homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-115

#2167 2011-02-07 19:47:46

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

Re: SEX ORAL 2

mie mi-a facut si el cu  bomboana mentolata si n-am patit nimic, iritatii sau chestii de-astea.. smile

If you take it personal, that's ok! wink

#2168 2011-02-07 20:08:36

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Nu`mi place mentolul deloc..dar in schimb imi place mult cu gheta si si lui. drool

cold

#2169 2011-02-07 20:31:42

Alina97
Full member
Inregistrat: 2011-01-07

k?reste a scris:

dea_di a scris:

mie singurul lucru care mi se pare in neregula la ea este faptul ca are niste prejudecati nu tocmai "sanatoase" .... totusi cred ca se cam exagereaza cu mistourile pe aici.....a zis mai devreme ca e multumita de viata ei sexuala si ca admite ca este posibil ca prietenul ei sa o insele roll ....a zis ca prefera asta decat sa faca sex oral! e decizia ei si uite ca isi asuma si eventualele consecinte! ce-ar fi ca toata lumea sa-si continue viata ca si pana sa apara acest personaj? smile

dea, suparator e ca ne catalogheaza pe toti cu atitudinea ei si ca insista sa fie agreata, fara a sti cum sa faca asta, intr-un loc in care prezenta ei enerveaza. Si daca e asa multumita de viata ei sexuala nu ar mai intra pe aici. Asta demonstreaza ca o framanta si ca pe de o parte isi da seama ca persista in mocirla dar nici nu face ceva sa iasa din ea pt ca donsoara vrea sa fie mai presus si nu reuseste decat sa fie ignorata si apostrofata de toti.

E doar punctul meu de vedere si atat. Am trecut de faza cand va judecam.Pur si simplu suntem MULT prea diferite. Din partea mea n-aveti decat sa faceti ce vreti si va place! Nu e viata mea sexuala la urma-urmei.  wink
App, faza cu iubitul care se lauda la job mi se pare PENIBILA rau de tot si denota lipsa de respect din partea lui. Chestiile astea nu se spun nimanui, nici macar celui mai bun prieten, darmite colegilor de servici! neutral

Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-02-07 20:32:34)

#2170 2011-02-07 20:52:46

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Alina97 a scris:

suntem MULT prea diferite. Din partea mea n-aveti decat sa faceti ce vreti si va place! Nu e viata mea sexuala la urma-urmei.  wink |

De ce?Nu avem tuoate o gura?Mi s pare putin prea multa aroganta din partea ta.Nu i`o faci ubitul tau e treaba dar nu ai tu dreptul s ai aroganta asta fata de "noi astea diferite" care face ce vrem si ce ne place . forgetit

Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2011-02-07 20:53:30)

cold

#2171 2011-02-07 20:58:43

Alina97
Full member

Izza_bella a scris:

Alina97 a scris:

suntem MULT prea diferite. Din partea mea n-aveti decat sa faceti ce vreti si va place! Nu e viata mea sexuala la urma-urmei.  wink |

De ce?Nu avem tuoate o gura?Mi s pare putin prea multa aroganta din partea ta.Nu i`o faci ubitul tau e treaba dar nu ai tu dreptul s ai aroganta asta fata de "noi astea diferite" care face ce vrem si ce ne place . forgetit

]

Da, nu neg, avem toate o gura. Ca unele o folosesc in alte scopuri decat alea firesti e alta problema. Problema lor, mai exact. Nu am vrut sa sune a aroganta, dar crezi ce vrei...

Publicitate

loading...

