homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-119

#2243 2011-02-08 20:48:30

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: SEX ORAL 2

k?reste a scris:

Himmel a scris:

De 20 de pag ma tot abtin sa comentez! Si nu mai pot gata tongue
Va rog frumos ignorati mesajele ei si gataa am scapat de o persoana atat de ... limitata. Ea continua pt ca ii dati atentie.
Avem atatea lucruri de invatat. S-a irosit pag 69 pt ea cand.. se putea invata ceva folositor lol

Pana una alta.. niste sfaturi pt deep? eu zic k in afara de practica.. mai tr sa fie acolo o smecherie mica sa ma ajute lol

Asta am vb si eu azi cu al meu si mi-a zis ca ce vad eu prin filme deocheate le-o baga de tot pe gat big_smile E suficient si se simte bine atat cat pot  chicot

pentru deep trebuie sa iti infrangi rau de tot senzatia de voma tongue si sa iti relaxezi foarte mult muschii gatului ca sa nu opuna rezistenta, sa nu te ranesti si sa poata sa "alunece" tongue
daca nu iti vine sa vomiti si te relaxezi, ar trebui sa mearga bine. la fel si pozitia conteaza, in general in 69 merge mai bine deepul pentru ca pe curbura gatului se muleaza bine curbura lui

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2244 2011-02-08 20:52:46

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

coraline a scris:

, in general in 69 merge mai bine deepul pentru ca pe curbura gatului se muleaza bine curbura lui

Inseamna ca trebuie sa stau in 69 cu un usor viraj la stanga  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2245 2011-02-08 20:55:25

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

rotfl2) rotfl2) vezi sa nu ramai cu gatul sucit rotfl2

pentru ca stim deja cateva despre partenerul fiecareia, mi-a venit in cap un banc rotfl

Bubulina si vecina vorbeau.
- Sa sti Bubulina aseara am facut sex cu barbatul meu si i-am pus mana pe coaie,le avea calde sti ce senzatie este sa incerci!
A doua zi Bubulina vine in vizita la vecina cu ochii vineti si batuta mar.
-Ce ai patit Bubulina?
-Pai sa vezi aseara in pat cu Bula i-am pus mana pe coaie!
-Si!
-Si! erau reci si...i-am spus de ce nu le are si el calde ca vecinu

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-08 20:57:59)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2246 2011-02-08 20:58:19

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

k?reste a scris:

coraline a scris:

, in general in 69 merge mai bine deepul pentru ca pe curbura gatului se muleaza bine curbura lui

Inseamna ca trebuie sa stau in 69 cu un usor viraj la stanga  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2

lol

#2247 2011-02-08 21:03:54

Alina97
Full member

Emm:arata-mi,te rog un baiat care la 17-18 ani,nu are scurte relatii bazate doar pe sex. Eu nu-l vad ca un fustangiu,dovada ca inainte de mine a avut o relatie de 1.5 ani. Ma rog... Cat despre ce spui tu,ca va tineti barbatii langa voi ...ma abtin. Si culmea,nu ati recunoaste nici moarte ca faceti oral iubitilor de teama sa nu-i pierdeti!

Publicitate

loading...

#2248 2011-02-08 21:04:21

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

rotfl

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#2249 2011-02-08 21:05:38

Melita
Hero member

Am vrut sa destind atmosfera tongue Ar fi culmea sa raman cu gatul sucit fixat pe schimbator  big_smile  Imi dau seama si eu cat pot duce si nu ma avant la extreme tongue

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2250 2011-02-08 21:06:36

YourLove
Full member
Inregistrat: 2008-09-15

Alina97 a scris:

Emm:arata-mi,te rog un baiat care la 17-18 ani,nu are scurte relatii bazate doar pe sex. Eu nu-l vad ca un fustangiu,dovada ca inainte de mine a avut o relatie de 1.5 ani. Ma rog... Cat despre ce spui tu,ca va tineti barbatii langa voi ...ma abtin. Si culmea,nu ati recunoaste nici moarte ca faceti oral iubitilor de teama sa nu-i pierdeti!

tu raspunzi numai cui vrei..din cate observ...sau pt cine ai replici..vezi ca te-am intrebat si eu ceva pe pagina anterioara..
si...vezi ca ti-am trimis un mail smile

#2251 2011-02-08 21:07:18

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

Alina97 a scris:

fata nu stiu ce sa mai cred despre tine.
tu chiar crezi ca fetele sau baietii fac sex oral doar ca sa nu-si piarda iubitul/a ?

sexul de orice tip se face din PLACERE,din IUBIRE.
Ai auzit despre aceste sentimente? diablo  diablo  diablo  diablo  diablo  diablo  diablo

