|
Nu esti logat.
BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-63#1179 2009-07-08 22:50:14
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!felicitari fetelor, eu dau bacu la anu si ma enerveaza ca astia schimba cestio ce ....sper sa nu faca experimente pe capu nostru...cika oralele se dau in timpu anului.... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #1180 2009-07-09 02:25:31
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!ciresica, eu dau la ase bucuresti. tu la sectie esti si ce an? Offline #1181 2009-07-09 11:07:45
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!
dap! Offline #1182 2009-07-09 12:02:43
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!eu am luat 9.10.. la fel , sunt nemultumita de nota la romana unde am invatat cel mai mult (8.50), dar nu am avut curaj sa depun contestatie... Offline #1183 2009-07-09 12:18:08
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!alex, eu sunt indecisa... cu snspa Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#1184 2009-07-09 12:36:17
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!buna deyacrs! sunt la FABBV(finante, asigurari banci si burse de valori) si pot sa spun ca este destul de ok:) la materiile de baza am nimerit profesori foarte buni atat la curs cat si la seminar (explica si daca te duci sai intrebi nu se supara, iti dau chiar si mailul ca sa-i poti contacta) sigur ca au fost si materii unde venea profa la curs si dicta cuvant cu cuvant din propria carte(management de ex, si din cate am auzit eu la facultatea de management eco cam asa stau lucrurile...) in fine, eu iti recomand FABBV la REI am colegi de liceu si nu sunt foarte multumiti in sensul ca fac mai mult materii de cultura generala economica pe cand la noi treaba e mai specializata, facem moneda si finante inca din anu 1 la cibernetica si contabilitate, sfatul meau este sa te duci daca te pricepi la informatica pt ca la ambele vei face la greu si parerea mea e ca nu ai de ce sa te chinui 3 ani cu ea , cand poti face orice facultate din ase si pe urma sa faci anul de completare(inca un an la orice alta facultate a ASE) si sa obtii a doua diploma chestia asta cu anul de completare s-ar putea sa se scoata, nu stiu sigur... ca discipline optionale ai modulul psihopedagogic si filosofie Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-07-09 12:47:42) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #1185 2009-07-09 15:59:30
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!toate facultatile au modulul pedagogic? expect the worst , hope for the best! Offline #1186 2009-07-09 17:29:42
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!buna!stie cineva cam cat ma costa 2 copii legalizate dupa foaia matricola? Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu Offline #1187 2009-07-09 17:44:46
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!cam 12 lei.depinde de notar În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #1188 2009-07-09 17:55:12
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!multumesc mult Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu Offline #1189 2009-07-09 18:51:54
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!offff am picat la roamana cu 4.05 si la oral am luat 8.50.........i hate scool...........in fine sper sa reusesc in toamna ........care stie ceva de o facultate sportiva sau una de turism in bucuresti vreau ori ce inafara de matematica.....(urasc matematica) mi`a ajuns in liceu si gimnaziu Offline #1190 2009-07-09 18:51:57
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!ciresica_oky_doky eu vreau sa dau la ASE ...pe la inceputul anului si eu imi doream finante banci insa acum nu stiu dc dar parca m-as orienta spre contabilitate. acum nici nu stiu cum sa fac k examenele la finante si conta sunt in aceeasi zi in serii diferite. ziceai k la conta iti bati capul cu info...hmmm eu am terminat mate-info insa sper k la fac nu mai e aceeasi informatica..adica imi imaginez k se lucreaza de fapt cu programe utile in contabilitate si nu ce facem in liceu..ma insel? Offline #1191 2009-07-09 18:56:37
si eu dau la ase prima optiune management si am o mica nelamurire cu dosarele astea... am inteles ca dosarul pt prima optiune trebuie sa contina documentele alea legalizate si ce mai zic ei pe acolo... dar eu mai bag 2 dosare de exemplu, dosarele astea 2 trebuie sa contina tot ce a continut si primul dosar dar sa nu mai fie documentele alea legalizate? ca acolo in metodologie scrie ca pt alte facultati decat prima optiune cate un dosar plic, adica ma duc cu dosarul gol sau ce? Offline #1192 2009-07-09 19:04:22
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!deea03, si eu la fel am inteles ca trebuie sa mergem cu dosarul gol Offline #1193 2009-07-09 19:30:21
la mine e 15 lei o copie legalizata expect the worst , hope for the best! Offline #1194 2009-07-09 19:56:12
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!din cate tin minte decat un dosar a fost completat anul trecut, unde aveam actele necesare, 3 poze si chitantele si am dat dosarul completat+inca 2-3 dosare, depinde de nr de fac la care incerci. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #1195 2009-07-10 00:56:37
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!fetelor, eu zic ca discutiile despre facultati sa le continuam aici http://forum.anticonceptionale.ro/t2527 … ltate.html Offline #1196 2009-07-10 08:02:10
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!am o colega care a dat la matematica-informatica la universitate si a si intrat si inca la buget! iar la BAC a avut 8.5 la matematica!la un examen la matematica conteaza cel mai mult concentrarea iar in general subiectele de la admiterile de matem se pot face in sensul ca nu sunt dalea pe care ori le stii dinainte ca altfel nu le faci, cum am prins eu la BAC anul trecut in variantele alea tembele...si eu la BAC la mate am avut 8.6 iar la admitere la ASE am facut perfect la mate:) bine la FABBV recunosc ca ma ajutat mult si faza cu 2a 2b 2c 2d 2e in sensul ca am facut 9 sub si pe al 10 lea conform strategiei dar la REI si Comert, celalte facultati la care m-am inscris, am rezolvat tot si la REI nu am gresit nimic iar la comert am gresit una deci nu te descuraja de nota la BAC! a si inca ceva pt cele care dau la ase..daca dati geogra, repetati un pic econmia inate de inceprea anului..stiu k e aiurea dar e mai bine pt ca majoritatea celor care dau la geogra au restanta la macroeco si microeco pt ca profesorii se poarta ca si cum ati stii deja un pic de economie si materiile astea se fac la toate facultatile din ASE in primul an! Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #1197 2009-07-10 08:23:54
Ca sa scapi de mate poti incarca la geografie, faci 3 ani si dai masterul pe turism. Eu sunt anul 3 la geografie, dar nu in Bucuresti, si e ok... Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|