homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce faceti cand va intra un liliac in casa???

#1 2009-07-02 22:39:53

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

Ce faceti cand va intra un liliac in casa???

Buna smile
Sa va zic si voua prin ce am trecut... ca sincer, e destul de neplacut lol Acu cateva nopti mi-a intrat un liliac in casa. M-am trezit p vocea ridicata a mamei care zicea "aoleu, ce mare e!" Iar eu la mine in camera, fara sa deschid usa, am intrebat-o ce s-a intamplat. Ma gandeam ca a intrat un fluture de noapte in sufragerie...dar nu, cand a pronuntat cuvantul "liliac" s-a zbarlit pielea p mine... Aaa, toata faza asta se intampla pe la 4 dimineata. Vreau sa va zic ca "idiotu" n-a iesit p cele doua geamuri laaaaarg deschise...nici la 7 dimineata... Asa ca (pentru ca ne era extrem de frica sa facem ceva, sa-l atingem, sa-l luam cu o carpa, cu o matura sau...) am sunat la 112. Au venit pompierii....3 la numar, si l-au scos afara....dar s-au chinuit si ei ceva pana sa-l prinda si sa-l azvarle p geam. Oricum, eu nu l-am vazut p individ la fata lol Dar am ramas oripilata....si cautand p net...am vazut ca mai multa lume a trecut prin asa ceva...Voua vi s-a intamplat? Si daca da cum ati scapat de el? Eu am o gramada de pomi inalti in fata geamului...si sper sa nu se mai repete...dar parca sa chemi pompierii e prea de tot lol Si nu stiu ce putem face cand suntem treziti in toiul noptii de falfait de aripi...si acu mi se face pielea de gaina...

#2 2009-07-02 22:42:27

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???

vai ce tare esti ... am ras cu lacrimi rotfl

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#3 2009-07-02 22:44:24

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

lol ..  inca un motiv pt care prefer sa mor de cald cand sunt singura acasa noaptea decat sa las geamurile deschise
nici eu nu stiu ce as putea sa fac intr-o situatie deasta.. brrr

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#4 2009-07-02 22:47:53

Darrrn
Full member

pink_martini a scris:

vai ce tare esti ... am ras cu lacrimi rotfl

lol Macar va inveselesc...si tot e bine.... dar serios m-am speriat, pentru ca in general mi-e frica de zburatoare...nu mi-e frica de soparle, serpi, paienjeni....dar de orice fel de zburatoare (care....nu sunt niste pasarele frumos colorate)..mi-e frica. Iar liliecii sunt chiar scary tongue

#5 2009-07-02 22:53:51

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

steluta eu am avut 2 experinte cu liliecii una mai urata ca alta lol
prima, in seara de paste ma intorceam cu mama acasa si pe scara bocului zbura asa bezmetic un liliac.. m-am speriat rau si am sunat la un vecin si a ala mai nebun si putin beat l-a luat in mana si l-a dat afara lol al naibii se aciuise tocmai la etajul 4 la mine la usa
si a doua, mai recenta, lasasem peste noapte geamul de la bucatarie intredeschis, si dimineata l-a gasit prietenul meu dormind intre geamuri(sunt 2 randuri de geamuri la bucatarie).. si a luat mopul si il impingea sa iasa si el nimic...dormea, n-avea nicio treaba lol
intr-un final, deranjat de mop, a inceput sa sasaie si sa isi arate coltii lol eu nu am vazut faza ca eram in sufragerie in mijlocul patului speriata asteptand sa reuseasca prietenul meu operatiunea de indepartare a oratanii lol

Publicitate

loading...

