SEX ORAL 2-117
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: SEX ORAL 2
se gaseau si pe aici Listerine intr-o vreme, dar cred ca au disparut
- Alina97
- Full member
- Inregistrat: 2011-01-07
Cora: chiar nu vad problema ca am spus pe forum ca prietenul imi face oral si eu nu. Daca el doreste sa-mi ofere asa ceva,nu vad de ce l-as refuza. Oricum voi dati detalii mult mai deplasate,gen inghitit si alte minuni.
- Soulshard
- Banat
- Inregistrat: 2010-03-22
- Site
Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.
- nimenialtu
- Full member
- Inregistrat: 2009-09-13
Alina97 a scris:Cora: chiar nu vad problema ca am spus pe forum ca prietenul imi face oral si eu nu. Daca el doreste sa-mi ofere asa ceva,nu vad de ce l-as refuza. Oricum voi dati detalii mult mai deplasate,gen inghitit si alte minuni.
Inghititul e o chestie cu care o fata sigur va fii apreciata de un tip care aude asta ceva (vorbim de cei carora le place sa li se faca oral). Deci nu e chiar asa de deplasat e marketing
What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg
- Alina97
- Full member
liana976 a scris:Singura care ne considera depravate sau mai stiu eu cum, e Alina.
In ciuda ei, si spre deliciul vostru fetelor, pot sa ma laud ca astazi a fost ziua cea mare. S-a intamplat acum vreo doua ore. Dupa cum v-am zis, nu i-am spus sotului ce il asteapta.
A fost surprins in mod placut si mi-a spus ca senzatia e super.
Sorry,ca va dezamagesc,nu imi prnvocati invidie,ci...scarba!
- liana976
- Full member
- Inregistrat: 2011-01-13
Alina97 a scris:Cora: chiar nu vad problema ca am spus pe forum ca prietenul imi face oral si eu nu. Daca el doreste sa-mi ofere asa ceva,nu vad de ce l-as refuza. Oricum voi dati detalii mult mai deplasate,gen inghitit si alte minuni.
Nu ti-ai dat inca seama ca aici, detaliile sunt importante si nicidecum deplasate?
Deplasata este gandirea ta si inconsecventa de care dai dovada in ceea ce sustii in postari.
Despre ce ai vrea sa vorbim aici? Cat de elegante suntem in timp ce ii facem sex oral?
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
uu scarba alina, sentimentul este fix reciproc ia o pastila si nu ma intra, sa nu iti distrugi ficatul de la atatea pastilute cate ai lua vazandu-ne pe noi discutand pai stai asa, zici ca nu e normal sa spui pe forum ce faci, si apoi spui ca nu vezi care e problema ca spui ce faci tu sunt eu singura care vede cate contrazici singura?
k?reste pur si simplu nu m-am putut abtine am si eu limitele mele.. mai ales cand vad ca primim lectii de morala de la... cine?
atata timp cat pe gagicamiu nu il deranjeaza ce fac si ce zic, cine te crezi tu sa imi dai mie lectii ce sa scriu si ce sa fac?? n-o sa mai inghit eu ca nu iti convine tie? n-o sa mai spun ca o s**** ca nu vrei tu? da cine te crezi mataluta? esti o novice pe forum care te crezi cu drepturi depline? multe si multi de aici avem varste mai inaintate ca tine, cine te crezi tu sa vii sa ne spui noua cum sa ne purtam, cine iti da tie dreptul sa ne critici pe noi atata timp cat pe topic dedicat ne impartasim impresiile si tehnicile?
eu zic ca prea ti s-a dat nas.. daca eram in persoana sa vad daca aveai tupeu sa deschizi gura, sa ii spui unei femei de 30-35 de ani ce sa faca in pat sau nu.
sunt aici femei meritate, cu copii, cu ani vechi de relatii si experienta cat cuprinde, vii tu aia cu o prostie de 2 ani sa ne dai noua lectii de sex? cum iti permiti tu sa iti dai atata importanta?
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- liana976
- Full member
- Inregistrat: 2011-01-13
Tocmai de aceea am si intervenit Coraline. Ca sa ii arat neintinatei Alina, cum o doamna, de 34 de ani, cu o cariera in spate, cu familie, copil, se poate simti ca la 25 de ani.
Domnisoara, chiar devii obraznica in aprecieri si, daca iti facem scarba, nu stiu de ce tot intri si urmaresti topicul.
Daca tot ai citit, eu zic sa incepi prin a gusta bomboanele si.........poate iti vine si pofta........
Tare mi-e frica ca apoi, ai sa vrei bomboane in fiecare zi......Oricum, va fi de bine!!!!
- Alina97
- Full member
Pai daca sunteti mai mari decat mine,asta inseamna ca le stiti voi pe toate? Multe dintre voi ati inceput sa faceti sex oral din cauza ca va era teama ca iubitul/sotul sa nu caute in alta parte ceea ce nu are acasa! Nu o sa inteleg never modul asta de gandire. Personal nu as face chiar daca ar exista riscul sa fiu inselata si/sau parasita. Cine ma iubeste cu adevarat,va trece cu usurinta peste acest "neajuns"numit sex oral!
