|
Nu esti logat.
BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-296#5606 2011-07-05 19:06:04
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!eu stiu ca adeverintele pentru facultate se dau de la Cabinetul scolar, mergi degeaba la medicul de familie ca mai ai si ce astepta. Acolo, la cabinet nu iti cere niciun ban, pe cand daca accepta medicul de familie sa iti faca, se plateste parca 20 lei. Oricum iti scriu aceeasi chestie pe adeverinta "nu sufera de boli neuropsihice si boli cronice, este sanatos clinic". Asta au ei in evidenta fiselor, nu trebuie sa iti mai faca vreo analiza. eu de la cab. scolar mi-am luat si nu a fost problema. incercati cu incredere. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #5607 2011-07-05 19:20:00
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!hai_faiv, acolo caut si eu, pe piata de la A la Z. Caut o garsoniera impreuna cu inca o colega, in caz ca am intrebari in legatura cu zona ( daca e aproape de faculta, daca sunt sau nu tigani etc ) o sa imi permit sa te intreb, in caz ca stii De asemenea, daca nu cer prea mult, te rog din suflet sa imi trimiti un mail daca cumva stii vreo garsoniera in jur de 150 de euro ( as zice maxim, dar nu vreau sa fiu prea optimista ). Cred ca pentru noi ar fi ok prin Marasti ... ca in centru nu ne permitem ( E vorba de facultatea de Studii Europene si de cea de Comunicare si PR - deci Stiinte politice, administrative si ale comunicarii ). Multumesc mult de tot Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5608 2011-07-05 19:33:34
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!ok kdeea nu e vreo problema, in Marasti deocamdata nu am vazut nimic ce sa fie ok si pana in 150 euro.. sau poate nu sunt foarte informata. dar acum vreo 2 sapt am luat revista Piata si in Marasti nu am gasit garsoniere ok. Eu anul asta am stat in Marasti, undeva foarte aproape de facultatea ta, intr-un apartament cu 2 camere is plateam in total 250 euro + cheltuieli. totusi, trebuie sa te convingi ca dai banii pe ceva calumea...ca apartamentul asta era de 2 lei, de maxim 200 euro (mobila veche, linoleum pe jos, fara gresie/faianta in baie...hai ca avea centrala si geamuri termopan de la stat, dar in rest... ah, sa nu uitam de grasimea de 5 degete ce am luat-o cu bidineaua de pe aragaz, pereti si pe linoleum..). When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #5609 2011-07-05 20:05:35
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!Ca s-au adus in discutie si parintii... De cand sunt in scoala nu a mers niciodata mama la cutare prof sa-i fluture extemporalul in nas ca nu mi-a dat 1 punct in plus asa cum fac majoritatea parintilor de ii trec profii din cauza lor ca sunt scandalagii si se satura sa ii vada pe la usi. In ceea ce priveste profesorii, da, si ei sunt foarte importanti, e important sa stie sa-ti capteze atentia si sa te faca sa intelegi. Eu tot liceul la geografie nu am avut nici carte (ca am cumparat una impreuna cu cei 2 colegi de banca) si nici caiet, scriam pe ce apucam, dar in schimb eram atenta la clasa si cu 2 saptamani inainte de proba am facut teste si am invatat de pe o carte pe care mi-a cumparat-o mama cu harta in fata (am memorie vizuala buna si asta m-a ajutat foarte mult mereu). S-a intalnit profa de geografie cu mama la scoala (ea era intr-o inspectie, mama la serviciu) si m-a tinut minte si stia exact ca am luat 9.40 la geografie la bac. Ala da profesor, cand mi-a zis mama am ramas socata si am realizat cat de mult ii pasa de elevi (nu ca inainte nu as fi vazut). La romana profa "o scorpie" si pun pariu ca toti cei care am facut cu ea puteam sa dam si anul asta bac-ul si luam toti un 5. La matematica nu pot spune acelasi lucru, pe mine m-a ajutat profa de pregatire ca dirigu' era cam plictisit (probabil varsta ca anul asta iese la pensie) dar si el s-a chinuit sa rezolve cu noi variantele din anii trecuti. Cum spuneam geografia mi-a placut mult pt celelate am muncit. La romana mi-am citit mereu cartile si am luat 8.50 (am mai citit si din alte surse nu numai operele) si la mate doar ce am facut la pregatire pt ca ma pregateam si pt admitere si efectiv nu aveam timp pt toate si am luat 7.20, dar toate luate pe merit pt ca ma stiu ca nu sunt in stare sa copiez. Eu cred ca aici se formeaza un triunghi elevi-parinti-profesori unde ultimele 2 parti implicate ar trebui sa fie unite si sa lupte pt binele elevului. Parintii ar trebui sa le dea prima educatie si profesorii sa o slefuiasca impreuna cu ei mai tarziu. Am vazut ca s-a facut mare tam-tam si pt admiterea la liceu. Probloema aia cu albinuta era banala. S-au vaitat atat si pt 10 era o problema de geometrie plana nici macar in spatiu si vezi doamne tot profesorii sunt vinovati... Se arunca aiurea cu rahat in niste oameni care ar trebui cel mai mult respectati. E adevarat unii sunt mai buni, altii mai prosti. Am cunoscut si asa si asa, dar si cel mai prost prof pe care l-am cunoscut a citit cu noi din carte si cu toate ca nu stia mai mult decat e scris acolo incerca sa ne faca sa intelegem ceva si intelegeam daca eram atenti si nu incepeam sa ne dam talente. E un trio si gata, alta solutie nu exista decat sa isi uneasca toti fortele. Si chiar daca nu invatau nimic in restul anilor, daca isi dadeau un interes minim anul acesta ar fi putut lua un 5 pt ca subiectele sunt facute sa aiba o dificultate medie incat sa se poata promova dar si una mai mare sa se diferentieze cei care isi dau interesul. Din punctul meu de vedere nimeni nu are scuza. Se arunca mingea de la unul la altul ca doar nah... nu suntem in stare sa ne asumam vina. Le: Cat am scris Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-07-05 20:06:14) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #5610 2011-07-05 20:13:05
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!Stiu ca a trecut perioada in care se depun contestatiile,dar vreau sa stiu daca poate altcineva sa depuna contestatie cineva in locul altcuiva? Offline Publicitateloading...
