homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-118

#2224 2011-02-08 19:26:49

Alina97
Full member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: SEX ORAL 2

diana_24 a scris:

Alina97 a scris:

NU-l consider fraier pe iubitul meu din acest motiv. Dimpotriva,apreciez gestul lui,mai ales ca stiu ca sunt singura fata careia i-a facut(mi-a spus el). I-am spus ca eu nu vreau sa fac asta si chiar daca sunt sigura ca nu prea ii convine,in timp se va obişnui cu ideea.

rotfl2 hai ca asta-i buna..nu tot ce zboara se mananca. rotfl

Nu vad de ce razi. Ce e asa de hilar in asta? va El mi-a spus asta si eu il cred. In plus nu a avut nici el prea multe relatii inaine(1 mai serioasa si restul aventuri).

#2225 2011-02-08 19:27:12

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

sunt si pentru barbati destule, intereseaza-te. asa cum o femeie este numita m**** daca face oral, asa si barbatul are porecle, din acelasi motiv ca o femeie. insa din nou, daca te iei dupa gura lumii...si sex normal daca faci tot curva esti numita

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2226 2011-02-08 19:30:06

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

Alina97 a scris:

Nu vad de ce razi. Ce e asa de hilar in asta? va El mi-a spus asta si eu il cred. In plus nu a avut nici el prea multe relatii inaine(1 mai serioasa si restul aventuri).

i-ai tinut lumanarea cumva inainte? sa stii ce a facut sau nu? 
hopaaa...aventuri  chicot

#2227 2011-02-08 19:30:18

Alina97
Full member

coraline a scris:

sunt si pentru barbati destule, intereseaza-te. asa cum o femeie este numita m**** daca face oral, asa si barbatul are porecle, din acelasi motiv ca o femeie. insa din nou, daca te iei dupa gura lumii...si sex normal daca faci tot curva esti numita

Exact. Cel mai bun exemplu: daca faci sex cu mai nulti barbati =curva. Daca e cazul unui barbat inseamna ca e experimentat!
Aventurile respective(=relatii scurte, bazate pe sex) le-a avut inaite de a fi impreuna. Nu, nu "i-am tinut lumanarea", dar eu il cred, mai ales ca nu pare sa aiba cine stie ce experienta in acest sens.Am fost suficient de clara, sper. rodnar

Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-02-08 19:34:28)

#2228 2011-02-08 19:37:11

YourLove
Full member
Inregistrat: 2008-09-15

Alina97 a scris:

YourLove a scris:

Alina97 a scris:

NU-l consider fraier pe iubitul meu din acest motiv. Dimpotriva,apreciez gestul lui,mai ales ca stiu ca sunt singura fata careia i-a facut(mi-a spus el). I-am spus ca eu nu vreau sa fac asta si chiar daca sunt sigura ca nu prea ii convine,in timp se va obişnui cu ideea.

asta reiese din ce ai zis tu..
si..explica-mi si mie..femeile sunt fraiere daca fac asta...iar barbatii nu?
sau e iubitul tau mai special...si nu e fraier..iar restul sunt fraieri?

Nu e acelasi lucru daca face o femeie sex oral unui barbat comparativ cu situatia inversa. Mereu sunt catalogari negative pt femeile care presteaza, nu insa si pt barbati. roll

asa gandesti tu...si...bunica
nu toata lumea...

Publicitate

loading...

#2229 2011-02-08 19:37:19

diana_24
Sr. member

alina, sunt suficienti care au experienta in asa ceva..dar asta nu inseamna ca presteaza bine  wink

Ultima oara a fost editat de diana_24 (2011-02-08 19:38:50)

#2230 2011-02-08 19:38:44

coraline
Addicted member

barbat cu multe experiente: curvar, gagicar, fustangiu. barbat care face sex oral este  muist (scuzati cuvantul dar daca puneam cenzurat nu se intelegea, nu se vrea a fi injuratura, doar denumire) . intre barbati daca faci sex oral femeii esti considerat fraier, ca lingi in c*** gagica si o pupi in p***, este motiv de batjocura (daca umbli in asemenea cercuri...)

deci precum vezi, nici pentru nu ei nu este ceva pe roze. si femei "curve" sunt destule si nu le intereseaza nomenclatura asa cum nici pe cei "curvari" nu ii intereseaza
asa cum ei fug de "curve" si noi fugim de "curvari"

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-08 19:39:44)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2231 2011-02-08 19:40:40

Alina97
Full member

diana_24 a scris:

alina, sunt suficienti care au experienta in asa ceva..dar asta nu inseamna ca presteaza bine  wink

Or fi, dar eu il cred si basta. Si chiar daca ai avea dreptate, nu ar avea nicio importanta, pt ca oricum eu lui nu-i voi face...deci nu ar fi asta motiv de "convingere" roll

#2232 2011-02-08 19:41:06

diana_24
Sr. member

degeaba ii explici, cora  forgetit

#2233 2011-02-08 19:41:48

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

fetita asta chiar nu intelege ca nimeni nu e interesat(a) de parerea ei  nustiu  dar mna...
fetele....sau cineva..sa imi explice si mie cineva totusi de ce mentolul da senzatii asa????hmm ..is cam blonda rotfl

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#2234 2011-02-08 19:43:11

coraline
Addicted member

pai na, imi fac datoria rotfl nu sunt barbatii mai cu mot, si ei pot fi vazuti prost in cercurile lor
poate doar acolo in satucul ei or fi smecheri daca se culca cu 20 de femei pe ora, in restul lumii normale un barbat cu 100 de femei la activ nu este chiar magnet la femei.. ca doar nu sunt eu proasta sa cred ca unu d-ala o sa stea cu mine pentru ochii mei frumosi si faptul ca nu fac sex oral lol
si eventual sa ma si ia de nevasta ca sunt neprihanita lol