- coraline
- Addicted member
da, pentru ca suntem mai mari, stim mai multe. pentru ca avem de 10 ori mai multi ani de relatie ca tine stim mai multe. pentru ca am intalnit mai multi barbati, stim mai multe. si tu cred ca poti tu sa vii sa ne dai lectii, pe nici un plan
si nu te da tu desteapta, nu stii tu de ce am inceput noi sa facem sex oral. nici nu iti cerem sa intelegi ceva, faci cum vrei, pastreaza-ti opiniile pentru tine n-am inceput eu sa o s*** ca ma lasa pentru alta, daca vrea ma lasa si cu si fara, fac ca sa ne simtim bine, concept care tie iti este complet necunoscut. asa ca nici eu nu voi intelege vreodata mentalitatea ta..si nici nu vreau sa o inteleg vreodata
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- Alina97
- Full member
Ce-mi place asta: o facem sa ne simtim bine! Atunci cum iti explici ca sunt fete chiar aici pe forum care le fac sex oral iubitilor,dar nu primesc inapoi pt ca aia sunt mai scarbosi de fel? Cat de fraiera sa fii sa accepti asa ceva? Chipurile il iubesc asa de mult pe ala,incat trec peste propria lor placere! Si sunt destule fete pe acest topic(nu le retin numele!)
- YourLove
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-15
da' cat de fraier e iubitul tau sa accepte asa ceva?..el sa faca si tu nu...nah..daca tot te iei de fetele care fac asta fara sa primeasca nimic in schimb [nu e cazul la mine,...da' ma apuca dracii cand citesc..ce scrii]
- coraline
- Addicted member
e treaba lor ce fac, ma vezi cumva interesata de ce fac ele? vezi ca imi pasa? vezi ca ii pasa cuiva? fiecare face in relatia lui ce doreste! daca vor sa si-o traga in mijlocul parcului anal, e treaba lor! nu ma duc eu sa ii invat ce e bine si ce e rau.
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- rosebunny
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-09-28
eu una nu pricep de ce o mai bagati in seama... de ce nu o lasati sa vb singura... degeaba va plangeti ca nu mai inceteaza cu subiectul asta si cu conceptiile ei stupide, din moment ce ii raspundeti la ceea ce zice. daca ea vede ca o bagati in seama, bineinteles ca iar incepe sa vb prostii.
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- Alina97
- Full member
YourLove a scris:da' cat de fraier e iubitul tau sa accepte asa ceva?..el sa faca si tu nu...nah..daca tot te iei de fetele care fac asta fara sa primeasca nimic in schimb [nu e cazul la mine,...da' ma apuca dracii cand citesc..ce scrii]
NU-l consider fraier pe iubitul meu din acest motiv. Dimpotriva,apreciez gestul lui,mai ales ca stiu ca sunt singura fata careia i-a facut(mi-a spus el). I-am spus ca eu nu vreau sa fac asta si chiar daca sunt sigura ca nu prea ii convine,in timp se va obişnui cu ideea.
- YourLove
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-15
Alina97 a scris:YourLove a scris:da' cat de fraier e iubitul tau sa accepte asa ceva?..el sa faca si tu nu...nah..daca tot te iei de fetele care fac asta fara sa primeasca nimic in schimb [nu e cazul la mine,...da' ma apuca dracii cand citesc..ce scrii]
NU-l consider fraier pe iubitul meu din acest motiv. Dimpotriva,apreciez gestul lui,mai ales ca stiu ca sunt singura fata careia i-a facut(mi-a spus el). I-am spus ca eu nu vreau sa fac asta si chiar daca sunt sigura ca nu prea ii convine,in timp se va obişnui cu ideea.
asta reiese din ce ai zis tu.. si..explica-mi si mie..femeile sunt fraiere daca fac asta...iar barbatii nu? sau e iubitul tau mai special...si nu e fraier..iar restul sunt fraieri?
- Alina97
- Full member
YourLove a scris:Alina97 a scris:YourLove a scris:da' cat de fraier e iubitul tau sa accepte asa ceva?..el sa faca si tu nu...nah..daca tot te iei de fetele care fac asta fara sa primeasca nimic in schimb [nu e cazul la mine,...da' ma apuca dracii cand citesc..ce scrii]
asta reiese din ce ai zis tu.. si..explica-mi si mie..femeile sunt fraiere daca fac asta...iar barbatii nu? sau e iubitul tau mai special...si nu e fraier..iar restul sunt fraieri?
Nu e acelasi lucru daca face o femeie sex oral unui barbat comparativ cu situatia inversa. Mereu sunt catalogari negative pt femeile care presteaza, nu insa si pt barbati.
- diana_24
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-09-23
Alina97 a scris:NU-l consider fraier pe iubitul meu din acest motiv. Dimpotriva,apreciez gestul lui,mai ales ca stiu ca sunt singura fata careia i-a facut(mi-a spus el). I-am spus ca eu nu vreau sa fac asta si chiar daca sunt sigura ca nu prea ii convine,in timp se va obişnui cu ideea.
hai ca asta-i buna..nu tot ce zboara se mananca.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|