homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-113

#2129 2011-02-06 23:35:05

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Re: SEX ORAL 2

sleeping_beauty a scris:

Emm a scris:

sleeping_beauty a scris:

sta sa ia lectii de s*pt lol in caz ca se razgandeste sa stie ce are de facut

lol. parerea mea sincera si personala, doamna/domnisoara aici de fata sau nu, judeca pt e nef*****... neutral ori o inseala barbatu' de rupe, ea sta acasa sa faca placinte, ori e chiar ... forgetit tac din gura.

rotfl   rotfl   rotfl  sau poate toate variantele  rotfl2

tot ce e posibil lol nimeni nu zice nu lol

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#2130 2011-02-06 23:41:30

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

rotfl

#2131 2011-02-06 23:42:31

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

mie deja mi-e sila  acklad  acklad
daca ea va continua sa intre aici, eu nu voi mai intra. mi-e pur si simplu sila de ce se petrece la topicul asta  acklad mi-e sila sa fiu de acelasi sex cu o astfel de ... femeie (ca sa nu vorbesc urat), mi-e sila ca in secolul XXI mai pot exista femei sa gandeasca in halul asta si mi-e sila de faptul ca, mai mult ca sigur, infloreste.

Sunt de acord cu variantele lui mm, a gandit foarte bine  tummenupp asa ca, pana nu se va termina circul asta, eu ma voi retrage, credeam ca o data cu evolutia, ne desteptam cand colo... unii raman in aceeasi groapa neagra si adanca

alina mi-e mila de amaratul tau satuc, multi stau si injura bucurestenii, ne cred cu nasul pe sus ca deh, stam in capitala, fata mea, cand vad cum gandesc fetele ca tine ma bucur din tot sufletul ca bucurestenii nu sunt asa fitzosi ca voi.
pentru ca ce faci tu sunt fitze ieftine, nu ca refuzi sa faci sex oral, ci ca te etalezi in ultimul hal si iti pui poalele-n cap. oare asa ai face si in mijlocul satucului tau sau doar anonimatul iti da puteri nebanuite?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2132 2011-02-06 23:47:03

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

coraline a scris:

mie deja mi-e sila  acklad  acklad
daca ea va continua sa intre aici, eu nu voi mai intra. mi-e pur si simplu sila de ce se petrece la topicul asta  acklad mi-e sila sa fiu de acelasi sex cu o astfel de ... femeie (ca sa nu vorbesc urat), mi-e sila ca in secolul XXI mai pot exista femei sa gandeasca in halul asta si mi-e sila de faptul ca, mai mult ca sigur, infloreste.

Sunt de acord cu variantele lui mm, a gandit foarte bine  tummenupp asa ca, pana nu se va termina circul asta, eu ma voi retrage, credeam ca o data cu evolutia, ne desteptam cand colo... unii raman in aceeasi groapa neagra si adanca

alina mi-e mila de amaratul tau satuc, multi stau si injura bucurestenii, ne cred cu nasul pe sus ca deh, stam in capitala, fata mea, cand vad cum gandesc fetele ca tine ma bucur din tot sufletul ca bucurestenii nu sunt asa fitzosi ca voi.
pentru ca ce faci tu sunt fitze ieftine, nu ca refuzi sa faci sex oral, ci ca te etalezi in ultimul hal si iti pui poalele-n cap. oare asa ai face si in mijlocul satucului tau sau doar anonimatul iti da puteri nebanuite?

cora, daca mai vorbesti asa jur ca ma supar pe tine. cum poti sa te iei de madame perfectiune intruchipata? lol noi suntem vai mama si soarta noastra, ca facem ce facem, ea e perfecta! deci... te rog frumos wink putin respect ce dumnezeu lol.
in general asa se intampla, oamenii de la tara tind sa ne judece mai mult si sa ne considere pe noi fitosi, cei care stau la oras sau.. in capitala, pt ca avem alte conceptii, traim in alte medii, gandirea noastra nu-i din secolul XIX si suntem in stare sa vorbim deschis despre astfel de lucruri, sa dam din casa mai mult decat ar trebui in unele momente, mai ales ca e un forum public si nu e obligatoriu sa ai cont ca sa citesti, chestie pe care unii o considera dezgustatoare si injositoare.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#2133 2011-02-06 23:53:43

Alina97
Full member
Inregistrat: 2011-01-07

@Coraline: mi-e indiferent ce credeti despre mine. Sa stiti ca n-am de gand sa va impun parerile si convingerile mele, fiecare face ce vrea si mai ales ce poate accepta! si apropo. nu-s de la tara, ci dintr-un orasel mic. Vezi ca nu e acelasi lucru.
@ Emm:relax, am o viata sexuala activa, ma simt f bine cu iubitul,am orgasm, asta desi nu fac sex oral! Nu am nevoie de asa ceva ca sa ma simt bine in pat. Cat despre catalogarile tale si ale altora...ma abtin!

Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-02-06 23:54:31)

Publicitate

loading...