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-08 19:44:31)

#2235 2011-02-08 19:47:46

YourLove
Full member

Alina97 a scris:

diana_24 a scris:

Or fi, dar eu il cred si basta. Si chiar daca ai avea dreptate, nu ar avea nicio importanta, pt ca oricum eu lui nu-i voi face...deci nu ar fi asta motiv de "convingere" roll

da'..ti-a zis cineva sa-i faci?..ti-a bagat cineva p**a lui pe gat?...chiar ma enervezi..am inteles...nu faci..acum ce vrei sa ne mai explici..ce astepti de la noi de fapt?

Ultima oara a fost editat de YourLove (2011-02-08 19:48:03)

#2236 2011-02-08 19:53:54

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu nu va inteleg de ce zbateti atata pentru un caz pierdut. E clar ca nu o sa o convinga nimeni si o sa mai continue topicul in ritmul asta inca 20 de pagini de ping-pong: Alina vs Restul userilor.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#2237 2011-02-08 20:11:15

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

De 20 de pag ma tot abtin sa comentez! Si nu mai pot gata tongue
Va rog frumos ignorati mesajele ei si gataa am scapat de o persoana atat de ... limitata. Ea continua pt ca ii dati atentie.
Avem atatea lucruri de invatat. S-a irosit pag 69 pt ea cand.. se putea invata ceva folositor lol

Pana una alta.. niste sfaturi pt deep? eu zic k in afara de practica.. mai tr sa fie acolo o smecherie mica sa ma ajute lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#2238 2011-02-08 20:15:38

Alina97
Full member

coraline a scris:

pai na, imi fac datoria rotfl nu sunt barbatii mai cu mot, si ei pot fi vazuti prost in cercurile lor
poate doar acolo in satucul ei or fi smecheri daca se culca cu 20 de femei pe ora, in restul lumii normale un barbat cu 100 de femei la activ nu este chiar magnet la femei.. ca doar nu sunt eu proasta sa cred ca unu d-ala o sa stea cu mine pentru ochii mei frumosi si faptul ca nu fac sex oral lol

Tocmai aia incercam sa explic, ca el(iubi meu) nu e genul de smecher ,fustangiu. Dimpotriva... dar vad ca ai inteles total pe dos.  roll

#2239 2011-02-08 20:18:04

YourLove
Full member

te-am intrebat si eu ceva...alina

#2240 2011-02-08 20:34:34

coraline
Addicted member

Alina97 a scris:

coraline a scris:

Tocmai aia incercam sa explic, ca el(iubi meu) nu e genul de smecher ,fustangiu. Dimpotriva... dar vad ca ai inteles total pe dos.  roll

eu cred ca tu ai inteles aiurea   visslar
1. nu vorbeam de gagicatu
2. daca gagicatu se culca cu 50 de femei, nu va fi smecher in ochii nimanui, decat poate in ochii lui. si el poate fi catalogat usor datorita sexului ca fiind curvar, nu numai femeile.
3. tu spuneai ca barbatii daca fac sex mult sunt doar experimentati, eu in mesajul meu ziceam tocmai ca nu este asa

ca el in realitate gagicatu este sau nu fustangiu, pe bune de imi pasa  nustiu cred ca este doar ghinionist

#2241 2011-02-08 20:36:06

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Alina97 a scris:

coraline a scris:

nu-i fustangiu, dar a avut nu stiu cate inaintea ta, mai multe aventuri decat relatii... buuuun asa  tummenupp . nu e fraier, pt ca el da limbi, tu nu sugi, noi suntem fraiere ca sugem, dar nu primim :-? bun si asa!  tummenupp . in concluzie: te contrazici singura! daca e s-o luam dupa tine gagicu' tau e fraier si curvar, cum spunea si cora. de ce? aventuri si oral facut tie, fara sa primeasca in schimb. crezi ca o sa se invete sa nu-i oferi? orice barbat viseaza la sex oral, sa ii acorzi o atentie deosebita, mai ales in zona respectiva, culmea, cu gura! mai devreme sau mai tarziu, o sa ajunga sa te insele pe chestia asta, dar apoi, ai grija sa nu te lase pt respectiva wink. de ce sa stea langa tine cand nu are parte chiar de ce isi doreste, cand poate fi cu altcineva de mii de ori mai buna decat tine?   angel  deci... concluzie finala: nu ne mai critica pe noi ca vrem sa ne tinem barbatii aproape smile, vezi-ti de al tau si relatia ta (care mi se pare o joaca mai mult), lasa-ne pe noi in pace wink

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#2242 2011-02-08 20:36:55

Melita
Hero member

Himmel a scris:

De 20 de pag ma tot abtin sa comentez! Si nu mai pot gata tongue
Va rog frumos ignorati mesajele ei si gataa am scapat de o persoana atat de ... limitata. Ea continua pt ca ii dati atentie.
Avem atatea lucruri de invatat. S-a irosit pag 69 pt ea cand.. se putea invata ceva folositor lol

Pana una alta.. niste sfaturi pt deep? eu zic k in afara de practica.. mai tr sa fie acolo o smecherie mica sa ma ajute lol

Asta am vb si eu azi cu al meu si mi-a zis ca ce vad eu prin filme deocheate le-o baga de tot pe gat big_smile E suficient si se simte bine atat cat pot  chicot

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.