homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL 2-131

#2471 2011-02-08 22:54:45

Alina97
Full member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: SEX ORAL 2

sleeping_beauty a scris:

kathrynn a scris:

Alina97 a scris:

Eu as vrea sa stiu cum sa-l conving sa nu-mi mai faca oral si sa nu mai bata apropouri legate de asta. pe de o parte sper ca va inceta, iar pe de alta parte ma enerveaza in asa hal ca-mi vine sa o termin cu el.Am ajuns in ultimele zile sa-mi doresc sa lucreze noaptea non-stop(e operator net-cafe) grater

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2
rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

Asta-i cel mai tare post de pe topicul asta, jur  rotfl2  rotfl2  rotfl2

Parca vad o scena in care ea strange din genunchi si el (fraieru' - ca sa fie clar) :"Hai, iubita mea, lasa-ma sa-ti ofer placeri nebanuite, sa te fac sa te sui pe peretii orgasmului oral. De ce esti rea? Hai te rog, numa putin din varful limbii si apoi promit ca gata." 

Acuma zi de fapt nici nu-ti provoaca placere oralul, dar il lasi, asa. de mila

PS. Relelor, cu popcornul si clatitele voastre  drool  drool . Eu mi-am adus para ca-s la cura.

pofta buna si ..enjoy the show lol

Pai sincer, chiar nu mi se pare cine stie ce minunatie, nu am orgasm. E mult mai fain normalul....

#2472 2011-02-08 22:55:05

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

foarte tare reclama lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#2473 2011-02-08 22:55:28

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

liana976 a scris:

sleeping_beauty a scris:

liana976 a scris:

Imi pare rau ca am lipsit cateva pagini dar, am avut musafiri.

rotfl2

Nu rade......am stat ca pe ghimpi sa aflu ce mai debiteaza Alinuta....

mai ca ai dat musafirii afara din casa sa apuci sa intri mai repede nu? rotfl

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2474 2011-02-08 22:55:33

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Si lui de ce nu poti sa-i spui cand vrea sa-ti faca: NU NU NU?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#2475 2011-02-08 22:57:56

coraline
Addicted member

oh come ooooon i love you so much rotfl2

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#2476 2011-02-08 22:57:58

Himmel
Insomniac member

pt ca ii place >smile

#2477 2011-02-08 22:58:06

Alina97
Full member

kathrynn a scris:

Si lui de ce nu poti sa-i spui cand vrea sa-ti faca: NU NU NU?

Pt ca atunci cand am incercat s-a suparat pe mine si nu am am mai vorbit toata ziua. A refuzat sa facem si sex normal si m-am simtit f prost...
sad

#2478 2011-02-08 22:58:09

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

Eu ii propun, daca tot are de gand sa se desparta de saracul baiat ca ii ofera ceva placut, sa intocmeasca un chestionar pentru viitorii pretendenti. Sa ii intrebe clar ce preferinte au in materie de sex.
Pai ce cred ei.........Alina nu se injoseste oricum.....e fata demna, de la tara si face sex doar martea si joia ca in rest e post.....

Pacatosilor!!!!!!

#2479 2011-02-08 22:59:47

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Joia nu, ca e intre miercuri si vineri.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-02-08 23:00:03)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#2480 2011-02-08 23:00:27

Himmel
Insomniac member

alinuta eu maine daca fac sex oral si e miercuri e pacatu si mai mareee? te rog sa o intrebi pe prietena ta acest lucru. ma framanta f mult.
multumesc puss

#2481 2011-02-08 23:00:45

Alina97
Full member

liana976 a scris:

Eu ii propun, daca tot are de gand sa se desparta de saracul baiat ca ii ofera ceva placut, sa intocmeasca un chestionar pentru viitorii pretendenti. Sa ii intrebe clar ce preferinte au in materie de sex.
Pai ce cred ei.........Alina nu se injoseste oricum.....e fata demna, de la tara si face sex doar martea si joia ca in rest e post.....

Pacatosilor!!!!!!

N-as vrea sa ma despart de el,doar sa-l fac sa inteleaga situatia. Si nu-s de la tara. Daca va credeti atat de destepti , aflati ca orasel nu e similar cu sat! Fac sex ori de cate ori doresc. Vorbesc serios.Chiar e nevoie de atatea mistouri???

Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-02-08 23:02:08)

#2482 2011-02-08 23:01:01

coraline
Addicted member

liana976 a scris:

Pacatosilor!!!!!!

rotfl2  rotfl2  rotfl2

pai stai asa Alina, se supara pe tine ca nu vrei sa prestezi oral, ca nu vrei sa primesti oral, daca ar stii cum gandesti s-ar indeparta de tine (asa ai zis tu acum cateva mesaje) deci.... unde este iubirea aia de care ziceai? rotfl ca parca el nu e fustangiu si badaran si exista destui barbati care nu vor sex oral big_smile

vai himmel  rotfl2  rotfl2  rotfl2 sunt bune la casa omului prietene ca ale alinutei, uite iti dau sfaturi pretioase despre viata, religie si relatii big_smile

alina tata vine dintr-un oras mic, dar cand intri in el numai oras nu e, e sat toata ziua, numai ca in nomeclator e trecut ca oras mic, nu inseamna ca mentalitatea ta nu e venita de la sate big_smile

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-08 23:03:22)

#2483 2011-02-08 23:01:44

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

Alina97 a scris:

Himmel a scris:

mai pacatoasa mica :devil: ai zis ca ti-a placut. acum brusc nu iti mai place?

james james ... uite cum faci lumea sa fie activa la topicul de sex oral.. mai mai chicot

Nu zic ca nu-mi place deloc, dar e departe rau de tot de a fi ceva ...senzational. E prea .. sec si ma simt aiurea cand imi face. sad

Hai ca incepe sa recunoasca.

Luati-o incet ca spune tot!

#2484 2011-02-08 23:02:54

Melita
Hero member

Lasand totul de-o parte. Imi odresc din tot sufletul sa se ajunga la SEX ORAL 3 si sa spuna ca a facut misto pe seama noastra. Nu imi vine sa cred ca exista oameni asa bolnavi. Nici macar nu realizeaza ca se rade pe rupte pe seama ei si ca s-a  adunat lumea ca la iarmaroc

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#2485 2011-02-08 23:03:18

YourLove
Full member
Inregistrat: 2008-09-15

mda...pai..daca ai zis..ca nu are experienta in domeniul asta...si...ca e prima oara pt amandoi..tu chiar vrei sa fie "senzational"?
vrei cam multe lol

#2486 2011-02-08 23:04:08

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Alina97 a scris:

liana976 a scris:

Pacatosilor!!!!!!

N-as vrea sa ma despart de el,doar sa-l fac sa inteleaga situatia. Si nu-s de la tara. Daca va credeti atat de destepti , aflati ca orasel nu e similar cu sat!

La capitolul mentalitate nu e mare diferenta intre oraselul tau si satucul din varful muntilor. Si daca voi va mai duceti la internet cafe pt net e clar, mai peste tot a ajuns o banalitate accesul la net.

Si la chestia cu nu iti place oralul, parca ar fii un scenariu din hentai-urile japoneze. Mai devreme sau mai tarziu tot incetezi sa te zbati si ceri mai mult.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#2487 2011-02-08 23:04:28

Alina97
Full member

coraline a scris:

liana976 a scris:

Pacatosilor!!!!!!

rotfl2  rotfl2  rotfl2

pai stai asa Alina, se supara pe tine ca nu vrei sa prestezi oral, ca nu vrei sa primesti oral, daca ar stii cum gandesti s-ar indeparta de tine (asa ai zis tu acum cateva mesaje) deci.... unde este iubirea aia de care ziceai? rotfl ca parca el nu e fustangiu si badaran si exista destui barbati care nu vor sex oral big_smile

Da, dar poate el m-ar crede prea incuiata si ar fi dezamagit de mine si asta ne-ar indeparta unul de altul. Ma tem sa-i spun ce cred cu adevarat ca sa nu-l dezamagesc. sad

#2488 2011-02-08 23:04:55

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

alinuta bulinuta, vrei sa spui ca nu-ti place cand iti da asa : http://www.free-emoticons.co.uk/emoticons/Tongue/tongue0021.gif la stuf ? rotfl2))))))))))

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#2489 2011-02-08 23:05:46

Melita
Hero member

liana976 a scris:

Alina97 a scris:

Himmel a scris:

mai pacatoasa mica :devil: ai zis ca ti-a placut. acum brusc nu iti mai place?

james james ... uite cum faci lumea sa fie activa la topicul de sex oral.. mai mai chicot

Nu zic ca nu-mi place deloc, dar e departe rau de tot de a fi ceva ...senzational. E prea .. sec si ma simt aiurea cand imi face. sad

Hai ca incepe sa recunoasca.

Luati-o incet ca spune tot!

La ea functioneaza altfel, nu te-ai prins? Nu trebuie sa o iei usor, trebuie sa faci misto big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.