homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-293

#5549 2011-07-04 13:38:58

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!

Mai, ce aveti cu etichetarile astea cu " generatia etnobotanicelor " ? Serios acum, eu nici macar nu fumez ( ma refer la tigari " normale " ), nu beau, am un simt ridicat al responsabilitatii ( nu ma intelegeti gresit, nu ma laud, pe bune, chiar nu asta e ideea, ma refer doar ca nu suntem toti o apa si un pamant ), dovada si media mare la bac ( si ca sa nu creada cineva ca nu e pe bune, pe anii de liceu am 9,93 ), asa ca ... nu stiu, chiar NU e drept sa fim toti bagati in aceeasi oala si etichetati in felul asta ... Unii chiar invata. Si unora chiar le pasa. Si parerea mea referitoare la toata polemica asta cu " cine e de vina " ... e vorba de elevi ( probabil in primul rand ), dar si de profesori ( UNII. Eu am avut mare noroc cu profesori dispusi sa stea la scoala pana la 10 noaptea sa faca pregatire ). Mi se pare nedrept sa se arunce cu noroi DOAR in profesori, asa cum poate mi se pare putin nedrept sa fie acuzati NUMAI elevii. Desigur, depinde de la caz la caz. Credeti-ma, am avut profesori extraordinari. Si cei care au luat note mici poarta exclusiv vina. Dar asta nu inseamna ca pe undeva prin tara asta nu or mai fi si profesori carora nu le pasa atat de mult, si atunci " vina " se imparte la 2 ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5550 2011-07-04 13:52:33

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

kdeea...subscriu....nici eu nu inteleg eticheta de generatie a etnobotanicelor!

#5551 2011-07-04 13:56:07

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

yoyolina a scris:

Vad ca s-au incins spiritele pe aici lol

Mi se pare cea mai mare abureala faza cu "s-au emotionat saracii din cauza schimbarilor" forgetit cine a invatat, a luat note mari (a se vedea n exemple pe forum). Cine n-a invatat si s-a bazat pe inspiratia divina, pe copiute sau pe ajutorul colegilor mai fraieri care sa le sopteasca, au luat o mare teapa.

In alta ordine de idei, am vazut ca intreba cineva de comentarii complete... daca vreti, vi le scriu eu pe ale mele smile sunt facute de profa mea din liceu, deci nu se gasesc prin toate cartile smile

LE: si sunt usor de invatat, eu nu prea dadeam pe la romana angel , era prea galagie in clasa si oricum nu invatam nimic stand acolo.

Chiar te rog sa imi trimiti comentariile, iti dau mesaj cu emailul meu? angel

#5552 2011-07-04 13:58:28

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

eh, asta e o prostie. Daca e sa o luam asa, nici generatie care a dat bacul anul trecut, sau in 2009, 2008 etc nu s-a omorat invatand (eventual copiind), si si atunci fumau liceenii etnobotanice sau mai stiu eu ce prostii. Asa, generatii ale etnobotanicelor ar tot fi de multi ani incoace, dar nu trebuie generalizat, bineinteles.
Intotdeauna vor fi si copii seriosi, si neseriosi, nu e cazul sa fie bagati toti in aceiasi oala

Ultima oara a fost editat de meliko (2011-07-04 14:01:19)

#5553 2011-07-04 14:01:55

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

felicitari fetelor! applause

Publicitate

loading...

#5554 2011-07-04 14:03:05

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Da karina, trimite-mi smile Doar ca o sa dureze ceva pana le primesti, eu si lucrez smile Dar pana incepi a 12a, le ai tongue

Bravo si celorlalte fete smile Al naibii bac, ete ca s-au putut lua si note mari smile

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-07-04 14:04:16)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5555 2011-07-04 14:04:34

kdeea
Platinum member

Multumim, camysh smile

Merg la Comunicare si relatii publice, in Cluj. Poate iesim o data la o cafea dupa ce incepe anul smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2011-07-04 14:05:28)

#5556 2011-07-04 14:06:09

daenarys
Vizitator

felicitari tuturor fetelor puss

#5557 2011-07-04 14:08:42

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Felicitari fetelor pentru notele obtinute ... iar faptul ca au pus camere in sali nu e o scuza , pentru ca daca si cei ce sustin proba la bac s-ar fi pregatit cum trebuie (sau le-ar fi ramas ceva din cei 4 ani de liceu) ar fi promovat bacul , probabil nu cu note mari dar ar fi promovat ... Si nici profesorii nu sunt devina, eu de exemplu am avut profesori dezinteresati total si tot am luat bacul , si asta fara sa invat doar cu ajutorul cunostintele pe care le aveam acumulate in timpul liceului .  Nu l-am luat cu nota mare, dar am luat pe cat stiam ... asa ca orice elev daca in timpul liceului isi da cat de cat interesul nu are motive sa pice , si nici nu prea are scuze ca  nu a promovat .

