|
Nu esti logat.
Interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!
#1 2009-07-03 10:07:12
interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Buna ziua! Va scriu in speranta ca cineva stie sa-mi interpreteze cele 2 rezultate.Am 50 ani si ieri am luat rezultatele si sunt foarte nelinistita pt ca doctora care mi le-a recomandat este in concediu pana pe 20 iulie iar eu nu stiu ce sa fac...de aceea le scriu aici, poate ma ajuta cineva sa inteleg rezultatele Offline #2 2009-07-03 10:49:49
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!ai un papanicolau normal...nu e niciun motiv de ingrijorare ai doar o usoara inflamatie pe care o au majoritatea femeilor baby Dragos Offline #3 2009-07-03 11:20:01
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!
Multumesc mult pentru raspuns. Dar ce nu mai inteleg eu este daca analiza secretiilor vaginale este acelasi lucru cu examenul bacteriologic?!? Offline #4 2009-07-03 11:54:51
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!nu au nicio legatura cocobacilii cu HPV ... tu nu ai nicio suspiciune de HPV, nu e cazul sa-ti faci griji Ultima oara a fost editat de Detzy (2009-07-03 11:57:25) baby Dragos Offline #5 2009-07-03 16:35:32
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Buna ziua ! Azi am ridicat rezultatele testului Babes Papanicolau. Pana ajung la medic ma poate ajuta cineva cu niste explicatii? Am 34 de ani. Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-03 16:46:32
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!geo, cred ca cel mai indicat ar fi sa faci niste investigatii suplimentare cum ar fi o colposcopie si vezi ce-ti recomanda si meicul. insa nu dispera, clasa III nu e capat de lume Offline #7 2009-07-03 18:52:31
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!
Eu stiam ca nu este ok sa fie absente. Un papanicolau recoltat corespunzator ar trebui sa aiba aceste celule prezente. Offline #8 2009-07-03 22:51:53
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Buna seara! Offline #9 2009-07-03 23:12:41
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Am uitat sa trec un subpunct de la examenul citologic: Offline #10 2009-07-03 23:33:52
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!IRIMA, cel mai probabil nu a fost recoltat bine deoarece celulele endocervicale lipsesc. deci da, ar trebui repetat. perioada in care l-ai facut e ok Offline #11 2009-07-03 23:39:51
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Multumesc din suflet pt raspunsul atat de promt! O sa ma duc sa refac testul si sa speram ca de data aceasta va iesi cum trebuie si poate nu iese nici candida. Din cate stiu se trateaza destul de greu. O sa revin cu noutati! Noapte buna! Offline #12 2009-07-03 23:41:08
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Cu placere si te asteptam cu vesti! Offline #13 2009-07-04 20:07:00
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Multumesc pentru promptitudine si pentru incurajari. Voi merge la ginecolog si sper sa rezolv aceasta probleme. As vrea sa mentionez ca am hipotiroidie si dishidroza( afectiuni autoimune) iar in urma cu doi ani la un echo la san s-a vazut o aglomerare de celule, m-am dat cu gel antiinflamator si au disparut pana la echo urmator. Mi s-a recomandat echo anual ( oricum se vad modificari la nivelul sanului dar nu noduli). Credeti ca este o legatura intre afectiunile anterioare si rezultatul testului Babes? O seara buna. Offline #14 2009-07-24 16:00:00
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Buna. Am fost la ginecolog, mi-a facut control si echo transvaginal si intr-adevar am o rana pe col de raza 15 mm( exprimarea medicului). Am primit ovule cervugid doua cutii de 12 buc. cu pauza 7 zile si duphaston din ziua a 14-a de ciclu dupa care control si repet testul pap. Nu prea inteleg rostul duphastonului mai ales ca nu am auzit numai lucruri bune el. Offline #15 2009-07-24 21:01:43
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!ti l-o fi dat pt alte probleme, gen ciclu neregulat? Offline #16 2009-07-27 19:44:03
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Banuiesc, am ciclu la 30,31 de zile cu cheaguri de ceva timp. As vrea sa mai intreb ceva. De aproape un an, in perioada de ovulatie am dureri de burta si mijloc asemanatoare cu cele de ciclu si nu cedeaza decat cu antiiflamatoare. Am spus medicului de familie care mi-a spus ca asa au unele femei. Am inceput de 4 zile tratamentul cu cervugid iar azi cu duphaston( a 14-a zi) iar durerile mele au aparut. Credeti ca au vreo legatura cu acea rana, pt. ca la echo ovarele si uterul aratau bine? Oare ce determina durerea asta? Astept un raspuns, multumesc. Offline #17 2009-07-28 09:24:09
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!si eu am dureri la ovulatie , mari , si la ecografie mi-a zis ca sunt de la ovare , am o ovulatie zgomotoasa , eu vreau si un bebe , si mi-a zis doctorul ca sa nu mai astept ca organismul cere un bebe Offline #18 2009-07-28 20:41:25
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Daca asta-i rezolvarea am incurcat-o. Am un copil de 14 ani si desi mi-am mai dorit unul nu " s-a lipit". Am pus-o pe seama hipotiroidiei pt.care ma tratez e fff mult timp iar de la un an la altul endocrinologul imi creste doza. Acum iau novothyrall de 100 mg 6 zile pe sapt. Colegele mele chiar ma invidiaza pentru" sex la liber" ( fara mijloace de contraceptie). Dar tot nu-mi explic durerile la ovulatie pt ca nu sunt dintotdeauna. De aseara pana la 10 azi am luat 3 x 400 mg. ibuprofen sa pot sta pe scaun la servici, simteam ca stau pe doua tepuse. Cred ca ovarele sunt vinovate pt.ca zona respectiva doare. De ce nu s-a vazut nimic la echo transvaginal? Greu de spus. Offline #19 2009-07-29 09:35:16
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!nu stiu ce sa zic, se pare ca la tine lucrurile sunt un pic mai complicate , pe mine ma doare ori ovarul stang ori dreptul , depinde pe care se produce ovulatia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|