#6 2009-07-02 23:15:45

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

tocmai mi'am inchis geamurile lol

#7 2009-07-02 23:17:21

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

va  bine ca am plase la geamuri  popa

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#8 2009-07-02 23:17:50

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

rotfl chiar am ras lol

#9 2009-07-02 23:18:06

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

dea_di a scris:

va  bine ca am plase la geamuri  popa

lol ...si io  tongue

..be the best ...fuck the rest smile))

#10 2009-07-02 23:20:16

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

rotfl rotfl rotfl2 rotfl rotfl2 taareeee

big_smile eu n'am avut tangente cu liliecii si nici macar nu ma gandisem la posibilitatea de a'mi intra unul in casa lol big_smile oricum stiu k faza cu intratul in par e mit big_smile
ahh un var de'al meu avea un liliac din cauciuc lipit de perete, iar un alt verisor in varsta de 7 ani a intrat in camera astuia si l'a zarit cu coada ochiului pe domnu liliac, vreau sa zic k nici n'am apucat sa vad cum a iesit din casa lol a fugit mancand pamantul lol acu mi'l si imaginez cum ar reactiona dc ar vedea unul live lol cred k ar lesina inainte sa apuce sa strige "liliacul" lol

#11 2009-07-02 23:20:47

Darrrn
Full member

divya a scris:

tocmai mi'am inchis geamurile lol

bine faci lol Eu de acum chiar imi folosesc plasele la geamuri....exceptie astazi cand mi-am uitat-o intredeschisa cat am facut baie  grater ... dar nu se aude nimic  roll

#12 2009-07-02 23:28:26

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

pai si cei de la salvare ce-au facut ? ...au asteptat sa examineze liliacul ? ...sa nu aiba ceva ...nah ...? ...stiu k la 122 vin si pompierii si salavarea si politia  nu ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#13 2009-07-02 23:31:48

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu nu stiu cum e cu liliecii,da' acum 2 ani mi-a intrat un sobolan in camera (dupa ce l-am scos,am renovat..cred ca se intelege de ce)...si s-a bagat sobolanul sub patul meu...si eu n-aveam nicio treaba. Nu mai dormeam acolo,da' in rest nu era problema... am pus otrava,am incercat de toate,el nu iesea... in fine..stateam eu la calculator,vorbeam cu el,socializam... pana cand m-am umplut de draci ca nu iesea orice i-as fi facut,asa ca m-am postat langa pat cu o furculita intr-o mana si un plici in cealalta...si a iesit nenorocitu' dupa vreo ora jumate... si da-i cu pliciu'... si alergam eu dupa el prin camera,parca eram intr-un film cu prosti.. ma simteam penibil,dar amuzata si nervoasa at the same time... pana la urma am reusit si am bagat furculita in el,si in furculita l-am scos frumos afara. Si dup-aia am renovat... cred ca la fel as face si cu un liliac,numai ca pe pereti,nu pe podea.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-07-02 23:36:59)

#14 2009-07-02 23:32:23

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

stelutza si eu am copaci langa geam, k doar stau la parter ... dar lilieci nici nu prea am vazut p'aici, oare din cauza k zona e patrulata de pisici hmm lol oricum la mine cel mai des au intrat urechelnitele brrrrrrr d'astea chiar k mi'e frica big_smile

#15 2009-07-02 23:34:56

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

ShineOfBlood a scris:

Eu nu stiu cum e cu liliecii,da' acum 2 ani mi-a intrat un sobolan in camera (dupa ce l-am scos,am renovat..cred ca se intelege de ce)...si s-a bagat sobolanul sub patul meu...si eu n-aveam nicio treaba. Nu mai dormeam acolo,da' in rest nu era problema... am pus otrava,am incercat de toate,el nu iesea... in fine..stateam eu la calculator,vorbeam cu el,socializam... pana cand m-am umplut de draci ca nu iesea orice i-as face,asa ca m-am postat langa pat cu o furculita intr-o mana si un plici in cealalta...si a iesit nenorocitu' dupa vreo ora jumate... si da-i cu pliciu'... si alergam eu dupa el prin camera,parca eram intr-un film cu prosti.. ma simteam penibil,dar amuzata si nervoasa at the same time... pana la urma am reusit si am bagat furculita in el,si in furculita l-am scos frumos afara. Si dup-aia am renovat... cred ca la fel as face si cu un liliac,numai ca pe pereti,nu pe podea.

wow cu furculita  wow  esti tare.. eu as fi fugit cat m-ar fi tinut picioarele

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#16 2009-07-02 23:35:09

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

ShineOfBlood a scris:

in fine..stateam eu la calculator,vorbeam cu el,socializam... pana cand m-am umplut de draci ca nu iesea orice i-as face,asa ca m-am postat langa pat cu o furculita intr-o mana si un plici in cealalta...si a iesit nenorocitu' dupa vreo ora jumate... si da-i cu pliciu'... si alergam eu dupa el prin camera,parca eram intr-un film cu prosti.. ma simteam penibil,dar amuzata si nervoasa at the same time... pana la urma am reusit si am bagat furculita in el,si in furculita l-am scos frumos afara. Si dup-aia am renovat... cred ca la fel as face si cu un liliac,numai ca pe pereti,nu pe podea.