#5611 2011-07-05 21:00:48
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!
Nu. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #5612 2011-07-06 08:18:13
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!cu procura notariala s-ar putea sa merga da nu sunt sigura 100% #5613 2011-07-06 11:45:35
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #5614 2011-07-06 12:56:40
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!De vina e sistemul asta tampit din Romania. Normal ca nu le mai vine elevilor sa invete cand vad ca nu mai faci nimic cu scoala. Nu se mai aplica proverbul: "Ai carte, ai parte!", ci ai pile, ai parte. Eu am invatat si mi-am dat interesul mai mult decat colegii mei din liceu si facultate si nu m-am ales cu nimic in plus fata de ei, din contra. Importanta e experienta profesionala, asa ca incercati sa va angajati din timpul facultatii in domeniul care va intereseaza. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #5615 2011-07-06 13:07:13
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!De acord Toriana. eu am invatat de mi-am distrus neuronii in liceu, eram cea mai buna, cele mai bune note, bacul luat tot asa cu note astronomice. si? ce-am rezolvat? nu m-a ajutat cu nimic. doar stresul, nervii, noptile nedormite. de aceea daca ar fi sa fiu copil iar nu as vrea a fost mai groaznic la liceu decat la munca. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5616 2011-07-06 13:34:58
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!Tare interviul! Din perioada cand era pe val Andrei Gheorghe. Si tata zice ceva de genul asta: "avem pretentii la salarii mari doar pentru ca am facut o facultate. Dar cine ne-a pus sa o facem?" Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #5617 2011-07-06 13:37:09
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!coraline,bine mai zici ca sunt toti incuiati.chiar asa e,e un sistem infernal. Offline #5618 2011-07-06 13:45:32
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!Multumesc frumos, hai_faiv Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5619 2011-07-06 13:51:59
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!alta chestie funny: dupa liceul (am luat bacul cu 9.80 fara strop de meditatie) si m-am angajat direct. apoi m-am inscris la o facultate privata ca sa pot sa continui sa muncesc, cele de stat nepermitandu-mi nici sa misc. dupa 2 ani primesc replica:"vai, m-ai dezamagit, te vedeam la o facultate de stat", asta de la un fost coleg de liceu. Dezamagire crunta sunt eu ca am muncit, ca mi-am luat examenele pe ce invatam la munca si nu pe toceala din scoli si ca am facut particulara Ultima oara a fost editat de coraline (2011-07-06 13:52:22) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5620 2011-07-06 15:17:57
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!
La ce facultate ;? Offline #5621 2011-07-06 16:09:27
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!Comunicare si relatii publice. Tu ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5622 2011-07-06 18:06:19
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!felicitari, fetelor! dupa parerea mea, voi sunteti dovada ca, in proportie de 95%, elevii sunt de vina pt notele obtinute. voi cum ati putut sa va descurcati atat de bine? cei care au luat 10 cum au putut? avem gandirea asta proasta si simtim nevoia sa gasim mereu vinovati...pe altii, bineinteles. ba ca i-au intimidat camerele, ba ca au fost subiectele foarte grele, ba ca profii nu-si dau interesul etc. de exemplu, eu n-am putut sa iau examenul la statistica. de 3 ori am fost, de 3 ori am picat. tot anul am facut un tip de probleme. la examen am avut cu totul altceva, niste probleme de ma uitam ca la felu' 14. am zis ca nu-i corect. de ce ne da astfel de probleme? corect sau nu, insa, au fost unii care au luat si chiar cu 8 si 9. ei cum au putut? nu e clar ca la mine e problema si ca trebuia sa invat mai mult? daca nu ar fi trecut niciun student de acest examen, da, aveam motive sa spun ca profu' are o problema. dar asa? si uite problema noastra: elevii din ziua de azi considera ca totul e impotriva lor, ei fac, invata, se chinuie, dar profii/parintii/funeriu/tata mare sunt de vina pt notele lor mici. V., soarele si luna Offline #5623 2011-07-07 10:05:51
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!Fetelor ce parere aveti despre Univeristatea Dimitrie Cantemir?E greu?Mai ai posibilitatea sa dai la fara frecventa?Daca dai la zi poti sa mai lipsesti de la cursuri? Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #5624 2011-07-07 10:50:11
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!asd, si eu am in vedere dimitrie cantemir daca nu reusesc sa intru unde vreau pentru ca e la 3 minute de mers pe jos de mine...da poti sa dai la fara frecventa...e ca orice facultate doar ca e cu bani si din cate stiu eu, se invata. http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|