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#2252 2011-02-08 21:11:18

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

offtopic kaereste, ce-a fost cu comentariul ala la adresa mea, acum vreo doua pag? tongue

#2253 2011-02-08 21:13:24

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

asa ceva... m-am abtinut sa nu comentez, dar fata asta nu ii cu toate forgetit

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#2254 2011-02-08 21:15:01

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Alina97 a scris:

YourLove a scris:

da' cat de fraier e iubitul tau sa accepte asa ceva?..el sa faca si tu nu...nah..daca tot te iei de fetele care fac asta fara sa primeasca nimic in schimb [nu e cazul la mine,...da' ma apuca dracii cand citesc..ce scrii]

NU-l consider fraier pe iubitul meu din acest motiv. Dimpotriva,apreciez gestul lui,mai ales ca stiu ca sunt singura fata careia i-a facut(mi-a spus el). I-am spus ca eu nu vreau sa fac asta si chiar daca sunt sigura ca nu prea ii convine,in timp se va obişnui cu ideea.

Deci el e cam fraier dar nu e ala motivul (principal). Evident ca se va obisnui cu ideea. In timp sentimentele se mai atenueaza si frustrarile se accentueaza.

Si catalogarile negative sunt in medii de oameni needucati sau simpli... sau hai sa nu zic medii ci cercuri de oameni. Acum ca tu esti dintr-un orasel mic e clar cu ce te confrunti, insa daca ai avea un dram de minte (si stima) nu te-ai ghida dupa ce zice lumea si ai face ce crezi tu, fie ca lumea e de acord sau nu.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#2255 2011-02-08 21:15:35

Melita
Hero member

orangina123 a scris:

offtopic kaereste, ce-a fost cu comentariul ala la adresa mea, acum vreo doua pag? tongue

Ai ironizat-o pe Alina si mi-a placut formularea puss

#2256 2011-02-08 21:17:25

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

a, ok. am crezut ca ma acuzi de ceva puss
eu n-am zis nimic rau angel

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-08 21:17:56)

#2257 2011-02-08 21:23:48

Melita
Hero member

Oricum m-am saturat pana in gat de ea si nu mai am de gand sa ii raspund. A incercat sa ma puna la punct dar nu i-a iesit, apropos retas  Parca sa descopar ca o fi vreo virgina frustrata pana la urma  rotfl2  rotfl2  Prea vorbeste de relatii ca din carti big_smile

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-02-08 21:36:27)

#2258 2011-02-08 21:32:00

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Alina97 a scris:

Cat despre ce spui tu,ca va tineti barbatii langa voi ...ma abtin. Si culmea,nu ati recunoaste nici moarte ca faceti oral iubitilor de teama sa nu-i pierdeti!

Serios ?! Pai noi astea care le facem oral iubitilor, suntem destul de constiente ca si cu oral  daca vor pe alta pleaca. Intradevar o relatie nu se bazeaza pe sex, atat cat se bazeaza pe comunicare. Si datorita comunicarii, ne expunem unu altuia dorintele, fanteziile, si lucrurile care vrem sa le incercam. Si facem compromisuri, daca le pot numi asa.. si incercam sa ne satisfacem dorintele si lucrurile care vrem sa le incercam.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#2259 2011-02-08 21:34:52

Alina97
Full member

QueenOfRoses a scris:

Alina97 a scris:

Cat despre ce spui tu,ca va tineti barbatii langa voi ...ma abtin. Si culmea,nu ati recunoaste nici moarte ca faceti oral iubitilor de teama sa nu-i pierdeti!

Serios ?! Pai noi astea care le facem oral iubitilor, suntem destul de constiente ca si cu oral  daca vor pe alta pleaca. Intradevar o relatie nu se bazeaza pe sex, atat cat se bazeaza pe comunicare. Si datorita comunicarii, ne expunem unu altuia dorintele, fanteziile, si lucrurile care vrem sa le incercam. Si facem compromisuri, daca le pot numi asa.. si incercam sa ne satisfacem dorintele si lucrurile care vrem sa le incercam.

blablabla, blabla.... ipocrizia in roll  floare.

#2260 2011-02-08 21:35:41

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

crystel23 a scris:

Alina97 a scris:

fata nu stiu ce sa mai cred despre tine.
tu chiar crezi ca fetele sau baietii fac sex oral doar ca sa nu-si piarda iubitul/a ?

sexul de orice tip se face din PLACERE,din IUBIRE.
Ai auzit despre aceste sentimente? diablo  diablo  diablo  diablo  diablo  diablo  diablo

repet intrebarea:

AI AUZIT DE SENTIMENTELE DE IUBIRE SI DE SENZATIA DE PLACERE?

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#2261 2011-02-08 21:36:25

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.