homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-290

#5492 2011-07-04 00:51:58

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!

kei,nu vreau sa intru in polemici cu tine. Iti spun doar ca eu am avut o profa de romana care ne povestea numai si numai de cainii si pisicile ei. Datoria ta ca elev in 4 ani de liceu care a fost? Cumva doar sa mergi la scoala si sa astepti sa iti intre totul in cap,incat sa fi in stare sa redai totul la bac? Cam asta vreti voi?

#5493 2011-07-04 01:16:45

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

nu.vreau sa vina un profesor care sa isi predea materia da? nu am cerut a mi-o bage el in cap sau altceva fiindca daca ma lasam pe mana profesorilor mei nu imi luam bacul (mai putin la romana unde e extraordinara profa).am cerut un profesor care sa vina si sa ne explice materia pe care ne-o preda fiindca deaia e pus acolo nu? din acest motiv am 3 carti la anatomie si caiete de la n persoane. am invatat singura! asta nu mi se pare ok. inveti inveti singur dar crede-ma ca mai ai nevoie de cineva sa iti explice cum se transmit impulsuri si o groaza de alte chestii care le poti invatat pe de rost din caiet dar nu pricepi nimic. pentru asta merg la sc? ca sa ma duc apoi acasa sa iau cartea sa citesc si sa invat totul pe de rost?
referito la profa ta....imi pare rau ptr tine...asa am avut in cls a 9-a un profesor de matematica care nu ne preda nimic, nu stia cum sa rezolve ex si zicea las ca rezolvati voi acasa. nu am fost prosti si am facut cerere la directiune sa ni se schimbe profesorul! a iesit scandal dar nu au avut de ales si au trebuit sa ne alt profesor! pentru asta exista parinti, comisii de evaluare, inspectoratul etc.noi nu am stat sa isi bata joc de noi! profesorul de biologie nu am putut sa il schimbam fiindca oricum era inlocuitor!
biannca nu cer sa imi intre toata materia in cap la sc si sunt de acord cu tine ca elevii sunt prosti, dar este si vina profesorilor si oricat ai nega asta,tot asa va ramane. nu e vina mea ca nu imi vin profesorii la ora, ca nu isi predau materia, ca nu le pasa. eu nu sunt unul dintre elevii care o chiulit si o petrecut 4 ani de zile si uite! astea sunt note?e bataie de joc!

Ultima oara a fost editat de kei (2011-07-04 01:23:06)

#5494 2011-07-04 01:20:23

*joy*
Insomniac member

Eh,stai sa ajungi la facultate,si apoi vorbim de metodele de invatat  forgetit  singur/sau cu explicatiile profilor.

#5495 2011-07-04 01:20:42

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

oricum imi pare rau daca nu esti de acord,fiecare are dreptul la o parere proprie. eu am iesit somn usor si ne mai auzim! puss

#5496 2011-07-04 01:24:20

*joy*
Insomniac member

kei,nu am afirmat ca elevii sunt prosti  wink  Daca erau prosti,nu mai luau 10,sau note asa mari cum apropo,ati luat toate pe aici.
Pur si simplu nu sunt de acord sa se dea vina pe altcineva.

Publicitate

loading...

#5497 2011-07-04 04:39:33

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

nu prea vreau sa ma bag in discutia asta fiindca nu ma priveste absolut deloc ce fac etno-botanistii de azi si imi pare bine ca nu au mai luat toti analfabetii bacul deoarece analfabetii de azi sunt medicii/inginerii de maine. dar m-a facut curioasa un singur paragraf dintr-un post:

kei a scris:

... si la biologie a fost din nou confuzie ca au intrebat niste chestii care nu erau in carte,precizez ca am 3 manuale si in nicio carte nu apareau informatiile. ...