#2134 2011-02-06 23:56:50

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

lol gata emm, ma duc la colt, ma pedepsesc  singura rotfl
daca fata avea putina demnitate, spunea la inceput "ok nu vreau" si gata, se incheia aici, cum ar fi fiecare user de pe forum sa creeze o revolutie cu fiecare lucru care nu ii place? sa ma duc eu la "retete in imagini" sa zic nu suport ficatul si sa scriu asa, incontinuu, ca vai cat de dezgustator e ficatul si ca mi s-ar face rau daca as manca lol

fiecare om are dreptul la propria opinie, dar deja ce se intampla aici e prea mult. daca noi suntem asa dezgustatoare ca vorbim aici ce vorbim, cum ar fi sa afle prietenele ei, gagicasu, prietenii lor comuni ce scrie ea pe aici? nu ar fi la fel de rau? lol  nu ar fi la fel de dezgustator oare? tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2135 2011-02-07 00:02:40

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

offtopic ce bun era butonul ala de ignore despre care se vorbea la sugestii.....doamne ce bun era  lol

#2136 2011-02-07 00:18:25

Melita
Hero member

Cora nu parasi topicul sad Poate incerci inaintea mea cu dropsurile si vreau sa stiu cu  a fost big_smile De ce sa renunti tu la ceva pt o persoana fara caracter? puss

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2137 2011-02-07 00:26:57

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

mie singurul lucru care mi se pare in neregula la ea este faptul ca are niste prejudecati nu tocmai "sanatoase" .... totusi cred ca se cam exagereaza cu mistourile pe aici.....a zis mai devreme ca e multumita de viata ei sexuala si ca admite ca este posibil ca prietenul ei sa o insele roll ....a zis ca prefera asta decat sa faca sex oral! e decizia ei si uite ca isi asuma si eventualele consecinte! ce-ar fi ca toata lumea sa-si continue viata ca si pana sa apara acest personaj? smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#2138 2011-02-07 00:42:52

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Alina97 a scris:

Daca ma va insela vreodata din acest motiv(ma indoiesc, dar...) , nu m-ar deranja atata timp cat nu as afla si comportamentul lui fata de mine ar ramane acelasi.

Tu vorbesti serios, nu ?  va
M-am abtinut n pagini pana acum... dar.. mai citeste si tu o data ce-ai scris si mediteaza un pic. Nu ti se pare mai umilitor,injositor si mai dureros faptul ca el se f**e cu nu stiu ce tipa si ii face oral, ii face si ea lui,  si apoi vine la tine acasa, intra pe usa, te saruta, faceti sex si apoi cand stati voi asa after sex sa te sarute si sa iti zica, ca te iubeste ? Si mai pune in ecuatie, ca poate mai stie x prieten de al lui de situatia lui de acasa, si frustrarile lui, si vine iubitul tau la o bere si ii zice "ba sunt satisfacut! am primit si oral, si 69, i-am facut si eu oral ei. Dar din pacate nu femeii careia ii spun zilnic te iubesc !"..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#2139 2011-02-07 00:59:11

Melita
Hero member

dea_di a scris:

mie singurul lucru care mi se pare in neregula la ea este faptul ca are niste prejudecati nu tocmai "sanatoase" .... totusi cred ca se cam exagereaza cu mistourile pe aici.....a zis mai devreme ca e multumita de viata ei sexuala si ca admite ca este posibil ca prietenul ei sa o insele roll ....a zis ca prefera asta decat sa faca sex oral! e decizia ei si uite ca isi asuma si eventualele consecinte! ce-ar fi ca toata lumea sa-si continue viata ca si pana sa apara acest personaj? smile

dea, suparator e ca ne catalogheaza pe toti cu atitudinea ei si ca insista sa fie agreata, fara a sti cum sa faca asta, intr-un loc in care prezenta ei enerveaza. Si daca e asa multumita de viata ei sexuala nu ar mai intra pe aici. Asta demonstreaza ca o framanta si ca pe de o parte isi da seama ca persista in mocirla dar nici nu face ceva sa iasa din ea pt ca donsoara vrea sa fie mai presus si nu reuseste decat sa fie ignorata si apostrofata de toti.

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-02-07 00:59:40)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2140 2011-02-07 09:06:42

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

N-am stiut de faza cu dropsurile, spre rusinea mea, dar ma tenteaza sa incerc. Cat de curand..........

#2141 2011-02-07 09:08:26

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

sm lol eu incerc azi  happydance

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#2142 2011-02-07 10:01:47

Melita
Hero member

yoyo sa intri neaparat sa spui cum a fost si ce bombonici ai folosit. I-am zis lu' iubi de mentol si i-au sclipit ochii in cap lol

#2143 2011-02-07 10:02:52

yoyolina
Moderator

N-am bomboane, ca desteapta de mine a uitat sa cumpere. O sa ma multumesc cu guma din aia de iti dau lacrimile lol

#2144 2011-02-07 10:08:36

Melita
Hero member

Al meu vine pe 9 acasa (e plecat sad ) si a zis ca s-a intalnit cu un coleg care i-a dat guma mai mentolata ca aia. Acum nu stiu cum o fi. Sa fie lacrimi si de crocodil si nu ma las lol

#2145 2011-02-07 10:09:56

yoyolina
Moderator

rotfl ce nu facem noi pt ei rotfl

#2146 2011-02-07 10:12:48

Melita
Hero member

Ieri m-am enervat pe el ca m-a barfit la serviciu. Sunt mai tate ca noi. S-a laudat ce are de gand sa-i faca gagicasa acasa lol

#2147 2011-02-07 10:16:03

yoyolina
Moderator

Tipic lol Le mai face pofta si altora forgetit

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.