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl
doamne ShineOfBlood esti belea rotfl

#17 2009-07-02 23:36:10

OmniaVincitAmor
Insomniac member

copilu a scris:

ShineOfBlood a scris:

Eu nu stiu cum e cu liliecii,da' acum 2 ani mi-a intrat un sobolan in camera (dupa ce l-am scos,am renovat..cred ca se intelege de ce)...si s-a bagat sobolanul sub patul meu...si eu n-aveam nicio treaba. Nu mai dormeam acolo,da' in rest nu era problema... am pus otrava,am incercat de toate,el nu iesea... in fine..stateam eu la calculator,vorbeam cu el,socializam... pana cand m-am umplut de draci ca nu iesea orice i-as face,asa ca m-am postat langa pat cu o furculita intr-o mana si un plici in cealalta...si a iesit nenorocitu' dupa vreo ora jumate... si da-i cu pliciu'... si alergam eu dupa el prin camera,parca eram intr-un film cu prosti.. ma simteam penibil,dar amuzata si nervoasa at the same time... pana la urma am reusit si am bagat furculita in el,si in furculita l-am scos frumos afara. Si dup-aia am renovat... cred ca la fel as face si cu un liliac,numai ca pe pereti,nu pe podea.

wow cu furculita  wow  esti tare.. eu as fi fugit cat m-ar fi tinut picioarele

Pai nu stiam cu ce altceva sa-l iau... ca mi-era scarba sa pun mana pe el... asa ca l-am facut frigaruie tongue

#18 2009-07-02 23:38:31

Darrrn
Full member

valy_creata2000 a scris:

pai si cei de la salvare ce-au facut ? ...au asteptat sa examineze liliacul ? ...sa nu aiba ceva ...nah ...? ...stiu k la 122 vin si pompierii si salavarea si politia  nu ?

Aaa, nu tongue Din ce am auzit..pentru ca eu nu am iesit de la mine din camera (faza se intampla in sufragerie pe la 7 jumate dimineata)...au venit doar pompierii, 3 la numar. Care ziceau...hai sa-l luam asa, ba asa, ba cu matura ba cu carpa....ideea e ca s-au foit si ei....3 barbatii fiind....daramite eu cu mama lol asta era ideea. tongue Si intr-un final l-au apucat cu o manusa..de-a lor...si l-au aruncat pe geam. Iar noi am semnat o hartie, un fel de proces verbal, ca a fost un liliac...samd...si asta a fost smile

#19 2009-07-02 23:40:30

OmniaVincitAmor
Insomniac member

divya a scris:

ShineOfBlood a scris:

in fine..stateam eu la calculator,vorbeam cu el,socializam... pana cand m-am umplut de draci ca nu iesea orice i-as face,asa ca m-am postat langa pat cu o furculita intr-o mana si un plici in cealalta...si a iesit nenorocitu' dupa vreo ora jumate... si da-i cu pliciu'... si alergam eu dupa el prin camera,parca eram intr-un film cu prosti.. ma simteam penibil,dar amuzata si nervoasa at the same time... pana la urma am reusit si am bagat furculita in el,si in furculita l-am scos frumos afara. Si dup-aia am renovat... cred ca la fel as face si cu un liliac,numai ca pe pereti,nu pe podea.

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl
doamne ShineOfBlood esti belea rotfl

Eh...eu sunt genul care vorbeste cu orice... la un moment dat prinsesem un gandac sub un borcan,si il lasam acolo,pe birou,ca nu vroiam sa il ating,asteptam sa vina altcineva sa-l ia de acolo... si din lipsa de ocupatie,vorbeam cu el.
Pe dracu asta mic de sub pat il intrebam ce face... stiam ce face...imi rodea husa de la chitara,fir-ar al naibii  skitarg  da' tot il intrebam tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.