asa ca am dat un search pe bac.edu.ro si am vazut ca s-a luat nota 10 la biologie.. acum daca cineva a putut sa ia 10 e clar ca acea informatie a existat undeva.. ca a citit-o dintr-o carte sau i s-a spus la clasa nu stiu.. dar de aflat se afla

suntem o tara de etno-botanisti care vrem sa luam bacul cu oua si ratze si sa mergem la facultate in "bucale" ca e mishto.. dar 4 ani de zile am dormit la primele 2 ore sau am tras "o bauta" cu baietii si acum plangem ca profii sunt naspa, ca au pus camere si nu ne-au lasat sa copiem.. oh daa..
si profesorii au vina lor ca nu toti sunt competenti sa predea materia de bac dar daca intradevar vrei sa inveti si sa treci (cu minim.. macar decentul de 5!!) toti inveti ceva ceva

cam la asta se rezuma postul meu referitor la bac..  in incheiere varul meu care zice ca a facut meditatii a "luat" bac-ul cu 3.3 la romana si 4 la mate.. soarta.. ce sa-i faci.. daca nici de 5 nu sunt in stare..sa ramana cu 12 clase.

edit: felicitari fetelor pt notele la bac!!

Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2011-07-04 05:24:01)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#5498 2011-07-04 07:56:09

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Biannca a scris:

Eh,stai sa ajungi la facultate,si apoi vorbim de metodele de invatat  forgetit  singur/sau cu explicatiile profilor.

Mare dreptate iti dau cu asta. Mie imi venea profu de anato la curs, imi punea un filmulet cu inima ca alea de pe discovery, imi arata niste imagini pe atlas, mai punea o disectie si asa treceau 2 ore in care iti spunea ca inima are preicard, miocard si endocard, 2 atrii si 2 venrticuli iar la partial aveam de invatat 120 de pag si daca nu era ca in carte picam sau daca nu scriam la un subiect de 5. Vedeti voi atunci invatat de una singura si cautat ca nebuna la imagini sau formule si definitii  forgetit

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#5499 2011-07-04 08:41:00

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

pana la urma nici nu prea mai conteaza a cui este vina.da-o incolo de treaba...daca nici nota de trecere nu esti in stare sa iei,inseamna ca ai pierdut 4 ani degeaba!! elevii din ziua de azi sunt niste zeflemisti,ii doare undeva de viitorul lor,ei cred ca e de ajuns sa ai un rezultat bun pe o foaie de hartie pt a "fi destept".pe naiba! si eu am avut profi idioti,insa asta nu m-a impiedicat sa nu invat singura.insa de-a lungul timpului eu am vazut mai mult elevi care cand aud de bac,nu se gandesc sa se pregateasca invatand,ci sa afle noile metode de copiat,noile dispozitive care te ajuta,etc lol
cand am dat eu bacul,un elev care era in sala cu mine nu a scris nimic pe foaia de examen si se lauda la toti "da ce plm,oricum am platit 1000 de euro si iau 10" neutral  pai in ritmul asta...unde vom ajunge? in Romania majoritatea sunt analfabeti cu diploma,insa sincera sa fiu nu mai valoreaza nimic diplomele din ziua de azi.
mai auzeam fete/baieti care intreaba"oare conteaza daca fac o facultate de prestigiu,am un punct in plus la angajare"? roll  in loc sa se preocupe sa iasa cu ceva  cunostinte din facultate forgetit .in ziua de azi,majoritatea trec ca gastele prin liceu si facultati,examenele se platesc si cunostintele sunt 0! si cei putini care chiar invata,sunt dezamagiti ca un analfabet cu bani le ia locul si ajung sa se siuncida din cauza unui sistem de 2 lei.
sincera sa fiu,intr-adevar o fi fost totul mai strict anul asta la bac,insa cred ca i-au prins doar pe cei mai putin norocosi smile
oriunde mai citesc stiri,pe forumuri,toti se lauda ca au copiat si se bucura ca la ei s-a putut.
imi inchipui cati ar fi luat bacul,daca intr-adevar ar fi fost controlata fiecare sala de examen din tara.....

Ps:felicitari tuturor care ati reusit puss

Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-07-04 08:44:00)

#5500 2011-07-04 08:53:27

anna10
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-05-12

felicitari fetelee pentru rezultate...ati avut note extreeemmm de mari....puss

http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif

ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti?

