homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!-72

#1350 2010-01-12 16:17:23

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: BAC, BAC, BAC 2 - BAFTA FETELOR!!!!

sa-mi explice si mie cineva, va rog, cu ce se mananca atestatul asta lol

bebe V., soarele si luna

#1351 2010-01-12 16:27:11

skumpi
Vizitator

pai e specific profilului nustiu eu am terminat liceu cu profil protectia mediului si am atestat de laborant... ca sa-l obtin am avut de prezentat un proiect in power point si proba practica in laborator !
acuma nush cum e la alte licee sau cum e acum, dar cam asa functiona cand am terminat eu big_smile

#1352 2010-01-12 16:29:21

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ms skumpi smile

bebe V., soarele si luna

#1353 2010-01-12 16:33:39

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

ma gandeam si eu ca na cu 60 de lei imi iau eu ceva am sa mai vad......parca mi-e si aiurea sa il fac eu....ca in perioada aia o sa fiu stresata cu bacu mai stau si dupa atestat sa il fac...mersi oricum pentru pareri big_smile

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#1354 2010-01-12 16:35:49

skumpi
Vizitator

pai nu trebuie sa astepti perioada aia stresanta smile daca incepi de pe acum , in fiecare zi cate juma de ora ... e suficient big_smile

Publicitate

loading...

#1355 2010-01-12 16:37:39

jucaria nimanui
Full member

auleu inseamna ca e de munca ...daca zici sa ma apuc de acum pana atunci (adica in mai parca trebuie terminat)....mmm

#1356 2010-01-12 16:39:25

skumpi
Vizitator

depinde ce ai de facut smile eu am zis asa ca sa nu trebuiasca sa il faci tot in cateva zile, daca te ocupi putin de el in fiecare zi nici nu o sa simti ca ai muncit lol

#1357 2010-01-12 18:52:12

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

jucaria nimanui, daca ai avut profesor ok la clasa care sa te fi invatat ceva, eu zic sa il faci tu. astfel mai faci si tu economie ca doar e criza.
la mine toata clasa l-a luat de la altcineva, pentru ca asta a fost sugestia profesoarei, ca ea nu stia sa ne explice si sa ne ajute daca aveam nevoie. ca sa iti dai seama de nivelul ei iti spun ca de fiecare data cand ne preda citea din carte, daca o intrebam ceva, o rezolvare la pascal de ex intotdeauna zicea sa ne chinuim noi, chiar daca stateam cateva ore pe o problema.

#1358 2010-01-12 19:03:41

jucaria nimanui
Full member

ok deci profa mea ne da materiale,carti de unde sa ne tragem la xerox de astea..deci as avea de unde sa iau...da mi-e sa nu-mi ocupe timpul aiurea....ok mersi de sfat crede-ma ca nici mie nu imi convine sa dau 60 de lei,am sa vad probabil o sa mi-l fac singura.

#1359 2010-01-13 17:55:47

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

si de unde ai garantia ca e bun> si in plus trebe sa il si prezinti si sa explici

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#1360 2010-01-13 18:05:22

jucaria nimanui
Full member

da..pai....este o profa din alta scoala..mama unei prietene care mil face...apoi il trimit dirigintei mele prin email....care il verifica si ea se ocupa cu atestatele adica le noteaza si spune daca e bun sau nu.....iar profa asta se ocupa de greseli,tot ce trebuie sa faca daca ceva e in neregula....si stiu ca trebuie sa il prezint..dar il dadeam sa mi-l faca si apoi eu doar in citeam si gata.

#1361 2010-01-21 07:28:07

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Cum va ma antrenati voi la engleza?
As in examples

I love you. Remember. They cannot take it

#1362 2010-01-21 20:55:37

jucaria nimanui
Full member

eu una dau bacul la engleza.....pot spune ca de inteleg te inteleg daca imi spui ceva....cat de cat...dar sa vb eu mi-e cam greu....si mi-e putin frica....nici eu nu stiu ce o sa fac  sau cum sa fac sad

#1363 2010-01-21 21:11:30

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

jucaria nimanui a scris:

eu una dau bacul la engleza.....pot spune ca de inteleg te inteleg daca imi spui ceva....cat de cat...dar sa vb eu mi-e cam greu....si mi-e putin frica....nici eu nu stiu ce o sa fac  sau cum sa fac sad

variantele de subiecte sunt usoare dar nu stiu de ce a fost musai sa bage chestiile astea cu echivalarea certificatelor lu peste cu incepator mediu avansat. expert ca oricum e relativa chestia...Am inteles din alte parti ca poti sa ai bafta sa fii aproape varza si sa  iei ditamai certificatul sau sa te pregatesti f bine dar sa fii emotiv la oral sau chiar si la scris cine stie ce sa se intample si sa nu iei decat C..sau beginner ...sau cum...
La reading e multiple choice test, faza care mie nu mi se pare prea buna la evaluare. Cel putin nu mi se pare sa reflecte prea tare ce stie copilul, poate sa aibe bafta sa nimereasca variantele sau poate sa fie un copil care se gandeste prea mult si sa i se para ca se potrivesc doua chestii nu doar una tongue nush de ce se poarta evaluarea asta cu multiple choice ca si la subiectele de olimpiada tot exemple de exercitii cu multiple choice au vrut...Asa o fi la "iuarapianz" cesafac

