homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-120

#2262 2011-02-08 21:37:09

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Re: SEX ORAL 2

Sincer nu cred ca mai are sens discutia. Omenii din mediul rural au fost mereu "suparati". Barbatul obisnuia sa bea, sa insele, venea acasa si o batea un pic pe nevasta sa se mai linisteasca si cam asta e ciclul vietii. Simple minds with simple habits. Comunicarea e aia care e permisa de cercuri. Nu vorbesti cu nimeni despre ce faci in dormitor si ce nu faci. Nu faci anumite chestii ca o sa fii curva(r) si mai stiu eu ce. Iti vezi de viata asa cum poti in micro-societatea aia.

Nu zic ca la oras nu gasesti astfel de indivizi. Doar ca exista cercuri si medii diferite. Ai net, forumuri poti sa intri in contact cu persoane asemenea si sa vorbesti sa comunici sa te intalnesti eventual si pur si simplu sa te bucuri de viata.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#2263 2011-02-08 21:37:23

Alina97
Full member
Inregistrat: 2011-01-07

crystel23 a scris:

crystel23 a scris:

Alina97 a scris:

Emm:arata-mi,te rog un baiat care la 17-18 ani,nu are scurte relatii bazate doar pe sex. Eu nu-l vad ca un fustangiu,dovada ca inainte de mine a avut o relatie de 1.5 ani. Ma rog... Cat despre ce spui tu,ca va tineti barbatii langa voi ...ma abtin. Si culmea,nu ati recunoaste nici moarte ca faceti oral iubitilor de teama sa nu-i pierdeti!

fata nu stiu ce sa mai cred despre tine.
tu chiar crezi ca fetele sau baietii fac sex oral doar ca sa nu-si piarda iubitul/a ?

sexul de orice tip se face din PLACERE,din IUBIRE.
Ai auzit despre aceste sentimente? diablo  diablo  diablo  diablo  diablo  diablo  diablo

repet intrebarea:

AI AUZIT DE SENTIMENTELE DE IUBIRE SI DE SENZATIA DE PLACERE?

Da, am auzit si stiu ce-s alea. dar ce legatura au cu subiectul de fata?
roll

#2264 2011-02-08 21:38:07

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

sleeping_beauty a scris:

si tacerea e un raspuns.... lol

sleep de ce ma provoci?
mie nu mi-a raspuns,lui yourlove nu asa ca am cam pus-o cu botul pe labe rotfl2

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#2265 2011-02-08 21:38:49

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Alina97 a scris:

QueenOfRoses a scris:

Alina97 a scris:

Cat despre ce spui tu,ca va tineti barbatii langa voi ...ma abtin. Si culmea,nu ati recunoaste nici moarte ca faceti oral iubitilor de teama sa nu-i pierdeti!

Serios ?! Pai noi astea care le facem oral iubitilor, suntem destul de constiente ca si cu oral  daca vor pe alta pleaca. Intradevar o relatie nu se bazeaza pe sex, atat cat se bazeaza pe comunicare. Si datorita comunicarii, ne expunem unu altuia dorintele, fanteziile, si lucrurile care vrem sa le incercam. Si facem compromisuri, daca le pot numi asa.. si incercam sa ne satisfacem dorintele si lucrurile care vrem sa le incercam.

blablabla, blabla.... ipocrizia in roll  floare.

Stii macar ce insemna a fi ipocrit ?  spranceana

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#2266 2011-02-08 21:39:09

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Alina97 a scris:

QueenOfRoses a scris:

Alina97 a scris:

Cat despre ce spui tu,ca va tineti barbatii langa voi ...ma abtin. Si culmea,nu ati recunoaste nici moarte ca faceti oral iubitilor de teama sa nu-i pierdeti!

Serios ?! Pai noi astea care le facem oral iubitilor, suntem destul de constiente ca si cu oral  daca vor pe alta pleaca. Intradevar o relatie nu se bazeaza pe sex, atat cat se bazeaza pe comunicare. Si datorita comunicarii, ne expunem unu altuia dorintele, fanteziile, si lucrurile care vrem sa le incercam. Si facem compromisuri, daca le pot numi asa.. si incercam sa ne satisfacem dorintele si lucrurile care vrem sa le incercam.

blablabla, blabla.... ipocrizia in roll  floare.

ia uite experta  rotfl2  rotfl2 cine te facu ma asa de desteapta de stii tu ca e ipocrita?  rotfl2  rotfl2 scoala aia geniala din satul tau mirific?  rotfl2 sau ai intrebat un prieten, eventual una din alea care sunt curve prin sat ca au facut sex oral cu prietenul lor?  rotfl2

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#2267 2011-02-08 21:39:38

Melita
Hero member

Cristinele, nu trebuie sa scri cumajuscule rotfl2 A vazut si inainte, crede-ma! Te rog eu nu te enerva ca nu are rost. Eu deja rad la posturile ei de mor  rotfl

