homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-112

#2110 2011-02-06 21:35:51

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Re: SEX ORAL 2

Alina97 a scris:

k?reste a scris:

kathrynn a scris:

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

Daca s-ar simti prost, n-ar mai intra.

Se mai enerveaza si iese. Eu chiar cred ca se simte prost dar pe de alta parte are si un orgoliu prostesc "Le demonstrez eu ca sunt <<desteapta>> si mi se presteaza, nu-s o fraiera ca ele sa prestez". Sau e ca un copil caruia ii spui sa nu faca ceva si exact aia face sau invers. Fata asta e exact pe dos rotfl2

Nu-i vorba ca ma simt mai "desteapta" daca nu fac. Pur si simplu ma simt mai impacata cu mine insami. Si apoi nu vrea sa fiu "cool" si sa fac ceva doar de dragul de a face. Cine vrea si-i face placere..enjoy!!!! big_smile  Spunea cineva cu cateva pagini in urma ca daca nu fac, el ma va insela... neutral Ei bine, eu nu cred asta,e o tampenie! O relatie nu sta doar in sex oral.In plus, nu e obligatoriu sa fie si reciproc, mai ales daca unuia din parteneri nu-i surade ideea. Daca ma va insela vreodata din acest motiv(ma indoiesc, dar...) , nu m-ar deranja atata timp cat nu as afla si comportamentul lui fata de mine ar ramane acelasi.

Ti se pare tie ca o relatie nu se rezuma la sex oral. Defapt o relatie se rezuma la cat primesti si cat iti lipseste. Si pe masura ce primesti constant ceva devine rutina si "it's taken for granted" asa ca poti sa fii sigura ca daca acum e impacat cu ideea ca iti face si tu nu ii faci nu inseamna ca pe viitor o sa stea asa treaba. Si daca are un pic de minte o sa insiste de cateva ori (ca daca a reusit cu vorba sa te convinga sa iti faca poate reuseste sa te convinga sa ii si faci). Si dupa ce il vei refuza de atatea ori de cate are el nevoie ori o sa te insele ori o sa temine relatia la scurt timp.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#2111 2011-02-06 21:49:42

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

Allina, tu te contrazici singurica de la o pagina la alta.....   Cine vrea si-i face placere..enjoy!!!!........Pana mai ieri, cele care o faceau, se injoseau.

Sa stii ca nu e o rusine sa recunosti ca ti-ai dori si tu, macar din curiozitate, sa vezi cum este. Sunt absolut convinsa ca tot ceea ce s-a discutat vis-a-vis de acest subiect, te-a incitat, mai mult decat suficientpentru a afla cum este. Sa stii ca nu esti "cool", asa cum spui tu, daca ii faci sex oral iubitului tau ci, partenerul alaturi de care se poate simti extraordinar.

Toti de aici, ti-am explicat in fel si chip acest lucru, fara a te convinge ca trebuie sa o faci insa, ne-a revoltat foarte tare atitudinea ta fata de cei care fac sex oral, si mai ales, aprecierile rautaciose.

Daca tu chiar nu iei in consideratie nimic din tot ceea ce ti s-a spus, atunci, incep sa cred ca este peste puterea ta de intelegere!!!!

Ultima oara a fost editat de liana976 (2011-02-06 21:52:25)

#2112 2011-02-06 21:52:14

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Nimeni, sunt curioasa cu ar reactiona daca ar sti ca tu si iubita ta sunteti de acord sa va inselati unul pe altul din cand in cand daca asta va face fericiti lol Corecteaza-ma daca gresesc, dar eu asta am priceput din discutia de la celalalt topic big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2113 2011-02-06 21:58:40

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

kathrynn a scris:

Zau asa, voi nu v-ati plictisit? De 20 de pagini ea o tine pe a ei, noi ii dam aceleasi sfaturi, ea se indarjeste, noi facem misto, over and over again.
cascat  cascat  cascat  cascat  cascat

asta ma gandeam si eu... ce naiba... a tot zis ca nu mai trece la topicul asta si a trecut. o sa se continuie subiectul la nesfarsit daca ii tot dati apa la moara. chiar n`o puteti ignora ???  skitarg

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#2114 2011-02-06 22:01:18

Alina97
Full member

liana976 a scris:

Allina, tu te contrazici singurica de la o pagina la alta.....   Cine vrea si-i face placere..enjoy!!!!........Pana mai ieri, cele care o faceau, se injoseau.

