SEX ORAL 2-132
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
Re: SEX ORAL 2
nimenialtu a scris:Alina97 a scris:liana976 a scris:Eu ii propun, daca tot are de gand sa se desparta de saracul baiat ca ii ofera ceva placut, sa intocmeasca un chestionar pentru viitorii pretendenti. Sa ii intrebe clar ce preferinte au in materie de sex. Pai ce cred ei.........Alina nu se injoseste oricum.....e fata demna, de la tara si face sex doar martea si joia ca in rest e post.....
Pacatosilor!!!!!!
N-as vrea sa ma despart de el,doar sa-l fac sa inteleaga situatia. Si nu-s de la tara. Daca va credeti atat de destepti , aflati ca orasel nu e similar cu sat!
La capitolul mentalitate nu e mare diferenta intre oraselul tau si satucul din varful muntilor. Si daca voi va mai duceti la internet cafe pt net e clar, mai peste tot a ajuns o banalitate accesul la net.
Si la chestia cu nu iti place oralul, parca ar fii un scenariu din hentai-urile japoneze. Mai devreme sau mai tarziu tot incetezi sa te zbati si ceri mai mult.
bingoooooo
pai daca pana si el care te iubeste (cica) ar considera ca esti prea incuiata, cum crezi ca te vedem noi restul?
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- Alina97
- Full member
- Inregistrat: 2011-01-07
nimenialtu a scris:Alina97 a scris:liana976 a scris:Eu ii propun, daca tot are de gand sa se desparta de saracul baiat ca ii ofera ceva placut, sa intocmeasca un chestionar pentru viitorii pretendenti. Sa ii intrebe clar ce preferinte au in materie de sex. Pai ce cred ei.........Alina nu se injoseste oricum.....e fata demna, de la tara si face sex doar martea si joia ca in rest e post.....
Pacatosilor!!!!!!
N-as vrea sa ma despart de el,doar sa-l fac sa inteleaga situatia. Si nu-s de la tara. Daca va credeti atat de destepti , aflati ca orasel nu e similar cu sat!
La capitolul mentalitate nu e mare diferenta intre oraselul tau si satucul din varful muntilor. Si daca voi va mai duceti la internet cafe pt net e clar, mai peste tot a ajuns o banalitate accesul la net.
Si la chestia cu nu iti place oralul, parca ar fii un scenariu din hentai-urile japoneze. Mai devreme sau mai tarziu tot incetezi sa te zbati si ceri mai mult.
HELLLOOO! iubitul meu lucreaza ca operator la o sala de net. Uneori si noaptea, ca in seara asta! GIIIZAS, ce va mai place sa rastalmaciti. Macar cititi cu atentie.
- Melita
- Hero member
iti da la stuf
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)
- coraline
- Addicted member
Alina97 a scris:nimenialtu a scris:Alina97 a scris:N-as vrea sa ma despart de el,doar sa-l fac sa inteleaga situatia. Si nu-s de la tara. Daca va credeti atat de destepti , aflati ca orasel nu e similar cu sat!
HELLLOOO! iubitul meu lucreaza ca operator la o sala de net. Uneori si noaptea, ca in seara asta! GIIIZAS, ce va mai place sa rastalmaciti. Macar cititi cu atentie.
HELLLOOOO sala de net = internet cafe si alea sunt non stop, sa stea pustanii sa joace cs si fifa toata noaptea ca in ORASUL ala mic al tau (a se citi "sat") nu s-a inventat netul la fiecare om acasa, tre sa mergi la sala de net
Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-08 23:08:43)
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- Emm
- Hero member
- De la: mama de acasa
- Inregistrat: 2009-02-05
coraline a scris:Alina97 a scris:nimenialtu a scris: La capitolul mentalitate nu e mare diferenta intre oraselul tau si satucul din varful muntilor. Si daca voi va mai duceti la internet cafe pt net e clar, mai peste tot a ajuns o banalitate accesul la net.
HELLLOOOO sala de net = internet cafe si alea sunt non stop, sa stea pustanii sa joace cs si fifa toata noaptea
in orasu' ala cu coceni la geam se numeste sala de net! cora, trebuie sa te educ eu?
Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way
- Melita
- Hero member
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)
- liana976
- Full member
- Inregistrat: 2011-01-13
k?reste a scris:Lasand totul de-o parte. Imi odresc din tot sufletul sa se ajunga la SEX ORAL 3 si sa spuna ca a facut misto pe seama noastra. Nu imi vine sa cred ca exista oameni asa bolnavi. Nici macar nu realizeaza ca se rade pe rupte pe seama ei si ca s-a adunat lumea ca la iarmaroc
Si eu cred ca ce se intampla aici, face parte din ciclul "Intarata-i, drace!", in rol de tartor Alina.
Cel mai mult ma indigna faptul ca aceasta fata (cand am spus de la tara, m-am referit la cat de limitata in gandire este) nu poate sa priceapa un lucru atat de elementar, si anume, ca a intrecut de mult limita bunului simt.
