homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-295

#5587 2011-07-04 17:23:46

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!

pai ce crezi? smile
acum depinde ce medic de familie ai si cum te intelegi cu el.

#5588 2011-07-04 17:25:00

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

se plateste. exista o lista de preturi pt tot felul de adeverinte pe care ti le da medicul de familie.

#5589 2011-07-04 17:54:10

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

costa cam 15 lei,parca atat am dat eu

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#5590 2011-07-04 17:56:55

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

mie imi era ciuda ca cel din spatele meu nu mi-a dat sa copiez la mate, eu ii dadusem un exercitiu... si acum cand am vazut ca a luat 7.6 si eu 9.05 am multumit divinitatii ca nu am putut copia lol

#5591 2011-07-04 17:59:00

rrammonna
Diamond member
Inregistrat: 2007-11-07

deea lol lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#5592 2011-07-04 18:31:38

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

EuuEuu a scris:

Si..cine merge la Cluj la faculta ?? big_smile

Eeeu big_smile

Camysh - ok, am inteles, mersi smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5593 2011-07-04 18:46:29

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

deea rotfl

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#5594 2011-07-04 18:57:35

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

daaaa lol chiar asa a fost. la info nu puteai nici macar sa ridici ochii de pe lucrare ca se criza tipa... si la info am luat 10, ala a luat 9. cand l-am intrebat inainte de proba daca stie bine info... mi-a zis ca pe cea mai proasta lucrare a facut 9.90.. pe mine ma batea stresu'. cum s-ar spune pe la noi... "i-am luat fatza la fraier" lol . ce rea sunt.

#5595 2011-07-04 19:35:42

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

si.. la Brasov care vine? sau, care se gandeste sa vina? smile

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#5596 2011-07-04 22:39:24

alyush
Platinum member
Inregistrat: 2009-10-05

eu vin la BV hjarta

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#5597 2011-07-05 14:12:03

coraline
Addicted member
Inregistrat: 2010-06-09

Hai sa imi dau si eu cu parerea. Degeaba ne certam aici ca ba copiii, ba profesorii. Eu zic ca toti sunt de vina, insa mai adaug o categorie: parintii.
Parintii nu vad ca plodul lor e analfabet? ca scrie "frumoas-o" sau "sami"? Il doare undeva sau e mult prea ocupat sa ii mai pese, ii plateste meditatii (care din pct meu de vedere sunt o prostie) si atata.
Profesorii care nu mai dau 2 bani pe studiul elevilor, spun si useri pe aici ca nu ii invata absolut nimic si cheama pe toti la meditatii.
Elevii care au invatat ca nu scoala il face pe om, ci tupeul, nesimtirea. Nu mai invata pentru ca si-au dat si ei seama pana la urma ca nu fac absolut nimic cu tonele de informatii din scoala. Cine naiba o sa continue sa invete despre dicotiledonate? Eu una nu, desi am facut realul si mi s-a bagat pe gat.

De ce inafara lumea nu este asa? Acolo elevii nu sunt nesimtiti si parintii ocupati? Ba da, insa acolo se invata ce trebuie, nu se face o programa stufoasa, nu se face un invatamant cretin, nu exista meditatii cum la noi este la moda sa faci o meditatie sau doua dupa scoala.

Degeaba spuneti ca "vai uite aia au stiut, altii de ce nu?" Altii fac meditatii la greu, altii au pile. Nu toti isi permit meditatii, unii nici nu vor, eu nu am facut o meditatie in viata mea si daca as lua-o din nou de la capat as face la fel.
Altii da, nu invata, e normal, altii au avut profesori care nu i-au invatat si nu mi se pare logic sa inveti singur, sa cauti pe net informatii si cursuri ca sa inveti. Atunci de ce mai mergi la scoala? Stai acasa cu internetul in brate si studiezi.

Asa ca dragii mei, cearta este complet aiurea pentru ca, pana nu se va modifica ceva in structura programei, a salariilor si astilului de predare, copiii vor fi din ce in ce mai prosti.

Eu una spun cu mana pe inima ca teancul de 1000 de pagini *numarate) de la matematica nu m-a ajutat cu nimic, sunt economist contabil, nu folosesc integrale, nu m-au ajutat cu nimic noptile pierdute studiind sa imi practic meseria. Si nici studiile aprofundate despre sporii ciupercilor sau cele despre chimia organica.

Una este sa le stiu la mod general, sa am o cultura generala, alta e la scoala sa fac studii ca si cum ar fi specializarea mea.

Parerea mea..!

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#5598 2011-07-05 14:50:22

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

de acord cu tine coraline, aceeasi parere o am si eu, cu mentiunea ca eu am facut pregatire la matematica pentru examenul de capacitate si la franceza pentru bacalaureat.

#5599 2011-07-05 17:29:59

sub
Platinum member
Inregistrat: 2010-05-29

integralele se folosesc in inginerie la greu.
scoala te invata de toate, poate unuia ii folosesc integralele, altuia chimia organica, etc.
daca pe mine nu m-ar ajuta deloc integralele de ce sa le invat? as putea sa spun ca invat numai ce imi place (ca doar aia vreau sa fac pe viitor), dar nu putem noi sa alegem ce invatam si ce nu.. aici ar trebui revizuita programa.

de ce in afara lumea nu este asa? pentru ca gradul de nesimtire este muult mai jos decat la noi, acolo nu e frauda pe care o avem noi, etc.. dar romanu e roman si asa a fost invatat, sa fure. fiecare natie are mentalitatea ei
daca pui camere de supraveghere nu-i bine, ca e militarie si elevii se simt "urmariti" cand dau examenul, daca renunti la ele iar nu e bine, ca se copiaza pe rupte si iau 8-9 cand de fapt nu stiu nici de 5.

