homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-66

#1236 2009-09-27 19:07:25

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!

o am si chiar e buna, de pe ea ne da si profa si de acolo o sa invat, nu ma mai incurc si cu altele pt ca in asta e tot ce trebuie smile
la romana am cele mai putine emotii pt ca imi place, ma descurc, stiu sigur ca va fi la bac lol si am de pe ce sa invat, ca la restul....Dzeu cu mila signof10

bebe V., soarele si luna

#1237 2009-09-27 19:19:46

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

E destul de ciudată faza cu bacul.. nimeni nu ştie cum şi ce se dă...

april, şi proful meu de istorie e ceva in genul profei tale.  smile  (dacă nu mai ceva...). Ne predă in stil de facultate, el vorbeşte şi noi luăm notiţe, nu stă după tine p?nă te hotărăşti să scrii or somethin` like that. Dacă vrei să scrii, bine, dacă nu, iar bine.

C?nd vor sosi manualele, iau cartea, citesc lecţiile, subliniez ideile importante şi-mi fac c?te-o schiţă după care ?nvăţ.

Termenul de "memorie mecanică" nu există ?n cazul meu, deci se exclude varianta de "tocit".

Anyway, ce-o fi o fi roll

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#1238 2009-09-27 19:27:45

april sunset
Insomniac member

nici eu nu pot sa invat mecanic (din pacate, pt ca uneori chiar prinde bine lol ) in 2 zile uit totul, ceea ce nu e cazul cand vine vorba de invatat pt bac. dar istoria asta e atat de urata si stilul profei parca ma face sa urasc mai tare materia. vine cu topuri de hartii la ora, dicteaza 10 cuvinte pe secunda, apoi se apuca sa explice, dar deviaza de la subiect, spune multe si repede, nu ne intreaba daca am priceput ceva sau nu. in mod normal ar trebui sa pricepem ca de aia am ajuns a 12-a, se presupune ca avem ceva in cap, dar stilul ei de a preda si a explica e moarte curata bang

bebe V., soarele si luna

#1239 2009-09-27 23:37:08

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

Şiiii....ce ziceai de profa ta, e căsătorită?? Cumva cu profu` meu de istorie?!  lol Sau probabil sunt fraţi? lol

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#1240 2009-09-28 13:24:18

april sunset
Insomniac member

Scarlet_Autumn a scris:

Şiiii....ce ziceai de profa ta, e căsătorită?? Cumva cu profu` meu de istorie?!  lol Sau probabil sunt fraţi? lol

probabil frati lol ca a mea e virgina pe viata...de aia e si asa disperata. azi ne omori, 2 ore avusaram una dupa alta, ziceam ca murim acolo cu ea de gat. umpluram vreo 4 pagini, numai liniute, punctulete, totul foarte schematizat si la final "vineri aveti lucrare, un eseu de 2 pagini din tot ce aveti pe caiet, dar eseu frumos facut, nu asa cum va dau eu pe caiet". mai, trai-ti-ar familia, n-ar fi mai bine si mai usor pt toti sa ne aduci toate eseurile care ne trebuie pt bac si le invatam noi asa cum sunt? nu cu liniute, tabele, 8425485 de cronicari si alti draci de-amiaza? nuuuu, trebuie sa ne omoram noi creierii, sa scoatem 2 pagini din chestiile alea alambicate pe care ni le da pe caiet bang
concluzie: urasc istoria si daca iau 5 la bac o sa fiu fericita lol  la ritmul in care se desfasoara orele si primim informatiile ce trebuie invatate forgetit

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#1241 2009-09-28 18:43:59

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

de ce nu dai la geografie? chicot

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1242 2009-09-28 18:44:58

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

pentru ca e obligatoriu istorie dupa legea cea noua

#1243 2009-09-28 18:45:53

carmen_21
Insomniac member

da?
si ce mai zice legea asta noua? big_smile

#1244 2009-09-28 20:19:37

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

De anu` trecut asteptam sa scap odata si sa pot intra si eu pe topicul asta fara sa am vreo treaba cu bacul  diablo   big_smile

Bafta fetelor de anul asta! goodluck
Eu am scapat  happy  happydance

when the pomp lights up,you shoot.