#2172 2011-02-07 21:24:54

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

eu nu stiu ce urmaresti prin postarile tale..tot stau si urmaresc pe aici de ceva timp ca sa mai invat si eu cate ceva nou...na..oftica-te  forgetit e fix problema ta daca nu vrei sa faci asa ceva..si daca tot nu vrei lasa-ne cu acele comentarii aberante in care incerci sa demonstrezi ce ??? spranceana ca tu esti o sfanta si ca tu nu faci aia si ailalta si ca vezi doamne ca noi ne folosim gura  in alte scopuri   forgetit  LOOOOOOOLLLLLLLLLL ...cum ziceam e fix problema noastra..nu iti convine du tee bai fata...si lasa ne!! toata lumea face asta daaa??? arata mi tu un barbat care il intrebi daca vrea si zice ca nu..sau ca tu nu vrei ca nu iti place..ma lasi?? rotfl2  rotfl asa gandeam si io cand aveam vreo 15 ani wink uite maine seara vine al meu de la munca ...si nu ne am mai vazut de o saptamana jumate..si o sa ii fac un oraaaalll rotfl  asa gravida cum sunt  big_smile  drool asa ca ideea e: nu vrei sa faci tu pentru ca esti o sfanta atunci lasa ne pe noi in pace sa pacatuim..hai k m a luat somnu' cascat  cascat  cascat  cascat

Alina97 a scris:

Izza_bella a scris:

Alina97 a scris:

]

Da, nu neg, avem toate o gura. Ca unele o folosesc in alte scopuri decat alea firesti e alta problema. Problema lor, mai exact. Nu am vrut sa sune a aroganta, dar crezi ce vrei...

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#2173 2011-02-07 21:40:37

Melita
Hero member

Alina97 a scris:

k?reste a scris:

dea_di a scris:

mie singurul lucru care mi se pare in neregula la ea este faptul ca are niste prejudecati nu tocmai "sanatoase" .... totusi cred ca se cam exagereaza cu mistourile pe aici.....a zis mai devreme ca e multumita de viata ei sexuala si ca admite ca este posibil ca prietenul ei sa o insele roll ....a zis ca prefera asta decat sa faca sex oral! e decizia ei si uite ca isi asuma si eventualele consecinte! ce-ar fi ca toata lumea sa-si continue viata ca si pana sa apara acest personaj? smile

dea, suparator e ca ne catalogheaza pe toti cu atitudinea ei si ca insista sa fie agreata, fara a sti cum sa faca asta, intr-un loc in care prezenta ei enerveaza. Si daca e asa multumita de viata ei sexuala nu ar mai intra pe aici. Asta demonstreaza ca o framanta si ca pe de o parte isi da seama ca persista in mocirla dar nici nu face ceva sa iasa din ea pt ca donsoara vrea sa fie mai presus si nu reuseste decat sa fie ignorata si apostrofata de toti.

E doar punctul meu de vedere si atat. Am trecut de faza cand va judecam.Pur si simplu suntem MULT prea diferite. Din partea mea n-aveti decat sa faceti ce vreti si va place! Nu e viata mea sexuala la urma-urmei.  wink
App, faza cu iubitul care se lauda la job mi se pare PENIBILA rau de tot si denota lipsa de respect din partea lui. Chestiile astea nu se spun nimanui, nici macar celui mai bun prieten, darmite colegilor de servici! neutral

Ai fi uimita de cate poate sa discute iubitul tau cu prietenii lui despre viata voastra sexuala. Eu cred ca deja peste jumatate din  ei stiu ca tu esti importiva sexului oral (nu vrei nici sa faci nici sa primesti). Asa cum ceri tu sfaturi si ai vb cu prietenele tale alea "destepte" tare despre asta si ti-au spus ca o sa fi considerata curva, sunt suta la mie sigura ca si el a discutat problema asta cu alti baieti. Asa ca ma lasa rece comentariul tau. Esti o pustoaica din toate punctele de vedere, ai o copilarie intarziata. Intoarce-te in timp, traieste-ti copilaria si dupa sa vi aici sa-ti dai cu parerea, nu acum cand habar nu ai ce vorbesti si te contrazici in 80% din postruri (din ce am citit ca deja sunt satula pana in gat de frazele tale de rahat). P.S. E ultimul meu comentariu la adresa ta. Ti-am raspuns doar sa realizezi niste lucruri (desi ma indoiesc de asta pt ca tu esti miss perfectiune si sti tot) si sa nu ai impresia ca ma las intimidata de frazele tale fara sens. Din punctul meu de vedere estio pierduta in timp si-ti compatimesc copiii, sunt sigaura ca ai mai mult de o gramada de prejudecati.

