|
Nu esti logat.
BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-65#1217 2009-08-05 12:53:09
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!fetele care ati dat bacu am si eu o rugaminte la voi eu trec a 12-a si as cam vrea sa ma apuc de acum de invatat la romana. am o carte "limba si literatura romana pt bacalaureat" de mariana badea, cred ca o stiti; cel putin la mine la liceu asta e cea pe care ne-au recomandat-o profii ca sa invatam. sunt foarte multe comentarii, caracterizari. ideea e ca nu prea stiu ce comentarii trebuie invatate. ce va rog, daca aveti 5-10 min libere sa imi spuneti si mie programa pt bac, ce comentarii ati invatat voi etc. Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-08-05 12:53:44) V., soarele si luna Offline #1218 2009-08-05 13:30:25
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!april , eu nu ti recomand mariana badea, adica mie cel putin nu mi a placut Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-08-05 13:39:41) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #1219 2009-08-05 13:32:16
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!leoaica tanara, iubirea mi-a picat mie la proba orala!ce vremuri! Offline #1220 2009-08-05 13:57:43
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!multumesc mult, carmen V., soarele si luna Offline #1221 2009-08-05 14:10:50
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!esti din buc? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#1222 2009-08-05 15:40:03
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!april, daca ai posibilitatea cumpara`ti cartea asta http://www.librarie.net/carti/49799/Bac … oba-scrisa ... eu cand am dat bacul aveam si mariana badea si inca una, nu mai stiu de cine + o editie mai veche a cartii astia, pe care ti`o recomand ... e foarte bine structurata si usoara (mai ales daca mai citesti si cartile ) Offline #1223 2009-08-05 15:57:39
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!multumesc mult, al1na V., soarele si luna Offline #1224 2009-08-05 16:15:30
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!uh....sa te apuci de pe acum de invatat? e putin cam devreme....mai bine bucura-te de vacanta care ti-a mai ramas ca dupa ce incepe scoala o sa ai tot timpul sa inveti. mult succes! expect the worst , hope for the best! Offline #1225 2009-08-05 16:28:21
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!multumesc yohana. sa nu credeti ca sunt cine stie ce eleva constiincioasa vreau sa ma apuc de acum pt ca dupa ce va incepe scoala stiu ca nu voi mai avea astfel de dorinte "nebunesti" sa invat. cand am timp liber, in cazul meu, aceasta vacanta...sau ce a mai ramas din ea, sunt relaxata si am pofta sa invat sau sa citesc. in timpul scolii cand sunt atatea materii si atatia profesori care ma preseaza si stiu ca trebuie sa invat, nu ma pot concentra deloc, deci nu am pofta sa invat, nu vreau, sau nu pot. asa ca am hotarat sa incep din timp, in asa fel incat daca o sa am o luna, sa zicem, mai aiurea la scoala si o sa-mi lipseasca total cheful de a invata sa nu fie nevoie apoi sa-mi dublez munca pe zi ca sa recuperez acea luna de lene asa am facut si cu invatatul pt permis; m-am apucat sa citesc dinainte sa incep orele de condus si mi-a prins bine pt ca in ultimele zile n-am mai citit nimic, dar pt ca m-am apucat din timp, imi permit cateva zile de pauza. m-am mai bazat si in alte situatii pe "strategia" asta si mi-a prins bine asa ca o urmez in continuare tocilara de mine...daca spun vreunei colege ca vreau sa ma apuc de invatat de acum, rade de mine pana dupa bac V., soarele si luna Offline #1226 2009-08-05 16:30:35
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!asa eram si eu...ma apuc cat am chef numai sa strang cele necesare.da da ...vezi sa nu ...dupa ce aveam toate comentariile nu mai aveam chef si tot ziceam gata de maine...pana am ajuns cu 3 sapt inainte de bac expect the worst , hope for the best! Offline #1227 2009-08-05 16:39:01