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#5600 2011-07-05 17:37:25

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

de acord cu tine Cora.. dar astia sunt copii/parintii/profesorii de azi.. cu asta ne falim
lasa ca prea multi au intrat la facultati si si-au luat diplome si ei habar nu au sa lege 2 cuvinte sau sa faca o ecuatie.. e mai usor sa copieze de la colegul care nu a petrecut tot liceul/facultatea prin cluburi pe banii lu taticu.. anul asta nu s-a mai copiat ca in alti ani si s-a vazut nivelul la care ne aflam.. in cativa ani daca se mai pun cateva lucruri legate de programa la punct se va face o diferenta intre cei care chiar au ceva in tartacuta si nu e pus doar sa nu ploua in gat si cei care vor crede in continuare ca Nichita Stanescu este femeie.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#5601 2011-07-05 17:46:09

sonia30
Moderator

nu se va scimba nimic,mihaela,crede-ma.eu lucrez dupa manuale din 1998.bine,eu fac cese cere,ma doare undeva de manuale,da tot trebuie parcurs si-ala.ca daca vine vreo inspectie ma intreaba unde am ajuns in planificare.tara asta e compromisa...

si doar o parte din profesori e asa.nu toti...

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-07-05 17:46:46)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#5602 2011-07-05 17:47:10

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

tot_el23 a scris:

daca pui camere de supraveghere nu-i bine, ca e militarie si elevii se simt "urmariti" cand dau examenul, daca renunti la ele iar nu e bine, ca se copiaza pe rupte si iau 8-9 cand de fapt nu stiu nici de 5.

Exact lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5603 2011-07-05 17:51:51

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

sonia30 a scris:

nu se va scimba nimic,mihaela,crede-ma.eu lucrez dupa manuale din 1998.bine,eu fac cese cere,ma doare undeva de manuale,da tot trebuie parcurs si-ala.ca daca vine vreo inspectie ma intreaba unde am ajuns in planificare.tara asta e compromisa...

si doar o parte din profesori e asa.nu toti...

eu sper si tind sa cred ca se va schimba ceva.. nu vreau ca peste 5-6 ani sa fiu pe mana unui medic care a trecut prin liceu si facultate ca gasca prin apa.. nu vreau sa-mi las casa pe mainile unui inginer care toata facultatea a baut si la examene a copiat.. vreau sa fim si noi o tara cu oameni care daca vor sa ajunga cineva in viata sa invete.. nu sa profite..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#5604 2011-07-05 17:55:13

sonia30
Moderator

eu sunt mai realista...dupa tot ce vad in jurul meu...

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-07-05 17:56:06)

#5605 2011-07-05 18:42:09

coraline
Addicted member
Inregistrat: 2010-06-09

tot, eu tot la revizia programei faceam aluzie. doamne, sa nu credeti ca acum nu vreau sa se mai predea, sigur e ok sa se predea, dar nu la aceste grade de dificultate si stufosenie. adica da, cultura generala e importanta, si e bine sa stii ca exista ceva pe lumea asta numit "integrala" dar de aici pana la a face intr-un an scolar materie de nu mai stii pe ce lume traiesti...e cale lunga.

nu mai stiu unde am citit, sigur pe forum, un lucru: la o facultate din Buc profesorii care predau erau straini si studentii veneau cu placere la cursuri, faceau proiecte, se aplicau cunostintele in practica si toti intelegeau despre ce se vorbea. Dar la examen proful era roman si le cerea toceala pe sute de pagini si abia reuseau sa treaca.

Am ramas inca in sistemul vechi, unde daca  tocesti e totul bine si frumos. Eu ma tin minte pe mine la fizica, toceam de rupeam ca sa iau note mari la lucrari dar nu pricepeam nimic, daca imi dadea o problema eram vai de mine. Pentru ca procesul in sine imi era necunoscut.

si daca cineva s-ar uita acum in catalog mi-ar spune"bravo, elev silitor" caci din 10 la fizica nu ieseam, insa se promova toceala. si acum nu mai stiu nimic!

da, au copiat, rusine lor! sincer o spun. dar totul vine de mult mai sus. o camera de filmat si o critica la TV nu va repara programa, nu va repara faptul ca profesorii noi de la catreda nu isi cunosc materia si prefera sa le vorbeasca de motanii lor, nu va repara faptul ca de 5-6 generatii incoace toate sunt de sacrificiu. nu va repara faptul ca materia nu s-a schimbat deloc in ultimii 20 de ani. si nu va repara faptul ca generatia prezenta este plina de 'mistocareala" si de nesimtire, lucruri promovate de asemenea la TV. "fara numar, fara numar" stie oricine, insa o prostie de cratima mai putini stiu sa o foloseasca.

Pe scurt, elevii nu vor deveni mai "destepti" ci doar adaptabli. Se cere toceala, nu minte desteapta, se cere copiere pentru ca..... asta ne invata toti. Cum sa fim corupti. Cum sa fim nesimtiti. Cei ce batjocoresc sistemul sunt smecheri, la TV e plin de Moni, de Mondialu' si de "smecheri" de genu'.

Si mai spun ceva ce mi-a zis mama toti anii cat am fost la scoala. Si am fost elev iminent. Nota nu inseamna nimic, nu releva cunostintele tale adevarate. Si ma uit acum.....si imi dau seama ce dreptate avea.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-07-05 19:09:34)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.