homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se poate?

#1 2009-06-26 15:19:28

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

se poate?

fete,am nevoie mare de niste pareri si urgente.apoi rog un moderator sa stearga topicul.problema sta in felul urmator,ai mei din cauza unor probleme,nu si-au mai putut achita ratele la banci in ultimele luni.au mai pus ei cate 100lei cand au putut dar era nesemnificativ in comparatie cu ce aveau de dat.si zilele astea au sunat de la x banca k dak in termen de 2 zile nu depune o anumita suma de bani in cont,va veni acasa un expert sa evalueze si apoi pun sechestru.mentionez k ai mei nu au niciun imprumut cu ipoteca sau cu girant.se poate asa ceva?sau in cel mai rau caz,ce se va intampla?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2 2009-06-26 15:20:26

skumpi
Vizitator

Re: se poate?

pai ramo cum au facut contractu cu banca ? nu cu contractu de pe apartament sau chestii de genu ?

#3 2009-06-26 15:21:14

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Da, se poate. Sunt multi care si-au pierdut casele din cauza bancilor, din pacate..  sad
Cate luni au ramas in urma?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#4 2009-06-26 15:23:07

rrammonna
Diamond member

pai love,sa zicem k 2-3 sad si in cazul in care vine expertul ala,mai departe ai idee ce urmeaza?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#5 2009-06-26 15:24:32

skumpi
Vizitator

si eu cred ca se poate sad pt ca daca cu telefoanele mai mergea sa nu platesti cu bancile s`au ars multi !
eu zic sa mearga ai tai acolo si sa vorbeasca cu aia...sa faca un compromis...e clar ca n`au de unde sa scoata in 2 zile banii neutral macar sa imparta datoria in mai multe rate... nush...
off ramo asta`ti mai lipsea sad puss

Publicitate

loading...

#6 2009-06-26 15:24:51

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

evalueaza casa si o csoate la licitatie ca s aisi recupereze banca banii

#7 2009-06-26 15:26:33

rrammonna
Diamond member

skumpi,rau nu imi pare,asa le trebuie sad nu eu i-am pus sa fca rate peste rate si sa aranjeze o baie si s ia o mobila sad
ionelaa,si banuiesc k tie nu iti da nimic in urma licitatie,nu?

#8 2009-06-26 15:27:56

skumpi
Vizitator

pai ramo...in mod normal ar trb sa`si ia datoria iar restu sa va dea `napoi hmm daca se ajunge pana acolo...doar nu aveti datorii atat de mari precum e valoarea apartamentului hmm

#9 2009-06-26 15:28:37

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

rrammonna a scris:

skumpi,rau nu imi pare,asa le trebuie sad nu eu i-am pus sa fca rate peste rate si sa aranjeze o baie si s ia o mobila sad

Pai nu-ti da nimic iau ei totul ca sa acopere cica datoria plus creditul initial

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#10 2009-06-26 15:29:01

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Se pot duce parintii tai, sa intre in audienta cu cineva de la banca si sa le explice situatia.
In cazul in care parintii tai sunt pensionari, si au o pensie mica, sa se duca cu taloanele de pensie, eventual si cu niste retete de la docltor, etc.
Sa vada aia ca nu sunt rau intentionati doar ca nu au de unde sa le plateasca.
Dar sa se duca cineva neaparat, ca apoi daca ajungeti la tribunal sau sa scoata casa la licitatie, o s-o vanda la un pret de nimic, numai ca sa isi scoata banca banii.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#11 2009-06-26 15:29:22

rrammonna
Diamond member

nici kiar asa skumpi,dar kestia e k nu e vorba doar de o banca,ci de mai multe sad asa valoarea totala ar fi cam de 2-3ori mai mica decat valoarea apartamentului,d-aia intreb

#12 2009-06-26 15:30:20

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

rrammonna a scris:

Dupa estimare si vanzare, se scade din suma obtinuta suma datorata(inclusiv cheltuieli pentru estimare si vanzare) si ce ramane se da proprietarului.

Ultima oara a fost editat de sioux (2009-06-26 15:31:27)

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#13 2009-06-26 15:30:28

rrammonna
Diamond member

love,nu sunt pensionari,si dumnezeu sa ma ierte,dar nu imi pare rau,chit k raman pe strazi. cum au avut de alte alea,asa trebuia si de rate.mi-e jena mie sa spun multe sad

#14 2009-06-26 15:30:35

skumpi
Vizitator

pink_martini a scris:

rrammonna a scris:

Pai nu-ti da nimic iau ei totul ca sa acopere cica datoria plus creditul initial

pai cum asa ? hmm
daca apartamentu meu valoreaza 900 de milioane sa zicem...si eu am datorie la banca de 100 ei iau tot ? yikes yikes yikes wtfff

#15 2009-06-26 15:31:11

rrammonna
Diamond member

bine ar fi sa le mai dea ceva,sioux.tare mi-e k o scot la un pret de nimic sad

#16 2009-06-26 15:31:26

skumpi
Vizitator

sioux a scris:

rrammonna a scris:

Dupa estimare si vanzare, se scade din suma obtinuta suma datorata banii (inclusiv cheltuieli pentru estimare si vanzare) si ce ramane se da proprietarului.

asa mai merge`....

#17 2009-06-26 15:32:04

skumpi
Vizitator

pai ramo vindeti voi inainte si platiti bancile.... si cu ce ramane luati o garsoniera sau ceva
Doamne...nu pot sa cred neutral

#18 2009-06-26 15:32:32

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

skumpi eu stiu ca ei scot apart la licitatie la o suma egala cu suma restanta.D-aia se vand apart pe nimic sad
si da...daca apart tau valoreaza 900 si ai datorie de 100 ei iti scot apart la 100.
e ca curu

tongue hop si eu ca musca

din pacate si eu am trecut prin cacaturi cu banca din cauza alor mei. in sensul ca le-am facut un imprumut de juma de miliard sa isi plateasca tot ce mai aveau, ca tata avea datorii cu firma, dracu stie cate alte prostii. si eu nu am putut sa imi fac apartamentul din cauza asta sad
am noroc ca al meu inca nu imi scoate ochii pt asta, dar sincer tare ma tem ca daca ne ajunge cutitul la os o sa imi zica

am facut-o de dragu' mamei ca mi se rupea sufletul, sarmana ea nu avea nicio vina sad

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-06-26 15:36:15)

#19 2009-06-26 15:34:22

rrammonna
Diamond member

pai au incercat skumpi,nimeni nu il ia.dak ai sti ce e in ziar la vanzari,te iei cu mainile de par.d-aia am zis sa mai trag macar o luna,poate il vind ei mai din timp sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.