#5501 2011-07-04 09:20:30

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Vad ca s-au incins spiritele pe aici lol

Mi se pare cea mai mare abureala faza cu "s-au emotionat saracii din cauza schimbarilor" forgetit cine a invatat, a luat note mari (a se vedea n exemple pe forum). Cine n-a invatat si s-a bazat pe inspiratia divina, pe copiute sau pe ajutorul colegilor mai fraieri care sa le sopteasca, au luat o mare teapa.

In alta ordine de idei, am vazut ca intreba cineva de comentarii complete... daca vreti, vi le scriu eu pe ale mele smile sunt facute de profa mea din liceu, deci nu se gasesc prin toate cartile smile

LE: si sunt usor de invatat, eu nu prea dadeam pe la romana angel , era prea galagie in clasa si oricum nu invatam nimic stand acolo.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-07-04 09:29:24)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5502 2011-07-04 09:23:15

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nu merg si nu am mers niciodata pe ideea "pe vremea mea" insa ma uit de la generatie la generatie cum elevii se duc in jos, cum nivelul de educatie si de interes se duce in jos.  Sa nu fii in stare sa faci deosebirea intre genurile literare (chestie pe care o inveti in clasa a 7-a) mi se pare strigator la cer. Sa nu fii in stare sa scrii corect cand ai ajuns la sfarsitul clasei a 12-a de asemenea mi se pare jalnic. Pai eu ca profesor corector de romana daca vad pe foaie de examen scris "cand vi", "trebuie sa fi" sau "ce face-ti" cum pot sa fiu indulgent la corectare cu elevul respectiv cand din start imi formez opinia ca el nu are ce cauta la examenul de bac? Si nu, nu vorbesc in necunostina de cauza, pentru ca an de an rezolv si eu fiecare proba de bac de la profilul pe care m-am terminat eu, asa de verificare, iar subiectele de anul asta nu au fost imposibile, se putea lua un 5 cu un minim de interes.

Specineme au fost si in anul in care am dat eu (2007) cu celebra varianta cu Vasile Voiculescu la subiectul III. Se imparteau subiectele si cel din prima banda "Aaa, e simplu, ba, Eminescu" Cand a ajuns foaia la mine am ramas "Ce Eminescu ma?  va "

Ultima oara a fost editat de Emilya (2011-07-04 09:24:44)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#5503 2011-07-04 09:44:34

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Felicitari fetelor !! (scuze de intarziere, dar ieri am fost de dimineata de mi-am vazut rezultatele hjarta si apoi am fost la munca toata ziua)

puss

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#5504 2011-07-04 09:50:11

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

pe mine ma distreaza Androneasca, la tv. A zis ca nu isi poate explica de ce au picat atat de multi elevi, cat a fost ea ministru, fiind o promovabilitatea de peste 80%. Ca nu e de acord cu camerele din clase, ca elevilor trevuie sa li se acorde prezumtia de nevinovatie, si ca trebuie sa iasa din scoala educati de asa natura incat sa nu copieze lol     va  Ce chestie, pana anul trecut a invatat toata tara, iar anul asta s-au intimidat saracii de camere si au picat jumate.

Voi fetelor, bucarati-va ca ati apucat anul asta, ca nu se stie ce va mai fi de la anul daca pleaca Funeriu. E adevarat, s-a mai copiat, dar nu ca pana acum. Va simititi frustrate ca aveti cativa colegi (prosti) care au luat note mai mari (si aveti dreptate sa va simtiti asa), dar daca dadeati in anii trecuti posibil sa va fi simtit si mai prost, pt ca un liceu intreg ar fi luat note mai mari pe copiat. Va spun din experienta, am fost a 300-a si nu stiu cat din liceu cu 9,40 la bac.

Si sa vedeti ce frustrate ati fi fost cand ati fi intrat la facultate, si ati fi vazut ca jumate din colegii care au intrat inaintea voatra sunt analfabeti. Nu zice nimeni ca anul asta nu s-a miscat niciunde, dar macar e un pas inainte. Si fata de anii trecuti, au promovat jumatate.

#5505 2011-07-04 10:05:42

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

Banana, dar ai colegi, sau cunosti cazuri concrete de elevi care sa fi invatat pe bune, sa aiba note mari la scoala si sa pice bacul?