Sa stii ca nu e o rusine sa recunosti ca ti-ai dori si tu, macar din curiozitate, sa vezi cum este. Sunt absolut convinsa ca tot ceea ce s-a discutat vis-a-vis de acest subiect, te-a incitat, mai mult decat suficientpentru a afla cum este. Sa stii ca nu esti "cool", asa cum spui tu, daca ii faci sex oral iubitului tau ci, partenerul alaturi de care se poate simti extraordinar.

Toti de aici, ti-am explicat in fel si chip acest lucru, fara a te convinge ca trebuie sa o faci insa, ne-a revoltat foarte tare atitudinea ta fata de cei care fac sex oral, si mai ales, aprecierile rautaciose.

Daca tu chiar nu iei in consideratie nimic din tot ceea ce ti s-a spus, atunci, incep sa cred ca este peste puterea ta de intelegere!!!!

1. Nu-mi doresc asa ceva. Sa nu se inteleaga gresit faptul ca urmaresc acest topic.Chiar nu-mi doresc si GATA! Nu o sa fac niciodata, chiar de as sti ca exista riscul de a ma insela sau parasi din acest "motiv" neutral ! De fapt, partea cu inselatul nu m-ar afecta catusi de putin, toti barbatii o fac! roll (char daca "primesc tot ce vor acasa")
2.Pai ,pur si simplu nu vreau sa iau in considerare sfaturle voastre referitor la ceva ce nu pot accepta!

Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-02-06 22:02:25)

Publicitate

loading...

#2115 2011-02-06 22:02:30

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

JURA'TE!!!!!!
JURA'TE!!!!!!
TOTI barbatii inseala?

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#2116 2011-02-06 22:05:18

Alina97
Full member

Soulshard a scris:

JURA'TE!!!!!!
JURA'TE!!!!!!
TOTI barbatii inseala?

Da, TOTI! Ma rog, 99% roll

#2117 2011-02-06 22:07:07

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

hai ca esti culmea. acum pe ce cont te'ai mai logat? unde ai fugit asa repede? pe mess de ce nu intri sa'mi spui acolo asta? :-w

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#2118 2011-02-06 22:09:31

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

Draguta, topicul il urmaresti  pentru ca esti in permanenta pe faza.....

In fine, ideea este ca, ar trebui sa te simti injosita daca te va insela, si nu daca ii faci sex oral.

Chiar nu-mi doresc si GATA!......stai linistita ca nu iti baga nimeni ceva pe gat, fara sa vrei, dar nu o mai face atat pe moralista ca nu este cazul.

E vorba doar de atitudine!!!!!!

#2119 2011-02-06 22:12:21

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

popa

#2120 2011-02-06 22:24:25

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

hai ca aberati de'acu' ...alina, nu stiu daca stii ce'i cu tine.. dai dovada de multa superficialitate

#2121 2011-02-06 22:26:27

Alina97
Full member

Soulshard a scris:

hai ca esti culmea. acum pe ce cont te'ai mai logat? unde ai fugit asa repede? pe mess de ce nu intri sa'mi spui acolo asta? :-w

Ah, da,in afara de contul asta mai am vreo 3-4. Dar ca sa te convingi,de ce nu rogi un moderator sa verifice? Sunt pe telefon,de asta ies si reintru!

#2122 2011-02-06 23:02:43

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

k?reste a scris:

Nimeni, sunt curioasa cu ar reactiona daca ar sti ca tu si iubita ta sunteti de acord sa va inselati unul pe altul din cand in cand daca asta va face fericiti lol Corecteaza-ma daca gresesc, dar eu asta am priceput din discutia de la celalalt topic big_smile

It's not cheating if my gf knows about it tongue... dar da cam asta e ideea (open relationship/marriage thingy).

