|
Nu esti logat.
Interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!-2
#20 2009-08-01 03:23:26
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!ajutor!!!! am mer la doctorita mea ..mi-a facut consultatia obisnuita si colposcopie. la colposcopie mi-a scris urmatoarele : "...eroziune pe ambele buze ale coluluin uterin jsc pe exocol zta eaa infectie cu hpv colpita difuza...." ma trimite cu analizele......primesc si rezultatului examenului citologic papanicolau " NILM-frotiu negativ pentru leziuni intraepiteliale sau malignitate..." Offline #21 2009-08-01 12:54:26
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!ti-am raspuns dincolo Offline #22 2009-08-03 15:36:01
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Azi termin prima serie de 12 ovule cervugid, iar maine cele 10 zile de duphaston. Daca inainte nu aveam simptome( poate durere la contact) acum o durere difuza si permanenta de burta. In aceasta perioada am luat si aerius (desloratadina) pentru dishidroza( ca doar e vara). Am citit ca, cloranfenicolul din cervugid reactioneaza cu desloratadine. Oare care dintre medicamentele pe care le-am luat m-au constipat destul de rau? Aveam deja problema asta( din cauza hipotiroidie cred eu) dar se rezolva cu ceaiuri pe care le folosesc de ani buni. Astept un raspuns. Multumesc. Offline #23 2009-08-03 19:02:09
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!am lasat link doctoressei Offline #24 2009-08-03 19:46:06
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!multumesc Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-04 15:52:35
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!
sincer nu stiu care dintre medicamente te-au constipat...sau daca or fi ele de vina... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2009-08-04 17:20:32
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!buna...am facut si eu test-ul Papa Nicolau deoarece am avut de doua ori sangerari si m-am speriat un pic. Am luat astazi rezultatele: Offline #27 2009-08-05 15:59:13
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!ai acei coci (dar ai si bacili doderline deci daca nu ai simptome deranjante nu ai dc sa ti faci griji) dar sangerarea tot nu are o explicatie...apare si la pap (hematiile) dar rana nu ai... happy with him...inlove with him... Offline #28 2009-08-05 18:37:30
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!aha...cred ca mai bn ma duc la medic sa vad ce zice...ms mult Offline #29 2009-08-05 20:11:55
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!cel mai bine... happy with him...inlove with him... Offline #30 2009-08-22 11:50:01
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Buna. Aseara am fost la ginecolog pt.colposcopie, in a 8-a zi de ciclu dupa tratament cu cervugid o cutie + 2 buc( ca mi-a venit ciclu). Medicul a constatat ca nu nu s-a modificat nimic in bine si mi-a recomandat ERAD si fiindca tot eram acolo l-am si facut. Mi-a facut anestezie locala, nu pot spune ca a fost dureros cum am mai citit pe forum. Nu inteleg un lucru, dintr-o singura miscare mi-a luat totata "rana", o am la formol pt.biopsie(luni). Este posibil pt.o rana de 2 cm? Punctele de coagulare m-au durut mai tare ca au fost mai multe. De aseara am o secretie roz, e normal am inteles si intre ziua 10 si 14 ar trebui sa am o sangerare mai abundenta cand cade coaja. Iau tetraciclina la 6 ore si vit.E trei pe zi, fara contact sexual 6 sapt. iar cand iese biopsia si se termina sangerarea la control. Sper sa decurga totul normal, fara alte incidente ( hemoragii cum am citit pe forum)si sa se termine cu bine totul. Sanatate tuturor. Offline #31 2009-08-24 08:47:10
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Oare este posibil sa fac candida de la tetraciclina dupa erad? Am o secretie destul de abundenta, mai ales dimineata, care seamana cu albusul de ou. Si inca ceva, acum sunt la serviciu si ma deranjeaza statul pe scaun. Am crezut ca cele 2 zile de week-end imi sunt de ajuns, oare trebuia sa mai stau in acasa? Offline #32 2009-08-24 09:21:58
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!De la antibiotic sigur poti face candida daca nu iei si un antimicotic in paralel. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #33 2009-08-24 09:51:22
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Mi s-au prescris si ovule Cerviron dar cam din a 14-a zi cand se termina sangerarea data de dezlipirea cojii. Medicul mi-a spus sa spalaturi cu ceai de pelin nu prea adanci, cu o seringa. Offline #34 2009-08-26 20:58:23
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Sport cand pot incepe sa fac? (pilates) Offline #35 2009-09-03 10:51:30
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!Buna, sunt noua pe aici, dar ma bucur teribil ca am dat peste voi. Mi-am facut de curand un citodiagnostic, Papanicolau si un examen al secretiilor. Doc, ma poti ajuta cu interpretarea, te rog? Am inteles numai ca am candida, si am si inceput tratamentul. In rest, nu inteleg nimic.Iti multumesc anticipat, pentru tot ce faci pe acest forum, totodata le mutumesc si "asistentilor" tai. Fac o treaba buna. Ultima oara a fost editat de jeje (2009-09-03 11:21:30) Offline #36 2009-09-03 23:44:30
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!buna Offline #37 2009-09-04 13:37:26
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!jeje, din analiza de secretie reiese ca ai candida si vaginoza bacteriana Offline #38 2009-09-04 14:53:34
Re: interpretare-PAPANICOLAU si SECRETII VAGINALE-sunt speriata!!!!mi.a spus sa refac pap-ul dupa 3 luni..intre tmp fac 10 zile tratament pt tricomonas: doxiciclina,tinizol, lomexin ovule si biotics (sa nu ma trezesc iar cu candida..abia reusisem sa skp..si am avut parte d alte surprize)..si dupa, alte analize la secretie..sper sa fie bine.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|