Stiu ca pare greu de crezut, dar sunt licee unde elevii NU STIU SA SCRIE BINE SI SA CITEASCA. Si e adevarat!!!
Mama mea a predat cativa ani franceza la un grup scolar din orasul meu. Veneau beti la scoala, ba chiar stateau cu dozele de bere pe banci, cu fundul pe banci, scuipau seminte, vorbeau ca dracu'. Unul a facut-o pe o profa de romana curva, in timpul inspectiei pt grad, pt ca l-a ridicat in picioare. Si cand au dat bacul: SURPRIZA: au promovat aproape toti. Tocmai de-asta, maica-mea a dat apoi titularizare pe institutori, si acum e educatoare smile
Exsta astfel de licee, si fiti sigure ca daca acolo s-au luat masuri, cu siguranta nu a trecut niciunul.

#5506 2011-07-04 10:06:28

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

sonia, inteleg ca ai o antipatie pt Jennifer dar pe forumul asta fiecare are loc, ok?
las-o mai usor cu etichetarile te rog

#5507 2011-07-04 10:10:22

yoyolina
Moderator

Pile la comisii, corectari in doru' lelii.

Cand am dat eu bacul, la proba de profil s-au luat note de 7 si 8, care s-au marit dupa contestatii la 9 si 10. Verdictul? Prima comisie n-a avut chef sa corecteze ca lumea.

Cat despre profi... nu zic, sunt unii pe care nici in fund nu-i doare de elevi. Dar mai sunt si profi care isi dau interesul, dar pur si simplu n-au cu cine. Daca o lasa mai moale, e prost profu', ca nu si-a dat interesul, ca nu a tras de tine. Daca se impune, e al naibii, alta treaba n-are decat sa va terorizeze?

#5508 2011-07-04 10:13:03

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

banana,ai si tu dreptate pe de-o parte cu profesorii...insa daca sunt si profi buni,care isi fac treaba si elevul nu intelege sau nu e atent si nu-l intereseaza,atunci nu e vina profesorului nu? am zis-o si mai sus...si eu am avut niste profi idioti,care nu aveau nicio treaba cu predatul,veneau si ne dictau din carte.si intr-a 12-a eu m-am pregatit singura,fara meditatii si fara sa am profesori excelenti.deci se poate si asa,profesorul nu iti baga informatia automat in cap wink
da,asta e job-ul lor,de profesor.unii nu isi fac datoria,insa altii da...dar daca pe elev il doare in partea dorsala de invatat,nu vad vina profesorului wink
cat despre cei care aveau 9 si 10 la scoala si nu au promovat...inseamna ca nu aceea era valoarea lor.daca ei chiar erau buni,nu cred ca nu reuseau sa scoata macar un 6-7 la bac.e imposibil.

#5509 2011-07-04 10:23:21

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

banana,sa ia profesorii 40 din salariu pt ca analfabetii nu vor sa invete?stau printre ei zilnic si au zis ca ei merg la bac sa copieze,au deja copiute facute...4 ani nu merg la prima ora si la ultima pleaca.eu nu zic pe vremea mea..da,frate,treziti-va!sunt si uscaturi printre profesori,am mai zis,si o zic si in viata reala,da elevii...si nu etnobotanicele i-au facut asa,ci speranta si convingerea ca romania e tara lui merge si asa...

camy,ea incepe mereu sa intervina si sa loveasca in profesori ca nu stiu sa scrie,ca .....ce i-am zis?acum se da nevinovata...ufff...toata lumea aproape a vazut cum e...

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-07-04 10:26:03)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#5510 2011-07-04 10:31:58

yoyolina
Moderator

Eu am mai zis-o... examene de admitere la liceu si la faculta. Toata lumea alearga frate dupa note, intr-un hal fara de hal, dar nici nu invata, le vor pe ochi frumosi. Iar profii le umfla mediile in generala si liceu, sperand ca in ciclul urmator de invatamant se vor trezi la realitate, dar chestia asta nu se intampla. Intra cu medii mari la liceu, pica la bac; intra cu medii mari la faculta, dar continua sa nu le pese, sa copieze la examene, si cauta note mari in speranta ca angajatorilor le vor cadea fetele cand se vor uita pe mediile de absolvire forgetit

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.