- Emm
- Hero member
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Alina97 a scris:Da, dar poate el m-ar crede prea incuiata si ar fi dezamagit de mine si asta ne-ar indeparta unul de altul. Ma tem sa-i spun ce cred cu adevarat ca sa nu-l dezamagesc.
Si crezi ca un raspuns de genul "Nu, si cu asta basta" te face deosebit de ... descuiata la minte? Oricum o dai, nu e bine. Crezi ca altfel nu o sa va indepartati?
PS. Va provoc sa ajungeti la pagina 100. In seara asta
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- Alina97
- Full member
coraline a scris:Alina97 a scris:nimenialtu a scris:La capitolul mentalitate nu e mare diferenta intre oraselul tau si satucul din varful muntilor. Si daca voi va mai duceti la internet cafe pt net e clar, mai peste tot a ajuns o banalitate accesul la net.
HELLLOOOO sala de net = internet cafe si alea sunt non stop, sa stea pustanii sa joace cs si fifa toata noaptea ca in ORASUL ala mic al tau (a se citi "sat") nu s-a inventat netul la fiecare om acasa, tre sa mergi la sala de net
Sala aia de net e in Iasi(oras in care stam cu chirie), nu in cocotata de deal.trebuie sa traduc cumva? P.S si da, e internet caffe, m-am exprimat eu gresit.
Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-02-08 23:12:03)
- YourLove
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-15
uhuu..Iasi...unde unde?....sa merg sa te parasc
- Emm
- Hero member
Alina97 a scris:Sala aia de net e in Iasi(oras in care stam cu chirie), nu in cocotata de deal.trebuie sa traduc cumva?
parca era un orasel. eu stiu ca Iasiu' e ditai orasu'
- Melita
- Hero member
liana976 a scris:k?reste a scris:Lasand totul de-o parte. Imi odresc din tot sufletul sa se ajunga la SEX ORAL 3 si sa spuna ca a facut misto pe seama noastra. Nu imi vine sa cred ca exista oameni asa bolnavi. Nici macar nu realizeaza ca se rade pe rupte pe seama ei si ca s-a adunat lumea ca la iarmaroc
Si eu cred ca ce se intampla aici, face parte din ciclul "Intarata-i, drace!", in rol de tartor Alina.
Cel mai mult ma indigna faptul ca aceasta fata (cand am spus de la tara, m-am referit la cat de limitata in gandire este) nu poate sa priceapa un lucru atat de elementar, si anume, ca a intrecut de mult limita bunului simt.
liana, crede-ma ca am scris asta cu mana pe inima si e tot ce-mi doresc in momentul de fata. Mintea mea refuza sa creada asa ceva.
- coraline
- Addicted member
Alina97 a scris:Sala aia de net e in Iasi(oras in care stam cu chirie), nu in cocotata de deal.trebuie sa traduc cumva?
neah oricum n-ai avea cum capitolul "comunicare" nu e punctul tau forte, nu cred ca te-ai descurca foarte bine
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Nu, mai, fata e de bastina dintr-un sat, comuna, orasel, ce mama soarelui o fi, de unde a preluat mentalitatea si a adus-o cu ea la Iasi-City, unde continua sa o f@^$# grija de ce cred tzatzele ramase in satul / comuna / oraselul de bastina.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- Melita
- Hero member
Eu sunt olteanca din Gorj si la 7 km de oras e un sat se numeste Iasi, i se spune iasi de Gorj
- Emm
- Hero member
kathrynn a scris:Nu, mai, fata e de bastina dintr-un sat, comuna, orasel, ce mama soarelui o fi, de unde a preluat mentalitatea si a adus-o cu ea la Iasi-City, unde continua sa o f@^$# grija de ce cred tzatzele ramase in satul / comuna / oraselul de bastina.
eh... am inteles eu gresit inseamna... oricum nu mai inteleg nimic din ce zice se contrazice continuu...
- Alina97
- Full member
Emm a scris:Alina97 a scris:Sala aia de net e in Iasi(oras in care stam cu chirie), nu in cocotata de deal.trebuie sa traduc cumva?
Da,suntem ambii dintr-un orasel din Moldova, dar suntem studenti in Iasi si stam cu chirie, iar iubitul meu lucreaza la un internet-cafe. Clar acum? Nu m-ar interesa atat de mult ce zic ei, dar multi sunt studenti aici si ne intalnim destul de des.
Ultima oara a fost editat de Alina97 (2011-02-08 23:17:28)
- Emm
- Hero member
Alina97 a scris:Emm a scris:Alina97 a scris: Sala aia de net e in Iasi(oras in care stam cu chirie), nu in cocotata de deal.trebuie sa traduc cumva?
Da,suntem ambii dintr-un orasel din Moldova, dar suntem studenti in Iasi si stam cu chirie, iar iubitul meu lucreaza la un internet-cafe. Clar acum?
aha. dar nu mi-ai raspuns la intrebare. ai de gand sa fi nepoliticoasa?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|