Ultima oara a fost editat de ani88 (2010-01-21 21:15:04)

I love you. Remember. They cannot take it

#1364 2010-01-21 21:21:24

jucaria nimanui
Full member

ani88 a scris:

jucaria nimanui a scris:

variantele de subiecte sunt usoare dar nu stiu de ce a fost musai sa bage chestiile astea cu echivalarea certificatelor lu peste cu incepator mediu avansat. expert ca oricum e relativa chestia...Am inteles din alte parti ca poti sa ai bafta sa fii aproape varza si sa  iei ditamai certificatul sau sa te pregatesti f bine dar sa fii emotiv la oral sau chiar si la scris cine stie ce sa se intample si sa nu iei decat C..sau beginner ...sau cum...
La reading e multiple choice test, faza care mie nu mi se pare prea buna la evaluare. Cel putin nu mi se pare sa reflecte prea tare ce stie copilul, poate sa aibe bafta sa nimereasca variantele sau poate sa fie un copil care se gandeste prea mult si sa i se para ca se potrivesc doua chestii nu doar una tongue nush de ce se poarta evaluarea asta cu multiple choice ca si la subiectele de olimpiada tot exemple de exercitii cu multiple choice au vrut...Asa o fi la "iuarapianz" cesafac

da e cam aiurea....na ce am mai inteles de la profe e ca cica important e sa te prezinti...ca de luat se ia el...dar tot mi-e cam frica..sper sa fie bine

#1365 2010-02-03 17:07:08

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

am o mare probl si nu gasesc nimic pe net care sa ma ajute in totalitate.
vreau o programa detaliata a operelor ce trebuie studiate la romana, cu toate variantele de texte. am gasit pe net mai multe variante, dar nici una satisfacatoare. de ex, la roman, sunt multe tipuri [modern, obiectiv, traditional] si am inteles din programa k trebe toti autorii canonici cu cate un text. dar la romanul traditional pot alege din Mara, de Slavici si Baltagul, de Sadoveanu. Insa la acesti 2 autori sunt singurele opere, deci trebuie invatate amandoua?
sper sa ma fi facut inteleasa .. of, greu ..

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#1366 2010-02-03 18:48:48

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

A|3 a scris:

am o mare probl si nu gasesc nimic pe net care sa ma ajute in totalitate.
vreau o programa detaliata a operelor ce trebuie studiate la romana, cu toate variantele de texte. am gasit pe net mai multe variante, dar nici una satisfacatoare. de ex, la roman, sunt multe tipuri [modern, obiectiv, traditional] si am inteles din programa k trebe toti autorii canonici cu cate un text. dar la romanul traditional pot alege din Mara, de Slavici si Baltagul, de Sadoveanu. Insa la acesti 2 autori sunt singurele opere, deci trebuie invatate amandoua?
sper sa ma fi facut inteleasa .. of, greu ..

Te uiti pe variantele de bac, daca e vreuna in care se specifica autorul romanului traditional despre care trebuie sa scrii, inveti de la autorul respectiv. Daca sunt variante cu amandoi le inveti pe amandoua, iar daca nu se specifica in niciuna, cu siguranta o inveti pe cea care iti convine mai mult.

#1367 2010-02-03 18:57:38

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

ani88 a scris:

jucaria nimanui a scris:

Nu e chiar asa.

Iti zic sigur ca daca ajungi sa iei Proficiency-ul de la Cambridge nu prea mai tine de bafta ca sa iei A sau C, decat in foarte putine cazuri, mai ales la oral daca ai examinatorii romani.

Asa ca chestia cu "sa fii aproape varza" si sa iei un certificat nu prea merge. Poate la First Certificate...

La "iuarapianz" este multiple choice adica comprehension pe text. Asa se dau toate examenele de la Ielts pana la Cambridge... Pentru ca reflecta in mai multa masura abilitatea ta de a intelege un text decat o compunere pe care o scrii.

#1368 2010-02-03 23:41:17

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

e apa de ploaie atestatul...
nuj te ajuta cu nimic...cred ca ajuta f putin dc nu urmezi o facultate...in rest este egal cu 0

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.