|
Nu esti logat.
Ce faceti cand va intra un liliac in casa???-3#39 2009-08-07 11:57:21
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???vai de mine,aici se vb de sobolani si lilieci They can because they think they can. Offline #40 2009-08-07 11:59:22
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???nu sunt pufosi. au un pic de par dar e scurt. nu prea poti sa-i mangai pt ca musca. noi i-am luat cu mana dar am avut o manusa groasa din piele. si cand am pus mana pe ei se intorceau sa muste dar nu au putut. nu sunt draguti deloc si au dinti foarte ciudat asezati si ascutiti. Ultima oara a fost editat de orchard (2009-08-07 12:03:51) Offline #41 2009-08-07 12:04:50
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???
Ok ... Ori traiesc eu intr-o ignoranta exhaustiva ... Ori pur si simplu n-a ajuns pana la mine informatia ca ar exista in tara asta un organism numit ... protectia liliecilor ( ?!? ) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #42 2009-08-07 12:06:51
Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-08-07 12:07:16) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #43 2009-08-07 12:07:03
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???vai, eu eram convinsa ca sunt buni de mangaiat Offline Publicitateloading...
#44 2009-08-07 12:19:31
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???eu am tastat pe google protectia liliecilor dupa ce am gasit un articol in care scria ca sunt protejati prin lege si nu e voie sa-i omori. oricum nu le faceam nici un rau. cand am sunat mi-a raspuns un domn care mi-a dat indicatii( eu sunt din cluj napoca) si mi-a zis ca daca nu ma descurc vine sa ma ajute. dar am rezolvat. a zis ca ma suna diseara sa vada cum e situatia Offline #45 2009-08-07 12:24:37
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???Hm ... interesant Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #46 2009-08-07 14:25:04
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #47 2009-08-07 14:26:09
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???Ohh it's so cute and nice and fluffy ... NOT. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #48 2009-08-07 14:27:23
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???doamne, cred ca as lesina, zau. d`apoi sa mai pun si mana p el zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #49 2009-08-07 14:39:08
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???dar e doar un soricel pufos cu aripi Offline #50 2009-08-07 14:45:58
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???da poti sa zici ca e hamster Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #51 2009-08-07 15:08:48
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???mie mi se pare dragut.... numai bun de bagat furculita prin el Offline #52 2009-08-07 15:16:39
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???am pus mana pe ei dar am avut o manusa groasa din piele deci nu au putut sa ma muste. nu puteam sa las atatia lilieci sa chitaie toata ziua ca erau enervanti. sunt doar niste animale mici daca ai grija nu ti se intmpla nimic. Offline #53 2009-08-07 15:41:57
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???e foarte urat!!! am vazut unu` la sor`mea haioase tare am mai fost... nu stiam ce se tot foieste pe la perdea si cand ne-am dus... un liliac micutz... Offline #54 2009-08-07 16:07:48Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???Vaaaai, cand eram mica eram spaima liliecilor, broastelor, sobolanilor, soaricilor, si gazelor, toate pana la paienjeni. Ma duceam si stateam toata vara la tara si intrau de toate in casa. Am dat si de soparle si serpi Le luam frumos cu mana (serpii tot asa, de cap cum vazusem la discovery, mai ales ca stiam ca nu sunt veninosi) si ii dadeam afara. Mama iesea din casa sa nu ma vada cu ei, si gata. Tin minte ca m-am milogit de ea sa ma lase sa patrez un soricel mic pe care l-am prins, si o vrabiuta, si o broscuta. Pana la urma m-a lasat sa pastrez vrabiuta, dar am aflat ca intrase in casa pt ca era oarba si o daduse mamica jos din cuib, asa ca am tras mult cu ea sa o hranesc, si pana la urma a murit Offline #55 2009-08-07 16:34:21
Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???din fericire n-am avut astfel de experiente sa-mi intre asemenea dihanii prin casa. dar daca m-as trezi cu vreun sobolan, liliac sau soarece in casa as zbura pe geam mie mi-e frica si de goange si cum stau la parter, vara dau "nas in nas" cu ele pt ca vin din beci. mi-e o frica de nu pot sa spun...m-am culcat odata cu vezica plina mai sa explodeze pt ca era o goanga in baie, iar tata dormea deci nu a avut cine s-o ia. mama e la fel ca mine daca ne-ar vedea cineva cum ne bagam una in alta si tipam la tati cand vedem o ganganie ar rade o luna. intr-o seara ma suna al meu si am zis sa ma duc in bucatarie sa vorbesc linistita, sa nu ma auda ai mei. intru eu in bucatarie, aprind lumina si vad o goanga mare si frumoasa cum fugea pe sub masa; primul lucru pe care l-am facut...m-am urcat pe dulap am stat acolo frumos vreo 20 de min cat am vorbit la telefon, m-am cam chinuit ca nu aveam loc, dar nu m-am miscat de acolo si ma uitam intruna la goanga sa nu cumva sa dispara. cand am terminat convorbirea am zburat practic pana la usa si am iesit V., soarele si luna Offline #56 2009-08-07 16:46:49
That is ... bravery, dude !! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #57 2009-08-07 16:50:03Re: Ce faceti cand va intra un liliac in casa???Nu stiu de ce dar de serpi si soparle neveninoase nu mi-a fost niciodata frica, si desi de celelalte imi e frica acum ca am mai crescut, adica nu as mai vrea sa le am ca animale de casa, de ele tot nu imi e frica. Mi se par pasnici Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|