homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce faceti cand va intra un liliac in casa???-3

#39 2009-08-07 11:57:21

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???

vai de mine,aici se vb de sobolani si lilieci  acklad
eu stau ore sa scot din casa o urechelnita sau paianjen
sa vad o dihanie gen sobo,liliac fac o criza urat rotfl
doamne fereste  de d'astia signof10

They can because they think they can.

#40 2009-08-07 11:59:22

orchard
New member
Inregistrat: 2007-12-14

nu sunt pufosi. au un pic de par dar e scurt. nu prea poti sa-i mangai pt ca musca. noi i-am luat cu mana dar am avut o manusa groasa din piele. si cand am pus mana pe ei se intorceau sa muste dar nu au putut. nu sunt draguti deloc si au dinti foarte ciudat asezati si ascutiti.
unul a cazut pe mine ca era prins de perdea si nu l-am vazut dar nu m-a muscat

Ultima oara a fost editat de orchard (2009-08-07 12:03:51)

#41 2009-08-07 12:04:50

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

orchard a scris:

am sunat la protectia liliecilor

Ok ... Ori traiesc eu intr-o ignoranta exhaustiva ... Ori pur si simplu n-a ajuns pana la mine informatia ca ar exista in tara asta un organism numit ... protectia liliecilor tongue ( ?!? )

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#42 2009-08-07 12:06:51

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

lol
kdeea, si pe mine m-a socat

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-08-07 12:07:16)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#43 2009-08-07 12:07:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

vai, eu eram convinsa ca sunt buni de mangaiat sad

Publicitate

loading...

#44 2009-08-07 12:19:31

orchard
New member

eu am tastat pe google protectia liliecilor dupa ce am gasit un articol in care scria ca sunt protejati prin lege si nu e voie sa-i omori. oricum nu le faceam nici un rau. cand am sunat mi-a raspuns un domn care mi-a dat indicatii( eu sunt din cluj napoca) si mi-a zis ca daca nu ma descurc vine sa ma ajute. dar am rezolvat. a zis ca ma suna diseara sa vada cum e situatia

#45 2009-08-07 12:24:37

kdeea
Platinum member

Hm ... interesant lol

#46 2009-08-07 14:25:04

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

deci.... stati putin... pe asta ceva ati pus voi mana ????? yikesyikesyikesyikes  disperat

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/25117_liliac.jpg

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#47 2009-08-07 14:26:09

kdeea
Platinum member

Ohh it's so cute and nice and fluffy ... NOT.

#48 2009-08-07 14:27:23

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

doamne, cred ca as lesina, zau. d`apoi sa mai pun si mana p el yikes

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#49 2009-08-07 14:39:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

dar e doar un soricel pufos cu aripi lol

#50 2009-08-07 14:45:58

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

da big_smile poti sa zici ca e hamster
cand eram micuta si fra'miu a adus un pui de liliac in casa si nu stiam ce chitaie big_smile dimineata dormea pe o pernuta langa pat..cand a vazut mama...pfoooaaa era sa il dea si pe fra'miu afara cu tot cu liliac. nu mai tin minte ce s-a intamplat cu bietul liliac

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#51 2009-08-07 15:08:48

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

mie mi se pare dragut.... numai bun de bagat furculita prin el big_smile angel

#52 2009-08-07 15:16:39

orchard
New member

am pus mana pe ei dar am avut o manusa groasa din piele deci nu au putut sa ma muste. nu puteam sa las atatia lilieci sa chitaie toata ziua ca erau enervanti. sunt doar niste animale mici daca ai grija nu ti se intmpla nimic.

#53 2009-08-07 15:41:57

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

e foarte urat!!! am vazut unu` la sor`mea rotfl haioase tare am mai fost... nu stiam ce se tot foieste pe la perdea si cand ne-am dus... un liliac micutz...
cu becul aprins si cu prosoape in cap rotfl am vrut sa-l prindem insa nu il mai gaseam si l-am chemat pe fratemiu si l-a prin el cu un prosop ca sa nu-l muste caci incerca dar il impiedica prosopu`... o uratanie!!! are niste dinti oribili!!!