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-02-07 21:47:19)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2174 2011-02-07 21:48:57

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Alina97 a scris:

De fapt, oscilez inca intre a ma desparti de el si a-i tolera o posibila infidelitate. As accepta sa ma insele doar daca ar face-o ca nu-i ofer ce-si doreste. Daca ar avea o relatie paralela , m-as desparti de el.

si cum vrei sa-i spuna aleia? draga, te rog frumos numa sa mi`o sugi, ca asta nu primesc acasa. in rest, nu avem voie sa facem nimic cesafac

hjarta

#2175 2011-02-07 21:54:01

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

poate si-un anal..cine stie ce idei ii mai vin baiatului  rotfl

#2176 2011-02-07 21:54:40

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Loveable a scris:

Alina97 a scris:

De fapt, oscilez inca intre a ma desparti de el si a-i tolera o posibila infidelitate. As accepta sa ma insele doar daca ar face-o ca nu-i ofer ce-si doreste. Daca ar avea o relatie paralela , m-as desparti de el.

si cum vrei sa-i spuna aleia? draga, te rog frumos numa sa mi`o sugi, ca asta nu primesc acasa. in rest, nu avem voie sa facem nimic cesafac

daca atata o duce pe ea capul ce sa-i ceri? las-o sa traiasca in lumea ei imaginara, cand o sa dea cu capul de realitate o sa ii ramana semne  roll

#2177 2011-02-07 21:56:14

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

poate chiar e multumita de viata ei sexuala (sau cel putin era pana sa ii propuna prietenul ei sa practice sexul oral), si eu sunt multumita de viata mea sexuala din care lipseste sexul oral smile .... dar ai dreptate cand spui ca insista aiurea sa catalogheze pe toata lumea in toate felurile si repeta la nesfarsit aceleasi chestii absurde! nu inteleg de ce face lucrul asta, poate din nesiguranta nustiu ...... oricum toate ca toate, dar mi se pare f trist sa pui gura lumii mai presus de tine! butter

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#2178 2011-02-07 22:04:37

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

alinuta-perfectiune trebuie ignorata complet. sunt ferm convinsa ca daca barbatul ei s-ar duce la o profesionista i-ar cere oral si alte pozitii in afara de cea a misionarului, ca... deh... cum sa stea alinuta noastra in alta pozitie? ar injosi-o complet si ar face-o curva neutral nu ma intelegeti gresit, dar noi toate suntem nedomnisoare, pt ca sugem si ne rasfatam baietii in fel si chip, cel putin in pat wink. mi-e mila de barbatu' ei lol

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#2179 2011-02-07 22:09:07

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

stiti ca era vorba aia : " o femeie tre' sa fie o gospodina in casa, o doamna pe strada si o curva in pat "  wink  tongue

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#2180 2011-02-07 22:10:39

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

pt alinuta nu e valabila lol

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#2181 2011-02-07 22:15:21

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

Nu stiu de-astea, nu stiu de-astea  rotfl2  (ar spune)  rotfl

Ultima oara a fost editat de diana_24 (2011-02-07 22:16:20)

#2182 2011-02-08 02:25:56

alexandra18
Full member
Inregistrat: 2009-05-30

help ftelor big_smile vreau si eu cv trucuri pt un sex oral de nota 10 ca doar vine v-day buga ( am vazut cv scris pe aici de bomboane mentolate ... sunaaa bineeee  drool )

hjarta sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve hjarta

Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more hjarta miss  mami & papi sad

#2183 2011-02-08 08:39:41

Melita
Hero member

yoyolina a scris:

Mna, planurile de azi au cazut smile

Se pare ca tot eu incerc prima maine big_smile Are cineva de gand sa incerce azi?  rotfl2

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2184 2011-02-08 08:52:44

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

k?reste a scris:

yoyolina a scris:

Se pare ca tot eu incerc prima maine big_smile Are cineva de gand sa incerce azi?  rotfl2

Ca la gradi rotfl

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#2185 2011-02-08 08:53:50

Melita
Hero member

yoyolina a scris:

k?reste a scris:

yoyolina a scris:

Ca la gradi rotfl

big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.