 2011-07-03 23:31:14

Madalina85
Addicted member

Banana profii mei erau praf de tot la materiile de bac  lol si eram la un liceu destul de prestigios...dar asta nu a fost o scuza ca sa nu iau notele pe care le-am luat hmm si pot spune ca multe am invatat din Art...

si intr-adevar se corecteaza in bataie de joc...s-au luat note de 7 , iar dupa contestatie s-a ajuns la 9 si ...

In plus nu de ieri de zi, profesorii iau mita...deci nu stiu pentru ce au mai pus camerele astea pentru ca oricum am inteles ca in unele sali au fost camere web ce nu vizau decat banca 1 si 2 lol

#5485 2011-07-03 23:35:10

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

ehe, i-au cam speriat pe multi camerele astea chicot cam greu cu vorbitul, copiatul ...de asta s-au luat note mici, si nici profesorii nu i-au mai putut ajuta...ba din contra la primul gest ii scoteau afara!
se vorbeste ca subiectele ar fi fost mai grele, dar si interesul elevilor este foarte mic!
asta e ...

felicitari, fetelor puss! cine invata promoveaza...cine nu, bate din buza...evident, mai sunt si exceptii smile wink

#5486 2011-07-04 00:04:23

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

@kei, te inteleg perfect cu romana... eu am luat (acum 2 ani) 8.20 in conditiile in care fusesem din clasa a 5-a la toate olimpiadele, in liceu fusesem mereu prima pe sector,plus ca participam la tot felul de alte concursuri. Ma rog, sa zicem ca se mai intampla, dar nu stiu cum s-a intamplat ca proasta clasei care scria "frumoas-o" sa ia cu un punct mai mult decat mine.

Cat despre profi, eu am avut noroc de unii buni, din toate punctele de vedere. Exceptia era la franceza, o profesoara pe care nu o puteai numi "profesoara",ne-a invatat atat de bine, incat am ales latina la bac. Asa ca, daca o profa de mate/romana s-a comportat asa cu elevii, inteleg si eu cum a  fost posibil sa pice un liceu intreg.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5487 2011-07-04 00:13:07

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Nu poarta nimeni niciun profesor vina ca unii nu sunt in stare sa deosebeasca un text dramatic. Singura vina pentru promovabilitatea ce o are generatia asta o poarta chiar elevii.
Eu sincera sa fiu,nu ma intalnesc pe la terase/cafenele cu profesorii care ar trebui sa fie la ore,ci cu  elevii. Pai cum e o vorba,Dumnezeu iti da,dar nu iti baga si in sac. Pai au avut la alegere din 3 opere dramatice,mari si late.
Bun,unii vor spune ca "Vai,nu ne-a predat profesorul la clasa". Pai bine,bine,dar programa o aveai,nu era datoria profesorului sa vina cu tine acasa sa te puna sa inveti.
Si cand ii auzi ca vor sa faca petitii  forgetit  Ce vroiau? Sa fie enuntul : " Caracterizati-l,va rog frumos daca aveti timp si chef,daca v-ati trezit ok in dimineata asta, pe Zaharia Trahanache,sau pe Zoe". Cam asta vor cei de au de gand sa faca petitii.
Se plang ca le-a bagat camere. Pai bineinteles...trebuie corectitudine,trebuie sa se inceapa de undeva.

Ce am scris mai sus nu are nicio legatura cu nimeni de pe aici.

#5488 2011-07-04 00:14:16

Madalina85
Addicted member

rotfl Bianca rotfl2 mor de ras

" Caracterizati-l,va rog frumos daca aveti timp si chef,daca v-ati trezit ok in dimineata asta, pe Zaharia Trahanache,sau pe Zoe"

#5489 2011-07-04 00:17:44

*joy*
Insomniac member

Pai da Jen,cam asa ar fi vrut unii. Cand imi asteptam nepoata sa iasa de la proba la romana,a iesit o tipa care nu stia nici macar sa reproduca ce a avut de facut la subiectul al3lea. A rupt foaia cu subiectele,a inceput sa isi bage si sa isi scoata pe acolo. Si una peste alta,se plangea ca abia s-a trezit in dimineata respectiva  forgetit

#5490 2011-07-04 00:23:31

*joy*
Insomniac member

Si nu va mai numiti cobai,ca asa se numeau si aia de anul trecut  forgetit  Si preconizez ca in 3-4 ani,se va ajunge la prmovabilitate pe undeva pe la 5-10 %,si fara camere si cu camere,si cu profesori competenti,si cu profesori incompetenti.

#5491 2011-07-04 00:44:57

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

de acord cu tine biannca ce s-a intamplat la romana aici sunt de acord ca nu ar trebui sa isi ia bacul daca nu au fost capabili sa deosebeasca un text dramatic.
dar la matematica la mine au dat o formula in breviarul teoretic si pentru acelasi ex la bac au asteptat alta formula si la biologie a fost din nou confuzie ca au intrebat niste chestii care nu erau in carte,precizez ca am 3 manuale si in nicio carte nu apareau informatiile. din cauza acestor chichite nu aveai cum sa pici bacul dar mi se pare ca isi bat joc de noi. nu am invatat degeaba o formula care atunci cand o aplic sa imi zica ca este gresita si nici la biologie nu a fost corect. este vina elevilor dar si a profesorilor.
eu am dat anatomie de ex. in cls 11, am avut in primul sem un profesor care ne povestea ca nu este bine sa ne masturbam si ca sa ne gasim linistea interioara cu nush ce tehnici indiene, deci nimic de anatomie. in sem II a venit o profa care saraca s-a chinuit sa predea de la inceput dar nu am ajuns sa facem nici jumatate de materie. eu nu am facut meditatii la biologie nici ptr bac nici ptr admitere. si nu te supara, nu e vina mea ca desteptul ala nu mi-a predat nimic. eu ce vina am aici? ca e doar vina elevilor nu?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.