#54 2009-08-07 16:07:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Vaaaai, cand eram mica eram spaima liliecilor, broastelor, sobolanilor, soaricilor, si gazelor, toate pana la paienjeni. Ma duceam si stateam toata vara la tara si intrau de toate in casa. Am dat si de soparle si serpi lol Le luam frumos cu mana (serpii tot asa, de cap cum vazusem la discovery, mai ales ca stiam ca nu sunt veninosi) si ii dadeam afara. Mama iesea din casa sa nu ma vada cu ei, si gata. Tin minte ca m-am milogit de ea sa ma lase sa patrez un soricel mic pe care l-am prins, si o vrabiuta, si o broscuta. Pana la urma m-a lasat sa pastrez vrabiuta, dar am aflat ca intrase in casa pt ca era oarba si o daduse mamica jos din cuib, asa ca am tras mult cu ea sa o hranesc, si pana la urma a murit sad

Acum parca am crescut si m-am prostit. Nu as mai pune mana pe nici una din toate astea, in afara de soparle care imi plac. Oricum la toate aveam metode de prindere, ca stiam ca pot avea boli si nu tre sa lasi sa te muste. Liliecii ii dadeam afara noaptea, doar deschideam geamurile si fasaiam mai multe pungi rupte si prinse de un bat. Ieseau singuri. Soaricii ii prindeam cu oala si dupa bagam un plastic sub, rasturnam si gata, iar restul cu mana lol Gandacii ii luam cu carpa ca nu imi placeau, dar greierii ii luam si ma jucam cu ei ca erau draguti.

Oricum pana la o varsta orice misca vroiam sa pastrez ca animal de casa lol Mi-a povestit mama ca pe la 3 ani am vazut cu o cutie goala de margarina plina de furnici ca le vroiam ca animale de casa rotfl

#55 2009-08-07 16:34:21

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

din fericire n-am avut astfel de experiente sa-mi intre asemenea dihanii prin casa. dar daca m-as trezi cu vreun sobolan, liliac sau soarece in casa as zbura pe geam lol mie mi-e frica si de goange si cum stau la parter, vara dau "nas in nas" cu ele pt ca vin din beci. mi-e o frica de nu pot sa spun...m-am culcat odata cu vezica plina mai sa explodeze pt ca era o goanga in baie, iar tata dormea deci nu a avut cine s-o ia. mama e la fel ca mine lol daca ne-ar vedea cineva cum ne bagam una in alta si tipam la tati cand vedem o ganganie ar rade o luna. intr-o seara ma suna al meu si am zis sa ma duc in bucatarie sa vorbesc linistita, sa nu ma auda ai mei. intru eu in bucatarie, aprind lumina si vad o goanga mare si frumoasa cum fugea pe sub masa; primul lucru pe care l-am facut...m-am urcat pe dulap lol am stat acolo frumos vreo 20 de min cat am vorbit la telefon, m-am cam chinuit ca nu aveam loc, dar nu m-am miscat de acolo si ma uitam intruna la goanga sa nu cumva sa dispara. cand am terminat convorbirea am zburat practic pana la usa si am iesit lol

bebe V., soarele si luna

#56 2009-08-07 16:46:49

kdeea
Platinum member

PillBlast a scris:

Le luam frumos cu mana (serpii tot asa, de cap cum vazusem la discovery, mai ales ca stiam ca nu sunt veninosi) si ii dadeam afara.

That is ... bravery, dude !! big_smile

#57 2009-08-07 16:50:03

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Nu stiu de ce dar de serpi si soparle neveninoase nu mi-a fost niciodata frica, si desi de celelalte imi e frica acum ca am mai crescut, adica nu as mai vrea sa le am ca animale de casa, de ele tot nu imi e frica. Mi se par pasnici smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.