|
Nu esti logat.
Se poate?-2#20 2009-06-26 15:34:48
Re: se poate?eu le-am tot zis k nu-i de joaca cu bancile astea si uite unde s-a ajuns Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #21 2009-06-26 15:35:12
Re: se poate?
Nu este adevarat, de-aia se face si expertiza pentru estimarea pretului.Oricum e un proces foarte lung pe parcursul caruia ai tai pot face multe demersuri in instanta pentru a lungi treaba, cred ca totusi cel mai bine ar putea sa-ti explice cineva cu ceva cunostinte si practica in drept. Ultima oara a fost editat de sioux (2009-06-26 15:39:25) Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #22 2009-06-26 15:35:36
Re: se poate?Si eu stiam la fel... de aia am zis ca o sa il vanda la pret de nimic. Offline #23 2009-06-26 15:35:40
Re: se poate?aiaiaiaiiaiaiaiaiii #24 2009-06-26 15:37:07
Re: se poate?nu aveti de la cine imprumuta ? again... de la ceva ruda... macar cum zice love_t sa vada ca nu sunteti neseriosi...sa mai amanati pana vindeti apartamentu Publicitateloading...
#25 2009-06-26 15:39:37
Re: se poate?sioux, ma bucur ca nu stiu cum sta treaba cu scosul la licitatie , ziceam si eu din ce am auzit pe la altii. Offline #26 2009-06-26 15:39:38
Re: se poate?love si skumpi,toate rudele stiu k ai mei nu au fost in stare de nimic si nu vor sda le dea,nu merita.zau dak imi pare rau love pentru ce zic.acum dak tu crezi k is rea knd vorbesc asa,cum naiba cand sti k esti cu morcovul undeva si plin de datorii,sa ai bani de alcool si tutun?de i strangeau si tot era ceva Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #28 2009-06-26 15:41:47
Re: se poate?
Asa stiam si eu. Cat e valoarea datoriei, atat e si pretul apartamentului la licitatie. Nici mai mult, nici mai putin din pacate. Insa nu cred ca e sigura chestia stiuta de mine Ultima oara a fost editat de lala20 (2009-06-26 15:43:55) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #29 2009-06-26 15:42:40
Re: se poate?exact skumpi,inconstienta cum sa iti intre ceva in stomac knd ai atatea pe cap?cum sa te induri sa dai sute de mii pe alcool in cazul asta?si ziceti k as fi eu nebuna,d-aia ma rog sa il ia banca.sa se termine odata Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #30 2009-06-26 15:43:39
Re: se poate?Nu zic ca esti rea, Ramo.. dar stiu cat e de rau sa nu mai stai in casa in care te-ai nascut si in care ai copilarit. Offline #31 2009-06-26 15:43:53
Re: se poate?offffffff pipa,d-aia e bine sa stai in banca ta,cat de rau ti-ar parea.bine,poate pe tine te-au si ajutat ai tai Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #32 2009-06-26 15:44:40
Re: se poate?Poate ala sa fie pretul de plecare al licitatiei si sa urce de acolo, oricum e relativ pentru ca depinde foarte mult in cazul de fata de suma datorata si valoare apartamentului. Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #33 2009-06-26 15:45:07
Re: se poate?rramo, mai intai calmeaza-te. din ce scrii tu nu reiese ca s-ar pune sechestru pe apartament. se poate pune sechestru si pe bunuri, asta in functie de cat de mari sunt sumele datorate bancii respective - daca n-au girat creditul cu apartamentul. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #34 2009-06-26 15:45:56
Re: se poate?love,au kiar 2copii,eu ma descurc,imi da al meu bani sa stau cu chirie,sau ma mut la el,vad eu.frati-mio e c*** cu 2fete,deci nu imi pasa ce i se intampla.si poate k tie iti pare rau de casuta aia,k ai trait momente frumoase in ea,dar eu intre astia4pereti nu am avut momente de bucurie,nici macar o zi de nastere cum se cade dar asta e alta discutie.pe de-o parte ma gandesc k e greu,dar poate k asa e mai bine Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #35 2009-06-26 15:47:20
Re: se poate?Ma cam indoiesc ca pe timp de criza, recesiune and so on, banca o sa fie prea intelegatoare cu ei... dar sa dea Dumnezeu sa cada totusi la o intelegere . The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #36 2009-06-26 15:47:57
Re: se poate?pai alinda,desi din creditel astea,sunt vreo 2refinantari.si la banca ar fi zis k apare k restantier si nu se poate sa se mai faca vreo refinantare(asta la bancile unde nu au deja refinantare).mai si am zis k totusi 2-3 luni nu e asa mult,dar poti sa sti?banca e banca.si hai sa zicem k ar fi vorba de 4credite la vreo 100 si putine milioane fiecare,nu stiu nici eu suma exacta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #37 2009-06-26 15:48:03
Re: se poate?rrammo, interesati-va cum sta treaba concret de la banca, sau de la cineva cu cunostinte in domeniu, sa stiti macar o treaba. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #38 2009-06-26 15:48:27
Re: se poate?degeaba ramo...ca sunt parintii tai si la greu tot tu va trebui sa ai grija de ei pt ca asta`i viota...zici tu acum dar daca va fi cazu ai sa vezi ca tzi se va rupe inima d ei sa`i vezi in strada ...flamanzi si vai d capu lor oricat rau ti`ar fi facut pt ca esti copilu lor © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|