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!eu asa am patit la capacitate la geografie. de cand a inceput a 8-a ziceam "ma apuc acum de la inceput, ca sa am timp". si cu aceasta replica a trecut primul semestru. al doilea "l-am pierdut eu pe primul, dar recuperez repede ca si asa facem recapitulare si apoi invat noile lectii la timp". si asa a trecut si al 2-lea semestru si m-am trezit cu 2 saptamani inainte de capacitate ca sunt paralela m-am apucat sa invat, o puneam pe mama sa imi sublinieaza din carte ce-i mai important, dar bineinteles ca n-am reusit, deci si nota a fost dezastruoasa, 7.95...eu care tot anul ma laudam ce mult imi place geografia si nu vreau sa se repete faza. mai ales ca am intrat la limita la profilul pe care il vroiam si am stat cu nite emotii frumusele. vreau ca pt bac sa ma pregatesc din timp si cum trebuie pt ca daca nu intru la facult pe care o vreau din cls a 8-a o sa fie cea mai mare dezamagire si nu numai pt mine, deci am mult de tras. V., soarele si luna Offline #1228 2009-08-05 16:42:16
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!un singur sfat iti dau:nu te stresa prea mult ca nu ai de ce. expect the worst , hope for the best! Offline #1229 2009-08-05 16:54:11
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!daca as putea....dar nu-mi permite caracterul. sunt o fire emotiva si cam fricoasa mai ales in ceea ce priveste viitorul meu pe care nu mi-l poate "aranja" nimeni, deci trebuie sa ma descurc singura si recunosc ca fiind o rasfatata care cum deschide putin gura primeste ajutor sau este favorizata, imi este cam greu cand ma gandesc ca depinde numai de mine sa realizez ceva. in ceea ce priveste bacul stiu ca nu trebuie sa imi fac grji, toti cei pe care ii cunosc care au dat bacul vara asta au luat peste 9, iar 3 sferturi din ei sunt analfabeti, nu exagerez. ai mei au multe cunostinte profesori, mama e profesor, toti imi spun sa nu-mi fac griji ca nu am de ce, exact cum spusasi si tu, dar nu pot sa nu ma agit. am emotii uneori cand trebuie sa ma duc la condus, cu toate ca nu ma bate nimeni daca gresesc si am ajuns sa ma descurc, dar am emotii. inainte de bac o sa cutreier farmaciile sa intreb care e cel mai bun calmant pe care l-as putea lua am luat si inainte de teze...iti dai seama cat ma stresez cu bacu asta daca pt niste teze la care stiam ca pot copia luam calmante V., soarele si luna Offline #1230 2009-08-05 18:43:31
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!april, la ce facultate vrei sa mergi? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #1231 2009-09-27 12:30:15
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!fetele care dati bacul anul asta si printre materii aveti de invatat si la prea minunata istorie, aveti cumva vreo carte ceva cu comentariile necesare? ca profa mea cred ca e cea mai imprastiata din cate exista, ne da mult, aiurea, uneori sare de la una la alta si nimic nu mai are legatura. marti o sa dau lucrare din romanitatea romanilor, subiect ce se cere si la bac si nu pricep nimic din ce ne-a dat pe caiet si ea a spus ca vrea sa-i facem un eseu de 2 pagini, nu cu liniute, punctulete, cum ne da ea pe caiet, ci frumos structurat, propozitii care sa aiba legatura una cu alta. zau ca nu pricep cum vrea sa facem asta, tinand cont la cum avem pe caiet. Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-09-27 12:31:04) V., soarele si luna Offline #1232 2009-09-27 18:17:04
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!la noi nu se stie nimik habar nau din ce sa da toti profi asteapta Ultima oara a fost editat de papushik (2009-09-27 18:18:36) Offline #1233 2009-09-27 18:27:03
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!din experienta mea iti spun: cel mai bine este sa iti inveti dupa manual!iei frumos manualul in brate sitocesti..la eseu probabil iti va da un plan dupa care sa faci de genul: Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #1234 2009-09-27 18:40:17
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!
nici noi nu stim, dar daca ar fi sa stam dupa idioata aia de lege sa apara odata in monitorul oficial, parca vad ca am ajunge cu cateva saptamani inainte de bac fara sa stim din ce dam. asa macar ma pregatesc la 3 materii si om vedea noi ce se va da V., soarele si luna Offline #1235 2009-09-27 18:44:10
Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!la roma a zis profa ca cartile astea sunt bune http://www.librarie-virtuala.ro/images/proza.jpg sunt si separat numai proza sau numai poiezie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|