@Alina
Si de ce ma rog nu ti se pare ca iti pierzi demnitatea daca se duce sa si-o traga cu altele?

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#2123 2011-02-06 23:06:18

Melita
Hero member

Eu m-am hotarat! Nu o mai bag in seama. Nimeni, te sfatuiesc sa faci la fel. Daca o sa ai rabdare sa citesti de la pagina 50 pana aici o sa intelegi de ce zic asta big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2124 2011-02-06 23:20:52

Alina97
Full member

nimenialtu a scris:

k?reste a scris:

It's not cheating if my gf knows about it tongue... dar da cam asta e ideea (open relationship/marriage thingy).

@Alina
Si de ce ma rog nu ti se pare ca iti pierzi demnitatea daca se duce sa si-o traga cu altele?

De fapt, oscilez inca intre a ma desparti de el si a-i tolera o posibila infidelitate. As accepta sa ma insele doar daca ar face-o ca nu-i ofer ce-si doreste. Daca ar avea o relatie paralela , m-as desparti de el. Oricum atata timp el ar fi discret si nu as afla nu m-ar afecta cu absolut deloc. wink

#2125 2011-02-06 23:25:31

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Alina97 a scris:

liana976 a scris:

1. Nu-mi doresc asa ceva. Sa nu se inteleaga gresit faptul ca urmaresc acest topic.Chiar nu-mi doresc si GATA! Nu o sa fac niciodata, chiar de as sti ca exista riscul de a ma insela sau parasi din acest "motiv" neutral ! De fapt, partea cu inselatul nu m-ar afecta catusi de putin, toti barbatii o fac! roll (char daca "primesc tot ce vor acasa")
2.Pai ,pur si simplu nu vreau sa iau in considerare sfaturle voastre referitor la ceva ce nu pot accepta!

hai nu zau wink bubu meu nu m-ar insela nici sa-l amenint cu moartea lol vezi ca exista si exceptii wink nu totdeauna toti inseala. iar legat de topic, daca nu-ti convine de ce dumnezeului mai scrii? lasa-ne pe noi sa fim cum ziceam mai demult "nedomnisoare" si gata! s*gem noi, nu tu wink lasa-ne in legea noastra si punct! fiecare face ce ii place, noi suntem de acord cu sexul oral, tu nu esti, de ce mai stai pe aici ?

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#2126 2011-02-06 23:27:56

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Emm a scris:

hai nu zau wink bubu meu nu m-ar insela nici sa-l amenint cu moartea lol vezi ca exista si exceptii wink nu totdeauna toti inseala. iar legat de topic, daca nu-ti convine de ce dumnezeului mai scrii? lasa-ne pe noi sa fim cum ziceam mai demult "nedomnisoare" si gata! s*gem noi, nu tu wink lasa-ne in legea noastra si punct! fiecare face ce ii place, noi suntem de acord cu sexul oral, tu nu esti, de ce mai stai pe aici ?

sta sa ia lectii de s*pt lol in caz ca se razgandeste sa stie ce are de facut

#2127 2011-02-06 23:32:57

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

sleeping_beauty a scris:

Emm a scris:

lol. parerea mea sincera si personala, doamna/domnisoara aici de fata sau nu, judeca pt e nef*****... neutral ori o inseala barbatu' de rupe, ea sta acasa sa faca placinte, ori e chiar ... forgetit tac din gura.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#2128 2011-02-06 23:33:59

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Emm a scris:

sleeping_beauty a scris:

Emm a scris:

lol. parerea mea sincera si personala, doamna/domnisoara aici de fata sau nu, judeca pt e nef*****... neutral ori o inseala barbatu' de rupe, ea sta acasa sa faca placinte, ori e chiar ... forgetit tac din gura.

rotfl   rotfl   rotfl  sau poate toate variantele  rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.