#1245 2009-09-28 20:30:39

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

tare alexa lol

#1246 2009-09-28 20:31:57

skumpi
Vizitator

eu am dat de buna voie la istorie si a fost groaznic, mi`am stricat toata media neutral si apoi mi`a parut asa rau ca n`am dat la educatie...pffff , avuse niste dureri in zona apendicelui si am zis ca gata, o sa ma operez` si sa nu risc...aha...nici dupa 3 ani nu m`am operat sad cea mai mare greseala !!!

#1247 2009-09-28 21:11:07

carmen_21
Insomniac member

alexa123 a scris:

De anu` trecut asteptam sa scap odata si sa pot intra si eu pe topicul asta fara sa am vreo treaba cu bacul  diablo   big_smile

si eu, si eu  happy

#1248 2009-09-29 00:49:12

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

carmen_21 a scris:

alexa123 a scris:

si eu, si eu  happy

si euuuuuuu   dance  dance

multa bafta in ultimul an de liceu  applause  nu uitati distractia si pauzele lungi si dese   wink

#1249 2009-09-29 00:52:00

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

skumpi a scris:

eu am dat de buna voie la istorie si a fost groaznic, mi`am stricat toata media neutral si apoi mi`a parut asa rau ca n`am dat la educatie...pffff , avuse niste dureri in zona apendicelui si am zis ca gata, o sa ma operez` si sa nu risc...aha...nici dupa 3 ani nu m`am operat sad cea mai mare greseala !!!

haha, eu mai bine dadeam la istorie, cu toate ca nush istorie, sigur luam mai mult ca la sport rotfl2

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#1250 2009-09-29 13:54:37

april sunset
Insomniac member

papushik a scris:

pentru ca e obligatoriu istorie dupa legea cea noua

da, din pacate. dupa noua lege (care nici pana acum nu a aparut in monitorul oficial, deci nu e sigur ca va ramane bacu asta cu 3 variante...bataie de joc skitarg ) si profilul meu trebuie sa dau la istorie grater stiu sigur ca materia asta imi va scadea mult din nota, nici nu vreau sa-mi imaginez ce voi face la bac sad
fericitelor, voi cele care ati scapat de bac...abia astept sa scap si eu. inca 32 de saptamani de scoala + una cat o tine bacu si gataaa lol ...ce frumos visez, in loc sa pun mana sa invat lol
ce pauze lungi si dese, deyacrs? ce distractie? forgetit nu ne permitem nimic. avem niste profi....daca va spun ca pt azi am avut de invatat la desen, iar pt maine am la religie, ce ziceti? suntem sanatosi la cap? noi, elevii inca suntem, dar in curand, vom lua exemplul profilor disperat

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-09-29 13:59:19)

bebe V., soarele si luna

#1251 2009-09-29 14:13:28

blackberry
Insomniac member

pai si de ce invatati la religie si desen? neutral

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#1252 2009-09-29 14:23:15

april sunset
Insomniac member

pt ca avem niste profi idioti...daca ne razgandim si vrem la facultatea de desen sau teologie? zau, ca astia nu gandesc! lol
profa de religie e casatorita cu un preot si, ma rog, zici profa de religie, preoteasa, te gandesti la o femeie linistita, simpla, rabdatoare. ei bine, profa mea ne-a facut de vreo 3 ori tzatze din prima ora, a venit cu o fusta scurta, mai ca i se vedeau toate cele, cu o bluza stramta, alba (mai lipsea sa fie si transparenta), vopsita, machiata, a tipat de nu stiu cate ori, ne-a amenintat. in primul rand, un profesor nu trebuie sa fie asa, dar o profesoara de religie? acum, inteleg ca se aranjeaza, doar n-o sa vine cu cracii neepilati, sprancenele unite si mai stiu eu ce. dar de aici pana la cum e ea e cale lungaaaaa. daca o vezi pe strada zici ca-i dama de companie.
iar al de desen...distrus si ala forgetit nu mai zic ca si asa facui destula reclama la a de religie lol

bebe V., soarele si luna

#1253 2009-09-29 14:27:42

blackberry
Insomniac member

asa si? poa` sa vina si`n pielea goala.. care-i faza? voi sunteti nebuni ca invatati la religie si desen hmm eu in toate orele care nu erau materie de bac invatam la ro si geogr ..

#1254 2009-09-29 14:33:46

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

io n-am stiut o boaba de ist in viata mea si intr-a 12 am fost obligata sa dau la ist bacu
si am luat cea mi mare nota lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.