Ultima oara a fost editat de cornflower (2011-07-04 14:10:28)

#5558 2011-07-04 14:13:04

kdeea
Platinum member

Mie ce mi se pare inadmisibil este sa nu iei bacul la romana. Inteleg ca matematica e grea, fizica, biologia etc, dar sa obtii o nota sub 5 la romana mi se pare strigator la cer. Macar atat, ca vorba aia ... e ROMANA, totusi. Nu fizica cuantica.

#5559 2011-07-04 14:16:18

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

parerea mea cu camerele si asa e ca puteau sa le puna dar sa nu faca atata tam tam..se puteau pune undeva discret acolo, sa functioneze si atat. dar cand intri in sala si stii ca esti filmat, poti sa stii oricat de bine, tot ai sentimentul ala ca esti filmat si te simti prost, nu te mai concentrezi la fel

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#5560 2011-07-04 14:19:36

astera
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

felicitari tuturor puss. si surioara mea a avut 8.33 media... a luat la romana 7  si un pic, cea mai mica. nu stiu de ce naiba, dar siiiigur putea mai mult. smile. istorie 9 si ceva , geografie 8 si ceva parca. binisor.

#5561 2011-07-04 14:20:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

kdeea a scris:

Multumim, camysh smile

Merg la Comunicare si relatii publice, in Cluj. Poate iesim o data la o cafea dupa ce incepe anul smile

acolo am fost si euuuuuu! big_smile
o sa-ti placa, eu am iubit tot ce am facut acolo hjarta

clar, ne vedem, vine si calle, poate si ramo big_smile

#5562 2011-07-04 14:22:38

kdeea
Platinum member

Super. Vai, numai de bine am auzit despre facultatea asta, sa dea Dumnezeu sa fie bine. Punem de-o intalnire mai incolo in cazul asta ! puss

#5563 2011-07-04 14:26:51

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

dar camerele alea nu au functionat cum trebuie peste tot ,eu cunosc un caz in care nu a avut camere in sala si profesorul i-a luat foaia sa le dicteze celorlalti care nu stiau nimic , in sala aia au fost doar 2 elevi care aveau idee despre cum se rezolva subiectele ... si au picat si acestia .Pentru ca mai bine erau camere decat sa fie presati de profesorii supraveghetori sa termine mai repede ca sa le dea si celorlalti , si intr-un final in ultima jumatate de ora sa le ia foaia de pe banca sa dicteze pentru restul din clasa ... Si cum imi spunea persoana care a patit asta , mai bine erau camere , pentru ca niciodata nu s-ar fi asteptat sa nu ia bacul dintr-un asemena motiv, pentru ca daca pica pe prostia ei mai era ceva ... dar sa pici in conditiile astea nu prea e normal.

Ultima oara a fost editat de cornflower (2011-07-04 14:27:52)

#5564 2011-07-04 14:28:18

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

yoyolina, ti-am trimis direct mail ca mesaj nu stiu sa dau. Conteaza sa ajunga comentariile acelea pana in clasa a12a ca pana atunci ma uit peste ce am si invat la biologie. Multumesc

offtopic Ma simt oarecum vinovata de "spiritele incinse" de aici ca eu am scris prima despre profesoara mea care nu prea face nimic la ora big_smile Oricum parerile sunt impartite, eu una nu pot sa numesc "profesor" pe doamna care mi-a predat mie romana anul acesta in conditiile in care in opinia ei e ok daca inveti pentru bac doar 3-4 opere, dar asta nu inseamna ca nu ma chinui sa fac rost de ce imi trebuie sa ma apuc de invatat pentru bac, daca ea nu face mare lucru la clasa macar sa fac eu acasa ca pana una alta e in joc viitorul meu ca ea oricum mai are putin si iese la pensie.
Oricum, indiferent de profesorul de la clasa un copil bun, care invata si isi da interesul ia bacul cu siguranta. Cand vad ca unii au profesorii asa buni la clasa dar nu invata nimic ma gandesc sa fac schimb de profesori cu ei asa eu sunt multumita ca am la clasa "un nebun" care ne dicteaza 5 pagini pe ora si ne asculta la fiecare ora, iar ei sunt fericiti cu un profesor la care poti sa dormi lejer la ora ca nu il intereseaza.

#5565 2011-07-04 14:31:50

kdeea
Platinum member

camysh ... nu ai idee de vreo chirie cat de cat rezonabila ? lol Am fi 2 fete si cautam o garsoniera ...

#5566 2011-07-04 14:45:17

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

camysh a scris:

kdeea a scris:

Multumim, camysh smile

Vin si eu! Adica depinde cand va intalniti, dar daca sunt aici vin smile

#5567 2011-07-04 14:46:06

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

space a scris:

camysh a scris:

kdeea a scris:

Multumim, camysh smile

Vin si eu! Adica depinde cand va intalniti, dar daca sunt aici vin smile

si eu as vrea, daca ma primiti  rodnar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.