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2268 2011-02-08 21:39:42

YourLove
Full member
Inregistrat: 2008-09-15

deci...Alina...te-am intrebat ce mai vrei de la noi?..Ai cerut sfaturi..ai primit..
cum am mai zis...nu-ti baga nimeni p**a lui pe gat...nu tb sa ne repeti..ca nu faci sex oral..ca nu stiu ce..am inteles..nu faci..si..ce?...Ar trebui sa incep sa plang..ca vai doamne eu sunt mai proasta..si...m-am lasat "injosita"?
sau ar trebui sa repet zilnic pe forum...ca eu fac sex oral.?
ook...deci...fetelor...fac sex oral...si-mi place..si..inghit...va mai zic si maine asta..poate intelegeti..ca-mi place..si...iubitului meu ii place..moooama..si..ma simt atat de bine sa fiu "curva" lui...

#2269 2011-02-08 21:39:47

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

nimenialtu a scris:

Sincer nu cred ca mai are sens discutia. Omenii din mediul rural au fost mereu "suparati". Barbatul obisnuia sa bea, sa insele, venea acasa si o batea un pic pe nevasta sa se mai linisteasca si cam asta e ciclul vietii. Simple minds with simple habits. Comunicarea e aia care e permisa de cercuri. Nu vorbesti cu nimeni despre ce faci in dormitor si ce nu faci. Nu faci anumite chestii ca o sa fii curva(r) si mai stiu eu ce. Iti vezi de viata asa cum poti in micro-societatea aia.

Nu zic ca la oras nu gasesti astfel de indivizi. Doar ca exista cercuri si medii diferite. Ai net, forumuri poti sa intri in contact cu persoane asemenea si sa vorbesti sa comunici sa te intalnesti eventual si pur si simplu sa te bucuri de viata.

cam ai dreptate cu mentalitatea din mediul rural

#2270 2011-02-08 21:39:49

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Cora tummenupp rotfl

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#2271 2011-02-08 21:39:54

jackal
Hero member

Alina97 a scris:

crystel23 a scris:

crystel23 a scris:

fata nu stiu ce sa mai cred despre tine.
tu chiar crezi ca fetele sau baietii fac sex oral doar ca sa nu-si piarda iubitul/a ?

Ai auzit despre aceste sentimente? diablo  diablo  diablo  diablo  diablo  diablo  diablo

repet intrebarea:

AI AUZIT DE SENTIMENTELE DE IUBIRE SI DE SENZATIA DE PLACERE?

Da, am auzit si stiu ce-s alea. dar ce legatura au cu subiectul de fata?
roll

Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#2272 2011-02-08 21:41:20

coraline
Addicted member

nimenialtu a scris:

applause  applause  applause  applause

YourLove daca nu ne spune in fiecare zi ca ii este sila de noi si ca ea nu s-ar injosi nu se simte bine, ii place sa se repete sa vada negru pe alb, sa isi aduca si ei aminte, nu cumva sa uite si sa se trezeasca cu p*** unuia in gura  rotfl2

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2273 2011-02-08 21:41:42

jackal
Hero member

fetelor,baietii sondaj rapid:

va place sa faceti sex oral? big_smile

#2274 2011-02-08 21:42:39

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

da.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#2275 2011-02-08 21:43:03

YourLove
Full member

coraline a scris:

nimenialtu a scris:

YourLove daca nu ne spune in fiecare zi ca ii este sila de noi si ca ea nu s-ar injosi nu se simte bine, ii place sa se repete sa vada negru pe alb, sa isi aduca si ei aminte, nu cumva sa uite si sa se trezeasca cu p*** unuia in gura   rotfl2

rotfl2  rotfl  rotfl  rotfl

#2276 2011-02-08 21:43:11

coraline
Addicted member

crys ce ti-a venit ? rotfl nu stii ca eu imi tin gagicul cu forta, facandu-i sex oral? rotfl2 il leg de calorifer, il dezbrac si prestez pana moare, asa nu va fugi la alta rotfl2 ce stii tu, numai asa e calea rotfl2

#2277 2011-02-08 21:43:31

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

coraline a scris:

nimenialtu a scris:

YourLove daca nu ne spune in fiecare zi ca ii este sila de noi si ca ea nu s-ar injosi nu se simte bine, ii place sa se repete sa vada negru pe alb, sa isi aduca si ei aminte, nu cumva sa uite si sa se trezeasca cu p*** unuia in gura  rotfl2

rotfl   rotfl   rotfl

#2278 2011-02-08 21:44:42

jackal
Hero member

cora nu mai pot de nervi,m-a scos din sarite domnisoara aceasta de la

Ultima oara a fost editat de crystel23 (2011-02-08 21:45:54)

#2279 2011-02-08 21:45:27

Melita
Hero member

Cora esti criminala rotfl

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2280 2011-02-08 21:45:31

YourLove
Full member

crystel23 a scris:

fetelor,baietii sondaj rapid:

va place sa faceti sex oral? big_smile

da da daaa...iti zic si maine..poate intelegi ca da spranceana

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.